עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by blabla2002,

אולי לא כולם מכירים אותו, אבל איתי הוא האיש קשר של HWzone לחול. זהו מי שמביא לכם את המוצרים מספר אחד, בזמן המהיר ביותר לביקורות ושמור על קשר חם עם יצרניות החומרה. אז מזל טוב עד 120

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

בחום הזה המחשב שלי עומד על 50 מעבד 53 כרטיס מסך 40 הארד דיסק ו40 לוח הולי שיט אני אקח את המאוורר ואשים אותו שום אבל במה אני אתקרר?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. בבקשה ...היה נחמד ... gmax at smile net il

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by MasterDK,

אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by odin,

im kinda new here so b gentle

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Lev-UFO-Child,

:'(

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. האם זה בגלל שלהוט יש פשוט סרטים טובים יותר? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. פרסום הצעות עבודה - בפורום הצעות עבודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אחרי המהלך הגדול של מעוז הטורנטים The Pirate Bay, גם המתחרה הפתוח הגדול ביותר שלו מיישר קו ומציע תמיכה בהזרמה של וידאו היישר מהדפדפן שלכם התמיכה בתוסף הדפדפן השנוי במחלוקת Torrents Time, וביכולת להזרים וידאו בתוך הדפדפן בהתבסס על קבצי טורנט באופן כללי, ממשיכה להתרחב – הפעם עם האתר Kickass Torrents, אשר מתחרה כבר זמן מה עם The Pirate Bay על תואר מאגר קבצי ההורדה הפיראטיים הגדול ברשת. מעט אחרי ההחלטה המפתיעה של The Pirate Bay לשלב את היכולת של תוסף ה-Torrents Time באתר שלהם, ולמעשה לאפשר הזרמה ישירה בדפדפן של כמות עצומה של סרטים וסדרות (רובם באופן לא ממש חוקי), גם Kickass Torrents שילב אפשרות להזרמת תכנים ישירה – שתיים כאלה, ליתר דיוק. כפתור ה'נגן' השחו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Asaf.Y,

סופסוף וואלה פתחו את האימייל של 1 GB... :D מישהו מוכן להסביר לי למה הוא באנגלית ??? ??? http://walla.com לא נראה לי שזה תקף לגביי מנויים ישנים בוואלה.. אני לא יודע מה איתכם אבל אני ממש מרוצה מהשירות שלהם

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני רוצה לדעת עם סתם דוגמה דיסק מקורי של זמרים ישראלים.. שרית חדד סתם דוגמא וכו'.. יהיה איכותי יותר אם אני ישמע אותו במחשב מאשר קבצי MP3? האם זה יהיה מורגש השינוי? לדוגמא במקרה שלי יש לי רמקולים ATP3 של אלטק.. אני ירגיש שינוי באיכות או שזה פסיכולוגי :s05: וכל פעם אני יצתרך לשמוע מהדיסק כדי לשמוע איכותי יותר? או שאפשר להעתיק למחשב דרך המדיה פלייר לדוגמא או להמיר ל MP3 באיכות של 256 בלי ירידה משמעותית באיכות.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by stone cold,

היום בני השרון נצחה את מכבי בנוקיה היה קשה לי להאמין שזה יקרה אבל מכבי גם שמרה את וויציץ לאירופה (הוא לא שיחק בזה) בכל מקרה זה ההפסד הרביעי של מכבי השנה בליגה והיא גם הפסידה את הגביע בכל מקרה בני השרון\חולון\ירושלים\ פחות או יותר באותה הרמה ובעניין מכבי היא עדיין פיבוריטית כי יש למכבי עומק בספסל אבל עדיין אפשר לנצח אותה השנה פשוט בגלל שמכבי מאוד חלשה השנה יחסית למכבי מה אתם חושבים יש ליגה ? וקצת חגיגה על הניצחון :beerchug:

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

מחיפוש ברשת הבנתי שזה קשור לדרייבר של משהו. אפשר משהו יותר מפורט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כפי שנכתב למעלה, ללא קשר למה שחיפשתי בגוגל, מתחת לכל תוצאות החיפוש מופיע הכיתוב: "This site may harm your computer" וגוגל לא נותן להיכנס לשם בלי דף באמצע של גוגל שטוען שהדף הזה עלול להיות מסוכן למחשב שלי ניסיתי את זה על הדפדפן הנוכחי (FF 3.0.5), על IE7 וכן בעוד מחשב עם FF וגם שם זה קורה. כאמור, הבעיה התחילה מתישהו בשעות האחרונות, שכן חיפשתי היום דברים בגוגל וזה לא קרה קודם לכן עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע על פתרון אפשרי? משהו?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי, סוף סוף עשיתי רישיון! וכאט יש לי המון שאלות שאף אחד לא יכול לענות בוודאות, וכן אני מודע לשזה שזה פורום של מחשבים אבל בכל זאת אני מאמין שהרבה מכם עברו את זה. אז ככה: לפי מה שהבנתי אסור לי לנהוג ברכב אם אין לי בטוח חובה. גם לפי מה שהבנתי לא כל ביטוח חובה תופס וזה שלאבא שלי יש ביטוח לא אומר שאני יכול לנהוג באותו רכב, ואני צריך ביטוח בנפרד שגם יעלה יותר כי אני נהג חדש/צעיר. עד כאן נכון? הדבר השני שמעניין אותי זה האם הביטוח חובה משופע מהמחיר של הרכב? האם רכב יקר/בעל רכיבים יקרים יותר, יהיה עליו ביטוח יקר יותר? או שזה ביטוח כללי לכולם? דבר שלישי, אני עובד ואני סטודנט ולכן אני מתכנן לקנות אוטו כי אני נע הרבה בין הבית לעבודה ללימודים ועם הרפורמה החדשה של האוטובוסים זה פש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by The UnKnown,

My comp works 24/7 about 2 weeks, what do you think ?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי אני מעוניין לטייל קצת באירופה בתקופת החגים. הטיול יהיה עוד חבר. הרעיון המקורי היה 4 - 7 ימים בעיר כלשהי, אבל "התרחבתי" לטיול רציני יותר של 16 - 18 ימים (מתחילת ראש השנה עד סיום הסופ"ש של סוכות א'). חשבתי על טיול שיהיה יותר "טיול תרמילאים". קרי: תכנון רק של יעד ההתחלה ואת יעד הסיום. ביניהם "נזרום". לינה בהוסטלים. חלק מהזמן בחדרים משותפים (4 - 8), חלק בפרטיים (רק אני והחבר). נסיעה בין הערים ברכבות. אולי רכבות לילה. אולי חלק (לא גדול) מהזמן לעשות קצת טיולים באיזורים יותר כפריים. למה? אני מתחיל להזדקן מדי בשביל זה (אפילו מסיים להזדקן מדי בשביל זה). אף פעם לא עשיתי את זה ואני מעוניין לנסות. הבנתי שקל להכיר ככה אנשים (+ בנות... ;-) ) ואולי גם לטייל / לבלות איתם קצת. אני …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מבין השרתים הנתקפים הינם של חברת UPress. https://www.bhol.co.il/news/1102449 מציע לא להיכנס כרגע לאתרים הנתקפים, יש סקריפטים זדוניים שתולים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, אני כרגע סיימתי את לימודי העתודה שלי. בינתיים עובד במלצרות אבל זה לא מיודע מה כי אין כל יום עבודה שלא נשכח שזה ספירת העומר. בכל מקרה אני מחפש עבודה קבועה אבל לא מצליח לי. באתי לקבלת ראיון במשרד ל.מ.ד והמראיינת התרשמה ממני לטובה, היא אמרה שאני עונה על כל הקריטריונים אבל הקריטריון היחידי שבהחלט מערער את המצב זה אישור עבודה. אמרתי לה שאני מתכוון להוציא אישור עבודה אך המילה "מתכוון" לא ממש תופסת משמעות רצינית אצל המעסיק. יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://fishki.net/comment.php?id=16288 ממש שימושי למשל בתור אווטר..

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by 00000,

כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אתם מאלה שמצפים לסרט? או שמא לא ממש אכפת לכם ממנו? אשמח לשמוע מה אתם אומרים, מה הציפיות שלכם וכל השאר..

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by amisha,

כמה אתם שזה הוגן לשלם לטכנאי מחשבים להרכבה מלאה של מחשב ?(ללא מע' הפעלה )

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים