כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה איתגרו אותי בחידה נוספת. בפעם שעברה עזרתם לי בכבוד. אשמח אם תעזרו לי בשנית! להלן החידה: מהו שמו של קרמר ? הפרטי ?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יכול להיות אחדים ממכם למדו באמצעות ספרים,סדרות,סרטים ,השניים באמצעות בית הספר והאחרים באמצעות המחשב(משחקי רשת,פורומים וכו') אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד את הדרך לדעת אנגלית טוב יותר אך לא מצליח למצוא. רציתי לדעת מה לדעתכם הדרך הכי טובה ללמוד אנגלית ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את משלוח הSkittles שלי מארה"ב, Ebay Rulez וSkittles OWNZ מי שלא טעם לא יבין את השגעון, זאת הסיבה שהאמריקאים שוקלים טונה וחצי, זאת הסיבה למה האנושות צריכה להמשיך להתקיים!!! פשוט טעם גן עדן הגיעו תוך 3 ימים, זה מה שאני קורא לה לוגיסטיקה מתקדמת לא הצואה של צה"ל שמכתב ממשרד בקריה צריך לעבור דרך בנקוק כדי להגיע למשרד השכן לו
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שאני יוכל למצוא בו נתונים על כל מיני מכוניות למשל : 0-100, כוח סוס וכו... או לחלופין את הנתונים של סובארו אימפרזה 99'. חיפשתי באתר של סובארו וממש לא מצאתי, למישהו יש רעיון אחר?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו בי"ב ואני לומד רק מקצועות הומניים בהגברה ולא ריאליים. עכשיו, אני חייב לעשות עד סוף השנה בגרות ב-5 יחידות במקצוע אחד ריאלי כלשהו מבין המקצועות הבאים- פיזיקה, מחשבים, כימיה, ביולוגיה או אלקטרוניקה. הבנתי שביולוגיה לא כדי לעשות כי צריך להשלים המון פרוייקטים וביו-טופיים וזה בלתי -אפשרי ושפיזיקה ואלקטרוניקה זה יחסית קשה. אז אני מתלבט בין כימיה לבין מחשבים. מה כדי לי ללמוד? יש לי חצי שנה ללמוד מאפס את כל החומר ולעשות בגרות ב-5 יחידות בציון 75 לפחות, באיזה מקצוע יהיה לי (יחסית) הכי קל לעשות את זה? תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם קב"ן יכול לזהות בעיה בגיוס קרוב ולדחות אותו? בלי לתת פרופיל 21 וכד'... ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזמין מEBAY ב25 דולר ועוד 25 על משלוח /: אני יודע שיותר זול פה אבל יש לי שם כסף בPAYPAL ואני לא יכול למשוך לארץ אז אני צריך לבזבז איכשהו
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את האתר של הבחור הזה http://www.jnjsystems.co.uk/ וראיתי שהוא כביכול מרוויח 260 פאונד ביום על כלום ,אז אני יודע שכל הקטעים האלו שלהרוויח כסף ללא עבודה זה בולשיט טהור ב99% ,אני משער שזה נכון גם לגביי זה ,אבל האם יש דרך דומה להרוויח ,אפילו סכום זעום של כסף דרך האינטרנט בלי להוזיז אצבע ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהירות החיבור שלי היא 2.5 מגהביט דרך הוט. כאשר ביצעתי בדיקת מהירות תשתית באמצעות האתר הבא: broadbandspeedchecker.co.uk אשר הגעתי אליו דרך האתר של אינטרנט ישראל (internet-israel.com), קיבלתי מהירות הורדה נמוכה מאוד של בין 300 ל-500 קילוביט בלבד. מהירות ההעלאה, הייתה תקינה. מה הסיבה לבעייה הזאת? (תמונה הבדיקה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא הבנתי איך קוראים לסגנון הזה עדיין (כנראה שאני לא בקיא בסגנונות של מוזיקה ) אבל זה לא רוק...זה יותר כבד כזה שילוב של הארד קור כזה... מישהו יכול לפתור אותי מהשאלה המטרידה הזאת ?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לקבל המלצה לצימר זול וטוב בצפון- לילה אחד בסוף שבוע - צריך לקחת את החברה . תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי גור חתול מסכן בוכה כל הלילה ובבוקר החלטתי לקחת אותו. הינא הוא: http://img151.imageshack.us/img151/9636/untitled8ar.jpg שהוא הייה גדול יותר אני יחזיר אותו למקום שמצאתי אותו. סורי על התמונה הגרועה...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שונה לי תאריך הגיוס והייתי שמח לדעת לאן אני מתגייס... האם יש דרך לדעת?, אם כן, כיצד? תודה מראש ערן.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. עוד מעט מגיעים אלי כמה קרובי משפחה ,הם יעצרו בירושלים, ועליי הוטלה האחריות לארח אותם, להראות להם קצת את המקום ,ואת הדברים היפים שבמדינה המקודשת שלנו .הבעיה היא שאני לא מכיר את ירושלים ואין לי מושג לאיפה לקחת אותם שם. אשמח מאוד לעזרה. אני מנסה לעשות להם סיור מעניין , (ולא יקר במיוחד). כמו כן ,אשמח לדעת על איזה שהן מסעדות טובות בעיר (גם,רצוי ברמה, אבל לא ארוחה באלף ש"ח) , מסעדה שאפשר יהיה לשבת נורמלי בלי איזה צ'חצ'חים או ערסים ליד. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוא מת לי בידיים....זה הדבר הכי מזעזע שקרה לי בחיים...
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוף סוף.. נקווה שגם AXN בדרך.. אגו ערוץ ממש סבבה אבל ממש ממש.. גם תוכניות רכב (כולל 2 עונות בו-זמנית של טופגיר), גם תוכניות גיימרים.. וגם תוכניות גברים.. :אהמ:אהמ: וביננו.. אני מקווה שאחי הקטן ירדם לפני 11 קיצר.. מומלץ אפיק 26 ביס.. (במקום GAMEONE)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
מדובר בכתבה ישנה יחסית...אבל איך לעזאזל לא שמעתי על זה עד עכשיו
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-