עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by עידןאופיר,

שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה ל nvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by man-of-God,

שלום לכם בעוד חודש אני טס לחו"ל רציתי לדעת האם אני צריך להצהיר על מצלמה דיגיטלית וכן על המחשב הנייד ? ובכלל האם יש מוצרים נוספים שהם פטורים מהצהרה ? תודה

• 14 תגובות
    • 17k צפיות
  3. Started by PC-Tip,

מישהו מכיר קופסא מרובעת מסוג כולשהוא של מתכת שנסגרת עם פקק? זאת אומרת קופסא שיכולה להכיל 2-5 ליטר מים ונסגרת עם פח? מודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by YinnoN,

אבא שלי נוסע לשם במסגרת עסקים ואני מתכנן לבקש ממנו לקנות יל מחשב חדש משם (a64 אולי אני יהיה בר מזל ל939 (-: ) מישהו מכיר חנויות ? מה המחירםי שם ? הם זולים מפה בהרבה נכון ? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by GUNZ,

מישהו יודע את רשימת השירים של UNDERGROUND 1+2?

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by hitman123,

אני כרגע משרת בצבא, ועכשיו אבא שלי לא עובד כך שאני חייב למצוא עבודה. שלחתי איזה 20 קורות חיים באתרי עבודות וכל פעם שחוזרים אלי ואני אומר להם שאני עדין משרת הם מנפנפים אותי יפה ואומרים שיחזרו אלי כשאשתחרר (כן, בטח). עכשיו השאלה שלי היא האם זה מקובל ללכת לאיזה קניון ולהסתובב ולשאול אם הם צריכים עובדים ? שלא יסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח? יש אולי עוד דרכים חוץ מקשרים (שאין לי) למצוא עבודה בזמן צבא(לשעות הערב) ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איזה אתר טוב יותר? http://www.derech.co.il/ (המסלול החינמי או המסלול שעולה 10 ש"ח?) או http://www.lamed.co.il/

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. יש לי תכנון קרוב\רחוק (תלוי בפרספקטיבה) של לקנות\לשדרג מחשב דרך Newegg ואני מנסה לברר את התנאים. התכנון הוא לקנות את מרבית החלקים (שיוצאים זול משמעותית שם גם עם מע"מ ומשלוח) דרכם ולהשתמש בשירות כמו mustop או ushops בכדי להביא את המוצרים לארץ\לשלם ל-newegg (שכידוע לא שולחים לפה ולא מקבלים אשראי לא אמריקאי). אשמח לקבל עזרה מיודעי דבר\אנשים שקנו בעבר חלקי מחשב מ-newegg. עלות החלקים היא פחות או יותר 2000$. החלקים להלן- מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס קול, מסך ומקלדת. במידה וחברת השילוח או newegg ירכזו הכל בחבילה אחת, מימדי החבילה אמורים ליהיות סטנדרטיים (קרטון בינוני) ומשקל לא יעלה על 30 ק"ג. מה עוד אני בעצם משלם במקרה הזה חוץ ממע"מ (18%+) ועלות משלוח פנימי של newegg וחיצוני ש…

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  10. המיטב של "הפקות-המזרח"! המשחק הכי איכותי שתראו, אי-פעם, ללא שום צנזורה! Channel 10, Now! :lol:

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

כל השבוע הזה הייתי חולה. מיום ראשון התחיל שיעול קל. יום שני התעוררתי חולה אנוש מת עם: - נזלת - שיעול יבש כואב רצח (כל נשימה עמוקה הייתה גוררת מין "טריגר" של סדרת שיעולים כואבת) - בחילות - סחרחורות - חולשה כללית בכל הגוף - חום 38.5 לא עבדתי כל השבוע ולא מצאתי לעצמי מקום במיטה, צד ימין, צד שמאל, כל צד היה לא נוח והרגשה זוועה של בא לך למות רק להיפטר מהשפעת הזאת. הלכתי לרופא, זה אומר לי "שבוע אתה נח בבית (קיבלתי 5 ימי מחלה) ומה שאתה כבר עושה, תמשיך עם זה. שלום" :s05: מסתבר שהוא צדק. הבוקר התעוררתי 4 ימים לאחר תחילת הסיוט ואני כמעט בריא למעט חום של 37.0 שאני בטוח שייעלם עד יום ראשון ועם כמעט ללא שיעול. כל שאר התסמינים נעלמו כליל. אז מה עזר לי ? כמה דברים: 1) "דק…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

כע אמממ... עכשיו חזרתי מה"חגיגות"... התאריך עצמו הוא ה-21 בספטמבר אממ מזל טוב לי.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by KingYes,

שלום לכם. אני רוצה לקבל המלצה לכסא מנהלים איכותי ומשתלם, וכמובן שיהיה נוח ובריא לגב גם אם יושבים בו שעות ארוכות. התקציב שלי הוא כ-700 שקל (האם אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה?) מה אפשר לקבל במחיר שהבאתי, ועד כמה צריך לטפס כדי לקבל מוצר יותר משתלם. וכמובן, בבקשה המלצה לחנות ספציפית. אגב, שמעתי על החברה waxman, מה אומרים עליה? איכותית? משתלמת? תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. Started by moog,

אני מעוניין לקנות את הסט רמקולים האלה אך במחיר שלהם בארץ אין לי אפשרות (קרוב ל3000 שח) רציתי לברר אם יש אתרים מחול שאני יכול לקנות משם את הסט הזה תודה רבה ליאור

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני זוכר שפעם נכנסתי לאיזה אתר שרושם את המספר המעודכן של האיי פי מישהו יודע?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן כרגע טיול לפני גיוס לארה"ב(מתגייס באפריל). אני אהיה בניו יורק ושיקאגו, אבל אין לי מושג כ"כ מה לעשות שם. בשיקאגו זה פחות רלוונטי כי אני אהיה אצל חברים, אבל יותר בניו יורק. יש לי גם אפשרות להיות בעוד מדינה בטיול ואני אשמח להצעות. מה שאני מחפש זה בעיקר דברים שאין בארץ- נופים, אתרים מדהימים וכו', כל מיני דברים תרבותיים- הופעות וכו', וגם סתם מקומות שאפשר לשבת בסבבה ולפגוש אנשים. מצד שני, חשבתי גם לכיוון של לעשות את הטיול הזה בבריטניה-אירלנד, רק ששם אין לי בכלל מושג איפה להיות ומה לעשות, אבל אני עדיין ארצה לעשות את אותם דברים שרשמתי למעלה. אם יש לכם הצעות לאחד מהשניים, אני אשמח לשמוע.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by stone cold,

אני זוכר שראיתי את הסידרה המצוירת הישנה של באטמן - http://stage6.divx.com/user/salvadoron/video/1171158/Batman-Episode-1 ולסידרה היתה מוזיקה טובה ואופל בקיצור ממש סידרה מוצלחת אבל אז הוסיפו את המיתרומם רובין ויותר מאוחר הוציאו סדרות ילדותיות מאוד של באטמן וכל הסרטים חוץ מסרט מצויר אחד עלובים הכשיו לפי מה שהבנתי הקומיקס היה אפל אז למה לעזזל דפקו תדמות ותסידרה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. פאנקי ומקפיץ (לפחות הפיזמון) http://eurovil.iba.org.il/

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Culandur,

זוכרים את הנזגולים? החברה עם הסוסים והעטליפם על סטרואידים בשר הטבעות? בדקו מי מהם אתם! ותיידעו אותנו כן?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by love-its-my-name,

אני גר בחולון בקומה שביעית ולפני שעה הגיע אלי חרגול או ארבה או איך שאתם רוצים לקרא ליצורים המכוערים והמגעילים האלה... הוא בצבע ירוק אז לא ממש חשבתי שהוא ארבה אבל יש לי כנפיים והוא עף אז... האם גם אליכם זה הגיע? בסיני זו ממש מכה שאי אפשר לצאת אפילו מהבית... רק שלא תהיה עכשיו מכת בכורות :-\ יאללה כולם למרוח דם של עז על הדלתות ד"א, מה דעתכם על גידול ארבה בתוך צנצנת ואז למצא איזו אלמנה צבעונית או משהו מוזר ומפגר אחר ואז להזמין חברים ולהתערב מי ינצח? הכנסה די טובה! הלא כן?!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. קבלו איזה קטע היה לביל גייטס אתם ניקרעים :lol: http://www.funny-base.com/videos1/gatespie.wmv

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SixKiller,

כמה זה עולה מאיפה קניתם ורק את הראש(כאילו את הכוס עצמה) לא נראה לי שזה עולה הרבה כי מקדח עולה 400 שקל והכוס כולה 50 (הערכה קבוצתית) כמה עולה תודה על התשובה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SixKiller,

שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by irav,

אבא שלי רוצה לעשות ניתוח ליזר לעניים אז הוא ואמא שלי אלכו לבדיקה ואז אחרי שאבא שלי עשה את הבדיקה גם אמא שלי עשתה את הבדיקה סתם לראות מה מו ?! עכשיו לאמא שלי יש עין עצלה(היא ידעה לפני חחח...) והם אמרו שאפשר לעשות גם ניתוח קוראים לזה : LASIK אמא שלי לא יודעת אם לעשות כי היא לא שמע על זה או על משהו שעשה את זה אז אם אתם יכל לעזור לי למצא על זה מידע או תגובות מה אתם חושבים על זה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שבוע הבא אני מקווה לסיים סוף סוף את הסאגה שלי עם בדיקות לחץ הדם(היה לי גבוה מדי בצו ראשון, שלחו אותי לקופ"ח וכו'...). אם זה תקין, הפרופיל שלי יהיה 97 בלי סעיפים. מתי אני אמור לקבל זימונים כלשהם בכלל, וזימון ליום סיירות בכלל? האם זה תלוי בעוד דברים חוץ מפרופיל(בהנחה שהקב"א 54+, שזה לפי מה שהבנתי רף המינימום)?

• 14 תגובות
    • 6.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.