כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברצוני להתחיל לקבל כל מיני סרטונים ודברים מצחיקים שרצים באימייל, לאימייל. איך אני נכנס לכל העיניין הזה שהאימייל שלי יהיה ברשימת המקבלים את הדברים האלה? תודה
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך כל מיני אתרים של דילים וכל מיני שטויות באיזור הזה ההורים רוצים לנסוע לטבריה או משהו באיזור לחמישי-שישי-שבת יודה לכם מאוד אם תתנו לי לינקים , אתרים , טלפונים ושאר ירקות וטובין מינין תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
ארם, זה לא נותם לי לפרסם את הלינק לסרטון אז תכנסו לאתר ומשם תגיעו לסרטים: http://www.shrekthethird.com/flash/index.html הסרט יוצא ב18 למאי רק שיהיה מצחיק. (לא כמו השני :-X)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עד שהיה פה ת'רד אחד שכולם השתתפו בו.. סוגרים אותו זה כזה מנהג שלכם לסגור ת'רדים שמצליחים?!?! אני לא מבין?!?!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בנוגע לזיהוי שיר מפרסומת נכון יש את הפרסומת של פאלפון אז יש שם תמונות ספורטאים מתחלפות ויש שם שיר מישהו יודע מה שם השיר?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני לא יודע אם פרסמו פה כבר, אבל.. מפתיע " I don't know how many times I have listened to this but I still get chills "
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה נחמד לאור הכמות הלא מבוטלת כאן של טכנאי מחשבים לערוך דיון ולשתף בו חוויות\דרכי פעולה\בעיות נפוצות\קשיים\דרכי פרסום וכל מיני דברים שקשורים... על מנת להעשיר את הידע שלנו בעבודה זו קצת עלי ... כמו כולם פה בעל ידע לא קטן במחשבים בעבר עשיתי אפילו "קורס טכנאי מחשבים של סיון"( על חשבון ב"ס) , לפני כחצי שנה החלטתי לעבוד בזה קצת... אם בכל מקרה תיקנתי מחשבים כבר המון זמן לחברים\משפחה\שכנים טובים בחינם אז למה לא לעשות מזה גם קצת כסף ? במיוחד כשיש לי כבר אסמכתה לטכנאי מחשבים של סיון , אז התחלתי לעבוד עם חבר שהוא מעיין שותף התחלנו להדפיס פלאיירים בבית דפוס שאחנו מכירים בו את הבעלים כך שהם הדפיסו לנו במחירי עלות ממש, מחלקים אותם בלילה בעיקר ומחכים לפניות... אחוז הפניות …
-
- 90 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נולדתי ב"כז' באייר ואני צריך לדעת מה פרשת השבוע .... אז מה הפרשה בתאריך כט באייר ?(כי כט באייר... זה יום שישי)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
רכשתי mp3 שהגיע עם מטען ל-USB (שונא את המשירים האלה שבעייתי להטעין בחשמל). מה האופציות שלי מבחינת הטענה? יש לי פאוור באנק של שיאומי (ה-20000) שיש בו מצב של הטענה של מוצרים רגישים יותר אבל אין לי מושג האם הוא עומד בתנאים שהם רשמו לי:
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
מי מכיר חנות מחשבים בשם גמא בתל אביב אפשר לסמוך עליה או היא כמו כולם
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה נחשב ליותר שווה ? לקבל 100 במתמטיקה או אנגלית 3 יחידות או לקבל ציון של 55 ב4 יח"ל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפלאפון שלי נגנב! האם יש איזשהי דרך לאתר אותו?? ומה עמדת החברות הסלולריות בנושא?? ואל תגידו לי להתקשר לפלאפון כי כנראה שהוא מכובה כי עונה המזכירה האלקטרונית
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היום זה יום המפגש.. עכשיו 11:35 המפגש מתחיל ב14:00 באיזה שעה אתם מתכוונים להגיע לשם ומתי יגרלו הפרסים ומתי יוכרז הזוכה של תחרות התמונות?? אני מגיעה ככה ב16:00 בערך ולא רוצה לפספס כלום!
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג גינסים של אמינים. רצוי שיהיה תמונות של האלבומים שלו! [הזה של אנקור של האקדח הוא יורה ויוצר כזה BANG,וגם אמינם SHOW,וקודמיו,אני מתכוון בגודל טוב של מטר על חצי או מטר על מטר וכדומה...] אא אני גר ליד אשדוד,אז כול מקום שהוא אשדוד,רחובות,וכדומה יהיה לי מאוד נוח! תודה!