כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
סתם מעניין אותי לדעת כל כמה זמן האנשים בפורום קונים/מחליפים מחשב??? דניאל.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היתרונות להרכבה עצמית - הוזלה יפה מאוד במחירי הרכיבים, הנאה(?). החסרונות - היה ואני דופק שם משהו, אחד הרכיבים תוך כדי הרכבה - הבנתי שהמוכרים יכולים לעשות לי פרצופים ולא לתת אחריות. קושי טכני (למרות שאני אסתדר עם זה יופי). מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהירות החיבור שלי היא 2.5 מגהביט דרך הוט. כאשר ביצעתי בדיקת מהירות תשתית באמצעות האתר הבא: broadbandspeedchecker.co.uk אשר הגעתי אליו דרך האתר של אינטרנט ישראל (internet-israel.com), קיבלתי מהירות הורדה נמוכה מאוד של בין 300 ל-500 קילוביט בלבד. מהירות ההעלאה, הייתה תקינה. מה הסיבה לבעייה הזאת? (תמונה הבדיקה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רבתי עם ההורים שלי לגבי המחשב שלי על זה שאני רוצה לקנות מחשב מTMS אבל אבא שלי לא מסכים וכל זה אז הוא התחיל לחפש בסביבה שאני גר בה חנויות מחשב אחרי כמה מקומות שלא מצאנו הוא הגיע ל Ivory הם מציעים שם דברים יותר זולים אפילו וזה דיי מוזר לי אבל העיקר הוא שאמרו לי שבחיים לא לקנות מ Ivory מסיבה כל שהיא שאני לא יודע אז בבקשה אם אני עושה טעות שאני קונה מ Ivory או שזה בסדר אם זה טעות שאני קונה מהם בבקשה תגידו לי למה! ממש חשוב לי חברה בבקשה תעזרו! תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. בעקבות נסיעה קרובה שלי לאילת, וצורך עז ברכישת מחשב נייד, תהיתי האם מישהו כאן מכיר חנות מומלצת באילת לעניין הזה. השיקול פה הוא לא המחיר (שכביכול זול יותר באילת, אך בפועל רחוק מכך), אלא יותר העיתוי - המחשב הוא מתנה למישהו שישהה באילת באותו הזמן. אם תוכלו לציין גם מיקום של החנות המומלצת פחות או יותר - אודה לכם מאוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באיזה יום חוזרים ללימודים מחופשת הפסח?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ראיתי את האתר של הבחור הזה http://www.jnjsystems.co.uk/ וראיתי שהוא כביכול מרוויח 260 פאונד ביום על כלום ,אז אני יודע שכל הקטעים האלו שלהרוויח כסף ללא עבודה זה בולשיט טהור ב99% ,אני משער שזה נכון גם לגביי זה ,אבל האם יש דרך דומה להרוויח ,אפילו סכום זעום של כסף דרך האינטרנט בלי להוזיז אצבע ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם כן, בהצלחה! מקווה שזה יהיה מהיר כמו המגן ויקח גם פחות מ10 דקות ;D (מה שלא נראה לי כי זה בוחנת אחת גם לכל טכ"מ וגם לכל מדעי המחשב מה שיאיט את הבחינה בעל פה :-\)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמיד שאני הולך ברחוב ורואה חתול שחור שחצה את הדרך שלי, אני תמיד אלך בדרך שהחתול הלך... אני פשוט לא מאמין בזה. אבל אמא שלי כן מאמינה בזה ותמיד סוחבת אותי לצד השני של המדרכה. השאלה היא האם הם קיימים והאם יש לכך ביסוס על משהו שקרה לכם עקב אמונה תפלה שלא שמעתם להם? שתפו אותנו. ומה לגבי תילתן בעל 4 עלים? מבטל את האמונות התפלות? ואני לא מדבר רק על אמונות רעות, אלא גם טובות, למשל שאם מבקשים משאלה כשכוכב נופל אז זה מתגשם... מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכוונה היא לקובץ מוסיקה בעל הסיומת mp3 (רצוי מפורמט זה), לא התכונתי ל'שיר' השני. בכל אופן.. הנה כל הפרטים שאני יכול לתת על השיר הנדון: בשיר תמצאו את המלים הבאות- "Get back to your mom.. Get out of my life.. You will.." (זהו חלק מהפזמון) זוהי בחורה ששרה את השיר, השיר מז'אנר הפופ. פופ מדכא שכזה ולא עליז ומשעמם, משהו חביב ויפה שאני מאוד אהבתי. (שתבינו, רוקיסט שכמוני חובב שיר-פופ דכאוני) אם מישהו מכיר את השיר, מחזיק בו ו/או שמע אותו.. אתם מוזמנים לכתוב לי פה על ידיעותיכם לגביו. לעזאזל, הייתי יכול להיות בטוח ששמו הוא"Get Back To Your Mom", אך לא. בבקשה, עזרו לי בחיפושים. זהו שיר מאוד יפה, לדעתי, ומציאתו תעלה חיוך על פני. אני אודה לכם מאוד. בתודה מראש, Nike.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חסמו אותי בגלל אי תשלום על מוצר.. (אפילו לא שמתי לב לזה) מה אני יכול לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מצאתי מכשיר סלולרי (דגם חדש) ברחוב אתמול אני רוצה להחזיר אותו לבעליו אפשר ללכת לפלאפון והם יחזירו לו אותו או למשטרה -מחלקת אבידות?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והלהיט התורן,RAMMSTIEN -MIEN HERTZ BRENDT בתרגום חופשי,זה מתחיל גרוע אבל ממשיך נחמד...תהנו http://www.igo-planet.com/kin.asp
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמאס לי מכיסאות צעצוע ב-200 שקלים, אני בחיפושים אחרי כיסא מחשב חדש שמיועד לישיבה ממושכת של כמה שעות כל יום (גם סטודנט וגם משחק פה ושם במחשב). בכל זאת יש מגבלת תקציב, ויש לי בסביבות ה-1000 ש"ח לשים בעניין. אני מחפש כיסא נוח, כשהדבר שהכי חשוב לי שתהיה משענת לראש! כסאות של ד"ר גב לא באים בחשבון, בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, אני לא מעוניין במוצרים מהחברה הזו גם אם יעלו לי 100 ש"ח. כסאות של צרעה יש בשפע, איכותיים ומאוד נוחים, רק שכיסא עם משענת לראש מתחיל מ-2000 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה. האלטרנטיבה הכי הגיונית שמצאתי היא כיסא של איקאה מדגם Markus. חפרתי עליו בגוגל, ורוב התגובות משבחות אותו, גם בשימוש לתקופה ממושכת. מעטים מצאו אותו לא נוח, אבל תמיד יש יוצאי דופן ואני מסתכל על …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא דברים מתאילנד, אני מתענין בעיקר בגאדג'טים, האם יש משהו ששווה להביא משם ? איך המחירים שם ? אשמח לכל מידע בנושא.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בארץ ferrofluid (מגנט נוזלי) וגם Neodymium (מגנט אדמה) מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את זה בארץ? אולי חנויות לציוד מעבדה או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ספרו על חוויות מביכות! אגב, אני לא מצליח להזכר באחת טובה...אז לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. עוד מעט מגיעים אלי כמה קרובי משפחה ,הם יעצרו בירושלים, ועליי הוטלה האחריות לארח אותם, להראות להם קצת את המקום ,ואת הדברים היפים שבמדינה המקודשת שלנו .הבעיה היא שאני לא מכיר את ירושלים ואין לי מושג לאיפה לקחת אותם שם. אשמח מאוד לעזרה. אני מנסה לעשות להם סיור מעניין , (ולא יקר במיוחד). כמו כן ,אשמח לדעת על איזה שהן מסעדות טובות בעיר (גם,רצוי ברמה, אבל לא ארוחה באלף ש"ח) , מסעדה שאפשר יהיה לשבת נורמלי בלי איזה צ'חצ'חים או ערסים ליד. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה? אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע. כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר. מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת? אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט.. אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל המקינטוש למיניהם? חוץ מהיבואן עצמו מי עוד מתעסק בארץ עם המחשבים של אפל?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-