כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני 20 שנה ראיתי סרט אימה שפשוט הרג אותי מפחד (הייתי בן 13 ) אני זוכר שמישהו נסע במכונית והוציא את ידו מחוץ לחלון . מכונית שבאה מהכיוון הנגדי פשוט כרתה לו כף היד . כף היד התעופפה לשדה ליד ולא מצאו אותה . עכשיו אותו כף יד כרותה התחילה לרצוח אנשים . מישהו יודע על איזה סרט מדובר ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
World's Best Mystery UFO Flyers איך הם עושים את זה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בצעד שמשלב הומור עוקצני עם יומרות טכנולוגיות חסרות תקדים, אילון מאסק מציב יעד שנשמע כמעט דמיוני: להחזיק בתוך חמש שנים בכוח חישוב גדול יותר מזה של כל שאר העולם גם יחד. עם כיתוב ענק על גג הדאטה סנטר החדש והבטחה למיליוני מעבדים, xAI מסמנת את מיקרוסופט ואת שאר ענקיות הטכנולוגיה כמטרות בדרך לעליונות מוחלטתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה הוא עולה? ומה ההוצאות שלו(דלק.ביטוח..) ראיתי אחד כזה עומד ליד הסופר שלי עליתי אליו והתאהבתי והחלתתי לקנות הארלי במקום איזה הונדה אני לא מתקון לקנות אכשיו אבל אחרי הצבא בטח. גם כך בישראל אין הרבא גשם ואני לא חושב שאני יקים משפחה בקרוב (ולמה אין פה נושא על רכבים?)
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי צו גיוס מה אתם אומרים על התאריך? אני יודע שנובמבר זה קרבי אבל דצמבר לא שמעתי אף פעם. אולי מישהו יודע? בינתיים אני לא יודע פרופיל אבל שולחים לי אותו ממש בימים הקרובים (אם אתם זוכרים זה האיש עם הסוכר בשתן) בכל מקרה מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המצב אצלי,יש לי בגרות בקרוב בפיסיקה 5 יחידות לימוד ואני מתקשה בחלק מהחומר בחלקים של מגנטיות וחלק ממכניקה אז רציתי לשאול אם יש ספר טוב שיוכל להשלים לי את החסר כי בקרוב הבגרות ואני חייב לעבור אותה אני יודע על הקיום של הספרים האלו - הרבה ספרים של מכון ויצמן,אנקורי,מיקוד 2004... אז מאיזה ספר אני יוכל ללמוד? או בדרך אחרת... הספר לא חייב להיות אחד מאלו כמובן. ותספרו לי קצת איך אתם לומדים... תודה לכל מי שעוזר לי!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Shalom Le Kulam Hayoshvim Betzion ! ahh brazil brazil , what an amazing place.. I am right now in Sau paulo - the biggest city in brazil - 17 million pplz , and one of the most dengerous places. i am staying at an apartment of a cool guy here and really having good time. other than that brazil is really amazing amazing beaches and islands , i move from island to island , there are no cars no shit , just boats muskitos HARAKIM MEOD MUZARIM VEMAFHIDIM. so , as you always like - i'll post some pictures for you.. Cya amigos...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה משהיא משגעת אותי לדעת מה רשום פה.. http://img142.imageshack.us/img142/4783/x001mk9.jpg מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה חוקי, אם לא נא למחוק בבקשה.. אני מעוניין לקנות סט פוקר, איפה ניתן לקנות יחיסת בזול ואיכותי? אני לא צריך סט גדול, 200-300 צ'יפים (וכל השאר רגיל, כפתור DEALER, קוביות [עדיין לא מבין בשביל מה] וחבילות קלפים), לפי מה שהבנתי 11.5 גרם זה הצ'יפים האיכותיים נכון? תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגלל הפשלה הקודמת שלי אם התמונה אני מביא לכם את ההמצאה האחרונה בחיזוי מז"ה.
-
היום בשעה 14:00 כשחברי עמד לו לתומו בחדרו הוא שמע פתאום קול מוזר ... הוא הזיז את ראשו ימינה כשלהפתעתו הוא ראה את הספרייה הוותיקה שלו מלאה בכל טוב מתמוטת לכיוונו לפני שהוא הספיק להבין מה קורה הוא היה שרוע כבר על הריצפה כשהספרייה עצרה רק 3 סנטימטרים מהפרצוף שלו !!! הנה כמה תמונות שהוא הצליח לצלם לאחר שהוא הצליח לגרד את עצמו מהריצפה : בגלל הגודל של התמונות הבאתי לינקים ככה נראת הכניסה לחדר http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit1.jpg ככה החדר נראה הוא יותר נכון מה שנשאר ממנו חחחחח כפי שאתם רואים המסך חטף פגיעה ישירה ! http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit3.jpg http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit4.jpg הנפילה של הספרייה פגעה בשולחן המחשב... htt…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
איקס עיגול אונליין! http://tom.zickel.org/ttt/
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, השנה היא השנה ה"גורלית" בלימודי התואר שלי במדעי המחשב. אני צריך לבחור אחד מבין 3 המסלולים הנ"ל: עיבוד אותות מערכות מידע ביואינפורמטיקה (סידרתי אותם לפי הסדר עדיפויות שלי) רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי, והאם למדתם איי פעם באחד מהמסלולים הנ"ל. ד.א. אני לומד במכללה למנהל בראשל"צ, אז אם מישהו למד(או עדיין לומד) את אחד הקורסים במקצועות הנ"ל אנא רשום את התרשמותך מהרמה שם.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מצרף פה תמונה של אנטנה חדשה שהוצבה על גג קניון קרוב מאוד לביתי. אם מישהו יודע בוודאות אם מדובר באנטנה סלולרית אשמח מאוד לשמוע. או לחלופין אם מישהו יודע איך אפשר לברר גם אשמח לשמוע. תודה upload pic
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST) אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברים, השאלה בכותרת. בפירוט: 1)האם מישהו מכיר מדריך מפורט לרכישת רכב? 2)אני צריך רכב בעיקר לסוע למשרד וחזרה, רוב הנסיעות באזור המרכז. אבל אני רוצה רכב שלא אצתרך לחשוב פעמיים בשביל לסוע איתו רחוק. חסכוני בדלק. אני לא מפחד מרכבי מיני (די נדלקתי על פאביה). רכב שלא רואה מוסך. יש לי תקציב של 80K אני מעוניין להוציא מקסימום 60K ומעדיף פחות מ 30K יש המלצות?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1156155796/Who_Wants_To_Be_A_Millionaire_Winner חחח תראו את הקטע איזה מלך הוא.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בHOT FUN וHOT GOLD היו בצהריים פריזים כל שנייה היה תקיעה רציתי לדעת אם זה לא בעיה אצלי או שגם אתם מרגישים? שאני לא אזמין טכנאי סתם! תודה רבה |כן| עזרתם לי מאוד
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא ישן ולא אקטואלי, אבל נתקלתי בו עכשיו, ולמרבה התדהמה זו נראה לי הפעם הראשונה שאני מתוודע אליו. לקוח מויקיפדיה: מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%99_%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%94 אני רק רוצה לשאול, איך זה פאקינג יכול להיות? איך יכול להיות שברור שהיא עשתה מעשה שעזר לאוייב, עזר לאנשים שרוצחים יהודים בדם קר, ועוד יש כאלה הקוראים לשיחרורה. איך אלה שקראו לשיחרורה, ובוודאי שעשו סוג של תעמולה בנושא, לא שילמו את המחיר? זה פשוט קורע לי את הלב שאני חי באותה אטמוספירה עם אנשים כאלה. איך אפשר לדעת שזה לא ייקרה שוב? זה נקרא שלום? איפה פעילי השלום שחתמו על העצומה רואים שלום במה שהיא עשתה? עאלק דני אמיר, השמאלני הטיפש הזה, עוד כותב שיר שבו נאמר שהיא תי…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודת מחקר להגיש השנה וחשבתי שיהיה לי יותר נוח להפיץ שאלונים דרך הפורומים הרלוונטים ובמייל (לחברים שלי). איך (אם בכלל) אני יכול לבנות שאלון ממוחשב ככה שלמשל מישהו יכנס לאתר, ימלא את השאלון וישלח אותו והתוצאות ישמרו? מישהו מכיר אתר או תוכנה כזאת? גם אם הדבר בתשלום זה רלוונטי לגבי. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-