עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Nahum2,

מצורף התרגיל והנסיון שלי ושל חברי לקורס לפתור אותו. אנא עיזרו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by nuctornal wisdom,

אני רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש, כמה המחשב שווה או שעדיף לתרום אותו? המפרט הוא: C2D E6600 @ 3.6 Gigabyte GA-965P-DS3P Rev 3.3 BFG 8800GTX G.skill 800MHZ 2GB (1024*2 DC) Enermax Liberty 400W WD 320 KS LG H22

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by הדס100,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי קניית מחשב. לאחרונה רכשתי מחשב. בחנות הציעו לשלוח לי את המחשב הביתה באמצעות חברת שליחויות ואני הסכמתי. בקיצור - המחשב הגיע שבור. מבחינה חיצונית - הפח/הכיסוי היה עקום. מאחור נראה היה שבעטו במחשב מאחור והחלק האחורי היה עקום כלפי פנימה. החזרתי את המחשב לחנות וביקשתי להחליף את המחשב. הם מתעקשים להחליף שני חלקים - את המעבד והאריזה החיצונית. כל הקניה נהרסה לי. קניה של מחשב היא לא קניה קטנה והתחושה שלי היא שאני לא מקבלת מה ששילמתי עליו. ביקשתי לבטל את הקניה אבל החנות טוענת שזה לא בהגדרה של ביטול קניה. מה עושים? אני מרגישה שאני לוקחת מוצר פגום ומשלמת את המחיר המלא ולא בצדק. וכמובן, בזמן הזה אני גם נשארת ללא מחשב וזה בפירוש בעיה. אני לא…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by Avi Levin,

אהלן, אם מישהו זוכר, לא מזמן פתחתי דיון על לייזר אדום שרכשתי של 5mW...וובכן הספקתי להשתעשע איתו קצת, ועם האוכל הגיע התיאבון אז החלטתי לרכוש לייזר ירוק של 20mW ובפי כמה שאלות- האם זה חוקי בארץ? במידה ויעצור אותי שוטר ובידי הלייזר, הוא יכול לאמר לי משהו על זה? היכן ניתן לקנות משקפי IR בארץ, ומה טווח המחירים? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום רב לכולם. אחרי מספר ימי הולדת רצופים שבקושי חגגתי אני רוצה באמת לחגוג יום הולדת כמו שצריך. הבעיה היא שאני לא מכיר מקומות טובים לזה. אני מתלבט בין משהו בסגנון אריסטוקרט (מי שלא מכיר זה מין ספא אם אוכל, הייתי שם בשביל 200 שקל לבן אדם לדעתי ממש לא מקבלים תמורה הולמת, האוכל שם לא משו גם) לבין לשבת באיזה מקום בסבבה אבל שיהיה אוכל טוב ורצוי לא יקר מדי. הציפיות למשו כמו 10 אנשים פלוס מינוס ולכל בנאדם 100-150 שקל. כמו שכבר ציינתי רצוי באיזור חיפה והקריות, סיכוי נמוך מאוד שנסע יותר רחוק. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.

7. טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הקטע החדש של ההצעה מקסימלית נראה ממש מפתה, אבל מצד שני אני מפחד שבמוצרים היקרים יותר הם פשוט שמים שתול שלהם שזוכה ע"י תיכנות או משהו. אפשרי או שאני סתם מדבר שטויות?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by intel suck,

התרגיל שאיתו יש לי בעיה: log4 (11.3-2X)+ log4 x=2 הlog4 הוא הבסיס ניסיתי לפתור את התרגיל עפ"י הנוסחאות והגעתי למצב הזה: log4(11.3-2X^2)=2 באיזה נוסחה אני צריך להשתמש בשביל להמשיך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

הוכח כי לכל n שלם וחיובי (לא כולל 0 ) הביטוי הזה מתחלק ב 6 ללא שארית 3*5^n - 4*4^n + 7

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by emil57,

בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by oDot,

שלום חברס, לצערי הרב קיבלתי צו סיפוח לטכני, ואני זקוק לעזרתכם.. אז ככה - עשיתי טירונות 02 בניצנים ועכשיו אני מיועד לטכני, מחר בשמונה בבוקר אני שם, ככה בשבוע הבא אני מקווה לקרוא את התגובות שלכם. בעיקרון אני לא מבין בכלל למה אני שם.. כל הקשר לאלקטרוניקה זה שעתיים העשרה שעשיתי בבצפר ולא נכנס מהן כלום למוח. במדמ"ח, לעומת זאת, יש לי את כל מה שעושים בבצפר עם בגרויות פרוייקט ושיט, ואפילו התחלתי במהלך י"ב ללמוד קורסים של מדמ"ח באוניברסיטת ת"א. כרגע אני מיועד למשהו בשם 1210.. "טכנאי אלקטרוניקה" בטכני. עזבו את זה שזה חרא עבורי, אני יכול לעשות הרבה יותר במקומות אחרים.. זה הרי קשה מאוד לתרום במשהו שאתה שונא לעשות, בייחוד כאשר יש לי ידע טוב בנושאים אחרים. אשמח לעצתכם בנושא. אגב - יש ל…

• 61 תגובות
    • 9.8k צפיות
  13. Started by er0101,

תהנו

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by x-dude,

בא לי איזה נוסטלגיה ואני זוכר שהיה megamix של משהו כמו שעה. אם אני לא טועה זה היה של סוף 1989 או של 1990.. כל מיני שירי דאנס ושיט. מישהו יודע את השם של ה megamix הזה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 22:21:21 אחח לא משנה מצאתי, קראו לזה GRANDMIXלא יודע למה בא לי לשמוע את הזבל הזה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. אילו 4 תכונות מאפשות זיהוי גז? אני יודע על חומציות/בסיסיות, מסיסות במים וריאקציה אופיינית. מה הרביעי?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. הכל בכותרת תודה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 19:34:23 שאלה נוספת :במידה והזמנתי אחריות ל2 או 3 שזה תוספת מחיר, האם מחשבים את המע"מ 16.5% מתוך המחיר של המחשב ללא האחריות או ביחד עם האחריות?

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. יש לי בקבוק כזה ואני לא פתחתי אותו במשך שנים! לא מוצא תאריך תפוגה שלו....יש מישהו שיודע כמה זמן יכול מרטיני סגור לעמוד?

18. הוי הוי הוי! אז הפעם אני שוב יורד על המשחקים של האייפון, כי... מה לעשות... זה גרוע... אבל כל זה לא משנה, כי העיקר הוא שאני מחזיק חציל במשך כל הפרק! כפי שהבטחתי! וקוראים לו גרג אז יאללה, תהנו. בסוף אפילו היטלר מסכם לכם את הפרק :ם http://www.avishee.com/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MODY69,

http://img171.imageshack.us/i/mistake1.jpg/ זאת התכונה העיקרית ללא ספק...

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני חייל וברצוני לבקר אדם קרוב מחר, שמשרת בבסיס. מהי הדרך הקצרה ביותר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 7.3k צפיות
  21. אני שוקל מאוד ברצינות לנסות להתקבל לעתודה, וללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה... פה באה השאלה של עד כמה כדאי? האם זה לא קריעת תחת כבדה מידי? האם לא כדאי לסגור 3 שנים חובה, להשלים מ-3 יחי"ל מתמטיקה ל-4/5 ואז ללמוד במקום יותר נחשב? (קחו בחשבון שכסף יכול מאוד להיות בעיה...) לפי מה שראיתי לרוב האונ' והמכללות מחייבים תעודת בגרות עם 4 יחידות מתמטיקה ומעלה אבל היו כמה מקומות בהם ההגבלות האלו לא צויינו (\סתם לא בהחנתי בהן). האם כולם מחייבים זאת ללימודי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה? תודה רבה רבה לכולם!! עריכה: למה אף אחד לא עונה??.... בבקשה חבר'ה, תעזרו לי! אני צריך לקבל החלטה מלאה כמה שיותר מהררר....

• 49 תגובות
    • 10.9k צפיות
  22. איך חברות כמו מוזילה לדוגמא מרוויחה כסף, לפחות מספיק כדי לקיים את עצמן? ואיך ליוטיוב יש רווחים אם אין שם פרסומות? איך מייקרוסופט לדוגמא מרוויחה מIE?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. כי על הסטים לא רשום כלום לגבי האחריות באתר כתוב 5 שנות אחריות ע"י מעתק אני מהרכישה קיבלתי רק חשבונית ואת הסטים.. לא קיבלתי תעודת אחריות זה מספיק החשבונית? או שיכול להיות ששכחו להביא לי?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by r1plet,

הדיון האחרון על כושר נפתח פה ב2005 אולי הנושא פחות אופייני לקהילת הגיקס , אבל מי עוד מתאמן כאן? בין אם זה חדר כושר, או כל ספורט מסוג אחר - שתפו! אישית אני ללא התחכמויות רבות מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי תמונה בבית שרשום עליה בכתב מחובר כמה דברים שאני לא מצליח לפרש. זה כמובן יכול להיות ברוסית אנגלית או לא יודע מה... הנה התמונות: By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.