כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://www.tabletmag.com/arts-and-culture/music/21886/eight-days-of-hanukkah-video/ איזה סנטור מורמוני כתב אותו הנה הכתבה בהתחלה סתם האזנתי בשביל לראות מה זה אבל התמכרתי לקצב
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מספר קטודות קרות במזומן, וזה אומר בארץ ולא להזמין מחו"ל. היכן אוכל למצוא את הצעצוע במחיר הכי נמוך?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. אפשר להגיד שאני זקוק לעזרה דיי דחופה \: התחלתי טירונות בנ"מ באוג 09 ( לפני משהו כמו 4 חודשים ). בשבוע השלישי נגרמה לי פגיעה בעצב ברגל ( שעד היום לא השתקם ) שגרם לכמה סיבוכים ובעיות עם ההליכה. אחרי 3 חודשים ( יותר מחודשיים שאני עם הפגיעה שלי ) החליטו לספח אותי לר"מ 2. במשך יותר מחודש הייתי בר"מ 2 עד שמצאו את הבעיה, ברגע שמצאו ישר וועדה רפואית ונקבע לי פרופיל 45. כרגע אני כבר שבוע "ממתין", מחכה לריאיון בקירייה ( ממה שאני הבנתי ) ואת כל הפרטים עליי שלחו למטה חייל האוויר ( לפי מה שנאמר לי ). בכל אופן, הציעו לי תפקיד שאומר להישאר בבסיס שלי ( ביסנ"מ ). עכשיו הבעיה היא שהתפקיד לא מעניין במיוחד, הבסיס לטעמי לא להיט בכלל, אבל אפשר לצמוא שם אחלה אנשים ( משום מה אני מאמי…
-
- 57 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
פינקי, מפינקי והמוח סטימפי, מרן וסטימפי. את התמונות שיש ב"גוגל תמונות" אני מכיר... לא ממש עוזר. אני צריך תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה, עדיפות לפינקי לבד (בלי brain) ולסטימפי לבד (בלי ren), עדיפות גבוהה לתמונות על רקע אחיד/שקוף, כזה שאפשר לחתוך מהן רק את הדמות. אם מישהו מכיר מקור לתמונות האלה, גם בתשלום, אני אשמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי. כל כמה חודשים אני צריך לנקות את המחשב שלי מבפנים. לצורך העניין אני קונה בכל פעם שתי פחיות ספריי של אוויר דחוס (400 מ"ל) כדי לבצע את העבודה. התחלתי לחשוב לאחרונה אולי לקנות מדחס אוויר חשמלי קטן ולחסוך כסף לתווך ארוך. ראיתי מדחסים כאלה שנועדו למילוי אוויר בצמיגים לרכב בסביבות 250 ש"ח. הנה דוגמה לאחד כזה: http://www.21.tv/p-81104/d79ed793d797d7a1+d7a7d795d79ed7a4d7a8d7a1d795d7a8+d79cd7a8d79bd791/cf-6/?a=a למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה? זה יכול לעשות את העבודה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מזה תקוע אני ממש מחובר לאתר אני מוריד ממנו משהו כמו שלוש שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה ?? אני צריך להתקשר מחו"ל לארץ... תודה..
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה קטנה בפיסיקה 1יח"ל. אני לא בטוח שמה שעניתי במבחן נכון, כי כל אחד כתב תשובה אחרת. נתון לחץ(או שמה זה כוח) של 4ניוטון לסמ"ר, הפוך את הלחץ(או הכוח) לניוטון למ"ר. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, אין לי מושג למה אבל הוא עשה הופעה בבית הספר שלנו היום (והאמת כל הכבוד לו , הוא עשה אחלה הופעה ואפילו אמר בתחילתה שהוא לא מאמין בכוחות על טבעיים וכל מי שיאמר לנו שיש לו כאלה הוא שקרן, כי אחרת הוא כבר היה מיליונר .) באחד מהטריקים שלו הוא לקח כף (שאפילו השתמש בה בטריק אחר שהראה לנו ממקודם) , כף רגילה לגמרי שאפילו הרגשתי במו ידיי לאחר הטריק . הוא שם אותה במאונך בין שתיי הידיים שלו ( יד-כף-יד) כאשר החלק שאוכלים ממנה מופנה כלפי מעלה . הוא ספר עד 3 ונראה מאוד מתאמץ (לא מאמין לתרגיל המאמץ שלו ממש) והכף פשוט התחילה להסתובב לו בין היידים (באמת שהסתכלתי ממש טוב על היידים שלו והם לא זזו לפחות לא מבחוץ .. אני מאוד סקפטי לגבי דברים כאלו וממש בחנתי טוב את העיניין) . בסופו ש…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני צריך חנות שעושה משלוחים לצפון או חנות בקרית ים/ביאליק/מוצקין והסביבה הפוסטרים הצפציפיים שאני מחפש זה משהו של דמויות MARVEL בעיקר אבל כל דבר אחר שנראה יפה יכול לעניין אותי. ואשמח לאתר החנות בשביל לראות את הפוסטרים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש אתר שיאפשר לי להעלות אליו קבצי וידאו במשקל 100-200 מגה (אחרי כיווץ מכמה ג'יגות טובות) כדי שאני אוכל לקשר אותו לאתר אחר . יש משהו מומלץ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש חנות טובה וזולה בקריות למשקאות חריפים...מחר יש יום הולדת לחבר טוב ואני מעוניין לקנות לו איזה בקבוק ויסקי טוב... מישהו מכיר חנות טובה בקריות? אני יודע בצומת קרית אתא יש איזו חנות ברח לי השם....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב פעם אייבורי ו-KSP מסתבכות . . . "אין עשן בלי אש" ? : לבית המשפט המחוזי מרכז הוגשה בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך 160 מיליון שקל נגד רשתות המחשבים "אייבורי מחשבים", "KSP מחשבים" ונגד "סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס", יבואנית מוצרי Seagate, בטענה כי במשך כשנה וחצי מכרו כוננים קשיחים פגומים ממותג זה למרות שידעו כי הם פגומים. שתי הרשתות פתחו לעצמן חזית משפטית נוספת וזאת לאחר שחברת DELL תבעה אותן על מכירת מחשבים משומשים. הסיפור שהיה עם DELL (בצורה חשודה ביותר, הכתבה נמחקה משום מה מהאתר של גלובס אבל בזמנו ציטטתי אותה מילה במילה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.msg3662001#msg3662001 התביעה החדשה, בה שתי החברות מואשמות שמכרו ביודעין כוננים תקולים על מנת לעשות…
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איך נעשה את החיים קשים למי שרוצה לפתוח אימייל חשבו בגוגל. והרי התשובה: http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?answer=114129&hl=iw&ctx=ch_CreateAccount&p=mail ומה לגבי מי שאין לו פלאפון? " אין לי טלפון נייד, אני יכול להירשם? אם ברצונך להירשם לקבלת כתובת Gmail, חייב להיות לך טלפון נייד עם יכולות שליחת הודעות טקסט. אם אין לך טלפון, ייתכן שתרצה לשאול חבר אם תוכל להשתמש במספר שלו לצורך קבלת קוד. "
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אתמול הייתי בראיון עבודה וקיבלתי את הציור הזה צריך לחבר את כל הזוגות מספרים (1 ל-1 2 ל-2 3 ל-3) בלי ששום קו ייפגש עם קו אחר, כמובן שאסור לצאת מהמסגרת או לעלות על המלבנים של המספרים אני לא הצלחתי ולפי דעתי המצב הזה לא אפשרי. רציתי לדעת אם אולי מוחות אחרים יצלייו לעלות על זה תודה!
-
- 44 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי בחברת TMS , הדיסק הקשיח התקלקל. נסענו והבאנו להם את הדיסק (אני גר במודיעין), הם לא החליפו במקום ואמרו שיחזרו אלינו. היום התקשרתי ונאמר לי שהדיסק עבר ליבואן. לאחר שאמרתי שבאייבורי במקרה זהה החליפו לי דיסק במקום , התגובה היתה "אז תקנה באייבורי" תשפטו בעצמכם.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם עשיתי טעות לפני שנתיים ורכשתי מחשב מחברה קיקיונית בשם "גיבור מחשבים" לא אלאה אתכם בכל הסיפור מי שממש רוצה הסיפור כאן: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3084486,00.html בקצרה החנות פשטה את הרגל, המזל שלי שקיבלתי את המחשב בין האחרונים... לפני חודש התקלקל לי כרטיס המסך 7300GS תוצרת Gigabyte ואתמול התקלקל לי הספק של המארז (שבא יחד עם מארז של אנטק סונטה II בהספק של 450W) החלקים עדיין במסגרת אחריות (כרטיס מסך 3 שנים, ספק 5 שנים) האם אפשר לפנות ישירות לספק ולבקש ממנו תמיכה? מי היבואן של Antec ושל Gigabyte בארץ? תודה שרון
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני פשוט אחרי 2 החלפות של מזרונים (קפיצים) בחנות החלטיתי ללכת על הכי טוב .. יכול להיות שטעיתי שוב ..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חנות טובה באיביי לחלקי מחשב - שיהיה בה מבחר גדול ושתשלח לארץ. אפשרי גם חנות של מוצרים שהחזירו, במחירים נמוכים.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כנסו ללניק:http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59#player רדו קצת למטה יש שם סרטון בשם "רואה כוכבים" בסרטון מושמע שיר... מישהו יודע איך קוראים לו??? ותצביעו לאלירן עטר....
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום, האם יש אתר של מודעות דרושים שבו ניתן לפרסם בחינם מודעת דרושים לסטודנטים עבור עזרה בשיעורי בית?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-