עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אין כמו לשטוף קצת את העיניים בשביל להתפנק כמו שצריך בסוף השבוע: שיהיה סוף שבוע טוב חברה!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אני וחברתי סטודנטים ואנחנו מחפשים איך לחגוג את השנה החדשה. אנחנו שנה+ ביחד, רצינו לנסוע לאילת בחמישי בצהוריים ולחזור בשישי (בלי מלון) ולמצוא שם איזו אטרקציה לשנה החדשה (ספינה שעושה שייט כזה אולי?) אבל אנחנו לא מוצאים שום דבר שאפשר לסגור מראש וזה קצת סיכון לסוע לשם להגיע לקראת ערב ולהתחיל לאלתר מהר, וסתם לבשבת באחד הבארים בטיילת יהיה פספוס (אנחנו גרים בדרום, אבל עדיין נסיעה וזה). דברים כמו ספא וכו' עשינו כבר אשמח להצעות לדברים מיוחדים, בסביבת הדרום-מרכז. דברים לכל הלילה כדי לחזור מחר בבוקר מתאים ביותר, מבחינת תקציב תלוי בתמורה, אבל לא להגזים יותר יותר מידי (בכל זאת סטודנטים) נ.ב. דברים כמו ללכת למועדון\פאב לא יתאים\מסיבה באחד המועדונים לא בסגנון, רצינו משו מיוחד

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. בריטני מרפי השחקנית היודעה בתפקידיה בסרטים כמו: קלולס, 8 מייל ו-סין סיטי נפטרה אתמול בגיל 32 מהתקף לב. http://www.people.com/people/article/0,,20332090,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3822770,00.html לפי דעתי באמת אחת השחקניות הכי מוכשרות והכי יפות שיצא לי לראות על המסך. :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=NAOSdHFXdU8 באמת תהיתי לעצמי מי בוחר את הבלוקים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.navngo.co.il/page.aspx?page_id=108 הם רציניים ? אייקון "אמן", שמחליף את אייקון "אישור" :-\

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Mesatla,

http://www.youtube.com/watch?v=ldY2s9fxuPs

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by עוף קפוא,

איזה בחור שאני לא מכיר הלך וקנה שקית במבה אבל איך שהוא פתח אותה הוא הרגיש שהיא קצת יבשה מדי וחשב שזה מוזר הוא הסתכל על תאריך התפוגה ומסתבר שלפני שבועיים זה נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה שלו היא שהוא קנה את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלו, והוא מכיר את המוכר (לא ממש אישית אבל בכל זאת הם 10 שנים שם ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לו לתבוע אותו עכשיו, אותו בחור הלך ופתח על הנושא האדיוטי הזה דיון בפורום כללי ב hwzone, פורום שאני גאה לקרוא לו הבית שלי באינטרנט. כתוצאה ישירה מכך התבזבזו לי 5 דקות שלמות מהחיים, אבל אני חייב להודות שזה היה די מצחיק. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או למנהלי הפורום? אם זה הולך אליו - יש סיכוי טוב שא…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, לפני כמה שנים ראיתי את הסרט "המרדף לאושר" , המבוסס על חייו האמיתיים של בחור מסויים שמספר על החיים שלו בתור עני,ואיך משם הוא נהיה מיליונר ובדרך הראו את כל המשברים שעבר, והיום במקרה נתקלתי בסרט שוב. קשה לי למנות את מספר הפעמים שבהם סרט באמת השפיע עליי , אך זה סרט שאני בהחלט יכול להגיד שהוא נגע לליבי והשפיע עליי במידה מסויימת , גורם לי להבין שלא הכול ברור מאליו , ויש אנשים שנאבקים על החיים שלהם מידיי יום ומשפחותיהם נהרסות . הדמות בסרט הייתה ענייה לחלוטין מחוסרת כל , ובכל זאת בסופו של דבר הוא נהיה מיליונר (ושוב, מדובר על סיפור חייו של אדם אמיתי) . אז רציתי לדעת האם מישהו קרא לאחרונה ספר בסגנון הסרט הזה .. אני אוהב מאוד ספרים ויש לי קצת זמן פנוי אז למה לא.. תודה רבה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by hezi60,

אני מנסה להדביק את הקוד הרשום נניח בסרטון שלי שמופיע ביוטיוב מהתיבה Embed שממקמת בצד ימין , כלינק בדף האתר שלי , וזה לא עובד , כנראה צריך להשמיט משהו מהקוד ... בקיצור השאלה שלי כיצד עושים זאת , בעקרון אני מעוניין שהליק ששתלתי יוביל לסרט שלי בלעדי ז"א שיראו את הנגן של יוטיוב מראה את הסרט שלי תודה חזי

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. תקשיבו, מה זה הסיפור הזה? יש מלא באנרים ושלטים ברחוב על כמה דמויות נפגש בפיסבוק וכאלה מה זה הסיפור הזה ? מישהו יודע משהוו? הם לא מוכנים לגלות אבל זה נראה מענין אגב צריפתי לינק למי שלא מבין למה אני מתכוון http://www.facebook.com/pages/wymn-Weizman/208195551845 שבת טובה אנשייייים

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by arik100,

כאילו מה אני אמור לעשות עם זה? למה זה נועד?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. Started by sir f,

המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by xTz,

קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by salty pretzel,

כיצד ניתן לרשום דומיין CO IL אנונימי כמו בdomain by proxy? האם ניתן לרשום דומיין CO IL ולא לתת פרטים אמיתיים \ לתת רק פרטים חלקיים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by iakovl,

עבר הרבה זמן מאז שהלכתי בפעם האחרונה לקולנוע באמת אז צריך לשאול כמה דברים אני מחר עובר דרך חיפה ואני די פנוי אז חשבתי ללכת בצהריים להקרנה של אווטר, זה ישרוף לי 3 שעות בכיף 1. ללכת להקרנה רגילה או 3D 2. מישהו מכיר ביקורות על אולמות קולנוע? אני הולך ללב המפרץ כנראה הבחירה היא בין אולם 1 לאולם 17 3. אם כבר החלטתי לבוא ולראות סרט... אולי שווה לקחת VIP? "להתפנק" עד הסוף או האם לוותר על ההקרנה ולחכות ליציאה ל"בתי הקולנוע" הנבחרים

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. נשבר לי המתאם של העכבר ,ויש לי סלולרי משני עם bluethooth ,האם באיזו שהיא דרך אפשר להישתמש בו לתאום (אני יודע שזה לא הגיוני ,אבל אולי מישהו בכל זות מכיר את השטות הזו ). תודה .

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by raiman1,

באיזה שפה השיר Basshunter - Dota?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by ccc,

הזמנתי המון חבילות בחודשיים האחרונים, כל החבילות עם מספר TRACKING הגיעו, ו4 חבילות (4 !!! ) אבדו ולעולם לא קיבלתי אותם, לכל ה4 לא היה מספר טראקינג. כל החבילות ממוכרים עם 99 אחוז פידבק באיביי, ששלחו לי שוב את המוצר לאחרונה אחרי שאמרתי להם שלא הגיע. האם מערכת הדואר בישראל כל כך פרוצה שעובדים של הדואר גונבים חבילות בלי מספרים ? האם אין שום דבר לעשות בנידון ש4 חבילות לא הגיעו פשוט ? אני מבין שחבילה הולכת לאיבוד אחת ל50, וגם זה ממש לא בסדר... אבל 4 חבילות ? השאלה שלי היא למי שמכיר את מערכת הדואר מבפנים, אם עובד גונב חבילה לא רשומה בדואר, מישהו יכול בכלל להגיע אליו ? או שזה ממש קל ? זה ההסבר היחידי שמצאתי למה 500 שקל הלכו לפח. ואף מטוס מהונג קונג לא התרסק בשבועיים האחרונים לפ…

• 86 תגובות
    • 14.5k צפיות
  19. http://finance.walla.co.il/?w=/3/1620579 ועוד כמה כתבות שקראתי לאחרונה שלפיהן מקצוע זה ניהיה "לא יציב" המצב באמת כזה גרוע? או שזה רק בארץ ככה?

• 67 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. Started by orivice12,

בעצם 3 אם כבר פתחתי: 1) נינהדרין חוקי לאדם פרטי? (מותר לי לקנות?) 2) חוקי ללכת לנערת ליווי ולקבל ממנה שירותי מין בתשלום אם היא מעל גיל 18? 3) תנועות בלתי רצוניות שאדם עושה לא במודע בעקבות מחלה נפשית (לא סכיזופרניה) - נחשבות אי שפיות או לא? חבר אמר שרק מי שלא יכול להבין את התהליכים המוגשים נגדו מקבל אי שפיות אני חושב שמדובר על אי שפיות באותו רגע, מה דעתכם? סליחה על השאלות המוזרות על ההתחלה, לא מצאתי תשובה במקום אחר

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום המשפחה שלי חושבת להחליף את הרכב שיש לנו עכשיו לרחב בין השנים 2006 או 2007. בהתחלה חשבנו על טויוטה קורלה בשנים אלה אבל ראינו שהסיטרואן C5 היא יותר זולה מהטיוטה וגם מבחינה נתונים יבשים טובה יותר,מוגנת יותר מאובזרת יותר נפח מנוע גדול יותר,הבדל של צריכת דלק לא גדול בהרבה. עכשיו יש פה "עוקץ"? או שהיא באמת זולה יותר מהטויוטה? אם אתם יודעים אך עליות התחזוקה שלה? ומה דעתכם מה עדיף מבחינת תחזוקה נוחות ובטיחות ומה ההבדל בין SX לSX PK אני יודע שזה לא ממש הפורים הכי מתאים לזה אז אם אתם מכירים פורום טוב למכוניות אני פתוח להצעות.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אם אני פותח אתר להורדת רקעים למחשב ואני משתמש ברקעים מכל רשת האינט' (לא יודע אם יש עליהם זכויות יוצרים או לא) ואני כותב בתחתית הדף "אם יש תמונות או רקעים כל שהם שזכויות היוצרים שייכים לכך אנה הודיעו לנו ואנו נמחוק אותם מהאתר. מנהלי האתר לא אחראים לכל תוכן באתר." האם זה בסדר?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Sting,

היי חבר'ה, יש לי שבוע הבא נסיעה ארוכה לצימר בטיז אל נאבי בקצה הצפוני של המדינה, נקודת היציאה שלי היא הרצליה. שעת יציאה היא 9-10 בבוקר. יש 2 GPSים שאני לוקח איתי על כל מקרה שאחד יחליט להתחרפן פתאום כמו שקרה לי כבר. יש לי כמה שאלות... 1.האם כדאי לי לנסוע בכביש 6 או בכבישים הרגילים? 2.כמה זמן זה חוסך לי? 3.מה העלות שאמורה לצאת לי בערך הלוך+חזור (טווח הנסיעה הוא נק' כניסה באזור הרצליה עד הנק' הכי צפונית) והאם זה מתקזז לי קצת ממחירי הדלק? 4.כמה מותר לנסוע על כביש 6 בגבול האפור? הרעיון הוא פשוט לחסוך בזמן, ובכוח נפשי... כי אם אני אגיע לשם מוטש כולי אז זה יהרוס את הכיף

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. ג'ימייל עכשיו מספק שירות של 50 SMSים חינם דרך המייל (ותוספת של 5 הודעות עבור כל הודעה שנשלחת חזרה בתשלום) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3821478,00.html מישהו מכיר דרך טובה\נוחה יותר לעשות זאת דרך המחשב ובחינם? (ולא ICQ).

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אנשים!! תקראו את ההודעות האחרונות שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;sa=showPosts למה הוא לא מורחק על טפשות?

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים