עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קניתי לא מזמן מחשב נייד ורציתי לשאול עד כמה זה מזיק / לא מזיק להשאיר אותו דולק בלילה בשביל להוריד קבצים מסויימים. תודה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by evman007,

http://www.unleadedjokes.com/html/White-Trash-Britney.html

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by redti,

שלומות חוות סוסים(ראה דיון "האם אתם בכושר?")! אני נורא רוצה ללמוד "ברייק דאנס" למי שלא יודע זה סגנון ריקוד ממש קשה ללמידה ודורש הרבה כח... מישהו אולי מכיר מקום בירושלים שמלמדים את זה? זה נורא חשוב לי...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by ccc,

:yelclap: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בוקר טוב. ברשותי בריכה ביתית על עמודים בגודל 3m על 2m .גובה 60 ס"מ. ראיתי שהמשקל שמומלץ זה 150 ק"ג למטר רבוע.אצלי מדובר בתוספת בניה של השכן מלמטה וכרגע אין ריצוף או קירות .כך שאין בכלל עומס. ולשאלה. האם ניתן להעמיס יותר מ 150 ק"ג .בגלל שאין שום עומס אחר. מי שיוכל לעשות סדר בנושא הזה אני אשמח מאוד. דבר נוסף איך ניתן לתחזק את המים בבריכה שיהיו בלי חיידקים .ושאר ירקות.

6. Started by J0n1,

נמאס מאותם הברים כל הזמן. יש לכם המלצות לברים עם סגנון מיוחד (theme, מוסיקה, שירות.. משהו שונה) ?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. היי. להנאתי אני משוטט לי באיביי בחיפוש אחר flat cable למכשיר המיושן שלי. ואני רואה 2 שירותים חדשים שלא נתקלתי בהם עד כה: 1) eBay Bucks 2) BillMeLater - a Paypal Service אז אפשר הסברים, להצטרף לא להצטרף? מה הקאץ'? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הכרטיסים הגראפיים החדשים של NVIDIA לשוק הנייח ולשוק הנייד מבטיחים לשדרג משמעותית את כל מה שיש לאינטל להציע בעלות וצריכת הספק מינימליים - תודות לארכיטקטורת ה-Pascal לכתבה

9. Started by maverick,

בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by urib,

הי חברים, שתפו את הברכות שלכם בתרד הזה. תודה וחג שמייח

11. שלום. רציתי לדעת, איך אני יכול לחשב לגבי כל רכב, כמה מתוך הסכום לתשלום הוא מיסים? אני צריך את המדוייק ולא בערך. האם זה משתנה בין רכב אחד למשנהו, או שיש שיעור אחוזים קבוע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם היעד הבא הוא ברלין! התאריך הצפוי - סביבות אמצע אוקטובר משך זמן - 5-6 לילות מספר אנשים - 4 תקציב - כמה שפחות אני צריך ממי שיצא לו להיות או סתם יש לו ידע קצת עזרה בתיכנון הטיול. דבר ראשון לגבי טיסה, כמה לדעתכם תעלה טיסה בערך בדקה90 ממש לפני מועד הטיסה (כלומר באמת בדקה ה90)? בנוסף, אני צריך הוסטל מומלץ שיעלה בסביבות ה20יורו ללילה, אם יש לכם מקום או אפילו אזור טוב בברלין ששם כדאי ללון (ארחיב בהמשך) זה יהיה מצוין אם אני לוקח הוסטל עם אנשים אחרים בחדר, יש לי אפשרות לנעול ציוד יקר ערך? עד כמה זה מומלץ? (לא רק בקטע של כסף, גם חוויה...) אני צריך גם עזרה במציאת האזור להיות בו, הבנתי שברלין מתחלקת עדיין לEAST ולWEST וכל אזור הוא שונה. חיי לילה - מה הולך שם? איפה כדאי לה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SlimShady_1,

שלום... לאחרונה החלטתי שברצוני להזמין כמה דברים מהאתר של Jab-Tech לאחר שראיתי איזה מבחר מצומצם של חברות וג'אג'טים חדשים יש בארצנו הקטנטונת... עכשיו לעיקר: 1.האם יש למישהו ניסיון עם האתר הזה??? 2.שמעתי שהוא עושה משלוחים לארץ אבל משום מה לא מצאתי את זה בכתב באתר... 3.מישהו יודע איך עובד המס או המע"מ על הזמנות שכאלה??? (עדיף מתוך ניסיון) 4. אני מעדיף לשלם באשראי דרך הטלפון... האם זה אפשרי??? 5. כמה זמן הספקה לארץ פחות או יותר???

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  14. ומה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by XCG120,

מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות . מה אתם אומרים על איבורי.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by night-fire,

אהלן חבר'ה אני זקוק לעצה קלה ומהירה התכנון הוא שאני אטוס עם אמא ואחי הקטן (בן 12) או לברצלונה או לברלין - שני יעדים יחסית זולים משאר אירופה ויש אליהם המון דילים של דקה 90. בכל אופן,השאלה שלי איפה יש יותר אטרקציות לאחי הקטן ולי -בברלין או בברצלונה? אשמח לקבל גם חוות דעת מבחינת נופים,מקומות תיירותים כגון מבנים היסטורים או סתם מקומות יפים ,קניות (איפה יותר זול או איפה יש יותר מבחר) וכל דבר שיוכל לעזור לי בבחירה. תודה רבה וחופש מעולה לכולם!

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by rogbi,

יש דרך ליצור ברק בעיניים?? :s05:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by shem86,

מעניין אם מדובר על ברק או על אהוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745498,00.html ועכשיו במעבר חד, אוהבים אנשים שמתו וזכו בפרס דארווין? תנו את הפייבוריט שלכם.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשיםםםםםםם!!! אם יש לכם בבית דוריטוס???? ואם בא לכם אז תרשמו פה בבקה את הברקוד שלהשקיות... בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  20. אוקיי קיבלתי תפקיד שנוגע לניהול ! הברקת באופן שוטף... באגים, הפרעות תיפעול ועבודה באופן שוטף וסופר מרצועי על התוכנה. יש מישהו שמבין עניין ויכול לתת לי רקע או איזשהו מושג מול מה אני הולך לעמוד. חשוב לציין שאני יעבור חפיפה על התוכנה והכל אבל סתם להעשרה כללית אם יש פה איזה שפיץ לצורך העניין! תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ברשותי מדפסת מדבקות ממספר דגמים. אין לי מושג מה המחירים שלהם בארץ ואני מעוניין למכור אותם. איך אפשר לדעת מה ערכם? הדגמים הם : Brother P-Touch One Brother P-Touch 1250 Brother P-Touch 210-E DYMO Label Manager 100 DYMO Label Manager 200 DYMO LETRA LAG XM למישהו יש מושג? זה פשוט חדש לחלוטין בקופסא ואין לי שימוש בזה והסיבה היחידה שאני לא מוכר היא כי אני לא יודע ת'מחירון... תודה רבה! נ.ב אם זה יותר מתאים לפורום אחר תעבירו בבקשה...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. גם לכם זה ככה או רק אצלי?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by dentfull,

אני מעוניין להצהיר שאני עובד בחנות מחשבים, לצורך הפרוטוקול וכפי שצויין בחוקי הפורום. שם החנות- אלעד מערכות מחשוב בהרצליה פיתוח.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.