כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן חבר שלי מצא אתר כזה שבו מפרסמים שמות משתמשים וסיסמאות של אנשים של הXBOX LIVE. איך זה עובד? מישהו בונה אתר, שבו הוא מתיימר להיות חברה כלשהי, צד שלישי, שאתה מביא לו את השם משתמש וסיסמה שלך ולפי מה שהוא אומר, כמה ימים לאחר מכן אתה מקבל MICROSOFT POINTS (שקול ערך לכסף למעשה, נניח עבור 2000 נקודות כאלה אתה משלם 12.5 דולר). כמובן שכל התהליך הזה הוא בעצם נקרא, במונח "המקצועי" - PHISHING. כל הפרטים שנכנסים באתר מתועדים ונכנסים לLOG כלשהו. לאחר כל יום בערך, או יותר, אותו אדם מפרסם את הפרטים בפורום כלשהו, או מקום אחר, ואז ניתן להגיע אליו. מה גם, שחלק מהמשתמשים מכילים בתוכם (שמור בהם בעצם) פרטים של כרטיסי אשראי (יכול להיות 1 או יותר). אלה שכן יש להם את זה, כמובן שניתן בלי בע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש חברות ביטוח שיסכימו לבטח אותי לכחודש? ואם כן כמה יעלה לי לחודש? הקטנוע הוא 50 סמ"ק ימאהה נאוס שנת 98 יש לציין שאני רוצה לעשות רק ביטוח חובה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי אקסית שאני לא רוצה שחברים או מי שמחפס אותי ידע שהיא עדיין איתי ... יש משהו שניתן לעשות .. אני יכול לבטל שלא יראו את החבירם שלי בחיפוש אבל לא כאשר יש MUTAL FREINDS יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי להוציא רישיון על אופנוע והדרגה הראשונה לא מספיק לי אז אני רוצה את השניה עכשיו הבנתי שאני צריך להוציא תאוריה מחדש? יש לי רישיון כבר 5 שנים מן הסתם שאני יודע את הדברים אני פשוט רוצה לרענן את התמרורים ושאר הדברים הפחות יומיומיים יש למישהו אתר מומלץ בשביל זה או רק ספרים? עוד שאלה, יש גם חלק מכני כמו שהיה פעם או שזה נטו תמרורים וסימני דרך? כמו שכן אני אשמח לכל מידע רלוונטי בנושא, תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מרגישים את זה? בעיקר במרכז? בגלל המזג האוויר הזועם והרועם, חוויתי היום כ15 נפילות מתח [הפסקת חשמל] מוזר שזה קורה באזור תל-אביב - רמת גן היום הייתי אצל רופא ואחרי שכתב את כול הפרטים במחשב [כפעמיים] נפל המתח והכול נכבה היה ממש מבאס, הברקים היו כול כך חזקים.. ועכשיו ברגע שאני כותב אני רואה הבהוב כול 10 שניות מחוץ לחלון שומע את הסופה שבדרך כלל הייתי רואה רק בטורקיה בחופשה. נפל לי החשמל בבית כבר ככמה פעמים הייתי אומר 8 בניחוש גס אבל אני בטוח שמדובר ביותר, מישהו עוד חווה את הדברים האלה? [הספק כוח שלי נדפק לגמרי כמו שידוע, אמרתי בפורומים אלקטרוניקה ומודינג] ועדיין איכשהו מחזיק מעמד אני דווקא מופתע שיהיה לכולם חורף קריר וטוב
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה תאחלס התפקידים שלו? לאן יקחו יוצא צבא בעל רובאי 02 חוץ ממלונאות?
-
- 14 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
-
מכונית עומדת בצומת.ברגע שאור הרמזור מתחלף לירוק היא מזנקת בתאוצה קבועה של 2.5M/S במשך 10S, ואז היא ממשיכה לנוע במהירות קבועה. ברגע הזינוק נכנסת לצומת משאית הנעה באותו הכיוון במהירות קבועה של 72KM/H א.מתי משתוות המהירויות של שני כלי הרכב ב.מהו המרחק בין שני כלי הרכב ברגע הנ"ל ג.מה המרחק בין שני כלי הרכב ברגע ש T=10S ד.מתי והיכן כלי הרכב נפגשים אשמח אם תוכלו לעזור לי אפילו באופן חלקי *** איפה שהדגשתי ה -S בשנייה, רק לא ידעתי איך לסמן.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע שנה שלישית במדעי המחשב. לכתוב שאני בעל תעודת בגרות מתיכון ככה וככה ולציין שאני כרגע בלימודי תואר במדעי המחשב? איך בדיוק לכתוב את זה? כדאי להכניס איפשהו בקורות חיים את הידע שלי במחשבים , איזה שפות וכו' או שלהשאיר את זה לראיון עבודה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התעורר דיון בני לבן חבר שלי בנוגע לעליית מחירי דלק ההולכים ועולים מיום ליום. חבר שלי טוען שהעלייה במחיר הדלק נובעת מאינפלציה ההולכת ודוהרת במדינה, (עליית שכר המינימום) ואיבוד הערך הכסף באופן כללי. אני טוען, המדינה שוחטת אותנו, מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר חוק הניוד, אין באפשרותי לדעת לרוב לאיזה מפעיל סלולארי אני מתקשר שאני מחייג למספר סלולארי מסויים. יש אתר או דרך לדעת לאיזה מפעיל אני מתקשר?
-
- 17 תגובות
- 54.9k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
היה לי G-shock עד עכשיו ששירת אותי נאמנה, אך הסוללה הנטענת שלו (מהשמש) שבקה חיים. הזמנתי מ-EBAY סוללה חדשה, וכשפירקתי את השעון, התפזרו ממנו כל מיני חלקים זעירים (שעון דיגיטלי WTF?) כעת מחפש תחליף. מעדיף רצועת סקוטש כך שניתן להתאימו טוב יותר ליד ושיהיה עמיד באופן כללי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והחברות TomTom ו Garmin צונחות בבורסה http://www.google.com/finance?q=AMS:TOM2 http://www.google.com/finance?q=NASDAQ%3AGRMN
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך יכול להיות שהמחיר של כול עותק במכירה הקבוצתית שלנו לCOD 6, שעומד על 165 ש"ח, זול יותר מהמחיר של עותק בחול (60$). איך אפשר לדעת שזה אמין לגמרי? תודה לעונים, אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה מ4 הזמנות הצתברו לי 4 קופונים הקופונים נותנים הנחה של 5$ בקניות של מעל 50$ מפלי אסיה לי אין מה לעשות איתם כרגע והם מסתימים 1 ב9 בנובמבר והאחרים ב26 בנובמבר מי שמעוניין אני נותן אותם חינם לגמרי בלי תנאים בלי הרשמות ובלי בולשיט לקופונים יש קוד ואני ישלח אותו בהודעה פרטית לחברי פורום שיבקשו לפי הקודם זוכה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין דרך איזה אתר מורידים קבצים ברפיד שייר דרך האתר הזה רק מעלים http://www.rapidshare.com/ אז דרך איפה מורידים ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-