עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2953343616&category=1469

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפונקציה רגילה זה לא בעיה למצוא אסימפטוטה אופקית.. אבל בפונקציה מעריכית זה שונה לגמרי.. אי אפשר לעשות את השיטה שמחלקים בX הגבוה ביותר... הבנתי שצריך לבדוק למה הפונקציה שואפת באינסוף ובמינוס אינסוף... והתשובות הם האסימפטוטות... אבל זה לא מסתדר לי... הנה דוגמא שאמורה להיות קלה: 2 חלקי ((e בחזקת איקס) +1) התשובה אמורה לצאת 0 ו2 (יענו 2 אסימפטוטות בגלל ששואפים גם לאינסוף וגם למינוס אינסוף..) אבל אני לא מבין איך מגיעים לזה..? אם אני מחשב במחשבון ומציב בX מספרים כמה שיותר גבוהים.. (וכמובן את e אני מחשב בתוך 2.718 וכו') לא יוצא לי בכלל שזה שואף ל0.. קיצר איך עושים את זה?

• 15 תגובות
    • 32.8k צפיות
  3. Started by RayZ,

לפני איזה חצי שנה, קראתי איפשהו שיש חברת חקירות שעוקבת אחרינו. ז"א, על ידי תוכנות ריגול, ומסתכלות על המסך שלנו כפי שאנחנו רואים אותו. זה למטרת איתור פשעים דרך האינטרנט, וכו', וזה בישראל. יש למישהו מידע על זה? זה אמיתי?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by J0HNiE,

עד כמה שזה לא מעניין אבל רק כאשר שיש לך הפסקת חשמל אתה מבין עד כמה חשמל באמת משפיע על החיים שלך! אז ככה זה מתחיל אתמול בשעה 2-3 בצוהריים הכנתי לי סנווי'ץ חמוד ואז אני קולט את האור שבמטבח מתחיל להיקרע ואז אחרי כמה שניות זה נכבה סופית אמרתי לא יכול להיות! ירדתי למעטה לבדוק אם נפל המתג ולא נפל כלום! אמרמתי לעצמי אוי אוי !!! קיצר אין מה לעשות (אחותי הלכה לראות big momma's house 2 וwhen a stranger calls) ואמא שלי הלכה לעשות קניות ומתי שנפל החשמל פשוט החלטטתי לישון עד מתי שהם יבואו וככה קרה הם הגיעו הביתה עם המדפסת\סורק החדש והשלוחן למחשב וכיסא למחשב.... ואני פשוט הייתי מעוצבן כי לא היה חשמל קיצר זה כבר היה 8 בערב שהתעוררתי סופית ועליתי למלעה לדבר עם אמא שלי ואחותי וישבנו ע…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by IG,

בין הפותרים נכונה יוגרלו 20 הודעות כתוספת למונה הספאם [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ff10,

התקבלתי לקד"צ טכני בחיל החימוש (אופטיקה) תגידו לי מה אתם יודעים על חייל החימוש ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by lioryb,

בכל המפרטים שאתם בונים באתרים כמו SKYPC או NOAPC ועוד כמה, שראיתי, מופיע סעיף של בדיקות מאמץ של 24 שעות. אילו בדיקות נהוג לבצע?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shuy,

יש לי רישיון למעלה מ-13 שנה ואני נוהג כל יום די הרבה (100 ק"מ +/-). בחודשים האחרונים אני שם לב לתופעה די מלחיצה אצלי, אני נכנס לרכב, נוסע ומגיע למחוז חפצי, אבל בהרבה מאוד מהמקרים אין לי כמעט שום זיכרון מהנהיגה עצמה (מעין איבוד זמן), אני סומך על עצמי (אני אוחז בהגה מספיק זמן ע"מ שאני אסמוך גם אל ה"אוטומט" שלי), אבל זה עדיין מפחיד, והייתי מאוד רוצה לצמצם את התופעה הזאת אצלי. ממחקר באינטרנט הבנתי שיש שם לתופעה הזאת והיא נקראת Highway hypnosis - http://en.wikipedia.org/wiki/Highway_hypnosis שאלה, כמה מכם חוו את זה, ומה אתם עושים ע"מ להלחם בזה, אם בכלל? הערה: שמיעת מוסיקה או פתיחת חלון לא מסייעת לי בהתמודדות עם הבעיה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום, עוד שבועיים ימלאו לי 18 ואני מתכנן לעבור לחשבון חיילים (בנק הפועלים), כרגע אני משתמש בחשבון צעיר וכרטיס אשראי דירקט, האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט באמצעות הכרטיס הזה באתרים בארץ? כאמור הכרטיס הוא לשימוש בישראל בלבד וכשאחליף לחשבון חיילים, האם קיים אשראי איתו אוכל לרכוש מוצרים גם באתרים בחו"ל?

• 15 תגובות
    • 22.5k צפיות
  11. האחריות על המכשיר היא שנה של IDIGITAL היבואן הרשמי . המחיר בחנות של IDIGITAL ובבאג היא 1700 ש"ח . אני יודע שיש חנויות שמוכרות במחיר דומה לאייבורי אבל האחריות שלהם היא לא של יבואן רשמי . שאלתי היא האם זה נראה לכם הגיוני הפרש מחירים כזה והאם אין כאן הטעיה כלשהיא ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by yarbo23,

כנסו תדרגו את הקטע וידיאו הזה אני עשיתי את זה ! יאללה תנו תגובות! http://www.youtube.com/watch?v=kb5r7DhV8F8

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by maverick,

ללא מילים:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Mesatla,

http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ רוצים לעזור להם ? רשומים כבר 781,532

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by J0n1,

רק היום נחשפתי לזה. למי שלא מכיר שילוב של WOW וסימס עולם וירטואלי בו נמצאים מאות אלפי אנשים מכל רחבי העולם שמקיימים חיים כמו במציאות, אפשר גם להרוויח מזה כסף (כל 250 מהמטבע שבמשחק שווה ל1$) בקיצור, עכשיו הורדתי את זה ואני אתרשם קצת ואז אכתוב, למי יש משתמש כבר? האתר - http://secondlife.com/

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by DOGMA,

אני רוצה לראות את המסטרקארד שמכסה את זה מושיק אמרתי לך לשלם עוד 3000 שקל בשביל החלונות החשמליים! עלות הפינוק 182255 דולר

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by navk2,

כן כן, יש דבר כזה מסיבה בלי ערסים ומוזיקת בום בום, ואני אוהב את זה. אז אם מישהו מכיר שייתן שמות... למי שלא יודע שירים של מסיבות רוק כמו THANKS FOR THE MEMORY של פול אאוט בוי, כמו אמריקן אידיוט של גרין דיי, כמו SCOTTY DOESN'T KNOW... שירי רוק שאפשר להיתשגע בהם.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. סדרה שלצערי עדיין לא הגיעה לארץ. אפרו סמוראי - Afro Samurai תאריך התחלה: 06.01.07 ז'אנר: אקשן, סמוראים מספר פרקים: 5 תאריכי יציאה: 04.01.2007 עד 01.02.2007 הפקה: GONZO "ביפן הרחוקה, בזמן לא ברור בו תוכלו למצוא אקדחים, חרבות, קימונו (לבוש יפני מסורתי), טלפונים סלולריים וחלקי גוף קיברנטיים, לוחמים נאספים מכל קצוות תבל בשביל להילחם ולמצוא את הטוב ביותר, את מספר 1. סמוראי שחור בשם אפרו סמוראי יוצא לחפש אדם בשם ג'אסטיס (צדק) שרצח את אביו ומחזיק בתואר "מספר 1". במהלך חיפושיו הוא פוגש בריונים, ציידי ראשים ונזירים מטורפים שבידם מידע על מיקומו של ג'אסטיס ובמוחם הרצון להגיע למקום השני, בו נמצא אפרו סמוראי. האם יצליח אפרו סמוראי להתגבר על יריביו,…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום H.WZONE יש לי בעייה שנגמרה לפני דקות אחדות בריב גדול עם אמא... יש לי חדר עמוס במחשבים, ואני בזמני הפנוי עובד כטכנאי ונוצר לי מצב שיש חלקים/ברגים/מברגים/כלים/מארזים/כרטיסים וכל שאר הדברים מפוזרים בחדר.. ואמא שלי חוטפת קריז (פולניה), והיא מאיימת לסגור לי ת'כבלים, ולקחת לי ת'מחשבים. :asthanos: מה לעשות??? גם עם אני מסדר את החדר והוא ניראה 10, אז אחרי 5 שעות הכל מתבלגן עוד פעם, יש לי מגירות אבל זה פשוט לא עובד!! למי שיש פתרונות, פליז תגידו!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מכל הסנוקרים בחיפה הייתי רק ברד בול אבל בזמן האחרון כבר מאס לי מהמקום הזהבגלל שמעשנים שם עד כדי כך שאי אפשר לנשום ואתה בא הביתה כולך מסריח כאילו עישנת 3 חפיסות ברצף. כמו כן השולחנות שם חלק עקומים קצת חלק עקומים מאוד כך שלפעמים זה ממש מבאס לפספס רק בגלל זה. ראיתי פרסומות של קינג סנוקר בעיתון והמקום נראה סבבה, מה אתם אומרים ? אם מישהו יכול להוסיף ולספר על מקום זה ומקומות אחרים על אווירה ואיכות הציוד אודה מאוד.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן זה לא נראה לי בדיוק ציוד היקפי אז החלטתי על כללי מי ולמה החליט על סדר המקשים במקלדת?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי סוללות ליתיום נטענות בשלטים של הWII אחרי שנמאס לי כל הזמן לקנות בטריות ונגיד אני מטעין אותן המון זמן ואחרי שההטענה נגמרת גם אם הWII כבוי ואני לא משתמש בסוללות כל עוד הן יושבות בתוך השלטים של הWII הם נגמרות! והשלטים לא עושים כלום! זאת בעיה בסוללות? או שאין ברירה ואני חייב להוציא את הסוללות מהשלטים של הWII וכשהן בחוץ אז החשמל שלהן לא יגמר מעצמו? גם הסוללה בטלפון שלי למשל היא כזאת נטענת אבל היא לא נגמרת מעצמה גם כשהיא בתוך הטלפון

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. קיצור אני בא לקצור את הדשא ממלא דלק כמו תמיד וממש הרב זמן לא שמתי שמן במכסחת דשא אז אמרתי לעצמי שחייב פעם ב....... קיצור המכסחת התחילה להוציא מהאגזוז מלא עשן (לא מביישת מופע פירוטכניקה) ועכשיו המכסחת לא עובדת יכול להיות ששמתי יותר מידי שמן? או שהשמן של המכונית והשמן של המכסחת דשא זה שמן שונה? כל פעם שאני מושך את החוט הזה של המכסחת יוצא לי עוד שחור מאזור המנוע שם תודה רבה!!!

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. שלום לכולם אני בחור בן 26 אוהב את תחום המחשבים ולא מזמן הציעו ללמוד את המקצוע בקרת איכות תוכנה - QA ואני לא יודע עם יש ביקוש בשוק למקצוע הזה ואם יש משכורת טובה בזה האם למשהו ממכם יש מושג האם שווה ללמוד ורצוי או שלוותר ? הקורס הוא במכללת נס בבאר שבע אורך הקורס הוא כשנה מחיר 12,675 תודה על עזרתכם

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כל האתרים שאני גולש אליהם עם המוזילה (פייר פוקס) עובדים פרפקט, רק זיגזג2000 גורם למוזילה לקרוס ולהסגר.. לעוד מישהו זה קורה? (www.zigzag2000.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.