כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
זו פרסומת לאיזו אפליקציה... כמעט עשיתי תאונה שעברתי שם... מה אתם חושבים על הפרסומת? מישהו ראה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.stephenasmith.com/stuff/BushUnmasked.html תגררו את התמונה לעיגול הריק.
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך בתוכנית המצ"ב אני מחשב את ההשהייה לפי תדר התנודות ? ומהם ההוראות שצריך בשביל סעיף ג' ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל, אחד הקטעים הכי טובים מאחד מהמופעים החדשים יותר של קריס רוק- http://comedy.peekvid.com/s1957/e16445/ ופה יש עוד מלא קטעים של כל מני אמנים אחרים. http://comedy.peekvid.com/ תהנו. אם כבר פרסמו את זה פה, אל תהנו
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ס, סוף סוף נציג ישראלי (נציג לא נציגה) שמגיע לשמינית גמר גראנד סלאם מאז 89'. שאפו ! בעקבות נצחון זה, דודי עשוי להשתלב בין 30 הגדולים מעולם, דבר שלא נעשה כלל בעשור זה ע"י טניסאי ישראלי פרט להראל לוי, כל הכבוד ! יש להוסיף שהראל לוי הגיע למקום זה ע"י כך שניצח בטורנירי ATP רגילים, אך דודי משחק אותה בגראנד סלאם ועוד הגדול מכולם - ווימבלדון. בסיבוב הבא ( הרביעי - שמינית נהגמר) מחכה לו דיוקוביץ' המפלצתי והחקיין המעולה.. יש לי הרגשה שאם דודי יהיה בשיאו הוא יוכל לעשות את זה ! אשמח לתגובות בנושא !
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע חבר שלי שלח לי לינק בICQ לאתר של CNN ששם יש את הידיעה הזאת ! לידיעה מהאתר של CNN http://66.111.43.11/reports/2002/WORLD/0142/3555340.html *אני לא יודע אם זה באמת נכון
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש למישהו מושג מה קורה אם אני לוקח כרטיס ממכשיר יס שבו הכל פתוח ושם במכשיר שלא הכל פתוח? האם זה פותח לי את כל הערוצים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא נשמע הגיוני כי הכדור מסתובב
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למכור את המחשב שלי כרגע ואולי לקנות מחשב נייד למטרות נוחות.... המפרט הוא כדלקמן: Pentium 4 2.8C 800Mhz 512K Asus P4P800-E Deluxe Corsair 512MB (2x256) PC-3200LL MSI Geforse 5900FX 128MB 256BIT Creative Audigy 2 ZX Thermaltake 420W APFC Thermaltake Xaser III V2000A זהו בעיקרון... ויש גם הארדיסק של סיגייט די ישן 40GB... אם צריך עוד משהו תגידו. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הרגע גיליתי שאני יכול אולי לקנות אותו מיפן באיזה 20 שקל, אז קראתי אותה בפעם הראשונה.. ;D ;D ;D רק.. אממ... המטען שקיבלת.. הוא מתאים ל-220 וולט ? כי אני דיי בטוח שאני אקבל מטען שמתחבר לשקע של 110 וולט (יפנים משוגעים..).. :-/
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש שירים ישנים משהו בסיגנון של Georgia , im no good אני חייב לציין שהשירים המחודשים ממש הורסים את השיר האם יש גם אלבומים שאפשר ליקנות בחניות מסויימות בצפון?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מתעניין בזמן האחרון באומנויות לחימה [ובמיוחד בלחימה עם כלי נשק] שמתי לב לאומנות הלחימה נינגיטסו, רציתי לדעת אם מישהו פה התאמן\מתאמן בה, האם היא מסובכת? דורשת כושר גופני טוב [שלי לא משהו בכל מקרה] והאם במרכז יש מקום מומלץ שמלמד אותה? [ראשון לציון ותל אביב נניח] [בן 17.5 אם זה משנה]
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך: - שליחת מייל: 15 אגורות. - כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות. - גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי). - הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות. חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!! איך אתם יכולים לעזור? בשתי דרכים: * תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו. * השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש. תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!! לא ניתן לעשוק אותנו!!!…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שכבר רובכם שמעתם על הבעיות בחוקיותו של המכשיר המוכנה "ינשוף" שמשטרת ישראל משתמשת בו לבדיקת אלכוהול http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424634,00.html אז סתם שאלה... נגיד ואני נעצר ביום שישי לאחר בילוי לילי...סתם בדיקה שרירותית ולא לאחר נסיעה בזיגזג ומרדף הוליוודי סוער, כמו שעושים לרוב מחוץ לאתרי בילוי ראשיים. ואז שוטר דורש ממני לעבור בדיקת אלכוהול ע"י הינשוף, יש לי זכות לסרב בטענה שהמכשיר לא חוקי ,לא מדוייק על פי מחקרים , לא עבר אישור של מכון התקנים וכו' ולכן אני חושש שהוא ירשיע אותי בניגוד למצבי האמיתי ? מה השוטר יכול לעשות לי במצב כזה חוץ מלהטעצבן ? אני יכול לקבל זימן למשפט ? אך היות ואין להם שום ראיות בעצם לכך שהייתי שיכור אני יצא זכאי, לא ? הבהרה: זו ס…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שהם אומרים "המחשב הכי מתקדם שאפשר להשיג היום": ================================= INTEL PENTIUM 4 2400MHZ 512KB CACHE לוח אם תואם פנטיום 4 (למה לפרט כל-כך הרבה? ???) 256 זיכרון SDRAM, הזיכרון המהיר ביותר שקיים היום. דיסק 40 ג'יגה במהירות 5400 - מהיר במיוחד. כרטיס מסך למקצוענים 3D FORCE 64MB - חחח........... מארז ATX איכותי, גדול, ומעוצב. מדפסת אפסון C42, המדפסת המתקדמת ביותר שיש היום. מסך קונדור 17", מסך ענק,- מאיפה הם הביאו את החברה הזו? עכבר אלחוטי, אפשר ללכת לסלון ולהמשיך לשלוט במחשב - לא הבינו כנראה שיש הגבלה. מקלדת GENIUS שעולה פי 3 ממקלדת רגילה - קרעו אותי. רמקולים 300ואט לסאונד היקפי עשיר וחלק מהפרעות - לאבטאק. 9830 מחיר מחירון - נפלתי על הרצפה, אפשר להביא בזה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קראתי במעריב שמחר (יום שני) נוחתת מעבורת הדיסקברי בשעה 12:46 לפי שעון ישראל (כולנו מחזיקים אצבעות שהיא תנחת ללא תקלות). טוב, אז בדקתי ב-TV GUIDE של HOT באיזה ערוץ אני יוכל לראות את זה שאני אשים על תזכורת, להפתעתי בערוץ 10 יש "אופרה וינפרי", בערוץ 11 יש את התוכנית "בריחה מכוכב צדק" ובערוץ 22 יש "בת הגנן" (WTF?). אז באיזה ערוץ אני יכול לראות את הנחיתה ??? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מה המצב? אני חדש פה ושואל מה המצב ואם מישהו צריך חתימה אני מכין בכיף ללא תמורה :asthanos:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום חגגנו יום הולדת לאחי הקטן בנאפיס בב"ש 2 דברים שממש מגעילים בנאפיס. 1. מחיר קנקן 0.75 ליטר של קולה 20.90 שקל! 2. כשהזמנו גלידה היה בתוכה שיער :-X אבל פיצו אותנו בגלידה חינם(אבל זה לא אכפת להם הם לקחו על 3 כדורים של הגלידה שבא בקופסאת ב10 שקל לקילו ) ולקחו עלייה 26 שקל. קיצר המסקנה:למצוא תחליף אחר לנאפיס כמו אווזי רק לא נאפיס הם קורעים אותך במחיר
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איזשהו קישור או משהו לבדיקה או הבחון של האי קיו טסט וקסלר למי שמכיר.... תודה לעוזרים!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=208990
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר לחברה אחת - עכשיו, בניתי את האתר, אז מה? מה לבדוק בדיוק עם ספק המקום? איזה נתונים לבדוק (מלבד אם הוא תומך בדפים שבניתי אם הם PHP/ASP)? עצות, טיפים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום אי-מייל מפנדורה שבו טענו שמעכשיו בודקים זיהוי באמצעות איי-פי ולא מכניסים מי שמחוץ לארה"ב. זה ממש חבל כי זה היה אחד האתרים האהובים עלי שבאמצעותו הכרתי מוזיקה שלא היכרתי לפני כן. אחרי יותר משנה שאני משתמש באתר, זה ממש עצוב לשמוע שאני כבר לא יוכל להשתמש בו. התקווה היחידה שאולי יש לי היא פרוקסי. אם מישהו מכיר פרוקסי טוב שמתמש בכתובת של ארה"ב, אני אשמח לשמוע. למי שמתעניין, הנה האי-מייל שקיבלתי: Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outsi…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כיאה למישהו שגר ברמת ישי, משעמם לי. וצריך קצת צחוק בחיים אז חלקו את הדברים הכי מפגרים שאתם נתקלים בהם באינטרנט בת'רד הזה אני אתחיל- http://img145.imageshack.us/my.php?image=danceparty1337yk7.swf
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-