עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JohnnyBravo,

World's Best Mystery UFO Flyers איך הם עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בHOT FUN וHOT GOLD היו בצהריים פריזים כל שנייה היה תקיעה רציתי לדעת אם זה לא בעיה אצלי או שגם אתם מרגישים? שאני לא אזמין טכנאי סתם! תודה רבה |כן| עזרתם לי מאוד

3. לא איפשרו לי לפני כן להתגייס עקב תיק פלילי שהיה לי ועכשיו הוא נסגר למזלי ונתנו לי גיוס חדש לעוד עשרים יום ואני לא מוכן נפשית וכלכלתי להתגייס עדיין כי יש לי חברה שאני גר איתה ועוד לא הוצאנו את כל מה שאני צריך לגיוס ואין לי מספיק כסף אפילו לקנות גופיות חמות בשבילי איך אני מוציא דחיית גיוס לחודש מרץ לפחות

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by FPSbanana,

הלהקה Remmstein הם נאצים??

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אם היה לכם אפשרות לגור בכל מדינה שרק תבחרו בכל העולם באיזה מדינה הייתם בוחרים לגור ולבזבז שם את שארית חייכם ???

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by eegg,

מישהו יודע מה עושים בדיוק בגדנע?

7. Started by KapiSH,

;D

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Armageddon1,

מצאתי מכשיר סלולרי (דגם חדש) ברחוב אתמול אני רוצה להחזיר אותו לבעליו אפשר ללכת לפלאפון והם יחזירו לו אותו או למשטרה -מחלקת אבידות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Selinko,

שלום! היום קיבלתי צו גיוס מה אתם אומרים על התאריך? אני יודע שנובמבר זה קרבי אבל דצמבר לא שמעתי אף פעם. אולי מישהו יודע? בינתיים אני לא יודע פרופיל אבל שולחים לי אותו ממש בימים הקרובים (אם אתם זוכרים זה האיש עם הסוכר בשתן) בכל מקרה מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Culandur,

אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לאחרונה ראיתי את הדיל האולטמטיבי IPHONE 32GB עם משלוח חינם ועוד הלקוח יכול לבחור בלבן או שחור וכל זה בעבור 500 דולרים בלבד.. אחרי שסיימתי לפרט קצת אני בטוח שחלקכם מפה כבר נתקלו [מקווה שלא קנו] בדף המכירה הזה. http://cgi.ebay.com/10-Apple-Phone-4-32GB-Brand-New-Factory-Unlocked-/280599571809?pt=Cell_Phones&hash=item415509ad61 רואים שהמשתמש בדירוג גבוה עם 99.9 אחוז פידבק חיובי ומעל 9200 עסקאות .. אך איך שהוא שמתחילים לנסות להבין את פשר הדיל רואים שזה רמאות אחת גדולה. אפשר לראות שהמכירות של המוכר מתרכזות בויטמנים/אבקות חלבון למינהם ופה ושם מכשיר כושר. הכל זה "הכי הכי" במכירה של המוצר גם לבחירה אייפון בצבע לבן, גם המחיר הכי נמוך בEBAY, משלוח חינם.. . מענה מן המוכר…

12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן במחיר ממש ממש זול. חבר מביא חבר... מי שרוצה שישלח לי בהודעה פרטית את המספר פלאפון שלו ואני אחזור אליו כבר. המבצע באמת משתלם וזול. המבצע למצטרפים חדשים בלבד! אני לא סוגר עסקה, אני בסך הכל לקוח... המבצע הוא כזה: מהירות 12Mb התחייבות לשנה בלבד. המחיר הוא 75 ש"ח בחודש ו 3 חודשים מתנה! זאת אומרת מחיר ממוצע לחודש הוא 56 ש"ח בלבד!!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Bose,

קראתי את זה הרגע מפורום אחר, דיי משעשע. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמו - שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. לפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר !! "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר: "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, א…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by nottheguy,

הי אנשים, יש לי שלושה מחשבים ישנים (מאד) שכבר מזמן לא עובדים ואני רוצה להיפטר מהם. מתוך מודעות סביבתית מינימלית אני לא רוצה סתם לזרוק לפח. מישהו מכיר מקום שממחזר מחשבים ישנים או אוסף אותם? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום אני מחפש מגנט חזק, מאיפה לדעתכם אני יכול להשיג כזה במחיר מינימיאלי? או מה הטווח עלויות של הדבר הזה או אולי לפרק מאיפשהו, חשבתי לפרק מסאבוופר (רק שאין לי מאיפה לפרק). ניסיתי אלמנט מרמקול של 5" וזה חלש מידי, אבל מתקרב לעוצמה שאני צריך

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ptyahoo,

היה פיגוע כ-30 פצועים בקניון בנתניה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by mudale222,

אז ככה, יש עכשיו טרנד חדש אחרי שלאנשים נמאס ללחוץ על הLIKE, שפתחו קבוצות חדשות שלא לוחצים על הLIKE אלא לוחצים על כל מיני צבעים. ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הפעולה בעצם עושה? קישור לדוגמא כזו: http://www.facebook.com/pages/bww-trw-mh-hms-sw-lywnyt-lwy/121769421210438?v=app_155145327849034 לוחצים על העכבר ואח"כ יש את הקטע עם הצבעים.

19. Started by Ghtm,

שלום לכולם. אני מחפש להקות חדשות לשמוע... ת'ראש מטאל, סגנון Metallica, Megadeth, Pantera... יש לי רשימה מאוד דלה ואני רוצה להרחיב את האופקים. תודה.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by liran2003,

היי אני מחפש לצפות בסדרות עם סוף. אני מתכוון שכבר ייצאו כבר כל העונות שלהן, אין לי כח לחכות חצי שנה לעוד עונה ואח"כ עוד חצי שנה לעונה הבאה ולעונה אחרי. איזה סדרות יש כאלו? (מעניינות, בסגנון יריחו, נמלטים, גיבורים, דקסטר). לאבודים יש סוף?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני רוצה לפתוח אתר בחינם ושיהיה עם כתובת קצרה. בתודה מראש!!

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

רק כדי לדעת כמה מגיעים... ומאיפה..

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Decktor,

חבר שלי צריך להירשם למועד ב' מתמטיקה וחייבים דרך האינטרנט ולא הצלחנו למצוא איפה בדיוק באתר של משרד החינוך אם מישהו יודע אני נורא אשמח תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by KoM,

יש לי הזדמנות להביא דברים מתאילנד, אני מתענין בעיקר בגאדג'טים, האם יש משהו ששווה להביא משם ? איך המחירים שם ? אשמח לכל מידע בנושא.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.