עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על טראנס אני לא מדבר על טייסטו וכדומה, אני מדבר על טראנס פסיכודלי) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה Dj's או הרכבים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על הרכבים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי infected mashroom astral projection וסקאזי לא הולך להופעות... המלצות: http://he.israel-music.com/infected_mushroom/

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/pirate-bay-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by nondos,

יש לי צלחת של יס בבסיס ואני רוצה להתחבר אליה. למשהוא יש מושג איפה אני יכול להשיג ממיר או עינית של יס. אני לא יכול לקנות אותם ביס משום שהצלחת היא של הצבא ולכן יס לא מוכנים למכור לי ממיר נוסף או עינית.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by pergola,

אני ישן בחדר של המחשב.. ואם אני רוצה שהשעון מעורר שלי יהיה שירים במחשב.. למשל שאני יכוון שבשעה 9 בבוקר המחשב יתחיל שיר מסויים שהחלטתי מראש.. וככה יעיר אותי.. יש כזאת אפשרות? תוכנה או משהו?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. קדימה חבר'ה המסורת של יום כיפור חוזרת, תפסו את הכופר... אז קצת בסיס לי שלא מכיר, המטרה למצוא את הכופרים שנוסעים בכיפור (כי אם בHW זה לא באמת נחשב)... פשוט נכנסים לאתר של מצלמות תנועה, למשל http://www.ayalonhw.co.il/ (נתיבי איילון) ומחכים לראות מי עובר...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Gilo2005,

אוקי אז קיבלתי ספר מהמורת נהיגה שלי ולמדתי את כול תוכן הספר ועניתי על השאלות שמצורפות אליו למרות שיש שמה כמה שאלות שאין עליהם הסבר בספר ורציתי לדעת אם זה מספיק בישביל לגשת לתאוריה ? ועוד שאלה האם השאלות בתאוריה דומות לשאלות שמצורפות לספר שמקבלים מהמורה נהיגה? תודה לעוזרים ועוד משהו קטן אם אפשר ימי קבלה מתי יש אפשרות לגשת לתאוריה...כבר שילמתי והכול אני מתכנן על יום חמישי הם פתוחים ביום הזה?

• 49 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by harry,

לי יש הרגל מגונה לשלוף מפחים כל מיני דברים אלקטרוניים מעניינים, (רוב הזמן זה סתם 386..), אבל היום מצאתי משהוא מוזר ומגניב, תמיד אני רואה כזה בסרטים של האקרים וחנוני מחשבים.. מישהוא יוכל להסביר לי מהכשיר עושה בדיוק ? ומה האקרים עושים איתו? [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

אני בכיתה י"ב יש לי בגרות בספרות יש לי בוחן בספרות בקרוב אני צריך לקרוא את "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר.. מה עשיתי שזה מגיע לי? אני כבר חודש מנסה לקרוא אותו, ואני רק בעמ' 50 לערך... ספר כ"כ נורא לא ברא השטן, כ"כ לא מעניין וכ"כ פוסט-מודרניסטי ו"מגניב" כביכול... באמת, אני פשוט לא מסוגל לקרוא את זה... זה עושה לי רע... האם יש לי דרך לשנות את רוע הגזרה? משהו? וכן, אני רציני :-\

9. התגנבה לאוזני שמוע שמשנה הבאה (עוד 3 ימים) היו בתאוריה יותר שאלות, זה נכון ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי... מה קרה להם? הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Kazan,

האינטרנט שחברות הסלולאר מציעות שווה משו? היום הייתי באורנג והציעו לי מהיריות מוגזמות של 5 ו 10 ג'יגה (זה מה שהיא אמרה, אני חושב שהיא התכוונה למגה) לשניה... מישהו יכול להגיד לי אם זה שווה בכלל משהו?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

מחר נכנסת מנקה חדשה לצערי, והיא לא יודעת לקרוא בעברית. היא תנקה את החדר שלי בזמן שאני לא אהיה בבית, ולכן אשאיר לה הוראות כי אני פסיכי. מבחינתי כשמנקה נכנסת לחדר שלי - היא דיקטטורית שנכנסה כדי לשנות סדרי עולם ולמשול בחדר - ולא לנקות אותו. כל מנקה חדשה שהגיעה גרמה לנזקים, ואני לא מתכוון שזה יקרה שוב. אשמח לעזרה בתרגום הטקסט הבא לרוסית. " מנקה יקרה, שלום. מאחר ואני לא פה, ולא יכול להסביר לך פנים אל פנים איך לנקות את החדר שלי, הכנתי הוראות כתובות ואני מבקש שתעקבי אחריהן במדויק. 1. אין לנגב בשום פנים ואופן את הטלוויזיה, המחשב, הממיר או הרמקולים. 2. אין להזיז (וגם לא להרים) את המחשב, הממיר או הרמקולים, וכמו כן את הכבלים שנמצאים מאחורי המחשב. 3. אין להניח שום דבר על המחשב, גם כ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by HaEsrimVeArba,

http://openpandora.blogspot.com/ זה כזה גאוני!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מה אתם אומרים על זה? אני ממש הזדעזתי איך מתעללים בחיות וזה עוד מאושר.. למי שלא קרא, אחד הדברים שכתובים שם הוא: חלק מהניסויים שלהם לוקחים קוף לא מרדימים אותו או מרגיעים אותו בשום חומר. מגלחים לו את הראש עם מיי חמצן(נכון?) דבר ששורף אש. אחר כך פותחים לו את העור שעוטף את הגולגולת עושים לו חור בראש מכניסים לו איזה חומר ועושים ניסויים, שוב כל זה בלי הרדמה בלי כלום. אה והוא עוד קשור לכיסא כשהוא מופרד בין כל חלקי הגוף שלו(עליון,תחתון ואמצעי) ולא יכול לזוז בכלל. ויש עוד הרבה הרבה דברים. =\

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by omri_ro,

כן,כן גם אני הופתעתי למצוא סקין כזה לWINAMP אתם מוזמנים להוריד אותו מכאן :asthanos:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי.... כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה: | (לא טוב) \ ולא: | (טוב) | אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by GNR,

בשבוע האחרון אני מקבל כמעט כל יום כמה הודעות ספאם באינבוקס בג'ימייל.. משום מה ג'ימייל לא מסנן אותם וזורק אותם לתקיית ספאם.. גם לכם זה קורה?

18. Started by orenc17,

אנשים אני טס עוד שבוע לפולין ורציתי לדעת אם יש חנויות מחשבים ומודינג בפולין עצות נוספות על פולין יתקבלו בברכה

19. Started by DimaX,

http://basshunter.m0o.eu/anna/index_en.php קליפ שווה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ערב זח, אין לי מושג למה אני רושם את זה פה, אבל לשכנים שנמצאים קומה מתחתי, יש מזגן עילי מחוץ לחלונם, והם מאוד אוהבים להפעיל אותו 18:00-22:00 כל יום. המזגן עושה המווווווווווווווווווווווווווווון רעש ובא לי להניח עליו פצצה או דרמל או משהו.... הלילה הם החליטו לישון איתו (ובגלל זה אני לא(ישן)) ולסירוגין הוא פועל ועושה המוווווווווווווווון רעש. מה לעשות? האם אפשר לפנות למשטרה(או פיקוח רעשים או לצבא או משהו?)? מצד שני אני לא רוצה להפוך אותם לשכנים עוינים.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by amitshental,

מכירים את זה שאתם מזמינים אורחים הביתה לארוחה והם שואלים מה להביא, אז אתה רב איתם, ובסוף יוצא שאתה אומר להם להביא את הקינוחים........... קיצר, היום זה קרה לי. באו אורחים הם הביאו עוגה והיא היתה פשוט נוראית, פשוט נוראית בחיים לא טעמתי משהו יותר רע מזה לא היה לה טעם לא היה בה כלום. קיצר אורחים שאנחנו אוהבים, ואני פשוט לא הצלחתי לשקר כולם כזה "העוגה בסדר לא מדהימה אבל בסדר" (לא נורא שאפילו לדפים של העיתון היה טעם יותר טוב, מניסיון, אבל זה ספור אחר) אז אמרתי "מה אתם כולם מתחסדים זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בכל ימי חיי זה פשוט נוראי". העינין הוא שאבא שלי הוא שף ואני מבשל ממש טוב (ביחוד איתו),ואני אוכל טוב מאוד כל יום ואני אוהב אוכל אז ממש קשה לי לשקר על אוכל כי בכל מקום שאני אוכל…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Kurt,

שלום! אז ככה, לפני שבוע התייצבתי בצו הראשון ויש לי כבר תאריך גיוס (29/7/06). השאלה היא האם כתלמיד רבעון שני בכיתה יא' אני צריך להתחיל לדאוג לגבי העתודה? לא אמרתי בראיון בצו הראשון שאני מעוניין בעתודה. מה שכן לפי מה שהבנתי אין סיכוי שיקבלו אותי ליחידה טכנולוגית (ממר"מ וכו') עם פרופיל 97. מישהו מוכן להאיר את עיניי?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by MS-D,

באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by MasterDK,

אני מקווה שזה חוקי, אם לא נא למחוק בבקשה.. אני מעוניין לקנות סט פוקר, איפה ניתן לקנות יחיסת בזול ואיכותי? אני לא צריך סט גדול, 200-300 צ'יפים (וכל השאר רגיל, כפתור DEALER, קוביות [עדיין לא מבין בשביל מה] וחבילות קלפים), לפי מה שהבנתי 11.5 גרם זה הצ'יפים האיכותיים נכון? תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי, אני חושב לקנות דירה בקרית עקרון ומכיוון שאני לא מהאישור אני לא יודע מה החסרונות בקניה של דירה שם. אודה לכל מי שיש בידו מידע למה לא כדאילקנות שם דירה. תרשמו כל מה שבא לכם- תושבים, קרינה, מפגעים, מקומות בילוי.. הכל. תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.