עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eegg,

מישהו היה בגדנע בשדה בוקר איך שם מה עם המקלחות תודה כי אני הולך עוד שבוע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BeBest,

טוב, הגיע הזמן לקצת אופ-טופיק אתמול (בשעה טובה), התקלקל לסבא וסבתא שלי ווידאו (נו הדבר הזה שמכניסים אליו קלטות שחורות בצורת מלבן) משולב עם DVD. בקיצור, הם רוצים אפשרות להקליט. חשבתי על 3 אפשרויות: 1. DVD מקליט 2. HOT MAGIC 3. מחשב עם כ. טלוויזיה 1. עדיין מייצרים כאלה? המחירים אטרקטיביים? 2. לא חושב שיש מה להרחיב בעניין - HOT חרא חברה, חרא שירות, חרא מחיר 3. הבאתי לסבא שלי לפני כמה חודשים מחשב, הוא החזיר לי אותו אחרי שבוע חחח, אבל אני כן רוצה לנסות את זה שוב ולהכין לו HTPC ואולי לשכנע אותו סוף סוף שLCD זה לא סתם מסך שרואים אנשים בצורה מעוותת (מה לעשות שאין ערוצי HD בארצינו הקטנטונת) אז..מה אתם אומרים? אולי יש רעיון שלא חשבתי עליו? עדיף ללכת על משהו פשוט כמו D…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ראיתי אותו לפני המון זמן, מה שאני זוכר, הוא שהיו חיילים שאומנו מגיל צעיר, החלשים שביניהם מתו. אחרי מספר שנים שהתבגרו, האיגוד הציע חיילים אחרים מהונדסים גנטית והרבה יותר טובים מהם. לאחר מכן האיגוד זרק את החייל המסויים והלא מהונדס גנטית לאיזה כוכב זבל - ששם הוא התחבר עם אנשים או משהו כזה ונלחם באלה שמהונדסים גנטית. מישהו זוכר את השם של הסרט? (אני זוכר שזה היה עם חייל שדומה לאיוון דראגו [ וזה כנראה לא הסרט "חייל אוניברסלי" ] )

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bastard007,

http://www.youtube.com/watch?v=QAnhtbfXuIc קטע של חיילים שמשעמם להם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chenc,

שלום רציתי לשאול - אם הייתם לבחור בין ICT Plus SMB לבין PCMagazine - איזה מגזין הייתם בוחרים??

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by spiidx117,

:-X

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום! רובכם בטח שואלים מדוע נעשתה השטות הזאת של הנגיחה שהכריעה תכלס את המשחק,ואני אומר לכם את הסיבה! זידאן נוקם את נקמת המהגרים הצרפתים. כיצד ניתן להוכיח זאת? א. שחקן ברמה של זידאן שכ"כ מנוסה במעמד של גמר גביע,בח-י-י-ם לא היה עושה דבר כזה בשפיות. בחיים! ב. שימו לב שכזידאן מקבל את האדום הוא לא מתאמץ אפילו ... הוא נגח במודע ובכוונה מוקדמת,ואין לי מושג מה אמר לו האיטלקי,אך אני לא מתאר שזידאן היה עושה כזה דבר גם על סופר קללה... יכול להיות שהאיטלקי סיפר לו בדיחה וזידאן החליט להשתמש בזה כהצתה לנגיחה ג. שימו לב שהוא הלך ישר לחדר הלבשה ולא חזר.. אולי מהפחד ואולי כי הוא במודע סולד מנבחרתו? ד. כשהיו מהומות המהגרים זידאן לא השיב על השאלה מה דעתו על המהומות,ככל הנראה הוא תכנן ותכנן …

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by alexrta,

לחברי הפורום שלום, חברה שלי עובדת באחד מחנויות "הנוחות" של תחנות הדלק והמנהל שם פשוט מתייחס אליה זוועה (לדעתי). דבר ראשון הוא מוריד לה מהמשכורת חוסרים אשר מתגלים בקופה בזמן המשמרת שלה (לא קורה הרבה אבל קורה) סתם לדוגמא היום מישהו תדלק ונסע מבלי לשלם המנהל אמר לה שזה אשמתה ושזה יתקזז לה במשכורת. (האפס שברח לא שילם 300 ש"ח, שזה פי שתיים יותר ממה שהיא מרוויחה ביום,פשוט 2 ימי עבודה הלכו לפח). עוד דבר שאני שמתי לב שבתלוש המשכורת שלה מצויין 0 ימי חופש למרות שהיא עובדת שם כבר יותר מחצי שנה כשהיא שאלה את המנהל איפה הימי חופש שלה הוא פשוט ענה לה שהנהלת החשבונות שלו לא עושה טעויות ושכנראה פשוט לא מגיע לה ימי חופש, כמו כן בתלוש עצמו לא מצוין כלל ימי חופשת מחלה השאלה שלי היא האם זה ח…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by אביהרץ,

כמה בעייתי למצוא עבודה אם יעשה שירות לאומי ולא צבא? (לא רפואי, בהנחה שהצבא לא רוצה אותי) אני מעוניין למצוא עבודה משמרת אחת בשבוע, מאיפה להתחיל?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי שאלה על כל הסרטים כמו איירונמן רובוטריקים אקס מן החדש . לפתח משחק לוקח די הרבה זמן . אז איך זה שחודש+- אחרי שיוצא הסרט אז ישר יוצא עליו משחק שקשור לעלילה של הסרט ? תודה.

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

זה נכון שמותר להיכשל במקצוע חובה אחד ועדיין לקבל תועדת בגרות מלאה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כאילו זאת שצנחה היא פני בגלל שהוא שינה את החזיון, זה כאילו המלכוד 22 אם כן אז הם עשו את זה לא מובן

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עולה כסף? אם לא אז איך אני יכול להפוך את שלי לכזה? או אולי יש למישהוא אחד שהוא לא צריך?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by NaFsteR,

טוב אתם בטח מכירים הרבה אתרים שאפשר להרוויח כסף בשיטה שלוחצים על הפרסומת חבל שלא כולם באמת משלמים. נרשמתי לפני כמה זמן לאתר והרווחתי משהו כמו 60-70 $ ואני משתמש בכסף סתם כדי לקנות משחקי אונליין ושטויות כאלה. באתר יש תחרויות וכל מיני דברים שיעשו את זה קצת יותר מעניין אני ממליץ בחום מצטער אם זה לא המקום לשים תנושא הזה. בבקשה תשמשו בלינק הבא ועל תשנו שום דבר זה עוזר לי להרוויח כסף *****

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. עוד מעט מגיעים אלי כמה קרובי משפחה ,הם יעצרו בירושלים, ועליי הוטלה האחריות לארח אותם, להראות להם קצת את המקום ,ואת הדברים היפים שבמדינה המקודשת שלנו .הבעיה היא שאני לא מכיר את ירושלים ואין לי מושג לאיפה לקחת אותם שם. אשמח מאוד לעזרה. אני מנסה לעשות להם סיור מעניין , (ולא יקר במיוחד). כמו כן ,אשמח לדעת על איזה שהן מסעדות טובות בעיר (גם,רצוי ברמה, אבל לא ארוחה באלף ש"ח) , מסעדה שאפשר יהיה לשבת נורמלי בלי איזה צ'חצ'חים או ערסים ליד. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני לא מצליח להיכנס לאתר והם לא עונים למייל שלי... הזוי...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by miaoo673,

כיצד אני מפרק את המעריך על-מנת להשוות את הביטוי לפונקצית אקספוננט? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  18. http://www.last.fm/event/1354568+Infected+Mushroom+at+Gane+HaTa%27arucha+on+11+February+2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=271528505790&index=1 מישהו יודע אולי כמה עולה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שמתי לב למשהו, אין מספיק צחוק באיזור הזה, בין אם זה בדיחות עלובות של ספאמרים, או ת'רדים של בדיחות שלא שוות קריאה (ילד אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ומת.) What the Fuck is that?! אז הבה נעתיק מאנשים שכן יודעים להצחיק, ישראלים, לא ישראלים (רק לא צרפתים, אוקי?) Fire At Will! (זה לא מילה במילה, כי אין לי כאן את הקטעים) -"i'm tierd of all those fucking magazines!! every group of people has it's own magazine. we have working mother magzine, hispanic buissnes magazine, infact, any activity that is done by more that four people in the US has a fucking magazine devoted to it. sky diving, snow mobiling, backpacking, mountain climbing, bunjey jumping, ski shooting, duck hunting,…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by חן מ,

שלום לכולם אתמול נאבד לי האנרק,ובו הייתה הכרטיסייה והיה רישיון הנהיגה שלי היה גם קצת כסף אבל זה לא ממש חשוב לי,גם הכרטיסייה לא ממש חשובה כי אפשר לקנות כרטיסייה חדשה,מה שעשיתי כבר. הבעייה היא הרישיון,שמשמש לי גם כתעודת הזהות שלי לכל מיני מקומות שאני הולך ומבקשים תעודת זהות מה אני עושה במקרה כזה?הולך למשרד הרישוי ומה מבקש שם?זה עולה כסף לעשות כזה דבר? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני ב-012 ויש לי מלא לאגים שאני משחק ברשת אני אשמח לדעת אם גם לאחרים שהם ב-012 אם יש להם לאגים והפינגים גבוהים למה זה משגע רצח יש מלא תקיעות אני רוצה לדעת אם יש את זה לאחרים ואם זה לא המקום המתאים אז תעבירו בבקשה זה חשוב לי לדעת כי אם כן אני עובר חברה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני לומד להשתמש בתוכנה ומפרסם לפעמים תוצאות http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1820822 והינה סרטון חדש: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1823016

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by KapiSH,

אני חדש בתחום הגרפיקה ורציתי לשמוע את דיעותיכם על חתימה שעשיתי: איך זה בשביל מתחיל?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.