עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Biatch,

איזה מומלץ ? ואם יש הגבלות ? חלקים שעדיף שהספריי לא יגיע אליהם ?.. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05E1%u05E4%u05E8%u05D9%20%u05DC%u05E0%u05D9%u05E7%u05D5%u05D9%20%u05DE%u05D2%u05E2%u05D9%u05DD

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by oren,

לרוץ ולקנות מהר לפני שיגמר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Lev-UFO-Child,

:'(

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. http://fishki.net/comment.php?id=16288 ממש שימושי למשל בתור אווטר..

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. האם זה בגלל שלהוט יש פשוט סרטים טובים יותר? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אתם מאלה שמצפים לסרט? או שמא לא ממש אכפת לכם ממנו? אשמח לשמוע מה אתם אומרים, מה הציפיות שלכם וכל השאר..

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אז ככה כמה ילדים החליטו להציק לי ולעוד כמה (הילדים שהציקו בערך בגיל שלי), עכשיו אני צריך עזרה בתכנון נקמות מקוריות ומביכות, למישהו יש רעיון?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by EyalRDT,

ובניגוד למתיחה הזוועתית של נענע שהותירה אתר שנראה כמו אחרי מלחמה, השיפוץ בגיימספוט מוסיף לאתר ולדעתי הפך אותו להרבה יותר נוח מהגירסה הנוכחית http://beta.gamespot.com

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by eladh16,

אוקי חברים אני מספר לכם עכשיו משהו באמת מוזר שקורה עם הטלויזיה שלי. אז ככה... מדובר בטלוויזיה רגילה של lenco 29 אינץ מלפני איזה 3.5-5 שנים בערך. המקרה המוזר הוא מתי שאני רואה טלוויזיה ב yes או ב dvd ומתי שבסרט שרואים בטלוויזיה יש איזה קטע מתח מאוד אז הטלווזיה שלי נכבת! בדקקתי כבר טיימר הכיבוי לא פעיל. כלומר... כל פעם שיש איזה קטע מתוח מאוד ומפחיד הטלוויזיה שלי פשוט נכבת ולא מראים מה קרה בקטע מתח הזה. זה ממס נס!, היא כבר כבתה לי עשרות פעמים במהלך השנים שראיתי בה, וזה לא במקריות! בדיוק שיש מתח!. לפני איזה שבוע או שבועיים אני ראיתי את הסרט אייר פורס 1. ובסוף הסרט ממש בסוף איך שהכל כבר טוב, פתאום מישהו מהחברה הטובים מוציא אקדח ובא לירות. אבל בדיוק איך שהוא הוציא את האק…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ArkadyK,

אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? ] אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום. יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Component,

יש לי חבר אחד קצת מפגר, היום בבית הספר הוא בא אלי ואמר לי כך: "שמעת על הכרטיסים החדשים של נוואדה?" (כן, המדבר הזה). אני כמעט התפקעתי מצחוק מול הפרצוף שלו!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by waizman,

ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ביום רביעי האחרון הזמנתי את המוצר הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~nT330i~14~0.htm הזמנתי, אחרי שווידאתי שסטיק זיכרון SO-DIMM DDR2 1GB 667MHZ כלול במחיר. וויתרתי על ה-DOK מתנה תמורת הנחה קטנה במחיר, וסה"כ כולל דיסק קשיח של WD וכולל משלוח יצא 1305 ש"ח. קיבלתי את ההזמנה היום עם שליח, הרכבתי, הפעלתי, ואני נהנה מכל רגע. ATOM על שתי ליבותיו וארבע נימיו מספיק חזק בשביל אינטרנט, ואת ה-ION ב- FULL HD עוד לא בדקתי. הבעיה היא, שסטיק זיכרון איכשהו לא נכלל בחבילה, אז השתמשתי ב-2GB שלי, שהוצאתי מהנייד. רצתי לטלפון לברר, אבל היום בסקאי-PC הייתה ספירת מלאי והם לא היו זמינים בראשל"צ. אני מאמין ומקווה שהטעות קרתה בתום לב. מחר אתקשר שוב, מקווה שישלחו לי סטיק זיכרון בקרוב בל…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ofektal8,

קניתי מksp את ה corsair obsidian 450d ולא ידעתי שהוא כזה קטן אז אני רוצה להחזיר אותו אם אני יחזיר אותו אני יקבל את הכסף חזרה? והאם אפשר להחזיר מוצרים בksp?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. האם סטודנט שלא עובד צריך לשלם ביטוח לאומי? אם כן, כמה בכל חודש?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Morphine,

היי, אומרים שצריך לעשות מה שאוהבים, אבל מה לעשות? העולם לא מושלם וצריך להתפשר. צריך לדעת איך להרוויח כסף כי הוא עדיין לא גדל על העצים. החלום שלי הוא להקים להקת מטאל ולהופיע ברחבי העולם. זה חלום שלעולם לא יתגשם, לכן אני לא אעשה אף פעם משהו שאני אוהב. אין מה לעשות, צריך ללמוד כדי שיצא ממני משהו. אחרי שירדתי סופית ממדעי המחשב והנדסת חשמל, חשבתי על תואר בכלכלה. אני די נמשך לזה האמת, יש בזה הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל חשוב לי לדעת אם זה משתלם מבחינה תעסוקתית. אבל היכן אפשר לעבוד בתור בוגר תואר ראשון בכלכלה? האם אפשרויות התעסוקה מגוונות? מהו השכר ההתחלתי?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. בימים האחרונים גוגל ניהיה איטי מאוד, רציתי לדעת אם עוד מישהו סובל מהתופעה. 1.5 בזק + בזק בינלאומי

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ben389,

קצת מסורבל אבל אפשר להסתדר איתו http://uncyclopedia.org/wiki/Ipod_Nano_200gb_Instructions/Page_1

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. למשל N85 כמה הוא עולה בחודש בחברה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Shadowman,

הינה הוא... בהמשך אני יגיד לכם מאיפה צילמתי אותו!!!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by DAN,

בעקבות הציטוט שלמטה אני קורא חרם על אלסה -ELSA חברה גרמנית שיש לה תחליף................... גרמניה אישרה היום באופן רשמי כי השעתה זמנית מכירות של ציוד צבאי לישראל. כך אמר היום שר ההגנה הגרמני, רודולף שארפינג, בראיון שעניק לרשת הטלוויזיה הגרמנית "זד.די.אף". "מכירות חלקי חילוף לצבא הישראלי הושעו אך לא בוטלו", ציין השר והדגיש כי אין מדובר באמברגו. "בהחלטתה, התכוונה הממשלה לשגר אות, בהתחשב במצב הנוכחי", הוסיף שארפינג. ביום רביעי סירבה ממשלת גרמניה להתייחס למידע שהפיץ משרד הביטחון בישראל, לפיו ברלין השעתה לפני מספר חודשים את מכירות הציוד הצבאי לישראל. עדיף לפרנס את מי שתומך במדיניות ישאל כמו איטליה וטיוואן.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by aldema,

זאת הגירסה העדכנית ביותר שקיימת להורדה?? הורדתי את 2003 וזה זה קובץ MDB אז עם איזה תוכנה אני אמור להפעיל את זה???

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. עוד כחצי שנה עומדת להגמר לי התוכנית הזו, האם מישהו יודע מה קורה אחכ? הם מעלים את המחיר? ממשיכים באותה צורה? מנתקים לי את הקו? מתקשרים אלי ומבקשים שאבחר תוכנית אחרת?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, אני כרגע סיימתי את לימודי העתודה שלי. בינתיים עובד במלצרות אבל זה לא מיודע מה כי אין כל יום עבודה שלא נשכח שזה ספירת העומר. בכל מקרה אני מחפש עבודה קבועה אבל לא מצליח לי. באתי לקבלת ראיון במשרד ל.מ.ד והמראיינת התרשמה ממני לטובה, היא אמרה שאני עונה על כל הקריטריונים אבל הקריטריון היחידי שבהחלט מערער את המצב זה אישור עבודה. אמרתי לה שאני מתכוון להוציא אישור עבודה אך המילה "מתכוון" לא ממש תופסת משמעות רצינית אצל המעסיק. יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Crown,

אז ככה אני מחפש להתמכר לסידרה נוספת כרגע מכור ל פריזון ברייק לוסט הירואוס פאמלי גאי סאות פארק (מזמן) משהו מומלץ בסגנון יותר של פריזון\לוסט\היראוס?

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.