כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ואם יש לכם מושג מאיפה קונים וכמה זה עולה אז תודה רבה. הידיים שלי נגמרות בכל פעם שצריך לסחוט 5 תפוזים. חייב דחוף מכונה או מכשיר שמקלים על העבודה. ולא, אל תציעו מסחטה חשמלית כי זה בדיוק אותו דבר כמו המסחטה הרגילה וזה ממש גרוע. היה לי אחד כזה בעבר. זה בקושי סחט וכשהייתי מפעיל כח זה נשבר
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כולם! לשמוע מחר רדיו 1 משעה 12:00 עד 2:00 בלילה ב 12:30 אני אהיה חצי שעה ברדיו (היום הקליטו אותי ) ויאללה אל תתעצלו ותצביעו בשבילי (אורי רוזנברג מחיפה). אני אמסור דש"ים לכל משתמשי HWZONE דרך אדב למי מבינכם שלא יודע מזה רדיו אחד: רדיו אחד הוא רדיו לצעירים עם השירים הכי טובים, והתוכניות הכי פצצתיות זה נמצא כמעט בכל התחנות בארץ (אני יודע על רדיו חיפה 107.5 FM, ועל רדיו מיקס 104.5 FM) נ.ב תגידו לי איך הייתי!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Pimp My Ride Only its for PC ... you get the idea ... http://www.extremepcgarage.com
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הקטע עם פאמלה אנדרסון, בסוף, זה הייה אמיתי?
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האא הייתי חייב לשתף את החוויה המוזרה\מבהילה הזו. נסעתי לתומי ברחובות ירושלים, על כביש 4 מסלולי [שנוהגים בו די מהר] הגעתי לחלק בעליה, שם לקחתי תאוצה די רצינית [הייתי על 80-100 קמ"ש, לא זוכר בדיוק], כאשר בסוף העלייה ישנה צומת ורמזור. היה לי רמזור ירוק, אז הגברתי מהירות קלות לכיוון הרמזור כי הוא עמד להתחלף. בדיוק ברגע בו הגעתי לרמזור, רכב שעמד בנתיב שמשאלי [נתיב פנייה שמאלה], החליט שהוא חותך לנתיב שלי וממשיך ישר. הגעתי אליו במהירות של איזה 90-95 קמ"ש בדיוק כשהוא נכנס לנתיב שלי, כשהוא על 5 קמ"ש לכל היותר. בלימה בסיטואציה הנתונה, בהתייחס לעובדה שהוא עשה את המעבר לנתיב בערך חצי שניה לפני שהגעתי אליו, הייתה גורמת לי להכנס בו בעוצמה מטורפת. למזלי, במקום לבלום, באינסטיקנט מוחלט, ש…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל הקוראים ! זה שנה שאני כותב על דפים של פורום אלו אך היום הזה הוא השמח בהם - היום נודע לי שהתקבלתי לאוניברסיטת תל אביב ללימודי הנדסת אלקטרוניקה וחשמל, מה שגורר את שיחרורי המוקדם מצהל (כחודש לפני השיחרור המקורי). יתר על כן אני שמח לציין שמחליפי בתפקיד הוא חבר בפורום זה והוא מוכר לכם בתור BigDickBastard. על כן רציתי לברך מעל דפי הפורום את מחליפי בתפקיד בברכת בהצלחה ! ולעצמי גם. דן א.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי כל מיני דרכים מגוונות ומוזרות לאכול את הקרמבו, איך אתם אוכלים את שלכם? אני לא נוגע בקרמבו, קודם עם השיניים מפריד את העוגיה ואוכל אותה, שואב את כל הקצף ואוכל את השוקולד
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אפשרות לקנות סמארטפון בארה"ב. בעקרון, אני מתכנן לקנות סמסונג גאלקסי 2. כשבארץ הוא עולה החל ב2400 ש"ח ובארה"ב 2000. האם לדעתכם זה משתלם בהתחשב שיהיה בעייתי לממש את האחריות? והאם בכלל הוא יפעל בארץ?(המכשיר UNLOCKED) ואם יש איזה סמארטפון אחר בטווח המחירים הנ"ל שהיייתם ממליצים עליו?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לאחר כשבועיים של אי פעילות, הדומיין של האתר The Pirate Bay מראה סימני חיים (ודגל מתנוסס), בנוסף לאפשרות חדשה לפתוח מפרץ פיראטים משלכם עם קצת עזרה מ-isoHunt לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98-%d7%9c%d7%a0%d7%a6%d7%97-pirate-bay-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ישל י דוד בארה"ב שמתעקש לשלוח לי מתנה, אני דיי התנגדתי אבל הוא ממש עקשן. נכון לעכשיו הוא רוצה לקנות לי אייפוד נאנו. אני דיי נוטה להסכים ולקחת, אבל לא מזמן החלטתי שאני רוצה שעון. אני לא יודע להחליט לבד בנושא, אז אשמח לעזרה מכם. אפשר גם להציע דברים אחרים. ד"א, האייפוד עולה 150$ אז אם אתם מציעים משהו זה מחיר הגג. לי אישית יש כבר אייפוד, אבל זה מיני, והוא ישן וגוסס ואני לא רוצה לחכות לזמן שהוא ימות ולהישאר תקוע בלי נגן בכלל. אמרו את דבריכים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי נשאר לי עוד בדיוק יום אחד להיות חייל בשירות סדיר, וחשבתי לנצל את הצבא עד תום... לפי מה שאני יודע\זוכר, ברשת ריקושט מוכרים את נעלי Salomon, ויש הנחה כלשהיא לחיילים, אני צודק ? בכל מקרה, יש לי בעיה עקרונית עם קניה ממקומות כאלה... מישהו מכיר מקום אחר שניתן לקנות בו את הנעליים הנ"ל ? או אולי המלצות לנעליים אחרות? ברמת העיקרון אני מחפש נעלי "הרים" (אני לא מחפש "נעליי ספורט", אבל אין לי התנגדות לנעליים שנחשבות לספורט אבל מסיביות יותר ולא עדינות כל-כך) שיהיו נוחות גם להליכה ממושכת..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כרגע בכיתה יב', ומתכנן ללכת לעתודה. אני מתבלט בעיקר בין כלכלה+חשבונאות למדעי המחשב. שני התחומים הללו מושכים אותי אך אינני יכול להגיע להחלטה של מה עדיף. אשמח לתגובה אולי מאנשים שעשו פה תואר בכלכלה, או באמצע התואר שיוכלו טיפה לעזור לי בעניין . האם יש יותר אפשרויות עיסוק לכלכלנים על פני מדמח"ניקים? האם קל יותר למצא עבודה בכלכלה? מה המשכורות ההתחלתיות?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באחד ממסעותי בעולם יצא לי להיות גם ברוסיה אני בא לבית קפה באיזור אני רואה שהם לא מכינים קפה מי יודע מה אז שלפתי את הנשק הסודי שלי מהתיק זה היה אקדח אך חששתי שזה יעורר את תשומת הלב של הסובבים אם יהיה חסר להם מלצר. אז התפשרתי על קפה שהבאתי מהבית אני מבקש מהמלצר העילג מים חמים וכוס זכוכית הוא לא הבין אותי כל כך אמרתי לו Glass now התחיל למלמל שטויות ברוסית ופתאום צעק Glassnos אמרתי לו כן כן גלסנוס חשבתי שכך אומרים כוס ברוסית פתאום באו אליי כמה בריונים ולקחו אותי משם הגענו למקום עם ריח מסריח של נקניק שהם רואים את שקית הקפה שאחזתי בידי הם צועקים לי גלסנוס גלסנוס אמרתי כן כן כמובן שהם לא הבינו אותי כי זה היה בעברית אז אמרתי שוב yes yes ואז הם מלמלו משהו על איזה נשיא אמרתי למה …
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרגע אומנות לחימה שימושית שאוכל לעסוק בה. הייתי כבר בהאבקות ולא אהבתי את זה. מה שאני מחפש חייב להיות משהו עמוק (מבחינת טכניקות והיבטים, כמו נינג'יטסו שברמות הגבוהות שלה מתמקדת על nerve strikes) ומשהו פרקטי (כמו קרב מגע). כמובן שאין דבר כזה "האומנות האולטימטיבית" אבל אשמח לקבל הצעות... נ.ב: היא צריכה להיות בדרום
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נא להכיר, סידרת מערכונים ב YOUTUBE תחת השם "two hot girls in the shower". הינה קישור לפרק הראשון, שימו לב לפרקים הנוספים שבאתר: http://www.youtube.com/watch?v=TlagATZ3XAo תהנו
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אהבתי את הסדרה וראיתי את סוף העונה ה 2,ורציתי לדעת אם תגיע עונה 3, ומתי?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סיימתי את לימודי במקיף ה' אשדוד לפני 3 שנים. במהלך השירות הצבאי נרשמתי למספר בגרויות ושיפרתי אותן ללא בעיה. היום הגעתי להירשם לבגרות היסטוריה מורחבת (5 יחידות) והפקידה סירבה לרשום אותי בטענה שלא שילמתי כסף לבית הספר ובגלל זה אסור לרשום אותי לבגרות. ראיתם פעם כזאת חוצפה?! נתחיל בזה שזו לא פעם ראשונה שאני משפר בגרויות בתיכון. נמשיך בזה שיש חוק חינוך חינם במדינת ישראל ועפ"י חוק זה אסור להם לגבות ממני אגורה מכיתה א' עד כיתה י"ב. במשך שנים בתיכון סירבתי לשלם כסף בטענה שאסור להם לגבות ממני את הסכומים האלו. אבל עכשיו כשאני רוצה לשפר בגרות אחרונה ולהתחיל ללמוד באוניברסיטה הם החליטו להחזיק אותי בביצים?! אין סיכוי! מה אפשר לעשות? עשיתי חיפוש ובשום מקום אני לא מוצא את החוק. התקשרתי…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-