כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום סיירות הקרוב יתקיים ב-10 לינואר. קיבלתי זימונים,מי עוד קיבל כאן בפורום או עבר את זה כדי לתת טיפים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדגם הספציפי שבתמונה, אני אודה לך מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הזה tribal wars זה מעולה ומאוד כיף אני כבר מכור לזה תנסו הנה לינק: http://www.tribalwars.net/1456271.html
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי סמסונג 655 הישן ההוא הקטן כבר איזה 3 שנים ואני מרוצה ממנו , לא מעניין אותי כל השטויות שיש בפלאפונים רק לדבר נטו. הבעיה שהוא נרטב לי לפני שבוע ונהרס - בהתחלה הכפתורים לא עבדו אחרי איזה יום ייבוש בשמש - חזר לעצמו , וכל השבוע עבד וביום חמישי התפגר סופית : המכשיר נדלק , הסים מזוהה אבל אף כפתור לא מגיב כנראה בגלל הנזק של המים. עכשיו מה אני עושה ? איך אני משיג מכשיר אחר ? הסים שלי הוא דור ראשון או 2.5 נכון ? יש סיכוי להשיג עדיין samsung 655 ? כשהייתי חייל הוא עלה לי 400 שקל סה"כ נראה לי. הבנתי מאורנג שאם עברה האחריות - עברו 3 שנים נראה לי , אז אני צריך לשלם על התיקון. ושבעקרון יש להם תיקון : הם שולחים לתיקון ומביאים לי מכשיר חלופי בנתיים בחינם למשך יומיים. מה אני עושה ? …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי, כיום אני בן 20, משלים את הבגרות במתמטיקה (5 יח''ל). אתם בטח שואלים אם עשיתי צבא..אז לא, עשיתי שירות לאומי כי קיבלתי פטור מצה''ל. מה שמציק לי זה שאף פעם לא עבדתי בשום דבר. בתיכון לא עבדתי כי הייתי חייב להתרכז בלימודים, איך שסיימתי תיכון התחלתי לעשות שירות לאומי ואיך שהשתחררתי נרשמתי לקורס להשלמת הבגרות במתמטיקה שלוקח שנה. (מועד חורף שאלון 005 ומועד קיץ שאלונים 006+007). וכשאני אסיים עם זה אני אעשה פסיכומטרי שגם במהלכו אני לא אוכל לעבוד, ואז כשאני אסיים עם זה אני אירשם ללימודים לתואר ראשון שימשכו עוד 3 שנים בלי לעבוד. בקיצור, אני פשוט לא עובד בגלל שכל הזמן אני עושה משהו אחר (בדר''כ לימודים). אני לא מצליח למצוא עבודה במשמרות שאני אוכל לשלב בה לימודים, כל מקום עבודה רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה סרטונים חמודים שלהם: פרק 1: פרק 2: פרק 3: פרק 4: http://www.youtube.com/watch?v=u14Yq0gHnC4 פרק 5:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה אתר טוב יותר? http://www.derech.co.il/ (המסלול החינמי או המסלול שעולה 10 ש"ח?) או http://www.lamed.co.il/
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
כנראה אלו הדתיים שבארה"ב... סביר להניח שכן! חחחחח בכל מקרה שיר טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היום ראיתי שאנחנו משלמים על תשתית של 1.5 מגה 62 שקלים עם התחייבות לשנה בבזק.(שלושה חודשים ראשונים היו 30 שקלים) האם זה נחשב מחיר סביר? או שיצאתי פראייר שעשיתי את החבילה הזאת? לפי האתר "כמה זה" ככה עולה 1.5מגה. האם אפשר להוריד אותם? אריאל
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה דיי פשוטה, העלמת שריטות קלות מזכוכית שקופה, יש למישהו ניסיון או עצה איך ?
-
- 14 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
מה התוכנה שאיתה אתה רואים סרטים בHD - קבצי MKV ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מילדות יש לי שומות גדולות שמפריעות לי מבחינה אסטית ופוגעות לי בבטחון השיטה של הרופאים להסרה יכולה להיות כרוכה בצלקת בולטת ואם כבר אני משלם אני מעדיף להשאר ללא סימנים בולטים לכן מצאתי כל מיני שיטות טבעיות להסרה וגם רופא ששמו אילן שזמיר שמבצע את זה ללא צלקות הנה אתר עם שיטות להסרה http://easymoleremoval.net/natural-mole-removal/ משהו ניסה שיטות אלו
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מסך מסקאיי פי סי והוא הגיע עם פגם בצד בסוף של המסך יש מין גוון צהוב כזה המסךbw 2053 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להגיד לסקאייי פי סי זה בעיה למה אני גר בחיפה ולשלוח להם הם דורשים ממני לשלם על כל צד של משלוח 40 שח מה לעשות ? (הם אשמים שהם שלחו לי מסך פגום ועכשיו אני צריך להוסיף 80 שקל על כלום ?!)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך של MSI 4850 חדש באריזה סגורה! ללא שימוש כלל וכלל! הכרטיס הבא : http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/msihd4850review/ אשמח לקבל תגובות! באיזה מחיר, כדאי/רצוי, למכור כרטיס מסך חדש (לגמרי) שכזה.
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ראיתי אותו לפני המון זמן, מה שאני זוכר, הוא שהיו חיילים שאומנו מגיל צעיר, החלשים שביניהם מתו. אחרי מספר שנים שהתבגרו, האיגוד הציע חיילים אחרים מהונדסים גנטית והרבה יותר טובים מהם. לאחר מכן האיגוד זרק את החייל המסויים והלא מהונדס גנטית לאיזה כוכב זבל - ששם הוא התחבר עם אנשים או משהו כזה ונלחם באלה שמהונדסים גנטית. מישהו זוכר את השם של הסרט? (אני זוכר שזה היה עם חייל שדומה לאיוון דראגו [ וזה כנראה לא הסרט "חייל אוניברסלי" ] )
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש שתי שאלות שאני פשוט לא מצליח. 1) נתונים שני גבולות: הגבול של f של x כאשר x שואף לאינסוף הגבול של f של אחד חלקי x כאשר x שואף לאפס מימין הוכיחו כי אחד מהם קיים אז גם השני קיים והם שווים. 2) תהי f: (An)X^n+...+(A0) ________________ (Bm)X^m+...(B0) כאשר An וBm שונים מאפס. הוכיחו שהגבול של f באיינסוף קיים אמ"מ n<=m. מהו הגבול כאשר m=n?? אין לי מושג איך להתחיל... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך: - שליחת מייל: 15 אגורות. - כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות. - גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי). - הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות. חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!! איך אתם יכולים לעזור? בשתי דרכים: * תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו. * השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש. תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!! לא ניתן לעשוק אותנו!!!…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול שודר הפרק האחרון לעונה. ראיתי אותו היום בVOD כי אתמול לא הספקתי. אחד הפרקים הטובים, איך חמשתם הגיעו ככה, כמו גדולים וסוף סוף מישהו דוקר את יגאל הנאצי, מחזיר אותו לגודל הטבעי שלו.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש את המשוואה סטנדרטית AX^2 +BX +C איך הולכת השיטה המהירה למצוא את אותה המשוואה בצורה של (X+a)(x+b) תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-