עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tik_Tak,

משהו עם החברה, או לבד. רצוי משהו טוב שיצא בתקופה האחרונה (לא מעודכן), לא גיי מידי תודה (אקשן-קומדיה-כל דבר משעשע-עמוק תופס)

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  2. שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.

3. אני מנוי היום עם תשתית בזק+אורנג' במהירות 4 מגה ומשלם בערך 200 שקלים. רוב התשלום הולך לבזק, כולל דמי תשלום חודשיים לקו טלפון קל, והם בשום אופן לא מוכנים להוריד את המחיר. הרשת החדשה שלהם NGN, שכוללת מחירים זולים יותר, גם לא הגיעה אליי וייקח שנה או שנתיים במקרה הטוב לפי מה שהבנתי! אז חשבתי לעבור להוט, והם הציעו לי חבילה של 12MB ב-119 שקלים, ובמקביל הספקית בזק בינלאומי הציעה את אותה החבילה ב-93 שקלים. עם התחייבות לשנה לכל חברה בנפרד. מבחינת התשלום הנוכחי, כבר רואים שמשתלם לי לעבור להוט ולבזק בינלאומי, אבל השאלה היא אם בכללי נתנו לי מחיר טוב ללקוח חדש? אין לי שירותים נוספים של אף אחת מהחברות, אז אני לא יכול לקבל הוזלה מסויימת. דרך אגב, אורנג' משום מה מציעים רק 10MB ב-95 שקלים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, למשהו אולי יש מושג איך המוכר בחנות קובע כמה הנחה מגיע לרוכש במזומן? אני מדבר על קניה של מוצרים שעולים אלפי שקלים. האם יש לי טעם לקנות מוצר במזומן שעולה כמעט 5K ש"ח? התקשרתי לחנות שאני שוקל לרכוש בא מחשב נייד הוא אמר לי לבוא ושם הוא יקבע לי את ההנחה שמגיע לי. איך מוכר פשוט יכול לקבוע את רמת ההנחה? בסופו של דבר זה סוג של הפסד לחנות.

• 35 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. Started by Morphine,

מפתח תוכנה כמובן. אבל, האם זה אומר לשבת שעות על גבי שעות ולכתוב שורות קוד ארוכות? נשמע ממש משעמם. דיברתי עם מהנדס תוכנה אחד שאמר שזו עבודה משעממת בטירוף, וקראתי על עוד כמה שברחו מהתחום הזה ועברו למקצוע מתחום אחר לגמרי בשכר נמוך יותר.

• 102 תגובות
    • 23.1k צפיות
  6. נאמר לי שמי שמתחיל מסמסטר ב' במקום שאני הולך ללמוד בו, חייב לעשות לאחר מכן גם סמסטר קיץ כדי להתחיל את שנה ב' שווה בשווה עם כולם. סמסטר קיץ הוא יותר לחוץ? איך זה הולך? ואם ככה אז אני אצטרך ללמוד 3 סמסטרים ברצף \= מה דעתכם? לרוץ על זה או לחכות לשנה הבאה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Gil28,

אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. כמו שאתם יודעים במסך 2209WA יש את האפשרות לראות בצורה יותר נוחה לקריאה (כאשר משנים את התצוגה ב90 מעלות) אז הבעיה היא שהאתר לא תומך באופציה. אשמח אם תתקנו אותה (באתרים אחרים אין בעיה) צירפתי צילום מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. אני צריך להדביק חפץ עשוי פלסטיק לבטון. הכיצד :s05:

• 29 תגובות
    • 15.3k צפיות
  10. Started by osherd,

איך מורידים קלייפ מיו טיוב??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-24119-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-60-00.aspx בזכות גיר ידני ומס ירוק סוזוקי אלטו תימכר חדשה ב-60,000 שקלים. הרכב אומנם לא להיט מבחינת נוחות נסיעה ובטיחות (רק 3 כוכבים), אך מציע צריכת דלק מדהימה (1 ל-26 מחוץ לעיר!), 4 כריות אוויר, ABS, ESP ושאר אמצעי הבטיחות וכמובן 3 שנות אחריות יצרן. ביצועים סבירים בהחלט מ-0 ל-100 ב-14 שניות (הגרסה האוטומטית 17) ו-70 כ"ס. הבשורה המשמחת בכל הסיפור שכלל הנראה הרכב יהיה להיט בקרב חברות הליסינג/השכרה מה שאומר שאנחנו, האזרחים הפשוטים או סטודנטים תפרנים, נוכל לרכוש רכב שהיה שנה - שנתיי…

• 104 תגובות
    • 13.3k צפיות
  12. שלום לכול הזונרים! אני רוצה לשתף אותכם באלבום עריכות ורמיקסים שלי. מוזיקה שחורה ועדכנית מותאמת לניגון במועדונים או סתם שמיעה בבית. פלייליסט : 01. Busta Rhymes ft. Lady Gaga - Just Dance (Dirty Version YotamC Re-Edit 122) 02. Dj Khaled - She's Fine (YotamC Private Edit v.2 103) 03. Static & Rusty Ft. Ga-D - At Sheli (YotamC Re-Edit 103) 04. Savage - Swing (YotamC Rami Moasham Intro V2 75) 05. YotamC Production - We Will Rock It Out (Adam Tzover Intro V2 75-80) 06. Young Wonder Feat. Akon - Up & Down (YotamC Edit 113) 07. Pitbull ft Lil Jon & Chris Brown - It's Official (YotamC Edit 119) 08. Kelis Ft. Lil Mamma - Shawty Get Milkshake (YotamC Party…

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by o07,

כמה מעלות נחשב חום בצבא? בשביל גימלים כמובן ...

• 31 תגובות
    • 28.2k צפיות
  14. Started by assaf181,

שלום אני לומד כרגע בכיתה י"ב באורט גבעתיים, במגמת מחשבים-פיזיקה, ויש לי אפשרות להמשיך ללמוד י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במכללה באורט סינגאלובסקי. יש שני מסלולים - ללמוד רק בכיתה י"ג, שאחריה מקבלים תעודת טכנאי, או להמשיך גם לי"ד ולקבל תעודת הנדסאי. אחר כך, לפי מה שאמרו לנו, כל מי שעושה את אחד המסלולים משרת בצבא בתפקיד פיתוח במחשבים (הזכירו יחידות כמו ממרם, אבנט כחול, 8200 וכו'). בעקרון, בכל מקרה אני מתכנן לעשות משהו במחשבים בצבא (ברור לי שהתפקיד שלי לא ייבחר לפי התכנון שלי אלא לפי צרכי הצבא, אבל זה הכיוון שלי). מה אתם אומרים? התעודות האלה שוות משהו? אשמח לעוד מידע על העניין. תודה.

• 23 תגובות
    • 8.7k צפיות
  15. Started by Lanzar,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3338921 בקיצור מסכן בעלה בעתיד

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. קיבלתי היום את הזימון הזה מישהו יודע מה בדיוק שואלים שמה ? כמה חברים שלי אמרו שיש שמה מבחנים לפרויקט סיגמא מי שמכיר אותו . במכתב לא היה רשום להתכונן על איזה חומר שלמדנו . היה רשום שמה לבוא לבית השריון בתל-אביב אם זה יכול לעזור במשהו זה אומר שיש לי קב"א גבוה או שהם שלחו לי את זה בגלל שאני לומד אלקטרוניקה כל מה שאתם יודעים יכול לעזור לי תודה !

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by mrsph666,

שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש שירים בנושא חיילים, משהו בסגנון Brothers in Arms של Dire Straits. יש עדיפות לשירים באנגלית. לדוברי רוסית: גם שירים ברוסית יתקבלו בברכה, נוסח Любэ או Война של Фактор 2. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם. כבר חודשיים שאני מחכה למשלוח מארצות הברית,ואין שום קול ועונה.. קבלתי מספר מעקב ב USPS,ולפי מה שרשום לי החבילה נשלחה. דברתי עם המוכר והוא אמר לי שרוב הסכויים שהמוצר נתקע במכס. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי את המספר של המכס בת"א,מספר זמין,שאני יוכל לברר על החבילה.. תודה מראש והמשך שבוע מהנה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Guy950,

אני מניח שלא מעט אנשים פה נתקלים לסיכסוכים עם השכנים, ובסופו של דבר רוצים רק למצוא מקום אחר אבל חבל להפסיד דירה כ"כ טובה. אז במקום לעבור לדירה הבאה ולהפסיד את הדירה הכי טובה בחייך, מה עושים? התשובה היא שלא משנה מה תעשו, הם עדיין יעלו לכם על העצבים! אני גר בדירה עם המשפחה שלי מהילדות, דירה שממוקמת קרוב לכל מקומות הבילוי בעיר ורחוק ממקומות בעלי "חינוך רע" (אלימות ברחובות), כבר יותר מעשר שנים אנחנו גרים פה! לפני כ4 שנים עברו לכאן, דירה מתחתנו, שכנים חדשים ומאותו יום שהדירה רשמית הייתה שלהם, השקט לא נחת עלינו אפילו לא לדקה. התחילו בשיפוצים בדירתם שהוביל לנזק פיזי של הבניין שתיקון הנזק עלה כ4000 ש"ח לשאר דיירי הבניין, התחילו בשפה אלימה כלפי כל דיירי הבניין, התחילו לחנות כ…

• 27 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. אני הולך ללמוד מדעי המחשב במכללת ת"א-יפו (B.Sc.) האם שווה לעשות אותו עם התמחות במשהו? הנה מסלולי הלימוד שלהם: *מדעי המחשב (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה וניהול (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה בביואינפורמטיקה (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בתקשורת ואינטרנט (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בבינה מלאכותית (B.Sc.) *מדעי המחשב וכלכלה וניהול (B.A) האם ההתמחויות האלה גוזלות שעות נוספות? או שזה על חשבון קורסים בסיסים ואז בעצם נכנסים ליותר מדי תחומים ולא לומדים את הבסיס כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע שתעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 114508534,

אהלן הייתה לי פעם תוכנה שאפשר להשטלת איתה על מכשירים סלולרים , כמובן זה לא פלילי כי המשתמש צריך לאשר אותך, אפשר היה לקרוא הודעות ולעשות שיחות משהו נחמד אם מישהו יכול לתת לי לינק אני אשמח מאד תודה

23. עקב הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437455.0 על WINSOCK שלא פעם תומך טכני אמר למישהו לעשות שאלתי את עצמי: מה תומך טכני של ספקית אינטרנט צריך לדעת במחשבים על מנת להיות מתאים לתפקידו מבחינת?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by tulicooli,

אם יש תקו בין קבוצה X לקבוצה Y ו90 דקות לא היו שערים היה זמן הארכה וקבוצה X הבקיעה שער. אז איך הולכת תוצאת ההימור מי שניצח בסוף אחרי כל ההארכות? אני מדבר על משחק רגיל X VS Y כי אני יודע שבאנדר\אובר זה בלי הזמן הארכות. אז השאלה שלי אם השער נחשב במשחק רגיל כן \ לא. כי אני מנסה לעשות את שיטת ההכפלה אז שלא יהיו פאקים

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

בעידודו של אלכס - אני פותח דיון "המשך" לדיון הקודם שפתחתי על נושא השירות הצבאי שלי (למעוניינים להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408313.0). אז העידכון הוא די פשוט ואני לא כ"כ יודע מה להרחיב: במהלך הזמן שחיכיתי לתשובה מנקח"ל/רופא תעסוקתי התחלתי כבר הליך אצל קב"ן וכיוון שראיתי שתשובה מבוששת לבוא ומצבי הבריאותי(בעיקר הפיזי) מדרדר - החללטתי לקצר תהליכים ולפנות שוב לקב"ן. בסופו של דבר הורידו לי פרופיל ל45 נפשי והוציאו אותי מהטכני. הביאו אותי לימ"מ(הבקום של חיל אוויר), שם הציעו לי תפקיד של מש"ק מחשוב בחיל. עברתי תחקיר לסיווג ביטחוני ואושרתי ראשונית(כלומר - האבחטת מידע של החיל אישרה אותי) לסיווג של סודי ביותר רק לאחר שעברתי "המשך תחקיר" = אבחון פסיכולוג…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.