כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
בHOT FUN וHOT GOLD היו בצהריים פריזים כל שנייה היה תקיעה רציתי לדעת אם זה לא בעיה אצלי או שגם אתם מרגישים? שאני לא אזמין טכנאי סתם! תודה רבה |כן| עזרתם לי מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצבא מתקרב ואיפה אתם/ן תרצו להיות בו כשיגיע זמנכם? חלק פה עברו את זה כבר אבל רובנו עדיין לא אז תתחילו להצביע ולהגיב!
-
מזל טוב לאסף שלנו, הרי הוא Ghost Dogg. יום הולדת שמח!!! כהרגל, שמנמנים...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שימו לב למטוס הבא , המטוס -שהוא מפציץ אסטרטגי בן יבשתי שארה"ב תעשה בו שימוש נרחב במלחמה: תרשים המערכות העיקריות שלו: 386 ,איזה מפרט רציני...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מיתכוון לבוא לשם ולהגיד איבדתי את הת.ז להביא תמונה והם יעשו לי ת.ז חדשה בלי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש עכשיו טרנד חדש אחרי שלאנשים נמאס ללחוץ על הLIKE, שפתחו קבוצות חדשות שלא לוחצים על הLIKE אלא לוחצים על כל מיני צבעים. ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הפעולה בעצם עושה? קישור לדוגמא כזו: http://www.facebook.com/pages/bww-trw-mh-hms-sw-lywnyt-lwy/121769421210438?v=app_155145327849034 לוחצים על העכבר ואח"כ יש את הקטע עם הצבעים.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את הדיל האולטמטיבי IPHONE 32GB עם משלוח חינם ועוד הלקוח יכול לבחור בלבן או שחור וכל זה בעבור 500 דולרים בלבד.. אחרי שסיימתי לפרט קצת אני בטוח שחלקכם מפה כבר נתקלו [מקווה שלא קנו] בדף המכירה הזה. http://cgi.ebay.com/10-Apple-Phone-4-32GB-Brand-New-Factory-Unlocked-/280599571809?pt=Cell_Phones&hash=item415509ad61 רואים שהמשתמש בדירוג גבוה עם 99.9 אחוז פידבק חיובי ומעל 9200 עסקאות .. אך איך שהוא שמתחילים לנסות להבין את פשר הדיל רואים שזה רמאות אחת גדולה. אפשר לראות שהמכירות של המוכר מתרכזות בויטמנים/אבקות חלבון למינהם ופה ושם מכשיר כושר. הכל זה "הכי הכי" במכירה של המוצר גם לבחירה אייפון בצבע לבן, גם המחיר הכי נמוך בEBAY, משלוח חינם.. . מענה מן המוכר…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מגנט חזק, מאיפה לדעתכם אני יכול להשיג כזה במחיר מינימיאלי? או מה הטווח עלויות של הדבר הזה או אולי לפרק מאיפשהו, חשבתי לפרק מסאבוופר (רק שאין לי מאיפה לפרק). ניסיתי אלמנט מרמקול של 5" וזה חלש מידי, אבל מתקרב לעוצמה שאני צריך
-
אולי רק אני שמתי לב לכל המודעות האלה שהתחילו לצוץ ברחבי הפורום. http://img413.imageshack.us/img413/8971/geforcegtx295low3qtrtn6.png
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיות ת"ש למי אני יכול לפנות חוץ מלמשקית ת"ש? המפקדים המזויינים האלה עושים עליי פוזות אני מיואש אין לי כוחות נפשיים יותר למי אני יכול לפני לפנות ? (דרך אגב יש לי ת"ש 7) ואל תגידו לי מה אתה צריך יותר מזה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלוהים!! תעזרו לי!! אני נכנס בתמימות לחשבון בנק שלי לראות את היתרה שלי והכל. ופתאום אני קולט זיכויים על סך 75 אלף שקל@#$!$!!$#@$#@ :o :o :o זה בטוח טעות!! אבל...WTF?!?!? אם זה לא היה חשבון צעיר והייתי יכול למשוך יותר מ400 שקל ליום, הייתי הולך לבנק ומתחיל להוציא כמה שיותר כסף ולברוח מהארץ!!!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שיש לרכב הזה מעל 100 כוח סוס, הוא אומר יש לה 90, מי צודק? אני מדבר על הבורה TDI שנת 2000.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/pirate-bay-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות דירה בקרית עקרון ומכיוון שאני לא מהאישור אני לא יודע מה החסרונות בקניה של דירה שם. אודה לכל מי שיש בידו מידע למה לא כדאילקנות שם דירה. תרשמו כל מה שבא לכם- תושבים, קרינה, מפגעים, מקומות בילוי.. הכל. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגלל הפשלה הקודמת שלי אם התמונה אני מביא לכם את ההמצאה האחרונה בחיזוי מז"ה.
-
-
היי , איבדתי את השלט לטלויזיה ואין מצב שאני יכול לעבור ידנית ל AV ככה שאני לא מצליח לראות את רוב השידורים כי הם משודרים דיגיטלית , השאלה שלי אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני קניה של שלט כזה , ואם וכאשר קניתי איך הוא יודע על איזה תדר להנעל כלומר איך מפעילים כזה דבר ? אם למישהו יש ניסיון עם שלט כזה אשמח לקבל קצת הכוונה בנושא . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רם בן 22 השתחררתי לא מזמן ואני רוצה לשתף אתכם במחשבות שמציפות אותי רוב הזמן וזה.. שאני רוצה ללמוד את הקורס "טכנאי מחשבים PC" ולא יודע איפה ? (יש לי בסיס.יודע לפרמט,לא יודע להכיב מחשב-זה על קצה המזלג) האם יש ביקוש בשוק לאנשים עם התעודות הסמכה שכאלה ? יש כלכך הרבה מכללות כמו ג'ון ברייס או המנהל הטכני(אני מאזור השרון)..ולא יודע איפה הכי טוב.. אני רוצה לעשות קורס ושיהיה מיושם לי גם אחרי הקורס ..(רמז:להתברג במקום עם הכנסה יפה)נושא הפיטורים מאוד מדאיג אותי יש עוד קורסים שמאוד הייתי רוצה ללמוד והם עולים עוד כסף ואני כבר לא יודע מה לעשות,איפה יש הכי ביקוש בשוק..כמו קורס אבטחת מידע או קורס ניהול רשתות תקשורת או קורס MCITP...אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם עבור שני ק…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול הקודם שפתחתי בו היו לי בעיות עם שולחן חדש, גדול יותר, שקניתי לפינת עבודה שלי. חלקכם גם ביקשתם תמונה לתוצר הסופי - אז צירפתי להודעה הזו שתי תמונות. המטרה הבאה שלי, וכנראה גם האחרונה בנושא הנ"ל, היא פתרון נוח למיקום המחשב הנייד כשאני עובד בבית. כשאני בבית אני משתמש במסך 22", מקלדת ועכבר רגילים והמחשב הנייד מונח בצד. עד כה, באופן לא פרקטי במיוחד, הוא היה מונח על כסא. אני מעוניין לוותר על המקום המבוזבז ולהקצות למחשב מקום יעודי. מאחת התמונות ניתן לראות שהפינה השמאלית צמוד לקיר, היא האידיאלית עבורי מאחר וגם יש שם שקע חשמל (ממש מבעד למסגרת התמונה). קדיחת זוויות לקיר לשם העמדת מדף לא נראה כפתרון הפרקטי ביותר, ולא הנוח ביותר להוצאת\הכנסת המחשב …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בכיתה י"ב יש לי בגרות בספרות יש לי בוחן בספרות בקרוב אני צריך לקרוא את "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר.. מה עשיתי שזה מגיע לי? אני כבר חודש מנסה לקרוא אותו, ואני רק בעמ' 50 לערך... ספר כ"כ נורא לא ברא השטן, כ"כ לא מעניין וכ"כ פוסט-מודרניסטי ו"מגניב" כביכול... באמת, אני פשוט לא מסוגל לקרוא את זה... זה עושה לי רע... האם יש לי דרך לשנות את רוע הגזרה? משהו? וכן, אני רציני :-\
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-