כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
יש לי word 2003 באנגלית בלי lingo support for hebrew fonts ויש לי רק פונטים בסיסיים איפה אני מוצא עוד פונטים , אני צריך בעיקר את כל gutmann לכתב יד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב דחוף את השיר של יהודה פוליקר מיליון פחדים אם מישהו יכול להעלות את השיר לפה או לישלוח לי בפרטי אם אסורר אז תודה אני פשוט חייב את זה להיום עד 11
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.rathergood.com/vikings/ http://www.rathergood.com/punk_kittens/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה!!!! חודש הבא אני טס לגרמניה לתחרות(בספורט שאני עוסק בו......לא קשור) הייתי רוצה שתביאו לי שמות או איזה כתובת של חנויות בעיר dresden תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני זקוק נואשות לאתר שיכול לספק תחזיות מזג אוויר בצלזיוס לגבי אזור גוש דן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
-
-
היי, קנית איזה משהו באיביי לפני שבועיים ואני רוצה לדעת איפה זה נמצא או מתי זה יגיע..? איפה אפשר לראות את הפרטים? אדם
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תשמוע אני בן 16 עוד חודשיים ואני מת להוציא רישון לאופנוע 50 סמ"ק. הורים שלי הקרציות האלה בטוחים שכל אופנוע נוסע 300 קמ"ש ושאני בטוח יעשה תאונה. אקיצר... מישהו מכיר איזו קומבינה או טסטר שמעביר בלי חתימה של ההורים? או דרך אחרת?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני לא מאמין שברח לי השם שלו. מה שאני זוכר ממנו זה אסטרטגיה אני חושב שבונים עיר עם פועלים וצבא וכל פעם עולים תקופות ויש שיפורים ונלחמים. משחק מאוד מוכר.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
גילוי מקרי של ההנחיות הפנימיות של ChatGPT מספק הצצה נדירה לעולם הבינה המלאכותית ומעורר דיון על אתיקה ובטיחות בתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 337 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ערב טוב. ניסיתי לחפש באינטרנט מעמד לדיסקים... אבל לא מצאתי שום-דבר. מצאתי רק ספריות... אני מתכוונת לדיסקים שבאים באריזות הגדולות [של משחקים] ולא דיסקים באריזות הדקות החצי שקופות. מין מעמד כזה שניתן לשים שם את הדיסקים בשורה וכל פעם לשלוף אחד... כבר מתחיל להאסף לי ואין לי איפה לשים אותם. מישהו מכיר או ראה היכן ניתן להשיג? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
עכשיו שסופסוף ההוטמייל שלי הוא 250 מגה (לעומת 2 מגה מסכנים עד לפני שבועים) אני מנסה להבין מה המגבלה של גודל קובץ שאפשר לצרף למכתב ששולחים מההוטמייל וגודל קובץ מצורף למכתב שמקבלים להוטמייל. קצת קשה להבין את זה בפירסומים שיש להם לתיבה בתשלום , אני בטוח שזה "מתחבא" איפושהו, ואני מקווה שהמיגבלה של מגה היא כבר היסטורייה עם השרות החדש. נ.ב. - אשמח גם לקבל את אותתם נתונים לגבי התיבה של YAHOO. בתודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.b-n.co.il/Puma/Coupon/ אני הולך לקחת איזה ארגז.. אני רק קונה דיו והלך עליהם כל המשפחה הולכת לקחת בושם בהצלחה
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רוב הזמן היה ברד אבל שעתיים כבר יורד רק שלג! רציף, רך נעים ומכסה. שמיכת לובן עוטה את רחובות ירושלים הדרומית כרגע! שימו תמונות מי שיכול! הברד(שימו לב לכדורים): מבט לשמיים:
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(m+2)x +2my=3m+4 x+9/m=1 באילו ערכי M הישרים האלו: נחתכים מקבילים מתלכדים.. תודה ..
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
<צונזר...מצטער, מוגזם מדי.> אחד המטורפים, לדוברי הרוסית אנא פרשו את זה, צחקתי אבל מהתמונות לא מהטקסט
-
מעניין אותי אם עובדים על אנשים או שזה באמת שווה משהו הפירסומת החדשה הזאת שלהם על ה4 מגה אינטרנט אלחוטי ו300 דקות חינם בטלפון...
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
חשבתי על משו בסגנון הזה: http://www.m-shaonim.co.il/Product.aspx?IDP=907 חשוב שתהיה זכוכית ספיר. אין ממש תקציב (מתנה מהסבתא ) אבל שיהיה בערך עד איזור ה 1500 שקל... וד"א, בראשון לציון איזה חנויות טובות יש? תודה!
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-