כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מישהו מתמש או מכיר שירות של גיבוי אונליין? אני לא מחפש גישה של 24/7 או לאחסן את כל הקבצים שלי שם רק שיהיה לי גיבוי כלשהו שאני יכול לזרוק את כל הקבצים שלי (בלי הגבלת נפח) למקרה מצער שהדיסק חיצוני מתפגר או שיו טיוב מחליט להעלים לי את הסרטונים שלי וכולי כPLAN B. בכל מקרה שמעתי על כל מיני שירותים וממה שראיתי השם החם זה CrashPlan, מישהו מכיר או השתמש? קראתי גם שהרבה אתרים מציעים תוכנית גיבוי למחשב אחד או תוכנית גיבוי ממספר מחשבים, מעניין אותי איך הם יודעים? האם מדובר בתוכנה שפשוט משכפלת קבצים מתיקיות על המחשב או שזה כמו Google Drive שאני יכול לזרוק לשם קבצים בלי בעיה? בכלל אני אישית מעדיף אם יש גישה לFTP זה מקל על העבודה או שיהיה לשירות תוכנה ייעודית כלשהי שאני לא אהיה תלוי בד…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לעשות גיבוי של DATA באופן יומי בענן. מדובר בלפטופ ביתי המשמש לעבודה יומית של ארכיטקט. סה"כ DATA כרגע כ 60GB לא צפוי להגיע ל 100 בשנה הקרובה. רוצה לסמן כמה ספריות במחשב שיגובו באופן אוטו' בענן בזמן שהמחשב מחובר לרשת ובאיידול (לא להפריע לעבודה שוטפת). לא מחפש דווקא הכי זול (ודאי לא חינמי) אלא אמין (כזה שישאר גם עוד 3 שנים) ונוח לשימוש. ?SkyDrive? Box אחרים... אשמח על כל יעוץ.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, לא עשיתי פורמט כבר שנתיים בערך, תעזרו לי לזכור מה צריך לשמור. מה ששמרתי עד עכשיו: * סיריאלים של תוכנות \ משחקים * שמירות של משחקים * את תקיית המסמכים * כל המדיות לסוגיהן * סימניות והגדרות בדפדפן * דרייברים מה שכחתי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא בטוח באיזו אפשרות כדאי לי להשתמש בהארד דיסק נוסף שאילו אני אגבה באופן ידני או אוטומטי כל X זמן או בגיבוי בתשלום חודשי קבוע לחוות שרתים שבה הם יגבו ככל הנראה רק חלק מהמידע או אם יש הצעות נוספות שיוכלו לעזור לי ...
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, בידי דיסק DVD עם סרט יקר שברצוני לגבות בכונן קשיח חיצוני. 1. הדיסק מכיל 2 תיקיות: VIDEO TS 616 MB + VIDEO RM 2.34 MB. 2. במחשב אני צופה בסרט בעזרת ה VLC (תוכנה). 3. העתקתי את 2 התיקיות הנ"ל והדבקתי בכונן הקשיח החיצוני לתוך תיקיה חדשה - ריקה שהכנתי מראש. 4. ניסיון לראות את הסרט מהקשיח ניכשל, כי הוא ניפתח רק מהאמצע. 5. הצלחתי לראות את הסרט מתחילתו, רק אחרי שהוצאתי את 2 התיקיות הנ"ל מתוך התיקיה. השאלה: מה לא עשיתי בסדר??? תודה ושנה טובה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי האם הייתם סורקים ומגבים בגוגל דרייב / תמונות? מדובר בעיקר במסמכים כמו דוחות של מניות, חשבוניות וכאלה. לא מסמכים רפואיים וכו. מה דעתכם? או איך אתם מתמודדים עם זה? בעיקרון, פניתי לרוב החברות שאני קשור אליהן וביקשתי לשלוח מיילים אם ניתן ולא דואר רגיל. מדובר בעיקר במסמכים ישנים. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לגבות את אוסף התמונות שלי ברשת איפה אתם ממליצים? PICASA GOOGLE DRIVE MICROSOFT SKY DRIVE DROPBOX וכו' וכו' אשמח ליתרונות מול חסרונות תודה מראש האוסף שברשותי מונה כ7 גיגה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגיל 52 נפטר כריסטופר ריב :'( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2988271,00.html#n http://news.walla.co.il/?w=//609987 למי שלא יודע זה השחקן ששיחק את סופרמן תמיד אזכור אותך :'( אחד מהאנשים הכי טובים שהיו מגיבור בסרט הפך לגיבור בחיים!
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה היום הלכתי לחנות גיבור מחשבים שנמצאת ברמת גן כדי לקנות את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB במחיר 1500 ש"ח אני נכנס לחנות מדבר איתו קודם כל אני בודק תקופסא והכל הכל נראה משומש כאילו מישהו החזיר לו את זה עכשיו אני אמרתי לו שאני רוצה לשלם בצ'קים צ'ק אחד מזומן וצ'ק אחד דחוי הוא רצה לקחת לי תשימו לב רצה לקחת לי 10% ריבית הוא מזיין תשכל שהוא עובד עם ERN ובכלל ERN חברה שבודקת תצ'קים או משהו כזה ולפי ERN אסור לו לקחת יותר מ2-3% ריבית בקיצור הגעתי למסכנה שגיבור מחשבים = חבורה של רוסים נוכלים הוא חשב הוא נפל על תייר אני עוד שניה רבתי איתו מכות בחנות אני לא ממליץ לכם לקנות ממנו היה שם אחד קנה מסך LG דק 19 אינץ' פתח אותו הכל שריטות הכל דפוק בקיצ…
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קראתי ביקורות רעות על גיבור מחשבים בנתניה, האם השירות זוועה גם ברמת גן?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוב בכותרת המוצר הוא של OCZ אז אם מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ אני אשמח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עיזרו לי חברה בבקשה
-
- 48 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
ברגע מרגש ומשמח במיוחד, זומנתי לגיבוש חובלים באפריל. יש כאן עוד מישהו שהולך? אם למישהו מכם יש טיפים, עצות, מידע כלשהו על הפעילות בגיבוש וההכנה הנדרשת, אתם מוזמנים לחלוק (מאוד יעזור לי). מה צריך להביא לגיבוש? במכתב כתוב להביא "ציוד אישי" ואני מתקשה להבין האם זה כולל גם ביגוד או יותר נכון איזה (הבנתי שמקבלים מדים, אבל אני צריך להביא גופיות? גרביים?). פלאפון אני בשום פנים ואופן לא לוקח על מנת למנוע נדנודים מאמא או געגועים לבית וכאלה. שמעתי שיש אנשים שזה שובר אותם. להביא ספר? יהיה זמן פנוי לזה בכלל? אוכל הבנתי מקבלים בבסיס. יאללה תשתפו
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו שעשה גיבוש טייס יכול להגיד לי מתיי לעזאזל יש זמן ל"מספר 2" במהלך הגיבוש? והאם אפשר להביא לגיבוש טאלק וולטרן? כי אמרו שלא נותנים להכניס שום דבר חוץ מבגדים. סליחה שהשאלות אקראייות לגמריי, אבל זה דיי דחוף.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לגדל עץ / שתיל של תמר מגרעין תמר? (אותו גרעין שזורקים לפח)
-
- 6 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
התאריך גיוס שלי היה אמור להיות ב21 ועכשיו הוא ב28 לפי מה שאני יודע זה נדחה אצל הרבה אנשים שהיו עם תאריך כמו שלי יש למישו מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
התאריך הראשון שלי היה 8/8 שזה משטרה צבאית, שינו לי את הגיוס ל10/10/07, איזה תפקיד זה?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי מתגייס עוד חודש וחצי והוא רוצה לדעת לאן הוא יתגייס למרות שאמרתי שרוב הסיכוי שזה חיל חימוש
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, אני לומד עכשיו ביד' במגמת הנדסת תוכנה. בעוד כחצי שנה אני מתגייס. השאלה שלי היא לאילו מקומות אני יכול להתגייס ? (תאריך גיוס 12/6/14). תודה לעוזרים ! חג שמח אני התמיינתי לבסמ"ח ובסופו של דבר לא התקבלתי (ביג'). לאחר מכן התקבלתי למסלול פרויקטנטים בחיל המודיעין (+סיווג), וברגע האחרון לא היה תקן.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה תפקידים אני יכול לקבל בגיוס כלל צהלי? הפרופיל שלי הוא 64 ואני נשרתי מעתודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע לי מכתב מהצבא ובו כתוב שהינני מוזמן ל"מבחני התאמה לקראת גיוס ליח המודיעין". כמה שאלות: 1. מה זה החיל הזה? השירות שם מעניין? מי מה מו? 2. זה אומר משהו על הקב"א שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.2k צפיות
-