עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by chenc,

שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/xmod_thumb/index_eng אולי ראיתם ואולי לא אבל אני מעלה את זה כי זה הפעם הראשונה שאני רואה בר קטלני כזה עד עכשיו ראיתי רק תברגים הגדולים הצבעוניים שמוכרים בפנדה של סאנבים :-\

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  3. למי שיש ביצ*ם ואני מתכוון לזה מוזמן להעביר לערוץ 11 ולראות מה זה סרט אימה אמיתי ואני מתכוון כמובן למגרש השדים. אבל אני מזהיר אני התגנבתי לסרט הזה בגיל 12 וקיבלתי טרואמה. GOOD LUCK

• 45 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. [poll]איזה יותר טעים ?! [opt] מקדונלד'ס[/opt] [opt] ברגר קינג[/opt] [opt] בורגר ראנץ[/opt] [/poll]

• 30 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. כתבה מ 1997, בטאון רכבת ישראל. החלק הראשון : החלק השני : קידמת הגליון : גב הגליון : קריאה מהנה, פשוט יופי של כתבה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

כותרת

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. בעיה שהתחילה לאחרונה - בזמן מקלחת מרגיש זרם חשמלי מהברז (קבוע, לא משהו רגעי) מדידת מתח מראה כ-10-15 וולט AC בין הברז (וברזים אחרים) לבין חור ההארקה שבשקע. בין חור ההארקה שבשקע לבין חור ה-0 יש כ-20 וולט. אם בלוח החשמל מנתקים מפסק (פאזה) מסוים - הבעיה נעלמת - אין מתח בין הברז לחור ההארקה (בשקע ההוא יש עדיין מתח), והמתח בין ההארקה ל-0 קרוב לאפס. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה, ומה עוד אפשר לבדוק כדי לאבחן ולפתור אותה. (על רעיון הזמנת חשמלאי חשבתי) תודה.

• 18 תגובות
    • 11.5k צפיות
  9. Started by YarYar,

ברזיל הפסידו לארגנטינה 3-0 בחצי גמר, והם סיימו את המשחק עם 9 שחקנים. עזבו את זה, מה שבאמת מעצבן זה איך שהם שיחקו. הם התחפשו לאיטליה (שלפחות איטליה עושה הגנה טובה ויודעת לצאת למתפרצות ולתת את הגולים) וסיימו מחצית בלי לבעוט לשער. בטעות הם נתנו 2 קורות במחצית השניה - אחת בעיטה חופשית של רונאלדיניו ואחת בעיטה מרחוק של נבאס. מה שווה ברזיל בלי הכדורגל היפה? פשוט שיחקו מגעיל. אם אני נשיא ההתאחדות של ברזיל, עכשיו שולח את דונגה הביתה. מאמן פחדן. אפילו בלי מאמן השחקנים היו משחקים הרבה יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

אולי מישהו זוכר את שם השיר שחלק מהמילים שלו הם: כל היום אני חושב עלייה עלייה מנסה ל.....

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  11. קניתי לא מזמן מחשב נייד ורציתי לשאול עד כמה זה מזיק / לא מזיק להשאיר אותו דולק בלילה בשביל להוריד קבצים מסויימים. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by evman007,

http://www.unleadedjokes.com/html/White-Trash-Britney.html

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by redti,

שלומות חוות סוסים(ראה דיון "האם אתם בכושר?")! אני נורא רוצה ללמוד "ברייק דאנס" למי שלא יודע זה סגנון ריקוד ממש קשה ללמידה ודורש הרבה כח... מישהו אולי מכיר מקום בירושלים שמלמדים את זה? זה נורא חשוב לי...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by ccc,

:yelclap: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בוקר טוב. ברשותי בריכה ביתית על עמודים בגודל 3m על 2m .גובה 60 ס"מ. ראיתי שהמשקל שמומלץ זה 150 ק"ג למטר רבוע.אצלי מדובר בתוספת בניה של השכן מלמטה וכרגע אין ריצוף או קירות .כך שאין בכלל עומס. ולשאלה. האם ניתן להעמיס יותר מ 150 ק"ג .בגלל שאין שום עומס אחר. מי שיוכל לעשות סדר בנושא הזה אני אשמח מאוד. דבר נוסף איך ניתן לתחזק את המים בבריכה שיהיו בלי חיידקים .ושאר ירקות.

16. Started by J0n1,

נמאס מאותם הברים כל הזמן. יש לכם המלצות לברים עם סגנון מיוחד (theme, מוסיקה, שירות.. משהו שונה) ?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. היי. להנאתי אני משוטט לי באיביי בחיפוש אחר flat cable למכשיר המיושן שלי. ואני רואה 2 שירותים חדשים שלא נתקלתי בהם עד כה: 1) eBay Bucks 2) BillMeLater - a Paypal Service אז אפשר הסברים, להצטרף לא להצטרף? מה הקאץ'? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הכרטיסים הגראפיים החדשים של NVIDIA לשוק הנייח ולשוק הנייד מבטיחים לשדרג משמעותית את כל מה שיש לאינטל להציע בעלות וצריכת הספק מינימליים - תודות לארכיטקטורת ה-Pascal לכתבה

19. Started by maverick,

בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by urib,

הי חברים, שתפו את הברכות שלכם בתרד הזה. תודה וחג שמייח

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום. רציתי לדעת, איך אני יכול לחשב לגבי כל רכב, כמה מתוך הסכום לתשלום הוא מיסים? אני צריך את המדוייק ולא בערך. האם זה משתנה בין רכב אחד למשנהו, או שיש שיעור אחוזים קבוע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם היעד הבא הוא ברלין! התאריך הצפוי - סביבות אמצע אוקטובר משך זמן - 5-6 לילות מספר אנשים - 4 תקציב - כמה שפחות אני צריך ממי שיצא לו להיות או סתם יש לו ידע קצת עזרה בתיכנון הטיול. דבר ראשון לגבי טיסה, כמה לדעתכם תעלה טיסה בערך בדקה90 ממש לפני מועד הטיסה (כלומר באמת בדקה ה90)? בנוסף, אני צריך הוסטל מומלץ שיעלה בסביבות ה20יורו ללילה, אם יש לכם מקום או אפילו אזור טוב בברלין ששם כדאי ללון (ארחיב בהמשך) זה יהיה מצוין אם אני לוקח הוסטל עם אנשים אחרים בחדר, יש לי אפשרות לנעול ציוד יקר ערך? עד כמה זה מומלץ? (לא רק בקטע של כסף, גם חוויה...) אני צריך גם עזרה במציאת האזור להיות בו, הבנתי שברלין מתחלקת עדיין לEAST ולWEST וכל אזור הוא שונה. חיי לילה - מה הולך שם? איפה כדאי לה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SlimShady_1,

שלום... לאחרונה החלטתי שברצוני להזמין כמה דברים מהאתר של Jab-Tech לאחר שראיתי איזה מבחר מצומצם של חברות וג'אג'טים חדשים יש בארצנו הקטנטונת... עכשיו לעיקר: 1.האם יש למישהו ניסיון עם האתר הזה??? 2.שמעתי שהוא עושה משלוחים לארץ אבל משום מה לא מצאתי את זה בכתב באתר... 3.מישהו יודע איך עובד המס או המע"מ על הזמנות שכאלה??? (עדיף מתוך ניסיון) 4. אני מעדיף לשלם באשראי דרך הטלפון... האם זה אפשרי??? 5. כמה זמן הספקה לארץ פחות או יותר???

• 10 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.