כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
טוב, בעקבות דיון אחר פה, על רושאס שבור, היה נראה לי נחמד לפתוח דיון על בשמים. אז, איזה בשמים יש לכם? איזה אתם אוהבים? וכו' וכו' לי יש: Titanium - אותו אני דיי אוהב. מבין הבשמים הפחות יוקרתיים הוא בין הטובים. אחלה בושם. Adam New York - האמת שאני לא כזה יודע למה קניתי אותו. משום מה פעם הרבה יותר אהבתי אותו. היום אני לא סובל את הריח שלו. Clinique Happy- בושם נחמד, אבל יש לי אותו כבר יותר מ 5 שנים ואני חושב שהריח שלו נהרס קצת. או שסתם פעם יותר אהבתי אותו. Yves Siant Laurnet Kouros- אחלה בושם לדעתי. אבל הוא דיי "אבהי". עומד להיות הבושם היחיד אי פעם שאני מסיים....... Esti Lauder Pleasures- קניתי אתמול... כרגע לפחות אני אוהב אותו.... החברה שלי ממש מתלהבת מאיסי מיאקי (אני לא כזה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן וחג שמח רציתי לדעת, האם בשמים מתאדים לבדם עם הזמן?? שמתי לב שרושאס שיושב לי איזה שנה + בארון פתאום נהיה חצי..כמעט לא משתמש בו אולי רק אבא שלי אבל גם אם כן...לא בצורה כזו שיתרוקן ככה, אותו הדבר עם בורברי / JOOP. היחיד שלא ראיתי שינוי בו הוא האנג'ל... באמת בשמים מתאדים בתלוי בסביבה? הם יושבים אצלי בסביבה קרירה בתוך הארון ורחוק מהשמש.
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מה אומרים ? (פשוט אחלה מחירים לחג במשביר לצרכן ...רוצה להתפרע) ;D
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
המחירים אצלהם הרבה יותר נמוכים מאשר בסופר פארם,אפריל וכו'... למה זה? הסחורה שלהם בכלל אורגינלית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכם! בשעה טובה בעוד 15 יום נגמרת לי ההתחיבות לנטוויז'ן. אני רוצה לעבור לאקספון, המחירים זולים ולאא התחיבות. איך הם, טובים? אריאל
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה.. אני לא מבין הרבה במחשבים.. חשבתי שאני מבין.. לפני 5 שנים קניתי מחשב.. שנישאר לי עד היום והגיע הזמן להחליפו. ב-3 שנים האחרונות הייתי בצבא ולא הייתי מעודכן בכלום בכל מה שקשור למחשבים.. וכשחזרתי מהצבא לעם.. גיליתי שכל עולם המחשבים שונה רצח.. אם כשקניתי כרטיס מסך של ג'יפורס 4 ..440MX היה פעם נחשב תותח.. היום הוא כלום חחח.. הזיכרון שהיה לי 256MB DDR2.. ישן מת עם מהירות פחות מ-400MHZ.. מעבד פנטיום 4.. 2.4GHZ.. בקיצור הבנתי שהמחשב שלי זקן מת.. ואפילו המארז שלי צריך החלפה כי אין בו מספיק איוורור לחלקים של היום.. מפה לשם התחלתי לשוטט בפורומים שונים ולהתייעץ עם אנשים.. לגבי מפרט.. ובסוף עליתי על כיוון.. ובחרתי לעצמי אחלה מפרט... אז הנה הוא לפניכם.. (המארז.. בהתחלה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בשעה 09:17 באזור התעשייה חולון,חיכתה לי סוף-סוף החבילה המיוחלת. שבעזרתה המחשב סוף-סוף יקבל קצת צורה,ה-Dremel MultiPro CordLess 7800 שלי ! תמונות של המארז בקרוב,בינתיים הכלי עצמו:
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לכם המלצה לקנות בשר ולבשל בבית במחיר סביר? נמאס לי מחזה עוף וכרעיים קניתי כתף בקר אבל זה יקר חבל על הזמן! 60 שקל לקילו משהו כזה... אני מחפש בשר בסביבות ה-30 לקילו אני לא אוהב עוף שלם ומעדיף להימנע מכנפיים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה איזור זה הערים הבאות : בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' ואיזה איזור זה: הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' הם מרכז? או הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' ואם בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' לא מרכז , אז מה הם ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שמצביעים בסקר זה יש לעיין בנושא שהקישור שלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69775.0
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
את היתה הכוונה שלי..... למה 2 ??? 3 !! וד"א... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אנחנו בונים בית קרקע ומחר אמורים להתחיל עם עבודות החשמל. קצת הסתבכתי עם מיקום וסוגי השקעים בחדר שלי, מקווה שתוכלו לעזור בנושא . בחדר יהיה מחשב נייח, ראוטר אלחוטי שישדר לכל הבית (שתי קומות, 189 מ"ר סה"כ), טלוויזית LCD ובהמשך מערכת רמקולים (אם זה משנה, כנראה 2 רמקולים איכותיים ומגבר). כמובן שהסטנדרט הוא שקע בשביל הראוטר/טלפון, שקע ליס/הוט/לווין. מה שאני מתלבט לגביו הוא שני דברים: 1) בגלל גודל הבית, אולי יהיו בעיות קליטה באינטרנט האלחוטי. הבנתי שיש מין מכשיר דמוי ראוטר, שמחברים ישירות לשקע מסויים בקיר של החדרים האחרים והוא אמור להגביר את האות, או בעצם אל המכשיר הזה מחברים כבל רשת וגולשים. מה נכון קודם כל? דבר שני, מה השקע הזה בכלל? דבר שלישי, אני צריך אחד כזה ליתר ביטחו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שראה בשישי כוכב נולד (טוב בשביל להוריד ת'אוכל ), בטח ראה ושמע את שלושת השירים שביצעו המתמודדים שם. אני אחד שלא מתלהב ממש מה wannabes האלה, אבל בתוכנית האחרונה היה ביצוע מדהים לשיר "בתוך" של להקת חיל האוויר ע"י הראל סקעת. מומלץ מאוד לשמוע ולשמור באוסף השירים שלכם... אז לסיכום, ביום קיץ רותח שזה, מומלץ לשמוע את "הראל סקעת - בתוך". עד כאן פינתנו להיום. :-*
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוב לא צריך להסביר הרבה.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי מעניין אותי מאילו בתי ספר אתם אולי אחד מכם בבית ספר שלי אני בגבעת גונן
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה התחלתי להתענין ולנסות לקדם את עצמי בשפה האנגלית אז ניגשתי לבית ספר לאנגלית שנקרא Wall street שבעצם מתכונת הלימוד מורכבת מ12 רמות שכל רמה =3 קורסים ומחיר כל קורס נע בין 1500-1800 ויש עוד 2 רמות מעל שפת אם שזה כבר "אנגלית מתקדמת לאנשים ששולטים בשפה ברמה גבוהה " משך כל קורס הוא בין חודשיים לשלוש תלוי בהתקדמות התלמיד. השאלה שלי האם זה באמת שווה ? אם יש מישהו שניסה או שמע מחברים על השיטה אשמח לשמוע. אני אישית אין לי כאלה שניסו .
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תגידו לי! מי תקע אותנו עם ג.יפית?!@# האישה הכי שקרנית בעולם קבעה שיאי גינס עלק אישה ישרה ישרה כמו הבולבול של אפי איתן ( ) מי שונא אותה כמוני?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2 ג'ויסטיקים לפלייסטיישן 1 עכשיו אני כל הזמן רואה שמציינים שזה ל 2? למכשיר הראשון יש ג'ויסטיק מיוחד? אני לפי מה שזכור לי חבר שלי שקנה פלייסטיישן 2 השתמש בג'ויסטיקים של הפלייסטיישן 1 שלו? מישהו יכול להגיד לי חד משמעית?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-