עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by blabla2002,

אולי לא כולם מכירים אותו, אבל איתי הוא האיש קשר של HWzone לחול. זהו מי שמביא לכם את המוצרים מספר אחד, בזמן המהיר ביותר לביקורות ושמור על קשר חם עם יצרניות החומרה. אז מזל טוב עד 120

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. השאלה מתייחסת לאנשים שטסים לאמריקה - מנהטן... השאלה היא אינה ספציפית הנושא יכול לנוע על נושא שקשור לאלקטרוניקה/גאג'טים/מחשבים. כעיקרון אני אקנה איזו אוזניה של סנהייזר (כניראה PX100) כיוון שהמחירים בחו"ל הכי כדאיים. אני בעיקרון רוצה לקנות גם פלאפון (W800I) גם המחיר בחו"ל של האוזניה הוא זול (כמו מכשיר יד שניה בארץ). מסך מחשב, טלויזיה 21 אינץ, כרטיס קול, מצלמה דיגיטאלית.. ועוד... מי שיודע על מוצרים+ חברות שהן מאד זולות בחו"ל (כדוגמא עם האוזניות) אני אשמח לשמוע.. אפילו דגמים שאתם מכירים שהם נורא זולים.... עוד פעם הנושא פתוח וכמה שיותר דעות עם מיקוד גבוהה ככל האפשר רק יגביר את הצלחת הת'רד.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by BedB0y,

אני מחפש בנרות הרבה זמן אחת כזאת

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by daviditzhaky,

אני טס לסין בספטמבר וחשבתי לקנות שם מחשב, כמה יעלה מחשב שבארץ הוא יעלה 4500 ותמליצו לי על חנויות.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by 3d7,

אני מחפש תחתונים של Kler (זאת חברה ספרדית). יש להם מבחר גדול יחסית של תחתונים בעיצובים ממש יפים (אני אוהב את הבוקסרים הצמודים שלהם), ואיכות הבד שלהם מאוד גבוהה והוא נעים למגע כמו לייקרה. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג את התחתונים שלהם בארץ, או להזמין אותם מהאינטרנט מאתרים מהארץ או מחו"ל מתוך קטלוג של תמונות? קניתי פעם תחתונים שלהם בMENZ בדיזינגוף סנטר. אבל, החנות הזאת נסגרה ואני לא יודע איפה יש להם עוד סניפים. היה להם גם אתר אינטרנט (www.menz.co.il), אבל הוא לא פעיל. לגבי המידות שלהם, אני יודע שLarge זה G (בספרדית זה Grande), אבל זאת מידה יותר קטנה מLarge בארץ.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Bug2000,

http://planet.nana.co.il/alon887/truestory.jpg איזה פיגור חחחחחחחחחחחחחח היא היתה צריכה לדעת שאין לה מוח, ולכן לא היתה צריכה אפילו לחשוב שהיא מחזיקה אותו! :lol:

8. היי! היום יש הופעה של Blue mans group!(מיקום-גני התערוכה) אני לא רוצה לשנע את ההורים לת"א אז אני מחפש דרך חלופית. אוטובוסים ורכבת זה לא ממש אפשרי אז מה שנשאר זה מוניות שרות. יש למישהו מושג איפה אני יכול לתפוס מונית שרות לאשדוד בקרבת גני התערוכה? (היא יוצאת ממרכזית וזה וואחד מרחק הליכה)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by com,

ביום חמישי 28 מהערב מתחיל המסיבה של סוף החופש.. עיר הנוער בחיפה הכניסה אני חושב עשר שקל.. גם לתושבי חוץ חיפה מי בא?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by artyom,

כל שנה בוחרים מלכה יותר ויותר מכוערת... מה זה צריך להיות!??! תחרות כל כך מכורה אלוהים ישמוררר ותחשבו שהיא תייצג אותנו בתחרות העולמית...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. חברה תקשיבו, יש לי שלושה מחשבים בבית שקניתי מהם עכשיו כל בעייה קטנה או משהו שאני מבקש מהם ישר מחלייפים בלי בעיות הארדיסקים או מעבדים.. או שפעם אחת נגיד, הייתה לי תקלה במשחקים ישר פתרו לי אותה היום הבאתי אליהם 2 מחשבים לתיקון אחד להחליף הארדיסק שהרעיש ולהעתיק את כל החומר עם המערכת הפעלה... ואחד להחליף מעבד במעבד אחר.... אני חייב לציין שפחות משעה 2 המחשבים היו מוכנים! לא האמנתי .... 2 טכנאים מעולים שיש שם גם את זה אני חייב לציין .. יניב טכנאי מעולה ששמחתי להכיר. ממליץ על החנות ! מעכשיו והלאה רק מסקייפיסי אני קונה. !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by b-or,

סוף סוף.. נקווה שגם AXN בדרך.. אגו ערוץ ממש סבבה אבל ממש ממש.. גם תוכניות רכב (כולל 2 עונות בו-זמנית של טופגיר), גם תוכניות גיימרים.. וגם תוכניות גברים.. :אהמ:אהמ: וביננו.. אני מקווה שאחי הקטן ירדם לפני 11 קיצר.. מומלץ אפיק 26 ביס.. (במקום GAMEONE)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Guy King,

שלום, יש לי עבודת מחקר להגיש השנה וחשבתי שיהיה לי יותר נוח להפיץ שאלונים דרך הפורומים הרלוונטים ובמייל (לחברים שלי). איך (אם בכלל) אני יכול לבנות שאלון ממוחשב ככה שלמשל מישהו יכנס לאתר, ימלא את השאלון וישלח אותו והתוצאות ישמרו? מישהו מכיר אתר או תוכנה כזאת? גם אם הדבר בתשלום זה רלוונטי לגבי. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by -ox-,

יש מכשיר כזה שאפשר לקנות בארה"ב שיכול לנחש תוך 20 שאלות כל דבר שתחשבו עליו , עכשיו יש את זה גם בגרסאת פלאש http://www.sithsense.com/flash.htm אם פרסמו את זה כבר את אפשר למחוק נ.ב אחרי שתנסו דברים רגילים , תחשבו על דברים מוזרים כמו פליצים ועוד שטויות - קורע

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Salwaby,

משום מה המנוע חיפוש נדפק ... כל חיפוש מביא לי תוצאות עלובות, ורושם לי Google Custom Search. זה כבר ככה מאתמול בערב, אני נאלץ להשתמש ב bing . איך מתקנים ? נ.ב יש דרך להכריח שימוש ב google.com לא google.co.il ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. 2. 3. 4. סליחה שהגודל לא בדיוק מתאים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מבחינת מחיר ואיכות הדיו...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by LoveStoned,

מכירים את החוט האדום של באבא סאלי ? איפה אני מקבל אותו ?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by hck,

היי נזכרתי באיזה אימייל חמוד ששלחו לי מזמן ואני לא מוצא אותו. האימייל הוא בעצם קליפ עם "תרגום" עברי לשיר אופרה, להלן חלק מהמילים של ה"תרגום": דורי מת.. דורי מת... אם תירי בו אל תירי בו דורי מת... חמם עוד עוף... חמם עוד אורז... חמם עוד דורי מת... וכ"ו.. מישהו מכיר ויכול להשיג לי את הקליפ/שיר ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032128&type=2&product=1&= ההנחה כן היא כ 16% אם חישבתי טוב. משהו מכיר אולי תווי קנייה עם הנחה גדולה יותר שאפשר להזמין? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. בואו נגיד ואתם הולכים בצבא לקרבי אתם מתים לשדרג את המחשב, אבל זה ישחט לכם את הכסף. אתם הייתם קונים מחשב חדש בכמה אלפים טובים? או שזה היה בזבוז ולא תהנו ממנו שתהיו בצבא? ולא בקרבי, מודיעין וכו'. מה הייתם עושים?

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני רוצה לקנות את סדרת הספרים "A Song of Ice and Fire", ומתכנן להזמין אותה מאמזון ב-Expedited Shipping שעולה 10$. הקטע הוא, שאני רואה מחירים לא ממש הגיוניים, כשחדשים זולים יותר ממשומשים, ולפעמים אותו הסט מופיע בעלות משולשת! אני די סגור על הזמנה מכאן: http://www.amazon.com/Books-Thrones-Feast-Crows-Swords/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1339236602&sr=8-1&keywords=A+Song+of+Ice+and+Fire מחיר זול, הספק הוא אמזון, נראה די טוב. השאלה היא, מה אני מפספס כאן? איך ארבע ספרים כאלה עולים ביחד רק 79.43 ש"ח לפני משלוח? להזמין מהם ולא לדאוג, או שעדיף ממקור אחר? עריכה: אני רואה שאולי עדיף לי לקנות בארץ, הפרש של 33 שקלים בלבד כשמכלילים את המשלוח מחו"ל, אבל מצד שני…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by marking,

מי יחליף את ביל גייטס? ;D ;D ;D :lol:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by R0ck,

לחבר'ה שמכם שנמצאים במערכת הצבאית, יצא לבטח לשמוע כבר את צלצול הסטוק של המירסים החדשים, מתוצרת Motorola, דגם I-760. בכל פעם שאני שומע את הצלצול הנוראי-גאוני הזה, משמע ישנו איש קבע בסביבה. אם זה טוב או רע, תחליטו אתם. מה שעוד יותר מעצבן, שמיטב נגדי צה"ל לא יודעים כיצד לשנות את הצלצול הזה ונשארים איתו והוא כ"כ מציייקקקקקק והוא כ"כ נגדי!!!1 בפעם הבאה שאתם נתקלים באיש קבע, קחו לו ת'מוטורולה ושנו לו ת'צלצול. צלצול האימה המדובר הוא : http://70.87.97.114/~download/download/media/3/hellomoto15.mp3

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.