עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by b-or,

סוף סוף.. נקווה שגם AXN בדרך.. אגו ערוץ ממש סבבה אבל ממש ממש.. גם תוכניות רכב (כולל 2 עונות בו-זמנית של טופגיר), גם תוכניות גיימרים.. וגם תוכניות גברים.. :אהמ:אהמ: וביננו.. אני מקווה שאחי הקטן ירדם לפני 11 קיצר.. מומלץ אפיק 26 ביס.. (במקום GAMEONE)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. האתר בפרט http://help-israel-win.org/ מצוין באתר YNET כאתר זדוני לינק לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650277,00.html

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by com,

דומה למקור ואיכותי, או שסתם דרעק לא מומלץ..

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by RedHat_Lover,

מכבי קבוצה דפוקה! כל המשחק הובילה ועכשיו היא מפסידה בשניה האחרונה!?!?!? פארקר הוא שחקן דפוק מה הוא מיהר לזרוק? היו עוד 9 שניות?!?!? אני לא מאמין זה פשוט גועל נפש! אין אין אנחנו טוח מפסידים שמה... ועפים מהליגה האירופאית.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dbx22,

מה ההבדל בין גיטרה חשמלית וגיטרה בס? ועוד שאלה: האם הגיטרות שעולות 300 שקל פלוס מינוס של RIO במכרזים, שוות משהו? קניה שלהם זה לא זריקה של כסף? מחכה לתשובות, תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by MasterGal,

תמיד ששמעתי שיר ברדיו או במחשב בבית אמרתי, איזה מגניב אם הייתי בדרך לאילץ גג פתוח ושומע את השיר הזה, אז זה המקום לכתוב את כל השירים שלדעתכם יתאימו לנסיעות ארוכות (כביש הערבה וכאלה....)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שידרו היום קטע של כתב חדשות ערבי שמנסה לשדר מתוך נהריה לאחר ירי הקטיושות כאשר ברקע עומדים מלא ישראלים ש"מפריעים" לו תוך כדי שהם מנופפים בדגלים וצועקים שנסראלה פחדן, השיא היה כאשר הכתב ראיין קשיש זקן במיוחד (מזכיר את שתי הזקנים בשבוע סוף) שאמר לו "שנסראלה יצא מהבונקר, אין לו בייצים!!!" כשראיתי את הקטע הזה נשפכתי לריצפה מרוב צחוק :lol: :lol: ואני חייב להשיג תיעוד שלו. למישהו יש לינק לזה? נ.ב שודר מספר פעמים בחדשות ערוץ 10

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by benor,

אם אתם מתוחים/עצבניים/לחוצים?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Your-AsSaSsiN,

אז הייתי אתמול בתל השומר הורידו לי פרופיל ל-45 בגלל שהתגלתה אצלי אפילפסיה. יכול להיות שאני אלך לעתודה וכתוצאה מזה יכול להיות שאני אהיה מועמד לקצונה. אז השאלה שלי היא האם יש סף מסויים של פרופיל שדרוש על מנת להיות קצין? ??? שוב תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ויש גם את לינוי ..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לאחר שהנרגילה האחרונה שלי הושאלה לחבר אשר שבר לה את הכד, החלטתי סוף סוף לפנק את עצמי בנרגילה רצינית שתשב קבוע בחדר.. התקציב הוא בין 100-200 (אם ממש שווה להשקיע יותר אין בעיה לעשות זאת, אבל עדיף שלא לבזבז איפה שלא הכרחי) והדרישות: גובה של לפחות מטר מעוצבת כמה שפחות קיצ'ית\"מודרנית", מעדיף עיצוב סולידי.. גוף יצוק כמובן כמובן שאני לא מצפה להמלצה ספציפית על נרגילה (כי אחרי הכל, כרטיס מסך זה לא..) אבל אשמח להמלצה על מקום אמין בתל אביב\יפו\רמת גן עם מחירים טובים, מוצרים איכותיים ומבחר גדול..(אמנם אני מבאר שבע, אבל למיטב הבנתי באיזור הזה יש את המחירים והמוצרים הכי טובים.) ושאני אומר מקום אמין אני מדבר על מקום שבו לא אגיע למצב שאני שואל את המוכר "היא יצוקה, כן?" ומקבל תשובה "בטח …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קו בזק אין, ואנחנו גם לא צריכים. בהוט הם רוצים 39 שקל לחודש, לדעתי זה יותר מידיי יקר... משהו מכיר פתרון אחר זול יותר?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ? עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה. בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה. תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Component,

אני לדוגמא מפרמט בערך פעם בחודש-חודשיים.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. http://mvm.recongamer.com/ma-finest.wmv פשוט מהמם מה שהם עושים שם

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. לפי האתר של KSP הם מתכוונים לפתוח סניף חדש בירושלים. משהו יודע איפה בירושלים? ומתי? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, אני קונה מכשיר חדש בעוד מספר ימים, אבל אני עדיין לא סגור על הדגם. אני רוצה מכשיר שיתמוך ב-GPS, ולכן ממה שהבנתי אני חייב לקחת או נוקיה 6230i, או נוקיה 6111, או אריקסון W800. השאלה שלי היא מה מהם עדיף, ומאיזו סיבה. כיוון שהם עולים אותו הדבר, אני רוצה לדעת מה המכשיר הטוב ביותר מבינהם, ומה ההבדלים בינהם. עד עכשיו חשבתי שהנוקיה 6230i אמור להיות העדיף מבין השלושה, אך לאחר שהסתכלתי קצת במפרטים ש להמכשירים אני לא ממש בטוח. כיוון שהניסיון שלי עם המכשירים האילו הוא אפסי, אני פונה אליכם, חבריי לפורום בבקשת עזרה. תודה רבה מראש, Anatoli.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by aldema,

זאת הגירסה העדכנית ביותר שקיימת להורדה?? הורדתי את 2003 וזה זה קובץ MDB אז עם איזה תוכנה אני אמור להפעיל את זה???

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by GanJaval,

האם ידוע לכם אם יוצא זיופים של נעלי נייק ? כי פשוט אני קונה מבן אדם נעליי נייק ב 250 שקל nike shox יפות והכל והאמת גם אם זה זיוף אני מרוצה מחזיקות לי הרבה זמן לא ניקרעות אבל בכל זאת יש זיופים בארץ וכאלה או שיש מצב גם שהוא מביא מקוריות שאולי פשוט לא אושרו או משהו כזה אני יודע אני יינסה לחפש דגם של נעל שקניתי ממנו ולשלוח לכם ... (נעליים מאוד יפות) הנה כאלה אני הולך לקנות ממנו ב 250 הכל הכל אותו הדבר איך הנעל ? http://www.runsport.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=676 וזה הנעל הקודמת שקניתי שאני כבר 4-5 חודשים איתה ו אין לה אפילו לא קרע אחד ואני הולך איתה יום יום חוץ מזה שהיא מתלכלכת לי כלום ... http://sportshoes.shopy.co.il/products/64850

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Xthread,

מעניין לא? אגב UBERMANS SLEEP זה שינה של בין 20 ל 30 דקות (REM) מפוזרת לאורך כל היום למעשה שינה של שעתיים אך הרגשה של 8 יש על זה חומרים ובלוגים של אנשים שהתנסו בזה ממליץ קריאה **עריכה** תנו טיפה פרטים ותשלחו הודעות אחרת זה יפול לתחתית האוקינוס וזה יהיה ממש מעניין רק אם יהיו פה הרבה קולות

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הוראות שימוש: חובה לקרוא את האזהרות לפני השימוש! לנער היטב ולהתיז כ-3 שניות כלפי מעלה אל חלל החדר. לבישום אריגים, חובה לבצע בדיקת עמידות הבד או הבגד בפינה נסתרת. יש להתיז במידה שווה על פני האריג או הבגד ממרחק של כ-30 ס"מ. ועכשיו לקטע האירוני כמה שזה מפגר?!?!!? ואני חושב לעצמי.... או שהם היו עצלנים ולא כתבו הוראות שימוש באנגלית, או שהם מפגרים....

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום. אני מחפש מעיל עור או PVC או כדומה בסגנון הזה: http://leatherandskulls.com/popup_image.php?pID=1049 מישהו מכיר חנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yotamoo,

שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by LermanIsUberCool,

יש עוד מעריצים?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים