כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
לא נשמע הגיוני כי הכדור מסתובב
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט רמקולים האלה אך במחיר שלהם בארץ אין לי אפשרות (קרוב ל3000 שח) רציתי לברר אם יש אתרים מחול שאני יכול לקנות משם את הסט הזה תודה רבה ליאור
-
- 14 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
יש לי קול מעצבן ואני רוצה לשנות אותו אם זה אפשרי.. אני לא מדבר על קול שיהיה יפה לשיר איתו פשוט יש לי קול דפוק. כשאני מדבר אני שומע את עצמי בסדר כזה, אבל כשאני מקליט את עצמי יש לי קול מעצבן ואני שונא את זה. ואמרו לי שאני נשמע בדיוק כמו בהקלטה. ככה שאני שומע את עצמי שונה ואני רוצה לשנות את זה זה אפשרי?
-
- 14 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211720,00.html כן רבותיי, הודיעו נא בראש חוצות: הגיעו ימות הגאולה! התופעות להן אנו עדים לאחרונה מאמתות את עיקר הנבואות הכתובות במגילה הקדושה שנמצאה גנוזה במחילה לרגלי הרי הרץ - אדמת רפובליקת גרמניה כיום: זרועות המחץ הערנביות החלו להשתלט על המחוזות הטבטוניים העתיקים ובקרוב תחלנה במסען הבלתי נמנע לכיבוש פלנטה זו וטיהור המין האנושי מהתרבות הקלוקלת המאפיינת אותו. נסיונות התנגדות לערנב הגדול ולכל אשר הוא מייצג ידוכאו במהירות ובאכזריות ערנבית טיפוסית; לפיכך, אני מציע לכל מי שחייו הנאלחים יקרים לו להניח צנצנות כרוב כבוש בפתח ביתו - מנחה צנועה ובקשת מחילה מהר ערנב - מי ייתן ויגלה הוא חמלה כלפיכם וכלפי בני ביתכם ותחסך מיכם אימת המאורעות הב…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=6OJVHz9iHpY&search=aladin הסוף לדעתי הכי קורע
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן נתקלתי באתר הזה באחת מהגלישות שלי פעם ראשונה שאני רואה אתר שמאפשר לכם לשדר לעשרות ואפילו מאות מאזינים דרך ה-winamp, windows media encoder על גבי שרת ישראלי ולגמרי בחינם מומלץ בחום, אני אימצתי אותו http://www.listen2myradio.com/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את השיר מהסרט באטמן, שיר ממש ישן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כן חברה סוף סוף זה הגיע..צלסי -בארסה אחד המשחקים הכי מדוברים בשנים האחרונות..לא צריך להוסיף אף מילה יאללה הימורים אני אומר היום צלסי תנצח אבל בארסה תיתן להם בראש בקאמפ נואו..בעזרת השם בארסה עולה..רק לא צלסי אה ואיפה אתם רואים תמשחק(אם בכלל)?אני אצל חבר בירה גרעינים כמו שצריך טוב שאהייה ערב כדורגל מהנה לכולנו
-
- 14 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה עם חידה שמשגעת אותי כבר שנה וחצי החידה הולכת ככה יש שלושה בתים ושלושה חברות שצריכות קו ישיר בין כל אחת מהבתים התרשים נראה בערך ככה O O O X X X X = בית O = חברה כל עיגול צריך לקבל קו מאחת החברות, כלומר 3 קווים וכנל לכל חברה מכל בית הבעיה היא שאסור שהקווים יגעו אחד בשני מי שמכיר את הפתרון לחידה, מוזמן לפרוש אותה לפני
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כ"כ תמים, במיוחד עם השוקולד השוויצרי שבא איתו. הגעתי למצב שאני קונה תה קוקטייל "ויסוצקי" בטעם טקילה, ליים ופסיפלורה. משו חרפיצי. עוד מישהו לא יכול בלי? מישהו יודע על דרך להיגמל מתה? אני לא מבין למה לא מוציאים את התיונים של Lipton מחוץ לחוק...כ"כ הרבה טעמים מפתים....
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לחבר'ה שמכם שנמצאים במערכת הצבאית, יצא לבטח לשמוע כבר את צלצול הסטוק של המירסים החדשים, מתוצרת Motorola, דגם I-760. בכל פעם שאני שומע את הצלצול הנוראי-גאוני הזה, משמע ישנו איש קבע בסביבה. אם זה טוב או רע, תחליטו אתם. מה שעוד יותר מעצבן, שמיטב נגדי צה"ל לא יודעים כיצד לשנות את הצלצול הזה ונשארים איתו והוא כ"כ מציייקקקקקק והוא כ"כ נגדי!!!1 בפעם הבאה שאתם נתקלים באיש קבע, קחו לו ת'מוטורולה ושנו לו ת'צלצול. צלצול האימה המדובר הוא : http://70.87.97.114/~download/download/media/3/hellomoto15.mp3
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום פעם היתה חנות שמוכרת מחשבים של MSI הם פירסמו את עצמם פה בתחתית הדף ועכשיו כבר לא מישהו מכיר את האתר שלהם? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למכור את המחשב שלי כרגע ואולי לקנות מחשב נייד למטרות נוחות.... המפרט הוא כדלקמן: Pentium 4 2.8C 800Mhz 512K Asus P4P800-E Deluxe Corsair 512MB (2x256) PC-3200LL MSI Geforse 5900FX 128MB 256BIT Creative Audigy 2 ZX Thermaltake 420W APFC Thermaltake Xaser III V2000A זהו בעיקרון... ויש גם הארדיסק של סיגייט די ישן 40GB... אם צריך עוד משהו תגידו. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שנותן צילומי לווין בזמן אמרת או מה שהכי קורב לזמן אמת (REAL TIME) לפי הזנת נ"צ. אני מניח שאתר כזה ידרוש תשלום אז גם זה יתקבל. תודה לכל המשיבים!
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב הגדלתי את הג'אנט הקודם שלי מ 205\55\16 ל 215\45\17 האם זאת הגדלה חריגה מדי? איך אני משיג אישורים לגודל החדש? יש לי את הגלגלים הקודמים גם ככה שאני יכול לעבור טסט עם הגודל הישן אבל מה קורה עכשיו שאני נוסע עם הגודל החדש יש צורך באישורים? שוטר יכול לעשות לי משהו?
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
היי! בשבועים האחרונים אני מרגיש איטיות מחרידה לחו"ל, זה מתבטא בעד הורדה של 4KB! בהתחלה חשבתי שזו בעיה זמנית\בעיה אצלי\בעיה בשרת ספציפית\ עומס זמני, אבל זה פשוט לא עובר, עוד מישהוא מרגיש את זה? (אני באינטרנט זהב)
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
גם לכם האיסיקיו עושה את זה ? מישהו יודע איך אפשר להפסיק ?[למרות שאני מתחיל להתמכר לזה] http://download.yousendit.com/72E52C7C27B77B21
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני ב-012 ויש לי מלא לאגים שאני משחק ברשת אני אשמח לדעת אם גם לאחרים שהם ב-012 אם יש להם לאגים והפינגים גבוהים למה זה משגע רצח יש מלא תקיעות אני רוצה לדעת אם יש את זה לאחרים ואם זה לא המקום המתאים אז תעבירו בבקשה זה חשוב לי לדעת כי אם כן אני עובר חברה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-