כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, אני כבר חודשים מבצע שיחות לחברות התקשורת עם הנייד שלי, אשר מקליט את השיחות שאני רוצה. עד לא מזמן לא הייתה לי אף בעיה עם הנושא הזה עד שהתחלתי להתקשר לבזק, על מנת לשדרג את התשתית. עם כל שיחה אחרת שהייתה לי מאז התחלתי להקליט, לא הייתה בעיה, אולם כאשר התקשרתי לבזק, בסוף השיחה שמתי לב שההקלטה מופסקת, וראיתי גם שזה לא שמר שום הקלטה איתם. זה קרה בשלושת הפעמים שהתקשרתי אליהם. האפליקציה פשוט הפסיקה לעבוד והייתי צריך להתחיל מחדש את המכשיר. האם הגיוני, שבזק מודעים לעניין הקלטות ויש להם מערכת שמפסיקה הקלטות של לקוחות מבחוץ?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש כאן אולי במקרה בטעות בת בגיל 14-17 עם תמונה?(שנראת טוב כמובן ;D ;D ;D) :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://players.mediazone.co.il/media/authors/34/playlists/182564/182564_static.asx אז מה דעתכם על אותן בחורות שמזמינות בדייט "מים" או מקסימום "דייט קולה"? אני אישית חושב שזה TURNOFF רציני.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מאוד מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים פה מכירים בנות שמבינות במחשבים אני לא מדבר על כאילו שיכולות להתקין מסנג'ר במחשב לבד . אני מדבר על בנות שמפרקות מחשב ותולשות חוטים עם השיניים . זאת אומנם תופעה מאוד נדירה בערל כמו לראות מוסכניקית בת אבל אני משוכנע שיש כמה . אני כבר 25 שנה כמעט על כדור הארץ ויצא לי להסתובב הרבה בעולם אבל לפגוש בנות שמבינות במחשבים לא ממש יצא לי . וזה דווקא דיי מעניין כי הרי הבנה במחשבים היא לא משהו שקשה או מיוחד ללמוד . אולי בגלל שזה מסתובב סביב דברים טכניים יותר ובגלל זה יש חוסר עניין ? אבל גם בגדים ואופנה הם הרי בדיוק אותו דבר, הבנה בחומרים ובאופנה הם הרי אותו דבר כמו הבנה באיך המארז ייראה טוב ויפה . יש למישהו רעיון ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין. אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך. ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה. בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש …
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז הסקר הזה הוא רציני לגמרי ואבקש לא לנעול. עכשיו אני אנמק את טעוניי: הייתי בפיינל פור בפארק הירקון בשני המשחקים שהיו ואציין את מה שראיתי,הרבה גברים שהיו שקועים במשחק,כמות של בנות,לא מושכות חיצונית נגיד,שהיו שקועות במשחק,והרבה הרבה בנות יפות שהיו שקועות בשאראס ופרקר. ממש ממש נראה לי שהן באו בשביל המסיבה והפוזה. הוכחה מאוד גדולה לזה היא שהרבה מהן באו עם פנים צהובות ומכוסות בצהוב בכל הגוף כולל ארבע צעיפים שאחד מהם על הראש. עכשיו זה לא רק האירוע הזה זה איך שתמיד שיש משחק גדול [נגיד מכבי בכדורסל,סתם דוגמא] אז איך זה שתמיד יש את האבלה הזאתי בכיתה[מה לעשות אני קטן, שמשחקת אותה מתעניינת רק כדי לקבל קצת צומת לב? ואין ויכוח כאן כי באמת שלא אכפת לה משמשחק זה פשוט שקוף,זה נהיה מין ט…
-
-
היום ב8 וחצי בערוץ הספורט יש את מכבי נגד בני השרון בחצי גמר הגביע ההרגשה שלי שיש סיכוי בכלל לא רע שבני השרון תנצח אולי אני טועה ומכבי תנצח בקלות אבל עדיין אני מקווה לטוב למי שלא עקב בני השרון הצליחה להחתים השנה את לי נילון שחקן NBA לכל דבר ובמשחקים הטובים שלו הוא הוכיח שעדיין יש לו את זה הקבוצה גם יתחברה טוב במהלך השנה וכרגע מקום שני בליגה והרבה ניצחונות מכבי זה מכבי ועל הנייר אין ספק שהם יותר טובים בהרבה אבל זה רק משחק אחד ויחיד ואחרי הרבה שנים יש לי הרגשה שאפשר לנצח אותם במשחק חשוב
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
פעם שמתם לב ששוק המחשבים הוא שוק של ילדים (בני 10-25), הילדים יודעים ב99.999999% מהמקרים יותר על מחשבים מהוריהם, דבר זה הוא דבר נדיר מבחינת שוק אני לא מכיר עוד שוק מלבד המשחקים כמובן שילדים בקיאים בו יותר מהוריהם, אותי זה מעניין לראות באילו טווחי גילאים מדובר בפורום זה ;D "אם אין אני לי מי לי?"- סתם משפט יפה בלי קשר נ.ב אני בן 14 :AR15:
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא אני לא מנסה להתחיל ת'ראד טולקינאי (למרות שאתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים) אז ככה : אח שלי קנה חרב אבירית כזאת ליופי אז אמרתי לו שיעשה ממנה חרב רונות (rune) / פסוקים אז הוא הציע שנחרוט את מה שכתוב על הטבעת משר הטבעות השאלות: איפה אני משיג את הכיתוב המלא שיש על הטבעת בצורה ישרה (יש לי בעיגול אבל אני לא יודע מה ההתחלה)? יש הצעות לכיתובים אחרים? אני מבטיח לשלוח תמונות ברגע שנחרוט (או יותר נכון נשלח לחריטה)
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים, מכיוון שגיליתי כי רוב בעלי המקצוע בתחום נוכלים, חשבתי האם יש באפשרותי לקנות ולהרכיב לבד רשת נגד יתושים ? או לחילופין בעל עסק בצפון שאינו גנב במחירים... למישהו יש פתרונות טובים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו עשה? כמה זה מסובך? האם זה בסה"כ לגו - לחבר כמה ברגים, לתקוע כמה כרטיסים, לחבר כמה כבלים, ולהזיז איזה ג'אמפר או שניים? או שזה יותר מסובך?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אוליי השאלה מוזרה אבל התשובה חשובה לי... מישהו יודע איפה באיזה מדינה נמצא הביניין הראשי של מיקרוסופט ? ואת אפשר תמונות של המבנה מבפנים ומבחוץ ? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה ללמוד בניית אתרים ועיצוב גרפיקה , בדקתי 3 מכללות . אם יש למישהו נסיון או המלצות אז אני אודה לו מאוד : 1- EPS--- http://www.eps.co.il/index.html 2- ג'ון ברייס --- http://www.johnbryce.co.il/ 3- המכללה למינהל --- http://www.college.org.il/courses/default.aspx?CourseId=183 תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרות לכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות לוח ארקייד. רציתי לדעת מהן המידות לחורים לג'ויסטיקים ולכפתורים נ.ב רציתי לדעת מה ההבדל בין ה j-stik לבין ה t-stik לבין הt-stik plus של ultimarc ?? ומה המושג spring pressure אומר?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברה מה המצב? קניתי לאחורונה מחשב חדש בנו לי אותו וזה עלה לי הרבה כסף לפעם הבאה שאני אקנה מחשב אני רוצה לבנות אותו לבד ולא לשלם לטכנאי שיבנה אותו. יש לכם אולי מדריכים מפורטים עם תמונות איך לבנות מחשב לבד?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן! לצערי הרבה לא מייצרים כיום מטענים שולחניים למכשירים סוללארים שיטעינו גם את הסוללה במכשיר וגם סוללה נוספת לכן אני רוצה לבנות אחד שמטעין רק סוללה או לאלתר משהו, בתכלס זה לא אמור להיות כזה מסובך צריך לקנות מטען רגיל נוסף לחתוך את הקצה, לבנות או לאלתר תושבת לסוללה ולהשיג מאיפשהו את החיבורים שמתחברים לסוללה וכמובן להלחים קצת וואלה. פה אתם נכנסים לעניין ומציעים הצעות לתושבת ומאיפה אני משיג את החיבורים שמתחברים לסוללה.... המכשיר הוא 6120C ואני מתקשה למצוא תמונות ברשת של החיבורים לסוללה ומקווה מאוד שאתם מכירים את המכשיר או לפחות חלקכם או שתמצוא תמונות מתאימות. תודה על העזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לתכנן את המערכת שעות שלי לשנה הקרובה באונבריסטה ואני מחפש תבנית או משהו של מערכת שעות שאני יכול להעזר בה האם יש דבר כזה באופיס כי אני לצערי לא הצלחתי למצוא תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלנו עבודה במגמה (רובוטיקה) לבנות קופסא, בעלת חור אחד למעלה, וחור אחד בצד, שמהרגע שיכנס אליה כדור מהפתח העליון הוא יצא אחרי 10 דקות מהפתח הצידי. החוקים: המנגנון צריך ליהיות מכני, כלומר - אסור השימוש באמצעים אלקטרוניים, כימים, ביולוגים, והידראולים. אסור השימוש בנוזל (לא רק בהידראוליקה). אין לגעת בקופסא מרגע ההכנסה. על הקופסא ליהיות במידות מקסימליות של 50X50X50. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא לעשות מסלול ספיראלי בשיפוע מאוד מתון למרות שזה נראה לי רעיון לא כ"כ מוצלח. עוד דבר שחשבתי עליו הוא על בסיס של שעון חול וגלגלת, אבל את זה אני אצתרך לסרטט. אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים (בגלל שיש פה ריכוז גבוהה של מוחות מבריקים) והצעות! תודה רבה!
-
- 53 תגובות
- 3.3k צפיות
-