כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מוצרים מחנות wholesale בארה"ב. החנות מוכרת רק לבעלי reseller ID, ובנוסף רק בתוך ארה"ב. כך נוצר מצב שאני לא יכול להשיג את המוצרים שלה איך עוקפים את זה? (אין כאן עבירה על שום חוק חוץ מהחוקים של החנות עצמה - המוצרים חוקיים ועומדים בתקינה הישראלית ואני אשלם עליהם מכס)
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים, ידידה שלי מעוניינת לפתוח תיק ברבנות בכדי לצאת מהצבא כי לא בא לה בכלל על כל פנים, השאלה היא ,במידה והיא תפתח תיק ברבנות כאילו היא הולכת להתחתן רק מבלי להתחתן באמת, ישחררו אותה אוטומטית? זה יספיק רק להציג תיק רבנות? מישהו מכיר את החוק/יכול להביא קישור או משהו שיראה לי קצת פרטים? תודה מראש.
-
- 53 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר חנויות באיזור הנ"ל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה..אני כבר שנה וקצת בצבא יש לי מפקדת שאני סובל ממנה מינואר זאת אומרת 10 חודשים עוד מעט..היא אצלנו בתפקיד ממאי 08 (שנה ו5 חודשים) והיא בדרגת סרן , היא ממלאת תפקיד שלישותי , אני אוכל ממנה כריזות של החיים אני יכול לשבור קירות שאלתי היא לאלו מביניכם שאולי יודעים, כמה זמן אפשר למלאות תפקיד כאילו כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר אפילו אם אתה מסרב להתקדם או שלא מקדמים אותך..בכל זאת היא נושקת לשנה וחצי באותו תפקיד , וזה תפקיד שני שלה כסרן אם אני לא טועה והיא לא מראה סימנים כאילו היא הולכת בקרוב
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משחק מחשב...לא עולה על 50$...הם עושים משלוחים לארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אמור לעשות שם מילואים ,אז אם יש פה מישהו שמשרת ביחידה אשמח אם ישלח לי הודעה
-
- 0 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לאדם שמן שרוצה לעשות דיאטה עדיף לא להרים משקולות/כפיפות בטן/חזה או לא? כי הרי אם מישהו שמן עושה דיאטה ולמשל מרים משקולות עושה כפיפות וכו' ואוכל ארוחה אחת ביום אז הגוף מפרק לו בהתחלה רק את השרירים אז מה זה שווה?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דבר ראשון אני יודע שזה לא מקום כ"כ מתאים, אבל אם יש למישהו עצה איך להעלים אותו במהירות האפשרית השתמשתי בשפתונים האלה ושמתי שמן זית על השפתיים וכלום לא עוזר ממש. (שמעתי שגם לעיסת מסטיק עוזרת לא יודע במה חח). יש איזה דרך אחרת מהירה להיפטר מזה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קומפט דיסק פשוט ורגיל שמנגן רק wave יכול לנגן גם פורמט wave שנצרב על דיסק dvd 4.7 giga ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת דיסקים של מוזיקה (כן אני מתעקש לקנות) באיזור תל אביב. חומרים כמו אדית פיאף, איב מונטיין, ג'אז, מיילס דייויס וכדומה, לא פופ עכשוי. תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לאחר שהנרגילה האחרונה שלי הושאלה לחבר אשר שבר לה את הכד, החלטתי סוף סוף לפנק את עצמי בנרגילה רצינית שתשב קבוע בחדר.. התקציב הוא בין 100-200 (אם ממש שווה להשקיע יותר אין בעיה לעשות זאת, אבל עדיף שלא לבזבז איפה שלא הכרחי) והדרישות: גובה של לפחות מטר מעוצבת כמה שפחות קיצ'ית\"מודרנית", מעדיף עיצוב סולידי.. גוף יצוק כמובן כמובן שאני לא מצפה להמלצה ספציפית על נרגילה (כי אחרי הכל, כרטיס מסך זה לא..) אבל אשמח להמלצה על מקום אמין בתל אביב\יפו\רמת גן עם מחירים טובים, מוצרים איכותיים ומבחר גדול..(אמנם אני מבאר שבע, אבל למיטב הבנתי באיזור הזה יש את המחירים והמוצרים הכי טובים.) ושאני אומר מקום אמין אני מדבר על מקום שבו לא אגיע למצב שאני שואל את המוכר "היא יצוקה, כן?" ומקבל תשובה "בטח …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, נתקלתי במקרה בת'ראד הראשון שלי בפורום ופשוט נקראתי מצחוק... מדהים איזה NOOB הייתי וכמה למדתי מהפורום המדהים הזה. אז כל אחד יראה את הת'ראד הראשון שלו (ורצוי שיהיה ממזמן, לכל הותיקים). אני ביקשתי עזרה ב-OC לP4 2.0GHZ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259011.msg2286244#msg2286244
-
- 44 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין אייפון משומש מחו"ל ורציתי לדעת האם המכס עבור מכשירים סלולריים משומשים הוא אותו דבר עבור מכשירים שהם חדשים באריזה/מכשירים משומשים. שמעתי פעם שעבור מכשירים משומשים רק מע"מ תקף ואין כלל מכס - זה נכון? (כמובן שמדובר בקנייה של מעל 50$) על מכשירים חדשים נדמה לי שזה בסביבות ה33% מכס+מע"מ. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה,אני עכשיו אחרי צבא עושה מכינה לקראת תואר במדמ"ח והשעות שלה הן בערב ככה שאני כן יכול לישון ב3 בלילה עם מספיק שעות שינה,ובלי קשר אני רגיל כבר בערך שנתיים וחצי לישון בשעה כזאת בגלל שרוב המסגרות שהיו לי בשנתיים האחרונות (עבודה,לימודים) היו בערבים...אבל זה ממש מטריד אותי כי הבנתי שהשינה הכי טובה היא בלילה ולא לפנות בוקר\בוקר,ואני באמת מרגיש בדר"כ שאין לי אנרגיות וכוח לעשות דברים ואני חושב שזה אולי קשור לזה שאני ישן ב3 כל הזמן אני ישן בערך 6-7 שעות בלילה,ככה שמבחינת כמות זה מספיק השאלה היא בקשר לאיכות-כמו שאמרתי שמעתי ששינה בלילה היא 'הכי איכותית'. השאלה היא איך אני נפטר מההרגל המעצבן הזה והולך לישון בשעות נורמאילות כמו 12 1 גג וקם בבוקר ולא ב11 או 12 בצהריים,מה גם שיש ל…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחר אמור לעבור סוג של מבחן והכשרה. העבודה היא שיווק של כרטיסי אשראי. והם משלמים לא רעה בכלל אז זרמתי על זה. אין לי נסיון במכירות, אני אשמח לטיפים מהמנוסים. איך כדאי לגשת, מה כדאי להגיד,באיזה צורה וכו'.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הכול מופיע בצד במפרט שלי.. פשוט חלום שהתגשם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היהלי תדגם הזה : LA32B450 הוא גרוע.... אני יכול להחליף דגם ... מה אתם אומרים על זה ? 32LG34R
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-