כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
http://img145.imageshack.us/my.php?image=wallpaperxplinuxportxiru150co3.jpg אממ צד שמאל למעלה זאת תמונה שמצאתי של הכ.מסך שלי,צד ימין למעלה זאת תמונה של המחשב שלי מבפנוכו,ואם תשימו לב,יש את אותה תמונה של המחשב פרושה על כל הרקע בשקוף כזה. איך יצא? (רקע ראשון שלי)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קבלו תמונות סתם אחי הביאה את המצלמה שלו (7.8 מגה פיקסל) אז רציתי לצלם את החדר כמו שידוע לכם קניתי מחשב והינה הוא.... חסופ לפינכם .... מפרט: מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core זיכרונות: PQI DDR 2048MB(2G) DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ספק כוח: HEC 480W ACE480 הרד דיסק: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK+צורב רגיל LG מארז: Sunbeam Transformer BLUE ורק שתידעו שאני יוצר מוזיקה מתחיל אז ביגלל זה מחשב כזה חזק וגם זה לא הסופ אני קונה עוד דברים אם השנים ... אז תצפו ממני בעתיד חלאס אם הדיבורים לתמונות!!!!!!!!!!! http://img115.imageshack.us/img115/2589/img1315large2ft…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה שזה לא מעניין אבל רק כאשר שיש לך הפסקת חשמל אתה מבין עד כמה חשמל באמת משפיע על החיים שלך! אז ככה זה מתחיל אתמול בשעה 2-3 בצוהריים הכנתי לי סנווי'ץ חמוד ואז אני קולט את האור שבמטבח מתחיל להיקרע ואז אחרי כמה שניות זה נכבה סופית אמרתי לא יכול להיות! ירדתי למעטה לבדוק אם נפל המתג ולא נפל כלום! אמרמתי לעצמי אוי אוי !!! קיצר אין מה לעשות (אחותי הלכה לראות big momma's house 2 וwhen a stranger calls) ואמא שלי הלכה לעשות קניות ומתי שנפל החשמל פשוט החלטטתי לישון עד מתי שהם יבואו וככה קרה הם הגיעו הביתה עם המדפסת\סורק החדש והשלוחן למחשב וכיסא למחשב.... ואני פשוט הייתי מעוצבן כי לא היה חשמל קיצר זה כבר היה 8 בערב שהתעוררתי סופית ועליתי למלעה לדבר עם אמא שלי ואחותי וישבנו ע…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי פרופיל די גבוה ככה חוץ מבעיית ראיה קטנה שאני צריך משקפיים אני כמו שור ובכושר קרבי ומה לא קיצר אני מקבל בכיף פרופיל 87-85 עכשיו אני צריך פרופיל לממר''מ 64 או 46 ? מה שזה לא היה עכשיו האם אני יכול "לעבוד" על הצבא ? להוסיף כול מיני בעיות כמו לחץ דם, אסמה,פריקת כתף תכופה,פריצות דיסק קיצר שיעזור לי להכנס לממר''מ כי הקטע שהם לוקחים 150 איש בשנה מתוכם 3 עם פרופיל מעל 64 אם היה לי פרופיל מתחת ל64 הסיכווים שלי להכנס לשם גודלים אז האם הצבא בודק ? את זה ? אני יודע שאחרי שמוסרים תתטופס של המצב רפואי ואז צצה בעיה הם יבדקו אבל מה קורה אם אני שם תבעיות בטופס ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתגייס ב*26 לחודש, למישהו יש מושג איזה גיוס זה? לאיזה חיל?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hitachigst.com/hdd/research/recording_head/pr/PerpendicularAnimation.html תודות ל Alsal על הקישור
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו לא מביא לי את הדבר הבא למגש אז אני קופץ מהגג שח עזריאלי בלי נדר Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $132.50 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Masscool Hard Disk Cooler, 130 x 100 x 17 mm,…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן , המשפחה שלי ואני יורדים לאילת כבר מחר רציתי לדעת אם יש לכם איזה מקום לאכסן שם את הכלבה ( גורה בת 4 חודשים )ל4 ימים [glow=red,2,300]( חובה באיזור חיפה )[/glow] ולהיות בראש שקט שלא יתעללו בה או כל מה שעולה על ראשכם , ושתקבל טיפול הולם ושלא יהיה יקר.... האם צער בעלי חיים מתעסק בזה? האם העסק אמור להיות יקר? תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה... ולמה לא להרכיב איזה מחשב לאוטו ככה... לסרטים מוזיקה בלבד.. משהוא אולי יודע איך או ניסה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ופסח כשר ושמח. ברשותי מחשב פנטי'ום1 מקורים משנת 1995 כפי שנראה לי יש לכם הצעות מעשי'ות מה לעשות איתו? בבקשה לא הצעות כמו תשבור אותו או תעשה אוברקלוקינג רצחני הנה תמונה של המעבד: http://img203.echo.cx/my.php?image=16mc.png
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.jellyslab.com/~bteo/hacker.htm :lol: :lol: :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 חידות שאני צריך לפתור, א.צריך להוסיף קו כדי שיהיה שש I X ב.מה תהיה האות הבאה: אששאחששש_ תודה לכול הפותרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשם שינוי, אחד מחברי הצוות (וויקטור) שלא ממש פוחד על המצלמה שלו (ניקון קולפיקס 4100) נתן לי להתעסק איתה טיפה והרי לפניכם... מס' טעימות עסיסיות להמחיש את ההנאה שבהפלגה. היינו ארבעה חבר'ה : וויקטור - אדם שנמצא כבר לאחר משבר גיל ה 40, אצילי להחריד, פשוט תענוג להפליג איתו. ניצן - חברי עוד מתקופת היסודי, אשר הוא זה שהכניס אותי לתחום והוא זה שאוחז בהגאים בסרטון שתראו בהמשך. עבדכם הנאמן ובחורה חביבה בשם הדר. יצאנו מהמרינה בת"א לנמל יפו ובחזרה, תענוג של 30-45 דקות וזה לאחר מקצה הפלגה שהיה לחבר'ה עוד לפני, אני הצטרפתי למקנח. לינק לסרטון* - http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0X3HUNC0747W60KBNRW4075NA3 *יש צורך בנגן QuickTime. ועכשיו לתמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר שנים שלא שמעתי עליהם.. מישהו יודע מהי כתובת האתר הרישמי של כת השטן ואיך הכול הגיע? מהם תנאי הקבלה?? האגדה מספרת על אנשים צמאי דם חתולי רחוב אשר מחללים קברים ונראים כמו מרלין מנסון. זה לפחות מה שזכור לי. בקיצור, אם למישהו יש מידע, פרטים, תמונות, זיוני-שכל וכדומה אודות כת השטן/כת השפן (החקיינים שלהם), אני אשמח אם הוא יכתב פה...
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סתם משהו חמוד שראיתי לא מזמן אלף-בית/ אפרים סידון שלום כיתה א' ושלום המורה, שלום לחשבון ושלום לתורה. ולך התלמיד החדש, הטרי, מוגש מילון החינוך העברי. אלף-בית שראוי כי תפנים ותזכור, כי אם התחלת ללמוד - גם כדאי שתגמור. אולר ואלה, אפילו אקדח, את כל אלה לבית הספר תקח. בריונות, בהמיות ובורות בגדול בזכותן בחצר בית הספר תמשול. ג - גניבה מילקוט, כסף, עט או תפוח היד סוחבת והתיק פתוח. ד - דמי-חסות, זו תורה וזוהי שכרה - כי בלי דמי חסות, תגיע דקירה. ה - הריון. או-קיי, תלמידים, אל בהלה, הילדה שאנסתם עברה ה-פלה. ו - ועדות, ויכוחים, עימות. יש אלימות! אז יש אלימות... ז - זונה. שם תואר בכל פנייה או משפט, הולך טוב עם בן - והולך טוב עם בת. ח - חינוך. נכון, הוא בבת עיננו - אבל אין לו מקום ב…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה מטופש אבל בכל זאת: זה GOOGLE MAPS לכל מי שלא מכיר. http://maps.google.com/maps תתקרבו לאר"הב עד שתראו את כולה על המסך. תלחצו בפינה "לויין" כדי להציג תמונה. עכשיו תעשו זום על כל מקום באקראי במרז אמריקה (גם בצפון והדרום) שהוא לא הר או ים או חוף. נכון קיבלתם שדה חקלאי בתמונה? זה רק אני או שזה ממש מטורף?! אפה לעזאזל המדבריות הענקיות של ארצות הברית, ואיך בכלל יכל להיות שיש להם כל כך הרבה שדות? יש שם ביליארדים של שטחים של שדות!! תגידו לי שזה סתם טעות של גוגל...
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
טוב אז ככה מישהו יודע אם יהיה 2 גיאומטריה או 2 הסתברות? כי לנו המורה אמרה שסביר להניח שיהיה 2 הסתברות... (אם יש לכם קשרים עם מחבר הבגרות אז זה המקום לפרסם... ) ועוד משהו אם יש לכם מתכונות מישיוכל לשים פה כי כבר עברתי על כל מה שיש באינרנט...(עברתי גם על היידפארק)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה להיות מגעילים? זה ששנה שעברה היתה בגרות הכי קלה בעולם אז השנה צריך כמו נדנדה מצד לצד, לעשות קשה? בספר מיקוד של אנקורי אין אינדוקציה עם שורש (תקנו אותי אם אני טועה), בספר של רכס יש אחד וכתוב לידו "* תרגיל ברמה אלגברית גבוהה". זה סוג התרגילים שנותנים במבחן שבוחן את התלמיד 5 יח' הממוצע? ההספק היה קל בטירוף אבל למי שהולך ישר לאינדוקציה כי הוא יודע שהוא טוב בזה, זה פשוט בזבז המון זמן.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לציין שאותו דבר מוצע גם ביס.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתור נהג כבר למעלה משנה וחצי יצא לי לא פעם להגיע למצב של כמעט תאונה (ואפילו Total-lose עם VW פאסט טורבו כשחבר נהג) , אחד הדברים הכי מסוכנים ושחוזרים על עצמם כמעט תמיד זה סדרת תאונות לאחר מחסום פתאומי בכביש מהיר למשל רכב שפתאום עוצר עד עצירה מוחלטת בפתאומיות ,הנהגים נוהגים מהר לא תמיד שומרים על מרחק עצירה נכון לא תמיד מרוכזים , וזה קשה מאוד להבדיל אם הרכב רק מאט או עוצר עצירה מוחלטת (בזמן הקצר שניתן) מה שמחייב עירנות גבוהה מאוד לכביש ולסימנים כגון אורות ברקסים וכו' לפני שבועיים קרה לי מקרה דיי דומה בתסריט כשרכב עצר בפתאומיות מולי בכביש מהיר לולאי היתי מדביק את הדוושה לרצפה ולאחר מכן גם מרים את ההנד-ברקס היתי מוצא את עצמי בסיטואציה דיי דומה... כמו עוד הרבה מקרים אחרים כגון…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-