כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולמצוא כמה תמונות אני אודה לו מאוד חיפשתי בגוגל ב-MSN בכל מקום ואני לא מוצא... תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי חדש לפני שבועיים עכשיו הוא עושה בעיות אני מוכר ולא קונה יותר מחשבים כל מחשב שלי יש תקיעות במשחקים לא יכול עם זה יותר!\ או לאגים או תקיעות אני נופל על מזל רע.. אני ימכור אותו וזהו שונא תמחשבים האלה
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מוצר מ-ebay באמצעות paypal, המוצר עדיין לא הגיע אליי האם אני יכול לשנות את פרטי התשלום שלי (כרטיס אשראי), לפני שהמוצר הגיע? ואם שיניתי - והמוצר לא יגיע, האם אני יזוכה בכרטיס המקורי? או שעדיף בכלל לא להתעסק עם זה עד שהמוצר יגיע וזהו..? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי Lenovo Thinkpad T61 T7300/2G/X3100/120G/14.1 WXGA/DVDRW/XP ב-Ebay ושלחו לי אותו לארץ דרך FedEx. הוא כרגע נמצא במכס וכדי לקבל את אישור משרד התקשורת ע"מ לשחרר אותו, אני צריך עזרה במילוי הפרטים הבאים (מצ"ב). תודה מראש (= [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מיקרוגל built -in שהדלת נפתחת כמו תנור צבע נירוסטה חיצוני ושיהיה מותג כמו דילונגי וכל החברות הללו ולא חברות כמו סוני למיקרוגל אפשר עזרה כאן זה הכי נורמלי לשאול תשאלה הזאת מחפש דגמים הגודל לא משנה והליטר לא משנה כמה שיותר אופציות יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את השם של השיר שמתנגן בפרסומת החדשה של אורנג ORANGE BE FIRST ? זה מתחיל בנגינה על פסנתר.. תודה לכולם. הפרסומת ב YOUTUBE שיכולה לעזור בזיהוי:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מועסק בחברה שאין יום עבודה קבוע, בד"כ בין 10-12 שעות ביום. כיום לרוב עובדים מא'-ו' כולל. החברה "מחייבת" לעבוד בשישי, למרות שאני עושה משרה מלאה ואף יותר בא'-ה'. מצויין בדיני עבודה ששבוע עבודה הוא 45 שעות שבועיות, שאותן אני עובר כבר ביום הרביעי בשבוע. האם המעסיק יכול לחייב לעבוד בשישי? אם כן, האם אני לא זכאי לקבל את היום השישי כשעות נוספות?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.co.uk/quad-core-multitasking-4-core-phenom-core-5,news-33196.html LOL :lol: :lol: :lol:
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני ישן בחדר של המחשב.. ואם אני רוצה שהשעון מעורר שלי יהיה שירים במחשב.. למשל שאני יכוון שבשעה 9 בבוקר המחשב יתחיל שיר מסויים שהחלטתי מראש.. וככה יעיר אותי.. יש כזאת אפשרות? תוכנה או משהו?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי שלא גילה עדיין את הסדרה "אהבה, מוות & רובוטים" בנטפליקס שירוץ לראות. פרקים קצרים בין 11-17 ד'.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מעניין אותי לדעת,אם במידה ויש אדם ששינה את הרגל השינה שלו למשך כמה שנים(נגיד בעבודה כלשהי)וישן מעט מאוד והוא עייף מאוד(ולמעשה מנע מעצמו לישון בשביל העבודה)-נוצרת פגיעה לטווח הארוך של בריאות האדם או שאפשר להעלים את כל הנזק אם ישנים הרבה מאוד למשך כמה חודשים אחרי העבודה? או שבכלל כדאי להרגיל את הגוף לישון קצת יותר בהתחלה ואז לישון כמה שעות נוספות במקום להפיל את כל העייפות למיטה מייד? תודה לעונים אשמח לחוות דעת
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב. אז שאלתי היא ''קצת'' מגוכחת,אבל היא ממש מעניינת אותי. אם אני מחדיר פלדת אל חלד ליד,היא יכולה לגרום לי לצרות כלשהם? (אל תדאגו חברי הפורום,אני הולך להישאר עמכם זמן רב ) [לצערם של רבים מחברי הפורום]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה שאני מתכוון זה שאם מישהו יוריד את הפקק שמסמל את החדר שלי בארון חשמל אז שזה לא יוריד לי את החשמל בחדר... זה נשמע לי דבילי ולא אפשרי אבל אני פשוט חייב למצוא שיטה כדי שכמה קרציות במשפחה שלי לא יהרסו לי את המחשב ואת המוצרים החשמליים.. ואני יודע שיש כזה דבר אל פסק אבל בכל זאת אני מחפש משהו אחר כל דבר שיכול לבטל את האופציה של הורדת מתח החשמל ועדיין שיהיה חשמל ... תודה למרות שאני פסימי כי זה דבילי לגמרי
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! לרוב כשאני צריך משהו שימריץ אותי בחדר כושר יש לי רשימת שירים דיי מוגבלת שכבר יותר משעממת ולא ממריצה... drowning pool- step up alexis on fire- young cardinals dragonforce- ttfaf, down over a new world daft punk- around the world remix Dio- rainbow in the dark, holy diver Soad- this cocaine makes me crazy, revange, X, byob 300 Violin Orchestra אשמח לבחון את הצעותיכם. אין לי ז'אנר קבוע שאני שומע, הרוב ניו מטאל- פאאור מטאל אבל אני לא צר אופקים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעשות טיול בארה"ב באוגוסט/ספטמבר/אוקטובר. יש לי ויזה מלפני כמעט 10 שנים, ותוקפה עומד לפוג בסביבות אוגוסט. מהי הדרך הכי מהירה לסטודנט להוציא ויזה לארה"ב? אני מניח שאהיה חייב לחכות בתור, אבל האם ניתן לבצע חלק מהתהליך באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי. כל כמה חודשים אני צריך לנקות את המחשב שלי מבפנים. לצורך העניין אני קונה בכל פעם שתי פחיות ספריי של אוויר דחוס (400 מ"ל) כדי לבצע את העבודה. התחלתי לחשוב לאחרונה אולי לקנות מדחס אוויר חשמלי קטן ולחסוך כסף לתווך ארוך. ראיתי מדחסים כאלה שנועדו למילוי אוויר בצמיגים לרכב בסביבות 250 ש"ח. הנה דוגמה לאחד כזה: http://www.21.tv/p-81104/d79ed793d797d7a1+d7a7d795d79ed7a4d7a8d7a1d795d7a8+d79cd7a8d79bd791/cf-6/?a=a למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה? זה יכול לעשות את העבודה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רק בתחילת הדרך- סיימתי את MOONLIGHT SONATA MVT1 די טוב. אני מחפש יצירות דרמטיות משהו בסגנון שבטהובן כותב כדי שאני אוכל לפתח את הכישורים שלי. אני צריך יצירות מלאות ולא קטעים מהם או גרסאות קלות שלהם, המורה שלי אמרה שאם אני אשקיע אני יכול לנגן את החלק המהיר בפרלוד בדו דיאז מינור של רחמנינוף אז לא צריך ללכת לקיצוניות של דברים קלים מידי ( ;D) לא מוצארט ולא טוקטה פוגה. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתחיל לחפש עבודה ורציתי להתייעץ לגבי השכר שאני צריך לבקש. הנתונים הם כלהלן: יוצא יחידת מודיעין עילית 4 שנים של נסיון בתחום התקשורת CCNP JNCIA ידע ונסיון במגוון יצרנים בתחום הנטוורקינג. כרגע אני עובד מעל שנה בחברת תקשורת. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי dvr עם מצלמות ואיפי קבוע של בזק. איך אני מגדיר במכשיר שיתן לי אפשרות להתחבר אליו.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לקחת את ה- SK Music Slider אבל התברר לי שהזכרון שלו (60MB) לא ניתן להרחבה (ובינינו מה זה כבר 60 מגה בייט?) אז ויתרתי עליו... עכשיו השאלה: האם ידוע לכם על איזה פלאפון חדש שהם הולכים להביא? משהו ששוה לחכות לו? תודה מראש. רמי.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני לא בטוח אם זה נוגד את חוקי הפורום, או אם זה קשור לפורום הזה, אבל ננסה.. רציתי לדעת איזה אתר לאכסון תמונות נותן את התנאים הכי טובים בחינם, שיהיה שרת מהיר והרבה מקום לשמירה ואם במקרה אסור לציין שמות וכתובות של אתרים כאן, אז בפרטי.... (אם מותר כמובן) תודה רבה
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין יותר מדיי מה להגיד כמה שפחות כסף להוציא אני מעדיף http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RS510 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JCcg485 לא ניגנתי אפעם לפני , אני רוצה לדעת אם אני יאהב את זה , אני רוצה לנסות אין טעם לשכנע להוציא יותר כסף אני מתכוון לקנות עם זה נרתיק וחוברת , אתם תומכים? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-