כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אני כולי נזעם ונפעם מהיחס המשפיל שקיבלתי בחנות. קודם כל הייתי צריך ללכת לסניף "הקרוב" לבית שלי, מרחק של 2-3 דקות הליכה, פשוט לא יאומן, החוצפנים האלה לא יכלו לפתוח סניף מתחת לבית שלי? מתחת לכל ביקורת. אחרי שהגעתי ונכנסתי לסניף הייתי צריך לפתוח את הדלת בעצמי. כן כן הבנתם נכון, אפילו דלת אוטומטית לא היה להם החוצפנים האלה, הייתי צריך למשוך את הידית לגמרי בעצמי. אחר כך כשנכנסתי לסניף היו שם 2 בחורים, אחד מהם חיוך אליי ואמר לי "אהלן, אפשר לעזור לך?", פה זה כבר היה מוגזם, החוצפן הזה, החוצפן חסר תודעת השרות הזה מעז להגיד לי "אהלן"? מה זה "אהלן"?! מה אני חבר שלו? בעברית תקנית צריך להגיד "שלום" ולא "אהלן". אבל מילא, הבלגתי, אני בנאדם מאוד סבלני וסלח…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נראה לי שאו שלחלק מהמעסיקים אין מושג או שהם במכוון מנסים לפתות תכנתים צעירים. באמת נראה למעסיקים שזה חשוב לתכנת הפוטנמיאל העסקי העצום, הענקי הבין גלקטי של האפליקציה החדשה שלהם? זה לא כאילו שהתכנת יראה יותר מכמה גרושים אם החברה תעשה אקסית. התכנת הוא לא משקיע, זה לא צריך לעניין אותו. אם כבר חברות כאלה שהם רק עם פוטנציאל וללא רווחים ותזרים מזומנים קבוע זה יותר מדאיג. לתכנת חשוב שהוא יקבל את המשכורת בזמן ואת התנאים שלו ושהמעסיקים שלו לא יהיו אנשים מפוקפקים. יכול להיות אוליי שהרבה תכנתים מתחילים הם פשוט נואשים ואין להם ברירה אלא להתחיל את הקריירה שלהם בחברה כזו שהכל באוויר. בחירת מקום עבודה יכולה להיות קריטית עבור הקריירה שלך. לא רק בגלל כמה שאתה מרוויח אלא גם בגלל מה שאתה עוש…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שחלק שמו לב The Pirate Bay נסדר ע"י השלטונות בשוודיה, אשמח לקבל המלצה על אתרים טובים בתחום או הצעות למקורות שיתוף אחרים תודה
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן גילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב מאוד מדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון. הדירה שלי די קרובה לאוניברסיטה (8 דקות בערך). הבנתי שבתואר יש הרבה חומר עיוני ומתמטיקה ומטלות תיכנות שניתנות הביתה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במחשב נייח שמן הסתם יהיה חזק יותר ואיכותי ויותר נוח לעבוד על מסך גדול או מחשב נייד (13-14 אינץ) שאוכל להביא אותו גם לאוניברסיטה\ספריה או חזרה הביתה למרכז... מי שלומד\למד מדעי המחשב\הנדסת תוכנה. עד כמה חשוב מחשב נייד?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז יש לי משקפי שמש של RAY-BAN אבל אני לא יודע אם הם מקוריות, זה פחות אכפת לי , מה שכן אכפת לי זה אם הם באמת חוסמות קרינה ומגנות על העיניים או שהם סתם "כהות" ובעצם גורמות לאישונים להתרחב ויוצרות אפקט הפוך. אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא. תודה
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כבר שעה אני מנסה לחשב ולא מצליח. שחקן א'- צריך לבחור קומבינציה מתוך 52 קלפים שלא תעבור את המספר 21. יש לו כ30% סיכוי להיפסל (המספר המקסימלי שניתן להגיע אליו הוא 30 בהנחה שהשחקן לוקח עוד קלף כשיש לו 20). אחריו מגיע שחקן ב' (הקזינו) ועובר את אותה הפרוצדורה (למעט 2-3 קלפים שלקח לעצמו שחקן א' שזה יכול לפעול לטובתו או לרעתו ולכן מתאפס), היכן מסתתר היתרון של שחקן ב'? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז יש לי Vsonic GR06, מאוד אוהב את האוזניות הללו אך הציפוי של הכבל ליד האוזנייה השמאלית התחיל להקרע בגלל שמשכתי את הכבל בטעות. בידיוק חודש שעבר האחריות שלי נגמרה ככה שאין לי איך לממש את האחריות ולכן הדרך היחידה כנראה זה להסתדר בעצמי. האוזניות עובדות מצויין אבל אני מאמין שאם אני אשתמש באוזניות שהן ככה זה יחמיר ועלול להקרע. הנה מס' תמונות שמתארות את הבעיה: http://i.imgur.com/OV1iN1z.jpg http://i.imgur.com/LTHiZ7m.jpg http://i.imgur.com/IDNYwJO.jpg אשמח לעזרה שלכם בהקדם האפשרי, כרגע אני מנסה להסתדר ביום יום בלי אוזניות וזה לא קל.
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך? עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם: בתקופה האחרונה, החל לי מטרד ביוטיוב בגלישה דרך פיירפוקס, בזמן שאני צופה בסירטונים בנושאי תאורה ומשחקי נוסטלגיה (סוניק, נמלולים וכ"ו). לאחר סירטון אחד או שניים, בטור של ה-Recommendation, מתחילים להחליף את הסירטונים האחרים בנושא שלי, סרטים כחולים ו/או סרטונים שיש (לפחות ב-Thumbnail שלהם) נשים בעירום, פורנו ומה שלא יהיה, כאשר מדד הצפיות שלהם מוחלף בציטוט "Recommended to you". ניסיתי למחוק Cookies, נעלם למשך סירטון אחד או שניים וחוזר ורואים שזה מתגבר ככל שאני צופה ביותר סירטונים מאז המחיקה האחרונה של ה-Cookies. מחיקת כל היסטוריית פיירפוקס לא העלימה את המטרד, ונכון לרגע זה, הדרך היחידה שגיליתי שהמטרד הזה נעלם, הוא להכנס לחשבון הגוגל שלי, אז המטרד הזה נעלם…
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SWQTS8zqYXU#at=50 לדעתי אם הם רוצים הם יכולים (אחרי הכל הם פרצו לדברים קצת יותר מאובטחים מהפייסבוק) מה אתם אומרים יצליחו ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום רכשתי משם מוצרים בדולרים בודדים. האם אני צריך לחשוש מהמוכר הזה? קישור מצורף: http://www.ebay.co.uk/itm/WESTERN-DIGITAL-ELEMENTS-2-TB-USB-EXTERNAL-Hard-Drive-/140596051222?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item20bc2d7d16#ht_2951wt_1139 תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עולה כסף? אם לא אז איך אני יכול להפוך את שלי לכזה? או אולי יש למישהוא אחד שהוא לא צריך?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקבל המלצה לכסא מנהלים איכותי ומשתלם, וכמובן שיהיה נוח ובריא לגב גם אם יושבים בו שעות ארוכות. התקציב שלי הוא כ-700 שקל (האם אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה?) מה אפשר לקבל במחיר שהבאתי, ועד כמה צריך לטפס כדי לקבל מוצר יותר משתלם. וכמובן, בבקשה המלצה לחנות ספציפית. אגב, שמעתי על החברה waxman, מה אומרים עליה? איכותית? משתלמת? תודה רבה !
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
-
בסביבות חודש יולי חיפשתי דרך יציאה מחניון כלשהו באיזור קניות כלשהו. (מעדיף לא לחשוף שמות) כשראיתי שרכב "יוקרה" גדול שחור וחדש מנסה להכנס לחניה בצד ימין עצרתי מס' מטרים מאחוריו הבחור הנחמד נסע קצת ימינה, קצת שמאלה, קצת ישר, הכניס רוורס והתחיל ליסוע אחורה.. ברגע שראיתי שהוא מתקדם אליי התחלתי לצפור הבחור לא שם לב וכמובן, נכנס בי. יצא מהאוטו, אמר שהוא נורא ממהר, ביקש סליחה, נתן לי שני כרטיסי ביקור שלו, הראה לי תעודת זהות, רשיון ותעודת אל"מ . לאחר מס' ימים יצרתי קשר והתחלתי את הבירוקרטיה.. בדקתי קודם במוסך שלי, הנזק הוערך בערך ב1200 ש"ח. הבחור לא האמין ושלח אותי למוסך שלו.. גם שם היתי וגם שם העריכו את הנזק בין 1000-1200. הבחור הציע ככה: או שתפנה לביטוח או שאשלם לך 400 שקל. אח…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל דבר בעולם, עד 450 שקל. מה הייתם בוחרים לקבל?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב לו הודעה פרטית כמה אני שונא את סגנון המגעיל, פלצני, מתנשא וביקורתי בחדשות שהוא כותב.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברח לי השם שלו. יש אתר די ידוע שמוכר פרימיומים שמאפשר להוריד מכל השרתים השונים כפרימיום. אופן הפעולה שלו הוא כזה: אם לדוגמה ראיתם קובץ ב- Rapidshare ואתם רוצים להוריד אותו, אתם מכניסים אותו לאתר שלהם ואז זה מוריד לכם את הקובץ כפרימיום. מה שזה עושה, השרת שלהם מוריד את הקובץ כפרימיום ושולח אליכם חזרה. איך קוראים לאתר הזה ? תודה11 עריכה: ככה זה עובד:
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היו פה מספר דיונים כאלה ואחרים על הלבנות שיניים בחצי שנה האחרונה לקחתי את העיניין הזה ממש כבר ונורא התחלתי לחקור ולהיתעניין הבנתי שאפשר להלבין מ150 שקל ל5000 שקל... הכל תלוי איפה כמה ולמה... ואני לא אפרט יותר מדי על הסוגים שיש וההשפעות וכל שאר הירקות אחרי חיפושים רבים הגעתי למוצר מסויים לפני שבוע קניתי אותו... ואני חייב להגיד שאני פשוט בשוק מכל העיניין הזה של הלבנת שיניים הדבר הזה באמת עובד... אז כל מי שרוצה... זה ניקרא beautiful white ממליץ לכולם בחום חום!!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
ב - 15 מיליארד דולר !!! כן, כן. http://finance.walla.co.il/item/3048081
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-