עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lev-27,

איפה אתם גולשים בשביל לשרוף את הזמן? כל כך נמאס לי לגלוש ב-Ynet...

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. מכונת יחסי הציבור של דיסני עולה לשיא חדש עם טריילר אחרון עבור הפרק השביעי בסדרת מלחמת הכוכבים, ותחילת המכירה המוקדמת לכרטיסים לקראת ההשקה בעוד כחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/הציפיות-בשיאן-צפו-בטריילר-החדש-עבור-הק/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב עכשיו אני בקנדה, כעיקרון עוד שבוע אנחנו נוסעים לכמה ימים בNY(ניו יורק) עכשיו אני צריך ממך עזרה בלמצאו אתרים של חנויות אלקטרוניקה שם, כי שם אני מתכוון לקנות את מה שאני רוצה =] (שזה GX2, ספק ואולי מערכת קירור מים...) אז עזרו לי קצת =] וד"א היום מסריח, יורד פה עכשיו מבול, כן, כן, מבול של גשם בקיץ =\ אז היום רק ניסע לבנק להחליף כמה דולרים אמריקאים לקנדים וזהו =\ נשב בבית ולא עושים ברביקיו באסה לי.... בכל מיקרה עזרו לי למצוא חנויות =]

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  4. סרטונים מהים בשישי הזה, חוף ירושלים ת"א אני והחברה וגם

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
    • 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי אתר ואני רוצה לשים בו פרסומות שישלמו לי עליהן לפי כמות הצפיה בפרסומות מי מכיר אתר שנותן את זה? אני מעדיף ישראלי אם יש.. וגם תגובות מאנשים או אפילו מבעלי האתר.. איך הדבר הזה הולך?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by shynet,

שלום לכולם! בזמן שאני חושב על דברים, ואחד מהדברים שעוברים לי בראש זה דיסלקציה, לפני כמה שנים אובחנתי ונמצאתי כ- דיסלקט, ותמיד עלו לי כמה שאלות, נכון יש בן אדם נחה, יש בן אדם קטוע יד, יש בן אדם שנולד מפגר (מצטער אני לא יודע אם אפשר לנסח את זה אחרת), ויש בני אדם חכמים, השאלה היא, האם דיסלקציה באמת קיימת, או שזה רק פיתרון שנמצא להרבה אנשים שטוענים שהם מתקשים , אני הלכתי לאיבחון מפני שאחותי גם דיסלקטית, וגם כן אבא שלי. נכון, אני מודה, באמת קשה לי יותר לקלוט מרוב האנשים דברים, וגם מבחנים שאני מתכונן עליהם שעות, וחברים שלי לפחות שעה, ואני נכשל/עובר בקושי לפעמים, למרות שבאמת, אני ישבתי וכתבתי סיכומים ושאלתי את עצמי שאלות, והם סה"כ קראו את החומר ועברו עליו. אולי כי אני לא לומד נכ…

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מניח שכולם יודעים שחלל הרכב מתחמם בצורה מטורפת בקיץ כאשר הרכב עומד בשמש. לאיזה טמפרטורה מגיע חלל הרכב במקרים כאלה ? הבנתי שזה נע בין 50-80 מעלות, האם זה נכון ? יש הרבה אנשים שמאחסנים גאג'טים ברכב (GPS וכדומה), רובם פועלים על סוללת ליתאום. אני די בטוח שזה מאוד לא בריא לסוללה להיות מאוחסנת בתנאי חום שכאלה, אבל כמה נזק זה באמת עושה ? איפה אפשר לשים את הגאג'טים ברכב שישארו יחסית קרירים ?

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  8. Started by chiki boy,

http://www.no-pel.coo.co.il/ אני כ"כ אשתתף בזה! תפיצו בכל מקוםםםםם חייבים להצליח..

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by somsom9,

בסרטים TS או CAM

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  10. טוב השאלה כבר בכותרת...... אני אפרט... שעון של המעצב Charles Sernard שעון יוקרתי ביותר לצעירים......עכשיו יש מתחתיו מדבקה עם השם של המעצב והפרטים של השעון והשעון נראה טוב מאוד ואני מרוצה ממנו אבל איך אני יודע אם באמת קיבלתי את השעון האמיתי או את הזיוף? יש הרבה זיופים של שעונים אבל רציתי לדעת אם יש דרך לגלות אם הוא זיוף או לא.........קיבלתי אותו במתנה אבל בכל זאת איך אני מגלה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה משהו ........עזרה....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום חברים כמו שרשמתי אני הכותרת אני מתכונן למבחן של CCNA אחרי קורס שעברתי ואני מעוניין לדעת אם מישהו יכול בבקשה להביא לי סיכום על WAN Connection ראיתי קצת CBT וTRIAN SIGNAL ועדין יש כמה דברים שאני לא ממש סגור עליהם ואני מחפש איזה שהוא סיכום בעברית או באנגלית ממוקד יותר אם אפשר לעזור לי לחפש אני ישמח תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. Started by אלימלך אגוז,

ותוכנית טלוויזיה חדשה ביפן: http://www.youtube.com/watch?v=iw5tgXW8rBg

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חברה אתם מכירים אתרים מחו"ל שאפשר לקנות ולהזמין אותם לארץ? ויש אולי אתר ממש זול תודה רבה

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  14. לרגל מעבר דירה, החלטתי שאני זורק דברים שאני לא צריך. סתם רציתי לשאול אם יש עוד דפוקים כמוני ששומרים קופסאות של חומרה. אני לא מדבר על קופסה של לוח אם שיש בתוכה את כל הכבלים והדרייברים ותקועה איפה שהוא בארון, אלא קופסאות של מחשבים קודמים, וקודמים קודמים שכבר ממזמן עברו לבן דוד. הנה מקבץ אחד מתוך כמה של מה שילך לפח עוד כמה שעות [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17557 :-[ :-[ :-[

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  16. http://www.andkon.com/arcade/missiledefender/warzonetowerdefense/warzonetowerdefense.swf השיא שלי זה 25,000 (25 אלף ומשהו, לא זוכר בדיוק) תרשמו שיאים.

• 80 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. Started by J0n1,

קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל. אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by XDarkDave,

יש לי שאלה ... איך מגיעים מ בת ים( סביבת הקניון) ל דיזינגוף לא משנה לי דן או אגד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by klayton,

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. Started by koko0,

אני יודע שזה אמור להיות פשוט עם אאוטלוק וזה אבל הבעיה זה שהם לא מסודרים נכון. יש שם כללי שתופס שתי תיבות LastName [השם שלו] Phone [המספר שלו] יש דרך או סקריפט או משהו שיעשה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  23. Started by J0n1,

יישש כמה זמן חיכיתי לסדרה הזאת סופסוף סדרה שחזרה מפגרהה מישהו יכול להזכיר לי מה קרה בפרק האחרון? ואם כבר מדברים, אז מתי הפמיליה חוזרת?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים