עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OutRaGe,

חשבתי לעשות סקר קטן עקב הסקר של השירים והתלונות נגד נטויז'ן שהם מגבילים את ה-Download החודשי מי שמשתמש ב-Netlimiter מצוין יכול להביא נתונים משם מי שלא יכול להעריך אמ שלי: http://img301.imageshack.us/img301/993/dl2cu.jpg פירמטתי בסוף אפריל אז אלה הנתונים היחידים שיש לי באפריל הורדתי בסביבות ה-50 ג'יגה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום! יש לי שאלה קטנה בפיסיקה 1יח"ל. אני לא בטוח שמה שעניתי במבחן נכון, כי כל אחד כתב תשובה אחרת. נתון לחץ(או שמה זה כוח) של 4ניוטון לסמ"ר, הפוך את הלחץ(או הכוח) לניוטון למ"ר. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by nondos,

יש לי צלחת של יס בבסיס ואני רוצה להתחבר אליה. למשהוא יש מושג איפה אני יכול להשיג ממיר או עינית של יס. אני לא יכול לקנות אותם ביס משום שהצלחת היא של הצבא ולכן יס לא מוכנים למכור לי ממיר נוסף או עינית.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Bose,

קראתי את זה הרגע מפורום אחר, דיי משעשע. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמו - שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. לפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר !! "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר: "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, א…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות פוסטרים לקיר של סרטים ואולי משחקי מחשב יש למישהוא מושג מאיפה ניתן להשיג את זה באזור תל אביב וכמה זה יעלה בערך?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. איקס עיגול אונליין! http://tom.zickel.org/ttt/

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום, אני עכשיו בי"ב ואני לומד רק מקצועות הומניים בהגברה ולא ריאליים. עכשיו, אני חייב לעשות עד סוף השנה בגרות ב-5 יחידות במקצוע אחד ריאלי כלשהו מבין המקצועות הבאים- פיזיקה, מחשבים, כימיה, ביולוגיה או אלקטרוניקה. הבנתי שביולוגיה לא כדי לעשות כי צריך להשלים המון פרוייקטים וביו-טופיים וזה בלתי -אפשרי ושפיזיקה ואלקטרוניקה זה יחסית קשה. אז אני מתלבט בין כימיה לבין מחשבים. מה כדי לי ללמוד? יש לי חצי שנה ללמוד מאפס את כל החומר ולעשות בגרות ב-5 יחידות בציון 75 לפחות, באיזה מקצוע יהיה לי (יחסית) הכי קל לעשות את זה? תודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Lev-UFO-Child,

:'(

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אנשים... אני חולה על הימורים באינטרנט ואני תמיד מהמר על NBA (רווח טוב יוצא לי) בכל מקרה... עכשיו יש פגרה או מה שזה לא יהיה יש לכם מושג מתי מתחילה העונה החדשה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by waizman,

ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. קדימה חבר'ה המסורת של יום כיפור חוזרת, תפסו את הכופר... אז קצת בסיס לי שלא מכיר, המטרה למצוא את הכופרים שנוסעים בכיפור (כי אם בHW זה לא באמת נחשב)... פשוט נכנסים לאתר של מצלמות תנועה, למשל http://www.ayalonhw.co.il/ (נתיבי איילון) ומחכים לראות מי עובר...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Natan_Rozen,

שלום רב נתקלתי בחידה לוגית משובחת, ואני מעוניין לשתף אתכם בה. תייר פגש שלושה מקומיים בארץ דוברי האמת והשקר, א', ב', ו-ג'. הוא פנה אל א' ושאל "לאיזה שבט אתה משתייך?" א' מלמל תשובה, אך היא לא היתה ברורה לתייר, ולכן שאל את ב': "מה היתה תשובתו של א?" ב ענה: "א' אמר שהוא שקרן". ג' התערב ואמר לתייר: "אל תאמין ל-ב' - הוא משקר". לאיזה שבט שייך ג' ? (השבטים הם שקרנים ודוברי אמת*) מחכה לתשובות ... :-*

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by biodome,

http://www.tekzoned.com/games/simon/index.html זכרונות ילדות.. רק שעכשיו אי אפשר לקחת אותו ולזרוק אותו על הקיר.. עזבו אותכם פינגווין, יש לנו פה פיראנות.. http://leo.sumy.ua/prikol/games/fishy.swf

14. Started by yanivsk,

בגלל הפשלה הקודמת שלי אם התמונה אני מביא לכם את ההמצאה האחרונה בחיזוי מז"ה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by VL,

הגעתי למסקנה שאני ממש מכור לשוקולדים וכל סוגי הסוכרים , אפילו בשתייה (נס , תה או כל דבר אחר) אני שם 7-8 כפיות סוכר , אני משתגע מתי שזה נהיה קשור למשהו מתוק , איך אני נגמל מזה ? האם יש שיטות או תרופות להגמל ?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by roey1,

שלום , הלכה לי המכונת תספורת ונאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון. הבעיה היא התקציב. בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר. 2 המכונות הם : 1. Moser 1881 2. Moser 1873 מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה. עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ. שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום? תודה , רועי.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Nahum2,

הי חברים, השאלה בכותרת. בפירוט: 1)האם מישהו מכיר מדריך מפורט לרכישת רכב? 2)אני צריך רכב בעיקר לסוע למשרד וחזרה, רוב הנסיעות באזור המרכז. אבל אני רוצה רכב שלא אצתרך לחשוב פעמיים בשביל לסוע איתו רחוק. חסכוני בדלק. אני לא מפחד מרכבי מיני (די נדלקתי על פאביה). רכב שלא רואה מוסך. יש לי תקציב של 80K אני מעוניין להוציא מקסימום 60K ומעדיף פחות מ 30K יש המלצות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Guy King,

שלום, יש לי עבודת מחקר להגיש השנה וחשבתי שיהיה לי יותר נוח להפיץ שאלונים דרך הפורומים הרלוונטים ובמייל (לחברים שלי). איך (אם בכלל) אני יכול לבנות שאלון ממוחשב ככה שלמשל מישהו יכנס לאתר, ימלא את השאלון וישלח אותו והתוצאות ישמרו? מישהו מכיר אתר או תוכנה כזאת? גם אם הדבר בתשלום זה רלוונטי לגבי. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by TALEL,

אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Biatch,

איזה מומלץ ? ואם יש הגבלות ? חלקים שעדיף שהספריי לא יגיע אליהם ?.. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05E1%u05E4%u05E8%u05D9%20%u05DC%u05E0%u05D9%u05E7%u05D5%u05D9%20%u05DE%u05D2%u05E2%u05D9%u05DD

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by michaelr,

לפני שבועיים אמרתי לעצמי יש לי חיסכון בבנק שיורד לי כל חודש 650 שקל מהמשכורת למה שאני לא יעשה אחד כזה בבית . וזה מה שיצא לקחתי בקבוק ליטר וחצי של קולה עשיתי לו חור קטן בשביל מטבעות (אגורות,שקל,שתיים,חמישיות,ועשרות) אחרי שבועיים ברצף שכל עודף שנשאר לי מהשטרות אמרתי אני יכניס לבקבוק לא משנה מה עכשיו עשיתי ספירה ומסתבר שתוך שבועיים חסכתי לי 700 שקל. עכשיו הגיע הזמן להחזיר הכל....

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אם היה לכם אפשרות לגור בכל מדינה שרק תבחרו בכל העולם באיזה מדינה הייתם בוחרים לגור ולבזבז שם את שארית חייכם ???

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by BedB0y,

מה הולך פה?? מתחילים לעקוץ באמצע היום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קודם כל אני באמת רוצה להגיד שזה דיון רציני בבקשה לא לרדת עלי. אני לא יודע לקרוא שעון מחוגים.. אני נתקל בבעיה הזאת לאחרונה לא מעט פעמים ואני נבוך כל פעם מחדש.. בבקשה זה רציני מאוד... אם תוכלו לעזור לי אני הודה לכם מאוד

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים