עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה אולי לחבר כבל כזה ליציאת ה-DVI בכרטיס המסך שלי ואת הצד השני לטלויזית LCD. האם זה ייתן את אותה איכות תמונה/סאונד כמו כבל שמחובר משני צדדיו ליציאות HDMI? והאם כבל כזה יהיה טוב: http://www.ebay.com/itm/hdmi-cable-6ft-Gold-HDMI-To-DVI-Cable-For-HDTV-PC-Moitor-LCD-3FT-M1-/270950222022?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f15e448c6

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מעניין אותי לדעת,אם במידה ויש אדם ששינה את הרגל השינה שלו למשך כמה שנים(נגיד בעבודה כלשהי)וישן מעט מאוד והוא עייף מאוד(ולמעשה מנע מעצמו לישון בשביל העבודה)-נוצרת פגיעה לטווח הארוך של בריאות האדם או שאפשר להעלים את כל הנזק אם ישנים הרבה מאוד למשך כמה חודשים אחרי העבודה? או שבכלל כדאי להרגיל את הגוף לישון קצת יותר בהתחלה ואז לישון כמה שעות נוספות במקום להפיל את כל העייפות למיטה מייד? תודה לעונים אשמח לחוות דעת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by X-BLADE,

שלום אני רוצה להתקשר לפלאפון של אורנג' שנמצא בארה"ב בניו יורק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by yanme,

הסוף של הספר תרנגול כפרות מתקיים בשני מישורים בסיפור: במישור הריאלי ובמישור הסמלי. בראשון הוא מובא כרות ראש בידי נורי ,הבא לחופשה לפני יום הכיפורים אל המשפחה שבמעברה. האם מודאגת משום שאין ידה משגת לקנות תרנגול לכפרות ולקיים את החג כהלכתו. אבל את מתנתו של נורי אין ההורים מוכנים לקבל בשל שחיטתו שלא על פי ההלכה ודחיית הקיבוץ הפועלים במהירות לשינוי מהיר של העולים החדשים והם הופכים לתרנגול כפרות, כלומר לשעיר לעזאזל בשעת הקליטה. הרגשתי לגבי הסיום היא טובה כי לבסוף התרנגול מקבל משמעויות רבות ומצחיקות כמו שלמשל בסוף הסיפור התרנגול מקבל החלטה שכן נער הוא תרנגול בידיוק כמוהו.

5. Started by captaincaveman,

המממ...... עוד אידיוט? אני חשבתי שאני יורד על הדביל הזה COOLSPOT :AR15: מפוסי-טיפ, כנראה שלא הייתי מספיק ברור.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. תכנסו לכאן מהר: http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=27&threadid=728226&STARTPAGE=1 האמריקאים התחרפנו לגמרי. מחשבים ביצור עצמי יהיו לא חוקיים, וגם לינוקס וUNIX לא. צריך למחות, ולעשות את זה מהר.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

יש לי 2 שאלות - לפי תמונות ולפי הפרסומת עם צביקה פיק (פרסומת מפחידה) הפלאפון אמור לדלוק כאשר משחקים - משהו כזה א- מתי הוא נדלק ככה? זה פאנל מיוחד שצריך לקנות ? ב. על הצג של הפלאפון יש 3 שורות . 1. סלקום 2. סלקום 3. הפרופיל שלי .... אפשר להוריד אחת מהשורות של ה CELLCOME ?! כי זה ממש מציק - אני לא רואה את הרקע יפה !! (בסלקום אמרו לי שלא אבל חייב להיות קוד טכנאי או משהו שאני אוכל להוריד אותו)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

שאלה ראשונה: המפרט מחשב שלי (הראשון) בצד.. מה אני יכול להוסיף לו ב700 שקל חשבתי ללכת על כיוון הקירור אבל אני לא יודע אני מתיעץ איתכם מה אני כבר יכול לעשות ב700 שקל שיתן לי להנות ממנו שאלה שניה: יש לי 2 מחשבים בחדר שתי המפרטים בצד שכן שלי הציע לי על המפרט השני 700 שקל ואני לא יודע אם כדאי למכור או להשאיר אותו אצלי בסך הכל הוא לא בשימוש אינטנסיבי פשוט נוח שיש לי שתי מחשבים השימוש העיקרי של המחשב השני זה בגלל שהוא ליד המיטה לקראת ערב שאני רואה טלויזיה אני עליו באיסי ומסנג'ר בזמן שהמחשב הראשון תפוס עם תוכנות מאמץ אני על המחשב השני בזמן שהמחשב הראשון תפוס בכל דבר אם הוא מקולקל או מה שלא יהיה אני על המחשב השני.. תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

כל השבוע הזה הייתי חולה. מיום ראשון התחיל שיעול קל. יום שני התעוררתי חולה אנוש מת עם: - נזלת - שיעול יבש כואב רצח (כל נשימה עמוקה הייתה גוררת מין "טריגר" של סדרת שיעולים כואבת) - בחילות - סחרחורות - חולשה כללית בכל הגוף - חום 38.5 לא עבדתי כל השבוע ולא מצאתי לעצמי מקום במיטה, צד ימין, צד שמאל, כל צד היה לא נוח והרגשה זוועה של בא לך למות רק להיפטר מהשפעת הזאת. הלכתי לרופא, זה אומר לי "שבוע אתה נח בבית (קיבלתי 5 ימי מחלה) ומה שאתה כבר עושה, תמשיך עם זה. שלום" :s05: מסתבר שהוא צדק. הבוקר התעוררתי 4 ימים לאחר תחילת הסיוט ואני כמעט בריא למעט חום של 37.0 שאני בטוח שייעלם עד יום ראשון ועם כמעט ללא שיעול. כל שאר התסמינים נעלמו כליל. אז מה עזר לי ? כמה דברים: 1) "דק…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. משחק דפדפן הכי טוב שנתקלתי בו עד היום, חדש חדש, נפתח אתמול לכניסה למשחק לחצו http://s1.battleknight.co.il/index.php?loc=hire&ref=MzM2Mw== <<< כאן אוקיי אז אני ייתן קצת רקע כללי על המשחק.. אתם נאנשים פשוטים באיזה כפר, חיים לכם בשלווה.. יום אחד מגיע איזה זבל עם צבא לכפר שלכם, ומשתלט על הכפר, לכם יש 2 אפשרויות, להצטרף אליו (אביר אור, אביר טוב) או לברוח ולהצטרף לאבירי אופל שנלחמים בו. אני אישת מעדיף אבירי אופל, דבר ראשון יתר מגניב, דבר שני משום מה רוב האנשים במשחק נכון לעכשיו אבירי אור, ואתם נלחמים רק בהם, אז יותר טוב לכם כי יש יותר במי להלחם P= המשחק טיפה מסובך בהתחלה, אני ממליץ בחום לקרוא את המדריך קצת הסבר כללי, אבירי אופל צריכים קרמה שלילית, אבירי אור חיובית,…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אוקיי ... לא ממש ידעתי איפה לשים את זה , בTRADEZONE לא ממש יש מחלקה של רהיטים , אז בחרתי בכללי : למהירי החלטה !!! מדף חדש לחלוטין , לא הותקן מעולם , בצבע עץ כזה , לא ממש יודע איזה צבע זה , אבל הוא דמוי עץ , ונראה כמו עץ , אז זה הופך אותו לצבע עץ כזה ... קיצר , מדף מטורף לגמרי !!! מי שירצה ברצינות , אני גם מוכן להתגמש קצת . תמונות יתווספו כנראה מחר .

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי אני ישמח... אני רוצה לדעת איזה גיטרה ממולץ לקנות בתור התחלה ואיזה ספר לימוד עצמי. (בקשר לתקציב הבנתי שגיטרה למתחילים לא אמורה לעלות יותר מ300-350 שקל אז בסביבות המחיר הזה). תודה מראש...

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. התחנה די קרובה לבית שלי, אנשים נחמדים יש שמה. עומדים על הרגליים כל הזמן, וזהו. למישהו יש ניסיון ? ילדים בני 14 שלא עבדו בחיים שלהם, תחסכו ממני

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  14. כל אחד שמכיר חנות טובה ויכול להמליץ עליה.. אז בבקשה.. כל חנות שקשורה למחשבים... ודברים מעניינים שכאלה....

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. למישהו יש נסיון איתם? האם יש להם אתר (לא הצלחתי למצוא) בו ניתן להשוות בין הדגמים השונים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

רוסיה, מפעיל בולדוזר קטן צריך להסיע אותו למקום אחר במשאית ואין מנוף. מה עושים? תאילנד, מפעיל בולדוזר צריך להוריד אותו מהמשאית מצטרף אליו הבחורצ'יק הזה עם הרכב הצנוע שלו. ואם כבר בתעלולי כביש עסקינן... DRIFT עם נגמ"ש רוסי

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Parallel,

אוקיי סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה...מעניין אותי בעקבות הפעילות המבצעית שנערכת בשטחים..הרבה חיילים משתלטים על משרדים שמלאים בכל טוב מבחינת מחשבים אני מתכוון אם כן...חבר שלי סיפר לי שמישהו שהוא מכיר נמצא שם...והוא יודע שהוא מחפש אוזניות מקצועיות וגם כרטיס מסך ...אם כן הוא עבר במקרה באיזה אולפן הקלטות והצליח להשאיל משם אוזניות וגם הצליח להביא לו כרטיס מסך..לא ידוע אם יצליח להשיג גם לוח אם ומעבד? מה אתם חושבים על זה?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by KF,

שלום אני מעוניין לקנות מוצר מאיביי שעלותו 70$ + משלוח 42$. סה"כ 112$ שאלתי את המוכר אם הוא יכול למכור לי את הכל בעלות כוללת של 85$ והוא ענה, Okay just purchase it I will send you an invoice לא הבנתי איך כל התהליך הזה מתבצע? איזה חשבונית הוא צריך לשלוח לי,יש זיכוי כלשהו או מה ? עד היום פשוט קניתי רגיל (פייפאל) מבלי שעשו לי הנחה כלשהי לכן אני שואל.. תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by WarMachine,

ללא ספק המחשב זה חלק גדול בחיי היום יום של כולנו פה אך גם הטלוזייה... יש סדרות איכותיות ויש איכותיות פחות... מה לדעתכם הסדרת דרמה הכי טובה בכל הזמנים והקומדייה הכי טובה? לדעתי בתחום הקומדייה ללא ספק סיינפלד המיתולוגית אין עליה בכלל ולא נראה לי יהיה גם,בתחום הדרמה לדעתי לוקחת ER ובגדול,סדרה מקצועית מושקעת בעלת עומק וכל פרק שם הוא שפוט חוויה טלווזיונית,ללא ספק אחת מיצירות המופת.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  20. http://www.lala.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=26391 זה מה שכתבתי בבקשה תגידו לי בכנות עם אני צודק או לא תודה :-\ ומי שלא רשום אז עשיתי צילום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, פתרתי אמש את חידון מספר עשר ושמתי לב כי נפלה בו טעות, ומילת הפתרון אינה אלא אנגרמה של המילה שאליה, אני מנחש, מרכיב התשבץ התכוון (מעבר לכך כמובן לא אפרט). כמו כן רציתי לציין כי העובדה כי היצע הפרסים הנו מגוון בהחלט מרנינה; זאת על אף שגמרתי בדעתי כי הפעם לא אשתתף בהגרלה, כדי לא למנוע מפלוני אשר באמת חפץ בגיטרה לזכות בה (אנוכי יותר חפץ בגאדג'טים האלקטרוניים למיניהם, למרות שגם פתרון החידות גרידא מספקני). שבוע טוב ופורה, יהוה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. סיפור שקרה לי לפני ימים שקשור קצת לכיס האישי שלכם או לצרכנות, הסיפור הנ"ל הולך כך: לפני מספר ימים נסענו לבלות, בילוי משפחתי שיגרתי במתחם קניות אזורי. אחרי שסיימנו את הסיבוב במתחם והחלטנו כי הגיע הזמן לסיים אמרתי להוריי שאני שניה קופץ עם אחי הקטן כדי לקנות לנו משקה (יותר נכון מילקשייק) ברשת מזון מהיר שפועלת באותו המקום (נחסוך שמות מפאת אי הצורך בפרסום חינם לאותה החברה). בחרנו מה לקחת וסיכמנו שניקח מילקשייק, הוא רצה בטעם מסוים ואני אחר- כל אחד עלה 5 שקלים, ביחד 10. ישבנו ושתינו ואני גלשתי ברשת להנאתי, הוריי באו אחרינו למקום וראו מה קנינו ואז אימי החליטה שהיא גם מעוניינת בשייק, אבל מה שקרה זה שהיא החליטה לקחת את השייק הגדול שעולה 10 לעומת 5 כמו שלנו. לבסוף היא קנתה וישבה…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by MS-D,

אהלן, אני מנסה לברר פרטים על תיכונים עם מספר ילדים עצום. יותר נכון, אני מחפש תיכונים שלמשל מחוברים עם חטיבות או לחילופין בכל שכבה 400 ילדים וכד' .. אשמח לקבל את עזרתכם בכל הקשור למידע על תיכונים עצומים (מבחינת כמות הילדים) ובמקביל מידע על כמות התלמידים בתיכונים שלכם. תודה מראש!

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by TheToim,

היי, שאלה לכל מי שמשרת כחייל באחד ממסלולי גאמ"א. נגיד ואני רוצה לצאת לקצונה, מה התנאים שם? איך זה הולך? כל מי שרוצה יוצא? או שזה לפי צורכי הצבא? אשמח לכל מידע בנושא. סופ"ש רגוע, תום.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים