עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ronimenashe,

רציתי לדעת האם מישהו מכיר אתר יעודי לתכנאות מחשבים, הסברים בסיסים, תקלות נפוצות, מושגי יסוד ודברים כאלה. תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  3. ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  4. יש למישהו מושג איך אני מסנן אנשים ספציפים בפייסבוק בצד ימין/שמאל ב "הדגשות" ?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by AvalonX,

איך השירות,אחריות וכל השאר בKSP ?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. עוד כחצי שנה עומדת להגמר לי התוכנית הזו, האם מישהו יודע מה קורה אחכ? הם מעלים את המחיר? ממשיכים באותה צורה? מנתקים לי את הקו? מתקשרים אלי ומבקשים שאבחר תוכנית אחרת?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Rafi921,

אני אוהב בעיקר ספרי מדע בידיוני , מתח ספר שיהיה קל לקריאה - מבחינת סגנון הכתיבה תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום (: מחר יש לי ירפ"א א', וברגע האחרון התברר שאין לי טרמפ לשם כמו שחשבתי. אני צריך אוטובוס, הבעיה היא שהכניסה לירפ"א היא לא בלשכת הגיוס של תל השומר. האמת שאני לא כל כך בטוח איפה הכניסה הזאת בכלל, המפה שקיבלתי לא ברורה כל כך. אני גר קרוב מאוד לתחנה המרכזית החדשה בראשון, ובכלל מראשון אני מאמין שאוכל לתפוס כל קו, הבעיה היא שאין פירוט באינטרנט איזה קו מגיע (אפילו קרוב) לכניסה שאני צריך. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by M.o.D,

חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by imac,

לחוסר פעילות של חלק מהמנהלים? נדמה שאחדים ממנהלי פורומים מסויימים כלל לא פעילים באתר (אני לא רוצה לציין איזה, לא נעים בכל זאת)... או שאני מדמיין :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by arik100,

שלום יש לי את המקלדת הנ"ל - LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE הבעיה היא- מלאה בלכלוכים , האם יש אפשרות לנקות אותה בצורה יסודית?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  12. Started by oriki9999,

חבר'ה! מה נשמע?! אוקיי רציתי ליידע אותכם על אתר חדש שנפתח ברשת - שמו - Lockerz! אז מה האתר הזה עושה? מבחינתנו? - מחלק לנו מתנות חינם, ממשחק מחשב, אוזניות ושאר זבלים - ועד פלייסטיישן, אקס בוקס ו MacBook Air חדש! כל מה שעושים זה נרשמים, עונים על סקר, צוברים נקודות, ומקבלים מתנה בחינם! Ynet עשו כתבה על האתר (מה שמוכיח שהוא רציני ב100%) - http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3785788,00.html בקיצור, כדי להירשם צריך הזמנה - ואני פה לשרותכם! אם אתם מעוניינים תשלחו לי מייל להודעה פרטית ואני אזמין אתכם בהקדם!

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  13. אני יודע שיש כרגע ת'רד נוסף על סקאיפיסי אבל הוא לא רלוונטי כל כך. סרקתי את זאפ ועוד כמה מקומות על ביקורות בנוגע לסקאיפיסי, ולפי איך שזה נראה יש 50%-50% כלפי אמינות השירות שרוב המקרים הטובים מתייחסים למקרים בהם הוזמן מוצר, סופק ועבד בלי בעיה. רוב הביקורות הרעות התייחסו למקרים בהם היה צריך לנצל את האחריות. אני מתכנן בעתיד לקנות מסקאי, אבל די מבולבל מעצם השוויון הזה בביקורות מחשש שעל איזה צד אפול ואם יש לי מה לדאוג במצב שאני מרכיב את אחד המוצרים ולהפתעתי מגלה שהוא תקול. ביקורות\נסיונות אישיים עם החנות? (וכן, אני מודע למקרה של Bag2000, ובנוגע למקרה של הת'רד השני- זוהי לא אשמת החנות...)

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. הדג נחש עם "שירת הסטיקר" זכה בשיר העשור של בחירת החיילים. ואני מצטט: " רק בישראל יכול להיות שבחירת החיילים של שיר העשור יהיה של להקה שמאלנית אנטי ציונית שבעד השתמטות ונגד כל הערכים של צהל " מה דעתכם?

15. מה יותר טוב טורנדו או תדירן ? ההפרש מחירים הוא 1000(טדירן יותר יקר) שקל כך שזה חשוב ב 3.5 כוח סוס איזה יותר טוב מבחינת שירות כוח בלאי ואיך הדגמים החדשים של טורנדו "טורנדו פלזמה" ? *הכותרת נערכה ע"י Benor.

• 18 תגובות
    • 11k צפיות
  16. Started by asaf556,

שלום אני מחפש אתר שמאפשר יצירת כרטיס אשראי וירטואלי שתומך באמריקן אקספרס

• 7 תגובות
    • 9.3k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

???

18. Started by Iko89,

Busdriver - Imaginary Places נראה לי שכבר הבנתם את הפואנטה ;D

• 51 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. Started by bay,

היי לאחרונה מצאתי אתר שדרכו ככול הנראה תקבלו נקודות בחינם מלוקרז יש לי כמה חברים שעימתו את המידע הזה ואומרים שהם מקבלים 50 נקודות חינם כול יום אך אני לא רוצה לסכן את השמתמש הנוכחי שלי שבזיעה רבה צבר 134 נקודות מישהו יכול לבדוק זאת והם ההאק באמת עובד??? http://www.emailmeform.com/fid.php?formid=451654

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  20. Started by Yossarian22,

אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by Avishee,

שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. סבתא שלי עברה דירה, וקיבלה חשבון מים מעניין משהו מעריית באר שבע (או יותר נכון הגוף מטעם הערייה שאחראי על הנושא). הבעלים הקודמים שילם את החשבון עד לתאריך ה- 10/08/09, יום תחילת החשבון החדש. עריכה: שימו לב לקריאה קודמת של המונה, ולקריאה נוכחית, לתקופת החשבון, ולגבי צריכה משותפת - מדובר בבניין של כ-30 דירות. [attachment deleted by admin]

23. Started by alexbmw,

ומה הטעם של זה ? הלכתי אתמול בסופר וראיתי מין קופסא כחולה כזו של איזה רוטב חום שבחיים לא ראיתי ולא טעמתי ,העם זה טעים ,העם כדאי לקנות את זה ?

• 38 תגובות
    • 8.7k צפיות
  24. Started by IG,

הי לכולם. יש לי שאלה לגבי תמחור של סקודה פאביה מול WV פולו משנת 2002. עד כמה שידוע לי, שתי המכוניות הן בעיקרון אותו הדבר מבחינת מנוע, הילוכים, אביזרים וכו' וכו', אז למה הסקודה מתומחרת כמעט חצי מהWV? (לפי המחירון של יד2...)

• 54 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by Mesatla,

בקיץ. שיעולים נזלת כאבי בטן גרון ראש חום ;_; מרגיש רע, בבית כבר שלושה ימים זה פשוט לא עובר. האם יש סיכוי שזו שפעת החזירים? אני לא יוצא מהבית הרבה אז אני לא יודע איך חטפתי את זה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים