עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KoM,

עם הסלרי החדש קיבלתי מדבקה, מדבקה שפעם לא הייתי חולם לשים, סלרון ? חיקוי של פנטיום ? איכס... אבל היום, כן היום, אני מודיע לכולם שאני שם בטכס חגיגי את המדבקה הזאת הכבוד, כאשר האות "T" תתנוסס לידה... אחח, מי היה מאמין ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני רוצה לקנות אטמי אוזניים גדולות ... משהו מכיר איפה ניתן לקנות ומה כדי? ואם האלקטרוניות באמת שוות ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שתהיה לכולנו שנת לימודים מוצלחת, מעניינת (לא פחות חשוב...), טובה, פוריה ושתעבור כמה שיותר מהר! שהשנה באמת נלמד, ולא נחפף - לא נציק לחברינו לכתה (קשה עם כזה אקלים , אבל מה לעשות, משתדלים ) וננסה להוציא את הטוב ביותר מאיתנו! בהצלחה לכולנו במחזור 2006-2007!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lordgod,

או פסיכולוגיות,לא יודע איך זה נקרא.. תמיד הן יושבות עם לוח ודף,ועושות שם צורות מוזרות,מה זה ?

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by 1_Nike_1,

הכוונה היא לקובץ מוסיקה בעל הסיומת mp3 (רצוי מפורמט זה), לא התכונתי ל'שיר' השני. בכל אופן.. הנה כל הפרטים שאני יכול לתת על השיר הנדון: בשיר תמצאו את המלים הבאות- "Get back to your mom.. Get out of my life.. You will.." (זהו חלק מהפזמון) זוהי בחורה ששרה את השיר, השיר מז'אנר הפופ. פופ מדכא שכזה ולא עליז ומשעמם, משהו חביב ויפה שאני מאוד אהבתי. (שתבינו, רוקיסט שכמוני חובב שיר-פופ דכאוני) אם מישהו מכיר את השיר, מחזיק בו ו/או שמע אותו.. אתם מוזמנים לכתוב לי פה על ידיעותיכם לגביו. לעזאזל, הייתי יכול להיות בטוח ששמו הוא"Get Back To Your Mom", אך לא. בבקשה, עזרו לי בחיפושים. זהו שיר מאוד יפה, לדעתי, ומציאתו תעלה חיוך על פני. אני אודה לכם מאוד. בתודה מראש, Nike.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. יום 1 - היום חגגנו את יום הנישואין ה-25 שלנו, לא שיש מה לחגוג. כשהגיע הזמן 'לממש את הנישואין', הוא נעל את עצמו בשירותים ובכה... יום 2 - הנישואים שלנו בבעיה. לאישה יש צרכים. אתמול ראיתי תמונה של פסל דוד (!) והתחלתי לבכות... יום 3 - קרה נס! יש תרופה חדשה בשוק שתפתור את ה'בעיה' שלו. קוראים לה וויאגרה. אמרתי לו שאם ייקח וויאגרה, הכל יחזור להיות כמו ביום נישואינו. החלפתי לו את הפרוזאק בוויאגרה, בתקווה שזה ירים לו עוד משהו חוץ ממצב הרוח... יום 4 - כמה נפלא!!! יום 5 - כמה שהחיים נפלאים, אבל קצת קשה לי לכתוב כשהוא עושה את זה. יום 6 - אני חושבת שהוא לקח יותר מדי בסוף השבוע. אתמול, במקום לכסח את הדשא, הוא שיחק עם החבר החדש שלו... וגם מתחיל לכאוב לי קצת למטה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by jeyjey,

השבוע יש לי מבחן בספרות על ספר קריאה שהייתי אמור לקרוא. אני לא קראתי עדיין ספר וברשימת הספרים יש את "1984". אמרו לי שיש על הספר הזה סרט, מישהו מכיר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/568/385.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה אני תוהה לאחרונה מה יותר חסכוני קומקום על גז (אני משתמש בבלונים של גז) או קומקום חשמלי (אלו נהרסים לי בקצב מסחרר)? תתחשבו בכך שכדי להכין כמות של כוס אחת בחשמלי עדיין צריך לחמם כמות של שתי כוסות כדי שהוא לא ישרף.

• 14 תגובות
    • 10.9k צפיות
  10. http://video.google.com/videoplay?docid=-3035119890962635754&hl=en הסרט גמר של כיתה יב' במגמת תקשורת וקולנוע הוא מדבר על השיעמום המטורף שזורם ביבנה בלילות בעיקרון הסרט הוא לפני 10 חודש אבל המצב הוא כרגע אותו דבר ... מקווה שאני אקבל פידבקים , הערות ,הארות ושאר ירקות

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

הצוואר שלי כתם אחד ענק. ואני די אמור לבא אליה וההורים שלה שם, והם לא הכי מאשרים... נווו לא משנה. פתרונות מהר. לא איפור.

• 14 תגובות
    • 25k צפיות
  12. חיפשתי הרבה חנויות טובות באזור שלי (רחובות, ראשון הכי קרוב אלי) והגעתי ל2 החנויות האלה על FOXPC לא שמעתי טענה אחת עד עכשיו, לעומת זאת שמעתי קצת תלונות על SKYPC. אני צריך שהחנויות יהיו אמינות, בלי לחשוב אם שמו לי חלקים משומשים או לא וכל הבעיות האלה. בכללי המחירים בשני החנויות דיי זהים, כך שמבחינה זו אין בעיה. למישהו יש המלצה בין שני החנויות האלה? אשמח קצת לפירוט. בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות. 1. האם אפשר להיות נוכח כשמתקינים את המחשב? 2. אפשר לקבל את כל האריזות של המוצרים? 3. האם החנות עושה סידור כבלים או שצריך לבקש מהם? 4. איזה בדיקות צריך לעשות ומה כדאי לשאול את הטכנאים לפני שאני לוקח את המחשב מהחנות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חשבתי כל 570 של CASIO או של אופיס דיפו. נראה לי שהם אותו דבר. אני לומד תואר ראשון חשמל. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by masmddr,

שלום. מישהו מכיר רולרבלייד שמתלבש על הנעליים? (נעלי vans off the wall רחבות ) אני צריך דבר כזה בשביל שינוע למרחקים בינוניים רצוי גלגלים מגומי (לא סיליקון קשה) בשביל נסיעה על מדרכות. ומה החוק אומר? קסדה לא קסדה? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. עכשיו ראיתי תסרט חוליגנז אין מילים סרט בן זונה ואין מילים תראו ! חבל''ז מי שעוד ראה תסרט תרשמו את הדעות שלכם ובלי ספוילרים אל תהרסו לאחרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז ככה הרבה מעוצבנים עלי בפורום קונסולות כי אני פאן של נינטנדו אבל אף אחד לא נותן טיעונים אמיתים למה אני טועה בדיונים בפורום אז פתחתי במה ואתם מוזמנים לחפש דיונים שלי וליראות באיזה דברים אני לא צודק אני מבטיח להיות ישר ולהודות בדברים שאני טועה בהם כל עוד יש הוכחות מוצקות בקיצור יש לכם במה רק תיתנו דברים אמיתים בלי דברים מטומטמים כמו שגיאות כתיב וקללות כי זה טיעונים דפוקים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 00000,

שיהיה פסח שמח, כשר ושקט מאויבנו.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by scorpion,

enjoy

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Delapro,

כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ? הוט+נטויז'ן 1.5 מגה ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה. אודה ךתשובות עיניניות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mrsph666,

http://img366.imageshack.us/img366/3002/lolxe9.jpg

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. איי הטראנסים של פעם אני זוכר שהייתי הולך בין חברים עם קסטות של תעמולת בחירות שדחפנו בהם נייר טואלט בשביל להקליט.. GOOD MORNING ISRAEL וכאלה אז ככה, בשנת 98 oren barkan הוציא אלבום BARAKA.. שבו רוב הקלאסיקות.. כולל "דפנה המשטרללת" - crazy dafna "מי שמשתולל.. וגם מטורלל.. הוא משטרלל" את האלבום\שיר הזה אין להשיג בשום מקום.. למישהו יש מידע לגבי זה? גם לכם יש שירים נוסטלגים שנזכרתם בהם? מה היו הטראנסים שהתחלתם איתם?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by marking,

בדקתי באתר אחד שלהם (בתור מעריץ) ורשום שם שהאלבום החדש שלהם יוצא ב21 חודש הבא ובדקתי באיזה אתר ישראלי אומרים שם ב14 אז חברה מתי הוא אמור לצאת? בעע אני בלחץ אי אפשר לחכות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SubX,

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DarkRise,

מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bd,

קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו.... למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחח הם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי..... קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.