כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני אוהב כמה סידרות אנימה ובדרך כלל צופה בגירסה היפנית אם תירגום (לא דיבוב) אנגלי לו מיזמן השגתי לאחי מישחק לPS2 של נארוטו ויותר מאוחר השגתי לו גירסה יותר מיתקדמת מיפן ויש אבדל ענק בדיבובים ביפני הדיבוב מצוין באנגלי נארוטו נישמע מיתרומם וגם אני חושב ששינו תמוזיקה והיא מסריחה היום יצא לי ליראות תפרומו של הסידרה בערוץ הילדים ואין מה להגיד מסריח ברמות פשוט דיבבו תסידרה ברמה כזות שגורמת לה לישמע מאוד ילדותית בקיצור ליפעמים לא צריך לדובב ועדיף ליסתפק בתירגום וזהו וחבל שביגלל החלטות עיסקיות סידרות נהרסות ככה ולמה לעזזל ליפעמים מחליפים מוזיקה? המוזיקה היפנית מצוינת בקיצור למי שרוצה ליכתוב על סידרות שנערסו ביגלל דיבוב דפוק מוזמן לעשות את זה פה
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחרים אבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:
-
- 14 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הסקר הזה הוא רציני לגמרי ואבקש לא לנעול. עכשיו אני אנמק את טעוניי: הייתי בפיינל פור בפארק הירקון בשני המשחקים שהיו ואציין את מה שראיתי,הרבה גברים שהיו שקועים במשחק,כמות של בנות,לא מושכות חיצונית נגיד,שהיו שקועות במשחק,והרבה הרבה בנות יפות שהיו שקועות בשאראס ופרקר. ממש ממש נראה לי שהן באו בשביל המסיבה והפוזה. הוכחה מאוד גדולה לזה היא שהרבה מהן באו עם פנים צהובות ומכוסות בצהוב בכל הגוף כולל ארבע צעיפים שאחד מהם על הראש. עכשיו זה לא רק האירוע הזה זה איך שתמיד שיש משחק גדול [נגיד מכבי בכדורסל,סתם דוגמא] אז איך זה שתמיד יש את האבלה הזאתי בכיתה[מה לעשות אני קטן, שמשחקת אותה מתעניינת רק כדי לקבל קצת צומת לב? ואין ויכוח כאן כי באמת שלא אכפת לה משמשחק זה פשוט שקוף,זה נהיה מין ט…
-
אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח יש לכם המלצות? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון למכור את המחשב שלי במטרה לקנות אחד חדש - אין לי צורך במחשב למשחקים ואני מחפש משהו פשוט יותר וקטן הרבה יותר . החלקים הם : 3800X2 BW-E6 0605 + Big Typhon DFI LANPARTY NFORCE 4 ULTRA GEILL 2X1GB GeCube HD2900PRO 512 W.D 160GB SATA-2 Sunbeam Transformer Antec True power 480W המחשב עובד בצורה מעולה,ללא מסך כחול מימיו,הכל תקין ורץ חלק . כמה אני יכול לבקש עליו ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כמה נורות לבית. יש את המסולסלות ה"אקולוגיות" האלה, אבל גם בזה יש סוגים פחות טובים(עם כספית). אז איזה נורות כדאי לקנות? וגם המלצה על נורת חירום תועיל. אני בטח יכול למצוא משהוא בעצמי, אבל לא ממש מבין בזה כל כך...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היתי בצו ראשון לפני שלושה חודשים ונתנו לי פרופיל 97 היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה שלהם ב17.7 לבדיקות עכשיו אני רוצה להתגייס לשח"מ .. מה אני צריך לעשות בשביל כל זה ? הבנתי שצריך פרופיל 64 בשביל זה, איך אני מוריד את הפרופיל שלי ל64? תעזרו לי, לא באלי שידחפו אותי עכשיו לקרבי וזהו .. מה אני יכול לעשות בשביל להוריד פרופיל וללכת לשח"מ ??!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני נמצא כרגע בנקודה בא אני צריך להחליט מה לעשות למחייתי ואני קצת תקוע.. תחילה קצת רקע על עצמי לפני כמה שנים התגייסתי למסלול עתודה אקדמית בהנדסת חשמל בטכניון. נשרתי אחרי כמעט 3 שנים בשל חוסר הצלחה שנבע בעיקר מחוסר מוטיבציה. חזרתי לשירות צבאי ואני משרת כמנהל רשת מחשוב ביחידה עורפית. מאז ומתמיד אהבתי והתעניינתי רבות בתחום המחשבים ובעיקר בחומרה. קורא ועוקב אחר התחום באופן נלהב. אני יודע שהשירות הצבאי שלי לא קידם או תרם יותר מדי לידע ולמקצועיות בתחום הזה אבל במהלכו הבנתי שאני רוצה לעבוד בתחום המחשבים. הגעתי למסקנה כמעט מוחלטת שאני לא בנוי לתואר בהנדסה. אני אשמח לקבל מאנשים שכבר נמצאים בתחום מה האופציות העומדות בפני, האם כדאי/יש צורך לעשות את ההכשרות הרבות שיש ב…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
(403 Forbidden Unauthorized IP address.)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.spymac.com/index.php הרבה לפני google mail אבל השאלה שלי היא מה הקץ'? איפה האינטרס של מקינטוש ?
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי אקנה מלפני בערך 3-4 שנים, ועכשיו אני במצב שזה לא כזה נורא אבל כל הזמן יש לי עוד פצעים וזה פשוט גם אם אין הרבה לא נראה שזה עומד להיגמר בזמן הקרוב... במהלך הזמן הזה שמעתי מיליון ואחת דעות לגבי מה מותר, מה טוב, מה לא טוב... כרגע אני שוטף פנים לפחות 3 פעמים ביום, נזהר לא לאכול שום דבר שקשור לשוקולד או גבינה צהובה (כבר שנה וחצי לא אכלתי פיצה!!!)... בקיצור אני מאוד שומר. היום קראתי בעיתון שעדיין לא מצאו כל קשר בין כל החטיפים והשוקולדים לבין האקנה, ושיותר מפעמיים ביום לא טוב לשטוף פנים. עכשיו אני שואל - WTF????? יש כאלה שאומרים שזה אסור, כאלה שאומרים שזה מותר, ואם זה באמת לא מזיק אז בזבזתי שנתיים של לאכול שוקולדים ופוצות בלי שזה יפריע לי בכלל!!! מה שכן ומצאו מזה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול שודר הפרק האחרון לעונה. ראיתי אותו היום בVOD כי אתמול לא הספקתי. אחד הפרקים הטובים, איך חמשתם הגיעו ככה, כמו גדולים וסוף סוף מישהו דוקר את יגאל הנאצי, מחזיר אותו לגודל הטבעי שלו.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://my.ynet.co.il/TestYourself/new/default.asp?hidonID=74 מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028407,00.html#n
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש את המשוואה סטנדרטית AX^2 +BX +C איך הולכת השיטה המהירה למצוא את אותה המשוואה בצורה של (X+a)(x+b) תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מעבד: Intel Core i3 530 לוח אם : Intel Dp55wb זכרון : 4gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך : Gigabyte Hd 5850 1gb מסך Asus Ms226h
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש ממש צריך הרבה מוסיקה עכשווית ולא עכשווית בשביל מסיבת ריקודים של תיכוניסטים ובאמת שכל תרומה שלכם יכולה לעזור לי לצאת שאקל-שפיץ-פלייר במסיבה ולמסמר את הערב, ולכן אודה לכם מאוד שתשתפו אותי בשירים שעונים על הקריטריונים הבאים: מה כן: - מוסיקה שכיף לרקוד לה, לא משנה מאיזה תקופה, מרגאיי עד האוס הכל תופס. מה לא: - פסיכודאלי, גואה, טראנסים 'כבדים', אפשר בקטנה איזה טיאסטו או משהו סטייל daft punk וכדומה.. תחשבו בעצמכם מה מתאים ומה לא... שוב פעם, תודה רבה לכל מי שתורם לי ולדיון, באמת שכל תגובה עוזרת!! אבינועם. [glow=red,2,300]נא להמנע מתגובות לא ענייניות.[/glow]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-