עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

שלום . אני לא כל כך יודע לאן זה מתאים אז אני ישאל פה (מנהלים תעבירו לפורום המתאים) . יש לי בעיה ביוטוב שאני לא רואה את הסרטונים . אני שומע את מה שאומרים (או שרים) בסרטון אבל במקום הסרטון יש מסך ירוק . יש למטה תמונה שמראה את הבעיה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה לעוזרים. http://img225.imageshack.us/img225/7185/111rvj.jpg

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by Mesatla,

מישהו יכול להסביר לי מה פשר זה? תנסו בעצמכם ותגידו אם גם לכם זה ככה http://www.youtube.com/watch?v=Hd7y6A-5uTY

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  3. אייך אני לעזאזל משנה את הלוגו של סלקום מהW800I

• 16 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by shay1980,

בעיה בפייסבוק שאשמח אם מישהו יודע את הדרך לפתור אותה: אני יוצר אירוע בפייסבוק ומשום מה הפייסבוק מתעקש על השעה 20:00 כתחילת אירוע ו-21:30 סיום ואין לי אפשרות בכלל לשנות את השעה הזאת לשעה הנכונה! תמיד כשאני משנה ושומר זה חוזר לשעה שמונה בערב... מה עושים?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by BUNNY,

שלום, יש לי מסך תוצרת CTX (pr711F)g ונשארו לי רק עוד חודשיים בערך להחליף אותו (משו במגעים דפוק לגמריי). ביררתי והיבואן הוא five exits, האתר שלהם לא פועל, השגתי אימייל של אחד שאמור להיות אחראיי עלייהם בארץ הוא לא מחזיר לי תשובה אין לי כתובת או מספר .. והזמן שלי הולך ואוזל :\ האם מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג אותם ? תודה רבה, עמית . (לא הייתי בטוח לאיזה פורום הנושא שייך, אני מתנצל מראש אם טעיתי)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Kurt,

מישהו רואה כאן משהו אחר חוץ ממסך לבן? http://www.asus.com/Motherboards/H87PRO/

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by bennash,

יש לי חשבון בהוטמייל ואני יודע וזוכר בדיוק את שם המשתמש והסיסמה אבל אני נדרש לאמת בטלפון שאני בעל החשבון, החלפתי את המספר האימות לבזק כי נשבר לי הפלא פון, עכשיו בזק שינו את המספר בלי לשאול אותי ואני לא יכול להחזיר את המספר בבזק למרות שהוא לא נתפס. קניתי פלאפון חדש עם אותו מספר היה בשבור. זה חשוב כי יש לי בחשבון חלונות 8 ואופיס 2013 וגם סקייפ אני לא בקשר עם אנשים בסקייפ שלי. משום מה לפייסבוק אני כן יכול להכנס. תעזרו לי האופיס והחלונות עלו לי אלפי שקלים

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אני מנסה להכנס ולא מצליחה, זה מה שאני מקבלת: "חשבונך זמנית לא זמין עקב עבודות תחזוקה. הוא אמור להיות זמין שוב בעוד מספר שעות.אנו מתנצלים,על אי הנוחות הזמנית" ידידות שלי כן מצליחות להכנס, למישהו יש את המייל שלהם?? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ben389,

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. אני לא רואה את כל הסמיילים/אייקונים, שינויי גודל כתב/צבע. בקיצור אני לא רואה את כל האפשרויות האלה, אז אם למישהו יש את אותה הבעיה שיכתוב. ואשמח שאחד המנהלים של הפורום התייחס לבעיה(או שהיא ידוע לכם והיא בטיפול). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Lior4543,

שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. כרגע אני מיועד לצוללות שזה קרבי אבל יכול להיות גם שלדג , בקיצור ככה: אני בן יחיד עם נתק מוחלט מההורים , עד כדי כך שאני לא יודע איפה למצוא אותם[ בארץ זה בטוח] , עכשיו אמרו לי בצבא שאני צריך להחתים את שניהם מול נוטריון , גם אין לי כסף לנוטריון , גם אני לא יודע איפה הם, אמרתי להם את זה , אמרו לי בעיה שלך , יש פיתרון??? אולי הכרזה על בן יחיד ללא הורים או משהו בסגנון , בבקשה אני חייב עזרה.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  13. שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by Symbore,

עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by rockerr,

למישהו יש מושג למה הנורית ההצהובה מהבהבת כל הזמן כשהוא עובד? הוא גם לא מקרר משהו חדר קטן...יש קשר?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. שלום. קניתי זיכרונות מסוג KINGSTON KVR800D2N6/2G בתאריך 13/07/2009 מהחנות BHA .(מס' הזמנה 119) המחיר הייה בזמנו הכי זול בזאפ.הזמנה דרך האינטרנט הלכה חלק.והמשלוח הייה בזמן. בתאריך 15/01/2010 התקלקלו לי הזכרונות.כמובן שהזיכרונות עדיין באחריות. ניסיתי ליצור קשר עם החנות באמצעות הטלפון המופיע באתר(במשך כמה ימים והרבה פעמים ביום) אך הם לא ענו אפילו פעם אחת. שלחתי אימייל אליהם ולא קיבלתי מענה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל להחליף את הזכרונות/לממש אחריות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by chenrp,

כשאני הולך לאיזשהו ערוץ עם השלט במקשים למעלה\למטה, ורואה איזושהי תוכנית. לוחץ עליה I ורואה מידע. עכשיו כשאני רוצה לחזור ואני לוחץ או על I שוב או על ESC זה יוצא לגמרי ואז אני שוב צריך לדפדף אל הערוץ שרציתי. כלומר, אני לא יכול לעשות I לתוכנית מסויימת ואז לעשות I לתוכנית אחרת. כדי לעשות את זה אני צריך שוב ללכת לערוץ המבוקש. יש למישהו רעיון למה זה? יש לי ממיר חדש של HOT הדק והרחב של ה VOD.

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by drevil,

קרה לי לפני שבועיים, שבאמצע שהמנוע עבד והכל עובד חלק פתאום הוא מתחיל לעשות לי רעשים מוזרים ויוצא ממנו עשן (לא העשן הרגיל שבדר"כ יוצא) הוא עשה מין קול של פיצוץ והמשיך לעבוד, גם החיבורים אליו רעדו כזה בצורה מוזרה, כלומר יותר מהרגיל, הרדיאטור בכלל השתגע בניסיון לקרר אותו אני לא מבין מה הבעייה של המנוע הזה הוא התחמם כמו אני לא יודע מה והמד חום הגיע לגבהים שבחיים שלי לא ראיתי קודם, משהו מטורף, אז הבאתי אותו למקום שמתקנים דברים כאלה..מן הסתם.. אז הבחור שם אמר לי צריך להחליף את כל העסק אז אמרתי לו, אוקיי הוא קצת ישן אבל אני חושב שהוא אמור לסחוב כמו שצריך! הוא אמר לי שעדיף לי כבר לקנות חדש, לשחרר את הרגשות שצברתי אליו במשך השנים ולקנות חדש. חזרתי הבייתה להתייעץ עם המשפחה, כמובן, …

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by triple_maxim188,

העתקתי והעברתי מספרי אנשי קשר מהפלפון ויצא ככה שרוב האנשי קשר מופיעים לי בסימני שאלה איך אני יכול לשנות את זה

20. לא יודע אם זה המקום הנכון לכתוב, אבל בטרייד זון באתר, לא ניתן לראות את פרטי המפרסם גם אחרי שלוחצים "הצג פרטי מפרסם" (לא קורה כלום פשוט) ניסיתי בכמה דפדפנים

21. להחליף את המפצל או שזה יכול להיות בעיה אחרת? (לא יודע אם זה משנה אבל מדובר במפצל רביעייה ארוך מחוץ לטיח. פשוט הוצאתי את השקע שבתוך הטיח ושמתי במקומו מפצל רביעייה. בדקתי את החיבורים והם לא רופפים)

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  22. קוראים לו RAYMAN 3 למישהו יש לינק לפאצ' או עצה מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by naor-007,

תראו הזמנתי מאיביי משהו לפני קצת יותר משבוע, וקיבלתי מספר מעקב לחבילה. זה מה שכתוב באתר USPS: Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 29, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הבעיה היא שאותו הסטטוס נשאר אותו דבר כבר 9 ימים!! מה הבעיה הבעיה פה? מה לעשות? וזה לא אמור להיות ככה כי הזמנתי באותו…

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, אני לא יודע איך לפתור את סעיף ד' בצורה הנכונה, אז בבקשה אם תוכלו להראות לי (חקירת פונקציה): http://img293.imageshack.us/img293/1593/scanll2.jpg

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by Xilver,

שאלה קטנה במתמטיקה שלא הצלחתי לפתור \: הוכח: בטרפז, גדול סכום האלכסונים מסכום הבסיסים (היעזר בשירטוט). אשמח אם יש מישהו שיכול לענות עליה ולהראות לי את הדרך לפיתרון.

• 8 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.