עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שלי השישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'() ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש? הראישון מת שניים שוכבים אצלי במקלט הרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחי חבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by alexpir,

אז ככה, אני ואמא של חברה שלי מסתדרים מצויין, היחסים שלנו מעולים ואנחנו תמיד מדברים עד עכשיו, היא ראתה אותי ואת חברה שלי מתנשקים אנחנו בגיל 17,16 עכשיו היא לא מוכנה שאני אבוא אליהם יותר, היא רבה עם הבת שלה על זה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר את השם שלי, חברה שלי שאלה אותה מה הביג דיל ואמא שלה אומרת שהיא רוצה לשמור עליה . עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב הזה ולחזור לקדמותו ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by D.r Bit,

שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by The Dom,

הממ.. כול הזמן נכנסים לי לחדר ויושנים בו כשאני לא נמצא ואני שונא את זה... אז יש מצב שיש מנעול מיוחד שיצטרכו להקיש סיסמה או לעשות משהו כדי להכנס...? (יש לי דלת עם ידית עגולה כזאת ומן חור/פס קטן למפתח)

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. בסוף מהדורת החדשות של הערב בערןץ 10 הראו את הסרטון הזה :http://www.bigad.com.au/ והייתי חייב למצוא אותו הוא בנוי על השיר : Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna אין זה פשוט אדיר וזה פעל אני באמת הולך לקנות את הבירה שלהם לפחות פעם אחת רק בגלל הפרסומת הזו למרות שאני חושב שקורונה זה הכי טוב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שמעתי ממישהו שכדאי (לא מבחינת תשלום חשמל כמובן) להשאיר את המחשב דולק הרבה וממישהו אחר שמעתי שזה לא מזיק אם מכבים ומדליקים מחשב הרבה פעמים אני בטוח שמישהו כאן יודע את התשובה...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לכל דף בפורומים לוקח יותר מדי זמן לעלות גם אצלכם? [בב"ל + הוט, 5Mb/512kb]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Ido.G,

היי, תוך כדי מעבר על הוצאות התקשורת של הבית לשם הוזלה שלהם, חשבתי על מעבר לטלפון המבוסס על תשתית כבלים. מה טיב התשתית הזו? האם המחירים טובים? ובקיצור, האם זה כדאי? יש למישהו פה נסיון עם זה? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות צמידים צהובים או כל צבע אחר של ארמסטרונג. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by RoronoaZoro,

ביל גייטס חוגג את יום הולדתו ה-55. בואו לבחור אם לאחל לו מזל טוב, או שיסבול כמו שסבלנו עם חלק ממוצריו http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1749445

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום לכולם. כפי שאתם בטח רואים, אני רשום על משתמש חדש. למעשה אני משתמש באתר כבר כ 5 שנים אך פתאום שכחתי סיסמא ופשוט החלטתי לפתוח משתמש חדש. למה? היה בא לי להשתמש בהגדרה הרפואית החדשה שניתנה לי. אני "הטרוזיגוט מורכב". משמע, באחד הגנים שלי, יש שתי מוטציות במקומות שונים (על אותו גן). המשמעות? רמז, ע"פ המדע לפחות, אין הפי אנד . בכל אופן, אני קליינט בטראקר ישראלי . רציתי להעלות את הנתונים שלי בטראקר וחשבתי על דרך שיכולה להיות נוחה, אך אני בספק אם היא חוקית. הסבר : שמתי לב שכשאני מוריד טורנט מסויים, בזמן ההורדה, הוא לא משותף, אבל, אם אני משהה את ההורדה, הטורנט כן משותף ומורידים אותו ממני. בנוסף, ע"פ חוקי הטראקר שאני מחובר אליו, אני לא מחוייב לשתף טורנט שלא הורדתי ממנו לפחות …

• 15 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. Started by infer73,

שעתי לעלות על מדי זית ירוקים ומכוערים הגיעה סוף סוף... (לעזאזל, אני יושב בבית מאז יוני ולא עושה כלום) אז מחר אני מתייצב לי בשבע וחצי בבוקר ומתגייס (רק אותי זה ממש מצחיק שאני מתגייס באותו מקום שבו השבט צופים שלי? [גבעת התחמושת]) ולכל מי ששואל, לא, אין לי מושג לאן אני מתגייס (בתקווה לפרוייקט מחשבים בח"א, אבל לא בטוח) ואני מתגייס עם פרופיל 64 (אסטמה ואלרגיות), אז קרבי אני לא אהיה בכל מקרה, סתם התחשק לי לפתוח ת'רד על זה, אז אם אתם רואים את הת'רד הזה ולא אכפת לכם, אז רק תזכרו שלא אכפת לי שלא אכפת לכם, ואל תגיבו כאן.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by R0ck,

Well done, O.Cz!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אתה מקבל מעטפה, 20 יום מילואים אומרים לך...(מזל שאתה סטודנט). בחברון. מגיע היום, אתה מתייצב. לא חשבת שהמצב כ"כ קשה ומסוכן. כבר היית בלבנון, אבל הפעם זה באמת מפחיד. יש שיגידו שאנחנו כמו ברווזים, לא הייתי אומר שהם טועים. כמעט כל ערב יריות מעל הראש. פעם אפילו ניצלת מצרור. אתה מקבל חופשה, 3 ימים בבית. אתה אומר ננקה ראש, נרגע, נהנה. אתה נוסע למכללה כדי לנצל את הזמן שקבלת ללימודים. יורד בתחנה מרכזית בעפולה. ב-ו-ם ! גל הדף חובט בך, זכוכיות מתנפצות, עשן, צעקות, אנשים אחוזי-עמוק, בכי וצרחות. עמדת 10 מטר מהאוטובוס, יצאת ללא פגע. שוב נצלת. כולם בורחים מהפיצוץ, משתוללים מפחד. רק אתה מתקרב לאוטובוס, מחפש פצועים (ולאחר שניות שוטרים הודפים אותך). מחר אתה חוזר להמשך המילו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. למרבה הפלא מלזיה וסין במקומות הראשון והשני בפירטיות משחקי מחשב. http://www.gamespot.com/news/2005/02/11/news_6118497.html לרשימה המלאה - http://www.iipa.com/pressreleases/2004_May3_Sp_301_plus_chart-rev.pdf אנחנו נמצאים בסוף עמוד 4, ונוזפים בנו על הפירטיות במוסיקה - ROFL!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. "הם קוראים לו המפלצת" http://news.walla.co.il/?w=/8/888160

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by DramaQueen,

אני חדשה כאן!!! ;D אני מקווה שאשתלב פה יפה... =]] חחח אין לי מה לומר, שאלו חופשי! בייביי קיסס [attachment deleted by admin]

19. שלום . אתמול שמתי סרט להורדה משרת ישראלי וקיבלתי שוק שראיתי שזה מוריד לי על מהירות 1.5MB , כי המקסימום שזה הוריד לי זה 300B שאלתי את אמא שלי אם היא עשתה משהו והיא אמרה שהתקשרו אליה מבזק והציעו לה לשדרג את המהירות ל12 MB . זה עולה 69 שקל לחודש ו3חודשים ראשונים חינם . ואצל הוט זה חודשיים ראשונים חינם ואחרכך זה עולה 114 לחודש . המחיר הזה טוב או שזה יקר? אני שילמתי אצל בזק גם 70 שקל לחודש ואצל הוט 80 שקל בשביל מהירות 2.5MB תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. עם לא יצא לכם לראות סרטים טובים השנה, ממליץ בחום לראות את הסרט הזה שפשוט יכול להיחשב כהגדה, סרט כל כך מגעיל שסרטי הזומבים יכולים ללכת הביתה, כמו כן עם יש לכם לב חלש עדיף שלא תראו את הסרט הזה ועל תגידו בכלל שזה לא הסרט הכי טוב בעולם

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by KoM,

מה אני אוכל להגיע עם הסלרי בבאס של 150... :

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by LeftRight,

הגודל של החדר שלי זה 2.80X4.50 ואני רוצה לעשות משהו בסגנון של החדר של ][ U S A lR ][/\][ רק בלי כל הבידודים והדברים האלה.. למישהו יש תמונות ברורות מהחדר שלו? אני רוצה לקחת השראה מהחדר שלו

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. חשבתי על זה... ולמה לא להרכיב איזה מחשב לאוטו ככה... לסרטים מוזיקה בלבד.. משהוא אולי יודע איך או ניסה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כמו כל דבר גם מחשב מתיישן והביצועים שלו יורדים ונתקלים באיטיות, ויש צורך לרכוש מחשב חדש ... אז כל כמה זמן\שנים אתם קונים מחשב חדש ??? דיון מעניין...

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

אני צריך להגיע מתל אביב לכלא 6, איזה אוטובוסים לקחת? איפה בכלל הכלא נמצא? ואם מישהו יודע גם איך השהייה בפלוגה ג' אשמח אם יחלוק איתי קצת מהידע שלו.

• 15 תגובות
    • 14.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.