כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://corky.net/~dorimani/how-to.htm :lol: :lol: :lol:
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה באמת כמו שאומרים? http://thingsboganslike.files.wordpress.com/2010/04/powerbalance1.jpg
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם אני בסוג של דילמה כרגע, יש לי עוד שנה אחת לפני שאני מתגייס(אמור להיות בנובמבר 2010), ואני חושב לקנות מחשב. עכשיו אני במגמת הנדסת תוכנה אז אני צריך מחשב ללימודים, וכרגע ההורים שלי מפנים לי את המחשב הגרוטאה הזה(ראו מפרט) כל פעם שאני צריך לעבוד. זה לא נח לא לי ולא להם, אבל בואו לא נשקר - את המחשב אני רוצה כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף במשחקים קצת יותר חדשים. הבעיה היא שאחרי הגיוס הזמן שיהיה לי לשחק בו הוא אפסי, ואז המחשב ה"חדש" סתם ישב ויתכסה באבק. יש לי בסביבות ה-2800 ש"ח. מה דעתכם? כדאי לקנות מחשב זול שיריץ משחקים על מדיום/high(אבל לא הכי), או לחיות עם המחשב הזה ולא לקנות חדש עד אחרי שאני אשתחרר? יש גם סיכוי שאני אתקבל לעתודה(אם אני לא אצליח גאמ"א) ואז אני אקבל מחשב …
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://review.mondominishows.com/happytree.html ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בלתי נסבל בזמן האחרון. סרטון של 40 שניות לוקח כמעט רבע שעה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם קיימת דרך לרכוש מחנות המוזיקה iTunes מישראל? יש לי חשבון פייפאל, יש לי כרטיס אשראי בין לאומי. אבל כשנרשמתי כאדם החיי בארה''ב התוכנה זיהתה שיש לי חשבון פייפאל עם אמצעי תשלום לא אמריקאי. ושניסיתי אשראי בין לאומי הוא גם זיהה שיש לי אשראי לא אמריקאי. האם יש פתרון לבעיה? (דרך אחת שחשבתי עליה היא לרכוש כרטיס אשראי נטען אמריקאי ולנסות דרכו אם קיים דבר כזה, העניין שאני לא מבין איך יש לתוכנה אמצעי זיהויי כל כך משוכלל אבל הדבר הבסיסי ביותר לא נבדק וזה ה IP שך הלקוח)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה ...היה נחמד ... gmax at smile net il
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי צילום מסך של כלי המרת מט"ח באתר של בנק לאומי: כאשר אני מהמיר כסף בתחנה המרת מטבעות על מה אני מסתכל בשביל לקבוע שער המרה מדולר ארה"ב לשקל ישראלי? ומה זה "שער מסחר"?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד מעט ייצא המכשיר של יס בעל דיסק כשיח ואיתו באה התלבטות יס מקס ייתרונות ממיר משולב DVR ובעל תאימות מקסימלית מסוגל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישית חסרונות יעלה 2500 שקל על המכשיר + 14.5 שקל התחברות וכמובן עוד תוספת לדמיי המנוי חסר כונן DVD וחסר צורב DVD חסר חיבור אינטרנט ובעצם חסר כל חיבור למדיה שונה מהטלויזיה מכשיר DVD צורב + דיסק כשיח יתרונות בעל צורב DVD ודיסק כשיח חסרונות לא מסוגל להקליט ולצפות בשתי תוכניות בו זמנית מחיר נע בין 3000-5000 המצב מביא התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע מה לבחור יש למישהו רעיונות או ייתרונות וחסרונות שישנו את כף המאזניים?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי יצא הסרט מהיר ועצבני 3 ואם יצא כבר אז מה השם שלו באנגלית?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום.. אני מחפש תרגילים שאפשר לעשות בבית בלי מכשירים מיוחדים לחיזוק שירירי הירכיים, מישהו מכיר? ???
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה הוא עולה? ומה ההוצאות שלו(דלק.ביטוח..) ראיתי אחד כזה עומד ליד הסופר שלי עליתי אליו והתאהבתי והחלתתי לקנות הארלי במקום איזה הונדה אני לא מתקון לקנות אכשיו אבל אחרי הצבא בטח. גם כך בישראל אין הרבא גשם ואני לא חושב שאני יקים משפחה בקרוב (ולמה אין פה נושא על רכבים?)
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן, אתם יכולים לראות איזה משחב יש לי במפרט..מי שוותיק יזכור אותי כמנהל שלעבר של פורום O\C :-) אקיצור, ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הם הציעו לי שבמקום לקנות איזה שמהו מעפן מאייבורי לא אכפת להם לקנות לי מה שאני צריך ושאני יעביר להם את שלי. אם אני קונה, חשוב להדגיש כל החלקים נקנים בארה"ב, מה שאומר שבעיקרון אין להם אחריות בארץ. המפרט המתוכנן: C2D E6300 2X1GB CORSAIR XMS6400C4 TWINX ASUS P5B DELUXE PNY 8800GTS ANTEC 650W WD 250GB SATA 16MB BUFFER אופציה שנייה שיש לי היא להשאיר את המחשב שיש לי כרגע אצלי, לקנות איזה מחשב של 1000-1500 באייבורי ולקנות לי XBOX360 עם מודצ'יפ.. למה ההתלבטות? אני רוהצ עוד שנה וחצי שנתיים לקנות LCD איכותי ולהשתמש בXBOX כמו HTPC בעצם, השימוש…
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת, ואם אפשר את השם (או מינוח של המכונות האלו) בעברית ובאנגלית.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
האם מדובר בגירסה חדשה ומשופרת של המוצר או מוצר פגום,ישן, שעבר חידוש או תיקון? לדוגמא: מצלמה דיגיטלית 3.2M מחודשת
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-