כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי אין שום פורום שמתעסק עם משחקי לוח בכל מקרה, יש לי חבר שיש לו אוסף גדול של משחקי לוח והוא החליט שהוא רוצה להסליב את הקלפים כי כל משחק עלה לו באיזור ה400 ש"ח אז הוא לא רוצה שהם יישחקו מהר. הוא ניסה להזמין מחו"ל אבל תמיד יוצא שנגמר המלאי. מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת סליבים לקלפים ובמחיר נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתגייס ונראה לי עדיף להשקיע במכונת גילוח טובה שתשרת אותי לכל אורך השירות ,גם חוסך בזמן וגם יותר נוח. בעיקרון התקציב שלי נע לכיוון ה600 שקל..אשמח לשמוע המלצות.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דומה למקור ואיכותי, או שסתם דרעק לא מומלץ..
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני מתחיל לקבל אימיילים מאיזה אתר פורנו לא ידוע. הם רושמים שם את האיפי שלי ואומרים לי שאני מחוייב לשלם להם 59 יורו. האם משהו יכול לקרות? האם זה אמיתי? מה קורה פה? אשמח לעזרה, זה ממש מלחיץ. תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למדתי מה זה שערים לוגיים איזה חצי שנה.... ובנינו בכיתה שרטוטים של שערים ובסוף צרבנו אותם לאיזה רכיב פיזי...(ג'וק אפשר לקרוא לזה) והוא ביצע את מה שצרבנו עליו.... זה מין כרטיס כזה עם צ'יפ מרכזי ועוד דברים.... אז אני רוצה אתרים שמלמדים על כל הנושא הזה...כולל בצריבה לרכיבים פיזיים... אני יודע שעבדנו עם altera max plus2 אבל זה היה מהיר ולא הבנתי הרבה... אז אני צריך מדריכים וכל זה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://img171.imageshack.us/i/mistake1.jpg/ זאת התכונה העיקרית ללא ספק...
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל שנה בוחרים מלכה יותר ויותר מכוערת... מה זה צריך להיות!??! תחרות כל כך מכורה אלוהים ישמוררר ותחשבו שהיא תייצג אותנו בתחרות העולמית...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, יש עכשיו טרנד חדש אחרי שלאנשים נמאס ללחוץ על הLIKE, שפתחו קבוצות חדשות שלא לוחצים על הLIKE אלא לוחצים על כל מיני צבעים. ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הפעולה בעצם עושה? קישור לדוגמא כזו: http://www.facebook.com/pages/bww-trw-mh-hms-sw-lywnyt-lwy/121769421210438?v=app_155145327849034 לוחצים על העכבר ואח"כ יש את הקטע עם הצבעים.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה חשמל בשעה צורך מחשב שיש לו ספק כוח של 350w. תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zahav.net.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=450&FORUM_ID=2&CAT_ID=1&Topic_Title=%E4%EE%EC%F6%E4+%EC%EE%F2%F8%EB%FA+%EE%E7%F9%E1+%21%21%21&Forum_Title=%FA%EE%E9%EB%E4+%E8%EB%F0%E9%FA זו רק דוגמא קטנה לרמה שם... כל מילה נוספת, מיותרת.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים. אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא. לתפוס בנות ולהנות המון. חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון. היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם. האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי רק אני שמתי לב לכל המודעות האלה שהתחילו לצוץ ברחבי הפורום. http://img413.imageshack.us/img413/8971/geforcegtx295low3qtrtn6.png
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקבות הציטוט שלמטה אני קורא חרם על אלסה -ELSA חברה גרמנית שיש לה תחליף................... גרמניה אישרה היום באופן רשמי כי השעתה זמנית מכירות של ציוד צבאי לישראל. כך אמר היום שר ההגנה הגרמני, רודולף שארפינג, בראיון שעניק לרשת הטלוויזיה הגרמנית "זד.די.אף". "מכירות חלקי חילוף לצבא הישראלי הושעו אך לא בוטלו", ציין השר והדגיש כי אין מדובר באמברגו. "בהחלטתה, התכוונה הממשלה לשגר אות, בהתחשב במצב הנוכחי", הוסיף שארפינג. ביום רביעי סירבה ממשלת גרמניה להתייחס למידע שהפיץ משרד הביטחון בישראל, לפיו ברלין השעתה לפני מספר חודשים את מכירות הציוד הצבאי לישראל. עדיף לפרנס את מי שתומך במדיניות ישאל כמו איטליה וטיוואן.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://mvm.recongamer.com/ma-finest.wmv פשוט מהמם מה שהם עושים שם
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה... האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו...
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/new-Cordless-Swivel-Sweeper-G2-VACUUM-BROOM-cleaner-/290534729970?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a53828f2 המוצר מגיע עם מטען שהיציאה שלו לשקע אמריקאי..הבנתי שניתן לקנות מתאם אמריקאי ישראלי בשביל לחבר אותו לשקע ישראלי.. עד כאן הכל טוב. המוכר אמר לי שהמטען עובד ב120V בארה"ב.. השאלה אם הוא לא ישרף בשקע ישראלי 220V ? מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חבר שלי עזר לי למתמטיקה למבחן. שעתיים הוא רק הסביר לי. הוא אמר לי שתכלס אני לא חייב לשלם לו, למרות שאני כבר החלטתי בכל מקרה שאני אשלם לו, כי זה נראה לי סוג של ניצול אחרת. אפילו שהוא חבר שלי, אני מתכוון לשלם לו כמה שהוא לוקח לשעה של שיעור פרטי (שזה מחיר מגוחך של 30 ש"ח בכל מקרה). מעניין אותי בכל אופן מה אתם הייתם עושים - הייתם מחשיבים את זה כעזרה מחבר או משלמים לו בלי קשר? בהנחה שהוא מסביר דיי טוב והוא מקדיש לכם את הזמן רק ללימודים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום התעוררתי, והרגשתי שלא ישנתי טוב... ישנתי מספיק שעות אבל היתה לי שינה לא טובה כזאת... לא מספיקה... חשבתי לי, האם נמיה יכולה לדעת שהיא לא ישנה טוב? האם היא מספיק חכמה להתעורר משינה לא טובה, ולדעת, שהיא לא ישנה טוב... ?! האם בעצם לנמיות יכולה להיות שינה לא טובה? או שבגלל שהיא לא מספיק חכמה אין מה שיערער אותה, ויגרום לשינה לא טובה... ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, מעונין לקבל חוו"ד למוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-WiFi-Repeater-Router-Signal-Range-FHRG-Extender-Amplifier-300Mbps-/360938676705?pt=FR_Informatique_Reseau_Domestique_Boosters_Extensions&hash=item54099f21e1 או משהו אחר שמומלץ.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכוונה היא לקובץ מוסיקה בעל הסיומת mp3 (רצוי מפורמט זה), לא התכונתי ל'שיר' השני. בכל אופן.. הנה כל הפרטים שאני יכול לתת על השיר הנדון: בשיר תמצאו את המלים הבאות- "Get back to your mom.. Get out of my life.. You will.." (זהו חלק מהפזמון) זוהי בחורה ששרה את השיר, השיר מז'אנר הפופ. פופ מדכא שכזה ולא עליז ומשעמם, משהו חביב ויפה שאני מאוד אהבתי. (שתבינו, רוקיסט שכמוני חובב שיר-פופ דכאוני) אם מישהו מכיר את השיר, מחזיק בו ו/או שמע אותו.. אתם מוזמנים לכתוב לי פה על ידיעותיכם לגביו. לעזאזל, הייתי יכול להיות בטוח ששמו הוא"Get Back To Your Mom", אך לא. בבקשה, עזרו לי בחיפושים. זהו שיר מאוד יפה, לדעתי, ומציאתו תעלה חיוך על פני. אני אודה לכם מאוד. בתודה מראש, Nike.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-