עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by jackhammer,

מישהו זוכר את שיר הפתיחה של UNREAL TOURNAMENT? אני מחפש אותו ביוטיוב ולא מוצא יש שם את כל המנגינות של כל השלבים במולטיפלייר אבל לא השיר בסרטון הפתיחה מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  3. שלום . אתמול שמתי סרט להורדה משרת ישראלי וקיבלתי שוק שראיתי שזה מוריד לי על מהירות 1.5MB , כי המקסימום שזה הוריד לי זה 300B שאלתי את אמא שלי אם היא עשתה משהו והיא אמרה שהתקשרו אליה מבזק והציעו לה לשדרג את המהירות ל12 MB . זה עולה 69 שקל לחודש ו3חודשים ראשונים חינם . ואצל הוט זה חודשיים ראשונים חינם ואחרכך זה עולה 114 לחודש . המחיר הזה טוב או שזה יקר? אני שילמתי אצל בזק גם 70 שקל לחודש ואצל הוט 80 שקל בשביל מהירות 2.5MB תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. אחרי שאני לוחץ UPLOAD ובוחר את הסרטון שאני רוצה לעלות בBROWSE , קובץ MPEG2 ברזולוצית 1280X720 כפי שמומלץ ע"י יוטיוב זה מתחיל לעלות את הקובץ ששקול 272MB בכמה שניות זה מסיים ועושה LOADING , אמרתי נתן לו להטען בלילה , לא עזר. אני לא יכול לעלות בכלל אותו סיפור עם כל סרטון אחר למישהו יש מושג מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by imac,

כלי מעניין... http://www.dnscoop.com/ על פי האתר הזה hwzone.co.il שווה $6,944 (או יותר נכון הדומיין)

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. Started by elvisalive,

עכשיו התחלנו לעבוד על הספר מחזור אני מחפש רעיו מגניב ומקורי ואני לא מוצא הכל כבר חרוש תעזרו לי למצוא משו מקורי ומצחיק

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Einklienermench,

אני צריך מידע לגבי משקה אבסנט. ארץ יצור, יבואן רשמי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by approx,

אני בן 17 ואני לא יודע כמה יעלה לי ביטוח על הרכב שלי דייהו סופר רייסר 1995 מנוע 1500 חוץ ממני נוהג גם אבא שלי אין לו שום תאונות שהוא עשה יש לו וותק של 15 שנה על הכביש אני לא מוצא מקום נורמאלי להשוות מחירים

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  11. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי והוא הכניס את הלשון שלו לפה שלי רוב הזמן הוא עסוק בלקק את איבר מינו, אני יודע שהוא סוטה אבל מה לעשות יש לו שריטה שטפתי את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. Started by EagleXDR,

שאלה קצת מוזרה... אני ואחותי החלטנו לקנות כדורגל שולחן, עד 600 שקל. הבעיה היא, שזה לא צילום או מחשבים - אין לזה פורומים, ואין לנו שמץ איזה דגם איכותי יש במחיר הזה ובאיזו חנות לקנות? מישהו פה מתעסק בזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by wow,

אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. אתם יכולים להמליץ לי על מקום מסויים ומסלול מסויים ? אגב המטרה שלי בסופו של דבר היא להשתלב בחברת הייטק (ובבקשה אל תגידו לי שללא תואר רלוונטי זה לא שווה) תודה !

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by Spiderpaz,

יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס. היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה, אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן) והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ערב טוב ושלום לחברי הפורום. רכשתי שעון של CASIO , מדגם: 7900 G-SHOCK ואני מחפש ספר הסבר/ הדרכה לדגם שלי . אשמח אם למישהו יש אתר כלשהו , שיכול להפנות אותי אליו (כמובן עיברי) או קישור למסמך WORD או PDF .. העיקר שיהיה ספר הדרכה בעיברית! אשמח מאוד לסיוע שלכם חברים .. תודה שיהיה לכולם סוף שבוע מהנה ומוצלח..

• 4 תגובות
    • 8.7k צפיות
  16. Started by davidreznic,

עם הכפלת (כמעט), מספר השעות במערכת, והעלייה במשקל התיק, חשבתי איך זה יהיה כש (ואם) מערכת החינוך שלנו תעבור לשיטת לימוד עם לפטופים במקום ספרים ומחברות. מה לדעתכם היתרונות והחסרונות ?

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Alex89,

אני רוצה לפרסם אתר בעולם לא רק בארץ איזה דרכים חינמיות יש לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Fighter,

שלום אני מבולבל אנא עזרו לי האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500 או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק? ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. דבר ראשון אני ממש אודה למי שיצליח להבין לשיר שאני מתכוון אליו. 1)זה שיר בלי מילים , רק מנגינה והוא מוכר לכולם ! פשוט אין בנאדם שלא שמע את זה .. 2)אני זוכר שכשראיתי את הקליפ של זה ביוטיוב (המנגינה ברקע ויש סתם קליפ לא קשור) היה שם צילום של ים ! אני זוכר שהיה ים .. לא היו עוד דברים חוץ מזה. 3)השם של המלחין\יוצר או שם השיר היה משהו עם X .. אני כמעט בטוח בזה ! 4) זה סאונד טראק חלש כזה .. לא משוגע מידיי אבל אני פשוט לא מצליח להיזכר ביותר מזה.. עריכה- לא יודע אם זה ממש עוזר - אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי היה פסנתר בשיר (אוליי לפחות בהתחלה ) אבל אל תתפסו אותי במילה .. תזרקו כל מה שעולה לכם לראש ! ממש ממש תודה למי שיצליח להבין למה אני מתכוון .. אני פשוט חייב את המנגינה הז…

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by LOOSE,

מי שלא יודע על מה מדובר... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785788,00.html ומי שמעוניין בכל זאת לנסות, חינם חינם חינם שישלח לי את המייל שלו לפרטי. או יותר טוב הודעה למייל שלי moolipit@gmail.com חפשו ב Youtube הוכחות שאנשים קיבלו מתנות.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by menihen16,

שלום לכולם...רציתי לתת לכם את הרדיו שלי... רדיו ממש טוב.. תמיד יש מוזיקה..כשמשעמם יהיה לכם מה לשמוע (: עכשיו בשידור, אלי אליהו התותחח.. שיהיה לכולם האזנה נעימה..כל מי שיכול..שיאזין ויפרסם..בבקשה.. (: אתר הרדיו: http://radio-remix.net/ תגידו לי מה אתם אומרים על העיצוב?.. בעוד כמה ימים אני מעלה עיצוב פלאש חדש..משהו יפה (:

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. חירבשתי את השאלה אנא עזרו לי מה לעשות יש שמה דברים חשובים בתודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by coben,

איפה אפשר להשיג ? שאלתי ב"למטייל" והם לא יודעים.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. איך הופכים מסמך DOC = WORD לתמונה = JPG?? סדר פעולות בבקשה. בברכה

• 13 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים