כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, למצלמה שלי PANASONIC TZ5 נדפק התריס שמגן על העדשה, הוא לא נפתח עד הסוף, ולא נסגר עד הסוף. יש לה אחריות שרכשתי של MACK, איפה אפשר לממש את האחריות הזאת? אריאל
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי לN95 את הGPS החינמי WAZE הוא ניווט יפה מאוד לתוך רחוב צדדי בראשון לציון. ראיתי שהוא מתבחר לאינטרנט, השאלה שלי היא האם האינטרנט הזה עולה כסף?(יש חבילה) ועוד שאלה, האם הגירסה מתעדכנת אוטומטית עם כל עידכון של המפה? או שצריך כל פעם להוריד גירסה אחרת? אריאל
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני ובת זוגתי רוצים לעשות צניחה חופשית, אני יודע שיש בחוף הבונים. למי שעשה כבר יכול להמליץ לי למי כדאי ללכת? --- הבנתי שאני צריך לצנוח עם מדריך יותר גבוה ממני. (אני 1.90)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי אנשים נהרס לי הכיסוי סיליקון לאייפוד ננו שלי. אני מחפשת כיסוי סיליקון שחור לדור ראשון של אייפוד ננו אני לא רוצה לקנות באינטרנט, אלא ללכת ממש לחכות ולקנות משם לכן החנות צריכה להיות ב:חולון, תל אביב, רמת גן, ראשון לציון, בת ים... הבנתם אני לא רוצה את הכיסוי סיליקון שיש לו בצד מן לולאה כזאת לא קשורה, אלא את הרגיל מצורפת תמונה של מה שאני מחפשת וכמובן שזה לא יהיה יקר כל כך בערך עד 30 שקל לא יותר מזה. תודה אנשים, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי שתי נקודות p1 ו-p2 ולכל אחד יש X ו-Y. איך אני מחשב מרחק(משהו עם חיסור אם אני זוכר נכון)?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני תוהה האם יש מועדון באזור ראשון ששמים בו שירים כאלו? אני פשוט לא סובל את המוזיקה ששמים ברוב המועדונים.. '39 Queen 02-19-2007 (And) Don't Believe Your Eyes Eddie & The Hot Rods 02-16-2007 (I Just) Died In Your Arms Cutting Crew 02-25-2007 (I Thought) You Wanted To Know Chris Stamey And The DB's 02-13-2007 19th Nervous Breakdown The Rolling Stones 04-06-2006 5 Minutes Garrison Starr 05-10-2006 Affair Of The Heart Rick Springfield 02-25-2007 All My Loving The Beatles 02-12-2007 Almost Saturday Night John Fogerty 02-15-2007 And Your Bird Can Sing The Beatles 04-06-2006 Before I Go Star…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים גוגל ניהיה איטי מאוד, רציתי לדעת אם עוד מישהו סובל מהתופעה. 1.5 בזק + בזק בינלאומי
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תמיד הייתי נכנס לאתר STAGE6 שלמי שלא מכיר זה אתר סרטונים בכיאות גבוהה (DIVX...). עכשיו נכנסתי לאתר של זה ומה אני רואה שם?? כנסו ותראו! http://stage6.divx.com "We hope to have the hamster fed and back in his wheel shortly"...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פשוט צריך להגיע לאשדוד מהרצליה (פעם ראשונה שבכלל ייצא לי לבקר שם אני חושב ) מרחק נסיעה באוטו קצת ארוך לא ? כמעט שעה.. אז חשבתי לקחת רכבת . גם בטח יוצא יותר זול . אז התחנת רכבת היחידה שם זה אשדוד עד הלום או משהו כזה.. זה קרוב לעיר או משהו או שיש צורך לקחת אוטובוס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
עכשיו רק נשאר לי לברר אם אני רשום אצלם בתור ערבי או שהם שלחו את זה לכל המנויים
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את הקיט לחיבור הMZR700 למחשב וכמה הוא עולה?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב שאלה שעלתה במוחי... אם אני יודע בוודאות שמקום מוכר אלכוהול מזוייף ללקוחות שלו מן הסתם ללא ידיעתם. מזוייף זה לא אומר אבסולוט \ פינלנדיה לא מקורית, אלא המקום מכין מראש כוסות (כמעט 100-120 כוסות) ממולאות במנה וחצי של וודקה ויקטורי ישראלית, ומוסיף את התופסת לפי בון שיוצא מהקופה, ופשוט מוסיף לוודקה חמוציות\תפוזים\ כל תוספת אחרת שעולה בדעתכם (אנשים מזמינים וודקה פינלנדיה\אבסולוט עם התוספת לבקשתם פשוט במקום הוודקה שהם ביקשו דוחפים להם ויקטורי והם לא שמים לב לזה, בודדים מרגישים את ההבדל ומתלוננים). לציין כי אני לא "מנחש" שזה מה שהם עושים...אני יודע שזה מה שהם עושים. אפשר לפנות למישהו עם זה?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזמן שיטוטי בגוגל נתקלתי במצגת הבאה: www.ahva-ramla.org.il/images/MosheSason.pps במצגת, אתה בוחר קלף ואיך שהוא הוא "יודע" איזה קלף בחרת. שיניתי את פורמט המצגת ל-PPT כדי שאני יוכגל להכנס ולראות מה באמת יש מאחורי הטריק הזה . . . וגיליתי רק איזה משהו כזה בצבע שחור (הצבע של הרקע) שהוא כמו חצי ריבוע, שיש לו כזה רק 2 צלעות, משהו כזה: _| ובקושי רואים את זה אפלו אחרי שמשנים את הרקע ללבן (צריך להגדיל את זה). לא מצאתי שום דבר נוסף (ניסיתי להתעמק בתמונה אבל לא מצאתי כלום). ה"טריק" הזה עובד על כל אחד (!) הראתי את זה לאיזה 10 אנשים וכולם בחרו את אותו קלף שאיכשהו המגת צפתה מראש . . . מישהו אולי גילה משהו נוסף שיכול להשפיע עליו לבחור בקלף הזה ? למה זה קורה ? לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
www.lastprice.co.il אני רוצה להזמין משם מכונת גילוח, מכירה רגילה, והיא "קנייה חכמה" בזאפ. מישהו מכיר? אשמח לחוות דעת. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רוצה להכין אלבום של איזה 300-400 תמונות. כמה יעלה פיתוח +- ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי לפני שנה וחצי רישיון ל50 סמ"ק , הבנתי שהשתנו החוקים ועכשיו יש לי רישיון ל125 , זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דפקו אותי רוב המורים... יצא לי בסוף ממוצע 88 עם מכסות.. מה לכם? אני כיתה יא' [5 בהכול]
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הייתי בחנות בהולנדיה לחפש מיטה וחצי . בקיצר הציעו לי לקחת את המיטה הזאת: ממש נחמד למחיר של 12,000 ועכשיו יש מבצע של 'חבר' ב- 5450 ש"ח. עכשיו השאלה עם זה בכלל שווה לכלול את הרמוקלים אני מפחד שזה יהרס לי במשך הזמן שאני ישים את הראש. אבל מצד שני זה מאוד נחמד לחבר לזה מערכת ולשמוע (גם ככה יש לי מפסיק רמוקלים בחדר). מה אתם חושבים ?
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצ'יפ הזה. כמו שאתם רואים עולה 500 שקל.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להיות אנימטור FREE LANCER. מישהו יודע כמה אנימטור תלת מימד לוקח לשעה? ???
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://players.mediazone.co.il/media/authors/34/playlists/182564/182564_static.asx אז מה דעתכם על אותן בחורות שמזמינות בדייט "מים" או מקסימום "דייט קולה"? אני אישית חושב שזה TURNOFF רציני.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו עכשיו חשבתי על זה, מי שלא חובב גדול של משחקים, למה הוא צריך מחשב חדיש? שימוש של מולטימדיה/משרד/אינטרנט מחשבים פשוטים בהרבה ממה שנמכרים היום מספיקים בהחלט למה אתם קונים מחשבים חדשים יותר (או משפרים?) בתחומי התיכנות/מה שצריך בשביל תואר ראשון במדעי המחדב/תיכנות יש צורך במשהו משוכלל?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-