כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתגייס לקרבי בעוד כמה ימים וצריך לקנות שעון, והבנתי שה-G-SHOCK הכי מומלצים. איזה דגם של ג'ישוק כדאי לקנות? חשבתי על G-9000-3 יש אחד יותר מומלץ? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני נמצא בתל אביב, אחי בחיפה וצריך גישה למחשב, איך משיגים? לא מצאתי פה בתי קפה אינטרנט
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...). יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...) האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איךהנעליים האלה ליום יום עם הרבה הליכות במידרונים ומדרגות ושטח http://www.catfootwear.com/US/en-US/ViewProduct.mvc.aspx/14431M/0/Mens/Corax-Mens-Hiker?galleryId=M
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון (כולל עכשיו) אני לא מצליח להתחבר לסקייפ, אני לא יודע אם זה בגללם או בגללי אבל זה מנסה להתחבר במשך כמה דקות עד שאני מקבל שגיאה שאין אפשרות להתחבר. אין לי ראוטר לכן פורטים זאת לא הבעיה. מישהו יכול לבדוק אם כרגע הוא מצליח להתחבר? אני לא מדבר על להיות מחובר אלא להתנתק ולהתחבר בשנית. תודה
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לגשת לבגרות בספרות ב15.2 ולשם כך הזמנתי מיקודית של פלורה ויניצקי מהאתר של רכס. כמובן שחשכו עיניי כשהגיע הספר והתברר כמפלצת בעלת 500 עמודים. ספרות מעולם לא למדתי בבית הספר וכל הנושא זר לי. מישהו יכול לתת לי לפי תוכן העניינים של הספר (קישור למטה) רשימה מינימלית של יצירות שעלי ללמוד שעדיין תאפשר לי סיכוי לציון טוב? http://mikudim.co.il/images/files/file-586.pdf
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תמונה שלי נבחרה לדף הבית של נענע www.nana.co.il זה המאמר http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=770588 התמונות http://picasaweb.google.com/alex869/412011?authkey=Gv1sRgCI6tyemG15XLnQE# [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , ברצוני להזמין כמה מוצרים מהאתר "ebay" אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי , האם יש אפשרויות אחרות לשלם דרך האתר?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012668,00.html כל מי שאי פעם נגע בSharePoint יודע שפשוט יש כאן עניין של הגדרות אבטחה לא נכונות. עלק "האקר מומחה". התשובה של העירייה מעידה על 2 דברים אפשריים: 1. They're Evil .2 They're Stupid מה לפי דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זמר של פעם..עם קול עבה..זמר מפורסם כהה עור
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי,המכשיר הסלולרי שלי שבק חיים אחרי שהוא היה אצלי 3 שנים כמעט. חשבתי לקחת מסלול חיילים,אבל לא ברור לי מה זה כל ''ההחזרים האלה'' שהם נותנים. יש איזה חבילה פשוטה שאני יוכל לשלם 30 שקל וגמרנו?,הדרישה העיקרית שלי זה מכשיר עם WIFI,ואם אפשר שיהיה גם עם אנדרואיד. מה הדגם הכי פשוט שישרת אותי בנאמנות?,אני מדבר סביב ה200 דקות בחודש,ואיזה 20 SMSים גג,ככה שאני רוצה שהחבילה תהיה כמה שיותר זולה,אשמח להמלצה מהחברה,אני לא נעול בקשר לכל החברות שיש,אני אלך על מה שהכי משתלם כלכלית. אשמח לפידבקים שיעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עזרה: איך קוראים לסרט שהוא מתעורר כל יום לאותו יום בדיוק ב 6 בבוקר ?
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החברים שלי הרגע נזכרו שבא להם אילת (כרגיל) ואנחנו מחפשים מלון זול שכולל ארוחת בוקר בסביבות 150-200 ש"ח . יש למישהו הצעות? תודה ! נ.ב-עדיף שיהיה קרוב לטיילת ..
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול נאבד לי האנרק,ובו הייתה הכרטיסייה והיה רישיון הנהיגה שלי היה גם קצת כסף אבל זה לא ממש חשוב לי,גם הכרטיסייה לא ממש חשובה כי אפשר לקנות כרטיסייה חדשה,מה שעשיתי כבר. הבעייה היא הרישיון,שמשמש לי גם כתעודת הזהות שלי לכל מיני מקומות שאני הולך ומבקשים תעודת זהות מה אני עושה במקרה כזה?הולך למשרד הרישוי ומה מבקש שם?זה עולה כסף לעשות כזה דבר? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל השבוע הזה הייתי חולה. מיום ראשון התחיל שיעול קל. יום שני התעוררתי חולה אנוש מת עם: - נזלת - שיעול יבש כואב רצח (כל נשימה עמוקה הייתה גוררת מין "טריגר" של סדרת שיעולים כואבת) - בחילות - סחרחורות - חולשה כללית בכל הגוף - חום 38.5 לא עבדתי כל השבוע ולא מצאתי לעצמי מקום במיטה, צד ימין, צד שמאל, כל צד היה לא נוח והרגשה זוועה של בא לך למות רק להיפטר מהשפעת הזאת. הלכתי לרופא, זה אומר לי "שבוע אתה נח בבית (קיבלתי 5 ימי מחלה) ומה שאתה כבר עושה, תמשיך עם זה. שלום" :s05: מסתבר שהוא צדק. הבוקר התעוררתי 4 ימים לאחר תחילת הסיוט ואני כמעט בריא למעט חום של 37.0 שאני בטוח שייעלם עד יום ראשון ועם כמעט ללא שיעול. כל שאר התסמינים נעלמו כליל. אז מה עזר לי ? כמה דברים: 1) "דק…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נראה מגניב, אבל יהיה קשה להתרכז לאור העובדה שאתה שוכב על המיטה, והמיטה קוראת לך לישון. בכל מקרה, הרעיון עצמו יפה. http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=58677
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לתת צליל יותר עמוק ונמוך ללנסר 2006. הרכב הוא מהעבודה.. האם אני יכול להתקין פילטר פתוח(והאם זה יעשה את העבודה) וכשאני ירצה להחזיר לפילטר המקורי? למישו פה יש ניסיון עם דברים כאלו? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום . יש לי שאלה על כל הסרטים כמו איירונמן רובוטריקים אקס מן החדש . לפתח משחק לוקח די הרבה זמן . אז איך זה שחודש+- אחרי שיוצא הסרט אז ישר יוצא עליו משחק שקשור לעלילה של הסרט ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
מישהו יודע לתרגם מה כתוב בקעקוע הזה: ? תודה, ג'ודאס.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ס, אני בשנה הקרובה מתכנן לעשות פסיכומטרי והוספת יחידות לתעודת הבגרות שלי מבחינת מתמטיקה. המטרה שלי היא ללמוד הנדסה וחשבתי בהתחלה על הנדסת חומרה אבל כרגע אני לא נעול על זה לחלוטין ועלתה בפניי האופציה לנסות להתקבל למכללה האקדמאית להנדסה בירושלים שקודם אני אנסה את המכינות שלהם, עכשיו מה אומרים על המקום הזה? התארים שלהם שווים משהו ואיך הם מבחינת הלימודים? אני מחפש לעצמי מקום ברמה גבוהה שאני אצא עם תואר ששווה משהו ואדע שזה היה שווה את זה. אני לא רוצה לבזבז את השנים שלי במקום שבסופו של דבר התואר לא יעזור לי בתחומים שאני רוצה. אז אני שואל פה חברים, איך המקום הזה מבחינת רמה, האם יש עליו תלונות והתארים שהם נותנים באמת שווים את המאמץ? שווה לוותר על אוניברסיטה וללכת …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-