עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Combox,

אהלן חבר'ה, הוטל עליי במסגרת מגמת תקשורות להגיש רעיון לסרט דוקומנטרי בתקשורת. הסרט צריך לעסוק בדמות מסוימת ובתהליך מסוים שהיא עוברת (הסרט יכול להיות גם יום בחיי הדמות אבל פחות מומלץ). אשמח לרעיונות, ואם יש פה מישהו שרוצה שיעשו עליו סרט מוזמן ליצור קשר

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם, למצלמה שלי PANASONIC TZ5 נדפק התריס שמגן על העדשה, הוא לא נפתח עד הסוף, ולא נסגר עד הסוף. יש לה אחריות שרכשתי של MACK, איפה אפשר לממש את האחריות הזאת? אריאל

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אתם חייבים לקרוא את זה, זה כתבה מהיום. או יותר נכון מגליון יוני של pc magazin. :-[ זה פשוט הזוי. החברה עישנו משהו לא חוקי לפני זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563556,00.html כנראה לקחו כתבה מהעיתון הלועזי ותירגמו מילה במילה. אבל עדיין... על מה הם מדברים. איזה שידרוג ואיזה נעליים. זה יישן את המחשב שלי (והוא באמת קצת ישן)

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by blabla2002,

מזל טוב עד 120 ושתצליח לפתור את כל החדוא בעולם הנה 19 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. כנסו והצביעו בשבילי,עצבו חולצה משלכם ותעלו אותה לדירוג של חברי הפורום. הנה שלי: http://www.sprite.co.il/?ToolID=YEPDEM&MailID=2B419A8D-EDDD-4AA0-A15D-EE993D49BB31

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Delapro,

אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.15251.html לא ייאמן כמה שהבן **** הזה מרוויח חחח נשאר רק לקנאות בו

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by yacovmateo,

פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. http://tvlinks.voodeedoo.org/ יאללה אפשר להמשיך לראות....

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. תנו שמות של שירים טובים בסגנון ראפ\היפ הופ\טראנסים החל מסקאזי עד 50 CENT .. .. תודה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיזה גיל אפשר לעשות רשיון לטרקטורן וכמה ס"מק?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by LORIANTA,

מי שיכול לצרף תמונות זה יהיה מצויין...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. השאלה די קבועה באתר אבל ערכתי חיפוש ולא היה שום דבר מהחודשים האחרונים, אז הנה תרד' מעודכן. אשמח אם תתפקדו. 1) גודל חבילה. 2) שם ספק, מחיר ספק. 3) שם חברת התשתיות, מחיר התשתית. 4) כיצד השגתם את המחיר/חבילה. 5) כל מידע והערות נוספות יתקבלו בברכה. תודה.

15. Started by HeaT-SinK,

לא פייר!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. השאלה בכותרת. נ.ב. חיכיתי כבר למעלה מ-45 דקות שיענו לי ב-*2800 של אגד אבל לא יכולתי כבר להחזיק מעמד, צריך לשרוף להם את המקום.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by RainbowInBlack,

היי, אני כנראה בתהליכי הקמת אתר ואני מחפש את ההוסטינג הכי טוב שאפשר למצוא בישראל מבחינת תשלום\אמינות ראיתי כל מיני webgate.co.il ועוד השאלה היא - מה הכי טוב? (למישהו יש תושבה לזה?) ואם לא- אז למישהו יש המלצות לתת לגבי חברות כאלה או אחרות- יתקבלו בברכה אני מחפש שרת שיתמוף ב MYSQL ו PHP , ככה שזה לא משנה אם זה שרת לינוקס או WINDOWS תודה רבה רועי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by d.k.,

במוקד של HOT אמרו לי שזה לא אפשרי, כי שלט מסוג זה עובד בצורה שונה ולא ניתן לסנכרן אותו מול ממיר של HD. האם הדבר נכון או שמישהו בכל זאת הצליח...?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Rafi921,

מה הדרך הטובה ביותר וגם שתהיה פרקטית להפיק מספרים אקראיים?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by McMerc,

כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by enzo,

1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. פרצו לי לחשבון משתמש באתר כלשהו ופרסמו בשמי כל מיני הודעות שאין להן שום קשר אלי. אני מניח שמדובר בעבירה פלילית, אבל האם יש טעם לפנות לגורמי החוק במקרים כאלה או שפשוט לא יספרו אותי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by creative,

יש לי שעון G-SHOCK כבר איזה 3 שנים והרצועה שלו מסריחה רצח!! איך אני גורם לה להיות עם ריח נורמאלי שוב? ניסיתי לנקות עם סבון אבל הריח חזר אחרי כמה ימים...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שאלה מטומטמת אני יודע, אבל יש לנו ויכוח קטן בשעורי אנגלית אם משהו מכיר מילה כזו, שירגיש חופשי לשתף, תודה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by DXT,

http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים