עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ממש אבל ממש דומים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. סתם הרצתי בדיקה של ה-Direct3D בישביל ליראות כמה FPS אני יוכל להגיע. זה על Direct 9. [attachment deleted by admin]

3. ממש איטי האינטרנט דף עולה אחרי 5 שניות ולפעמים נתקע הדף.. מה הולך פה..??..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי חברים לצערי למיר מחשבים - הכריזה פשיטת רגל - מישהו נפגע מהדבר ?האם הם חייבים למישהו משהו ? האם יש מה לעשות אם הם חייבים לי דיסק שנשלח לתיקון ? יש למי לפנות ? מהם חוויותיכם מהם ? האתר כבר לא עולה !

5. אני שואלת על מידע קונקרטי, בלי ניחושים והצעות כמו "תתקשרו לכל החנויות ותבדקו".

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הופה, הנה נעלמה לה 2009 והגיעה 2010 ! שתהיה שנה מוצלחת מלאת אתגרים ותגמולים כיאות.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by marking,

מי יחליף את ביל גייטס? ;D ;D ;D :lol:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היום בשעה 14:00 כשחברי עמד לו לתומו בחדרו הוא שמע פתאום קול מוזר ... הוא הזיז את ראשו ימינה כשלהפתעתו הוא ראה את הספרייה הוותיקה שלו מלאה בכל טוב מתמוטת לכיוונו לפני שהוא הספיק להבין מה קורה הוא היה שרוע כבר על הריצפה כשהספרייה עצרה רק 3 סנטימטרים מהפרצוף שלו !!! הנה כמה תמונות שהוא הצליח לצלם לאחר שהוא הצליח לגרד את עצמו מהריצפה : בגלל הגודל של התמונות הבאתי לינקים ככה נראת הכניסה לחדר http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit1.jpg ככה החדר נראה הוא יותר נכון מה שנשאר ממנו חחחחח כפי שאתם רואים המסך חטף פגיעה ישירה ! http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit3.jpg http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit4.jpg הנפילה של הספרייה פגעה בשולחן המחשב... htt…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. תגידו אתם מכירים את אלו שהולך להם בלימודים ויושבים 15 דקות ללמוד למבחן ומקבלים 100? אני כזה, או לפחות הייתי עד ששמצעתי על האתר, מאז התמכרתי, אפילו את ה-15 דקות אני לא לומד ירד לי הממוצע מ98 ל91 (אווווווו.... ) ואני לא לומד ביכלל (כולל עבודה שיש לי למחר ועוד לא התחלתי!!!!) אם למישהו יש הצעה למכון גמילה טוב אני ישמח!!! הצעות יתקבלו בברכה נ.ב- NOVA- אני יוציא ממך סמייל (המבין יבין ומי שלא יקרא את החתימה שלו ;D ) נ.ב יש לי מחר מבחן בדיקדוק ועוד לא למדתי!!!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב אז ככה הגעתי לפרק 54 בסדרה ואני חייב להגיד אחרי הקדמה של עשרות פרקים אחרי בינוניות של עשרות פרקים פרק 54 (שהוא מציל את רוקיה) ממש מצוין הסדרה עכשיו הרבה יותר טובה וסוף סוף מתחרה בנארוטו שופידן

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן! אני מחפש להתחיל לראות סדרה חדשה. כרגע אני רואה את אבודים, נמלטים והאוס. אני לא פוסל גם סדרות כגון חברים או סיינפלד.(ראיתי את שתיהן). התחלתי לראות דקסטר ולא אהבתי כ"כ... אשמח להמלצותיכם!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לפני שבוע קנינו רבעייה של 4 בקבוקים של ליטר וחצי של בירה שחורה של החברה "נשר מאלט" פתאום לבירה יש טעם מזעזע!!! האם עוד משהו הרגיש את זה? נראה לי היה להם "דפק" בייצור בזה!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היכן אני יכול למצוא מידע על רווחים של האתרים ה"גדולים" בארץ ? כמה שיותר עדכני

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by it4chi,

שלום, אני מעוניין להזמין כרטיסים להיום בערב ל Sin City ורציתי לדעת אם הסרט מוגבל ל-18+ בלבד? בנוסף על כך, אם אני מזמין כרטיס ובעת הרכישה לא צויין שהסרט מוגבל ל-18+ יכולים למנוע ממני להכנס? אם כן, אני מקבל החזר כספי? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Coca Cola,

אני יודע שטרמינל 2 זה פנים הארץ, מה עם חוץ לארץ? אגב, זה נכון שיש טרמינל 3? הוא לחול?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Gilo2005,

אוקי אז קיבלתי ספר מהמורת נהיגה שלי ולמדתי את כול תוכן הספר ועניתי על השאלות שמצורפות אליו למרות שיש שמה כמה שאלות שאין עליהם הסבר בספר ורציתי לדעת אם זה מספיק בישביל לגשת לתאוריה ? ועוד שאלה האם השאלות בתאוריה דומות לשאלות שמצורפות לספר שמקבלים מהמורה נהיגה? תודה לעוזרים ועוד משהו קטן אם אפשר ימי קבלה מתי יש אפשרות לגשת לתאוריה...כבר שילמתי והכול אני מתכנן על יום חמישי הם פתוחים ביום הזה?

• 49 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ohad5g,

אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין

19. Started by Nahum2,

אני תוהה האם יש מועדון באזור ראשון ששמים בו שירים כאלו? אני פשוט לא סובל את המוזיקה ששמים ברוב המועדונים.. '39 Queen 02-19-2007 (And) Don't Believe Your Eyes Eddie & The Hot Rods 02-16-2007 (I Just) Died In Your Arms Cutting Crew 02-25-2007 (I Thought) You Wanted To Know Chris Stamey And The DB's 02-13-2007 19th Nervous Breakdown The Rolling Stones 04-06-2006 5 Minutes Garrison Starr 05-10-2006 Affair Of The Heart Rick Springfield 02-25-2007 All My Loving The Beatles 02-12-2007 Almost Saturday Night John Fogerty 02-15-2007 And Your Bird Can Sing The Beatles 04-06-2006 Before I Go Star…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מצאתי אצלי בבית חבילה של מטבעות משנים עברו וממדינות זרות . לא מבין בזה כלום זה כנראה של אחי הגדול ואני אמור למכור אותם ... לאן אפשר לפנות ? איפה אפשר לקבל מידע כדי שלא ישדדו אותי ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. זה מה שמצאתי ברשת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460615,00.html התחלתי לקרוא וחשבתי בראש: "מיצידי שיעשו מה שהם רוצים" עד שהגעתי לשורה: עלות הפעלת התכנית החלופית הינה כחמישה מיליון שקלים ליום. OMG, לאן הגענו? במקום את אותם 5 מיליון שקל ליום!!!!! להוסיף למשכורת של המורים ולהחזיר את התלמידים ללמוד, הם בלאט מפעילים תכונית לא קשורה? לא כאילו איפה הגיון פה? לא יודע אולי אני מפספס משו, או רמת האינטלקט שלי הרבה יותר נמוכה משל שרת החינוך ולכן אני לא מבין את המטרה, מישהוא יכול אולי להסביר לי?

22. Started by o07,

איך אני מחשב את צריכת החשמל שלי בבית? נגיד כמה עולה וואט אחד לשעה? האתר של חברת החשמל פשוט מטומטם.... :bash:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by xyo,

אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Shasoosh,

אם בכל זאת חשבתם שיש למישהו בושה במדינה הזאת..

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים