עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by danieln9,

אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)...…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by UltraWaveMUSA,

האם יש אתר שבוא מסבירים איך לשפר את המשחק? אני מת לדעת את כל השטויות של איפה להביא מכה וכדומה. תודה מראש. נ.ב. חיפשתי בגוגל so back offffffffff

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ariel-ro,

אתם חייבים לראות את זה: http://il.youtube.com/watch?v=2XTGBOKqccw יכול ליהיות שזה ישן, אבל זה אחד הדברים היפים תהנו

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. הרבה יותר טעים ממה שזה נשמע... ;D

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shloosh,

היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  7. חוקרים בגרמניה פיתחו בינה מלאכותית המסוגלת להניח תיאוריות פיזיקליות על ידי זיהוי תבניות בערכות נתונים מורכבים ולאחר שהוזנה בכל הפיזיקה הידועהלכתבה

8. סטודנטים בשנה הרביעית במחלקה להנדסת מערכות תוכנה ומידע באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, החליטו לייצר מענה עדכני לכתבים העתיקים ובהנחיית פרופ’ מרק לסט, פיתחו מערכת בינה מלאכותית המשלימה את הקטעים החסרים בטקסטים העתיקיםלכתבה

• 0 תגובות
    • 316 צפיות
  9. ויש גם את לינוי ..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by NiTRo37,

בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Mesatla,

מה מה? מה ביצה כשרה אני לא יודע בשר חלב או פרווה??

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. שלום רב כשאני מבצע חיפוש באתר למילה שבטוח מופיעה בפורום (גם בראשי וגם בתת פורום ספקים) לדוגמא : SEASONIC , אין תןצאות בחיפוש . בדקתי גם עם דפדפן אקספלורר 8 וגם עם גוגל כרום ...ניסיתי גם מילים אחרות מן הסתם.. מישהו יודע מה הסיבה? באתרי אחרים ברשת כמו גוגל ואחרים , אין לי בעיית חיפוש. צרפתי צילום מסך . אגב ,הבעיה כבר לפחות שבוע . בעבר הייתי יכול לבצע חיפוש [attachment deleted by admin]

13. Started by EyEOnE,

ערב טוב חבר'ה, אני לקוח בחברת אורנג', החברה עצמה לא מאפשרת לבצע שיחות לחו"ל אלה פותחת את הטלפון שיהיה אפשר להשתמש בספקית משנה כגון בזק בינלאומי או 012. על איזה חברה האיתם ממליצם? חשוב לי גם שאני יוכל לשלוח גם SMS'ים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ואתם עוד חשבתם שהניסן משהו חכו עד שתראו את זה... http://daemlich.net/11655

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by Moon-Mage,

אני זוכר שדיברו על זה שהחזירו את זה ושיש את זה בכל מיני מקומות, אבל לצערי אני אישית לא מצאתי בשום מקום ותהיתי אולי מישהו פה מכיר מקום שבו אפשר לקנות.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  16. אוקיי אני מתאמן ושאלתי היא האם ביצים מזיקות לכבד, בעיקרון לרוב אני מבודד את החלבונים ואוכל נניח 3 חבונים ו1-2 חלמונים... אני מניח שהחלמון מזיק יותר אבל אני שואל כדי להיות בטוח, אם אני אוכל למשל 4 חלבונים + חלמון אחד זה מזיק? כי ידוע שאסור לאכול מספר רב של ביצים ביום. בכל אופן עד כמה מזיק? האם חלבון לבד בר אפקט זהה לביצה שלמה? וכמה באמת מותר לאכול ומה מידת הנזק שיכולה להיווצר? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. קינדר חוזרת, כפיים :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by scorpion,

אתמול בערב, אני וידידי המופרע שגיא (A.K.A רוקפורד) לקחנו אוטובוס לרמה"ש במטרה לראות את מטריקס רילודד (מה שלא יצא לפועל עקב תקלה בצורב של חבר שלי) ולבקר את רן שחזר לא מזמן מדרום אמריקה (שם הוא לא הסתפר חצי שנה, תארו לעצמכם.... ). היה כיף, ראינו בסוף את "dude! where's my car" (סרט אדיר) והאזנו למוזיקה במערכת המעולה של רן. תודה לרן על האירוח! תמונות מצורפות: שגיא עם הגיטרה של חבר של רן, משחק אותה גיטריסט. אני על הספה הנוחה של רן, לידי השלט האוניבסלי והמקלדת האחוטית dude! עם הHTPC של רן בתמונה אני עם הקדמיים של רן, הB&W האדירים.... לא רציתי להיפרד 8) אני משחק לי בHTPC אני עם הHTPC.... לא רציתי להיפרד גם ממנו (הפלאזמה ברקע...) אני משתחווה מול עוצמ…

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by udicol,

תהנו: http://www.maimon.up.co.il/ http://members.lycos.co.uk/ninet1/ (פורומים חדשים, הרשמו )

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by lilach20,

קראתי באיזה בלוג שאפשר להיות שגרירים כאלה של הקונטרולר הזה ולחלק קופונים ולהרוויח כסף על כל קופון שישתמשו בו ורציתי לדעת האם עוד מישהו שמע על זה? האם יש לכם את הקונטרולר? כל העניין של השגרירים זה דרך האתר הזה...

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by mega1234,

אתר עם ביקורות על החטיפים בארץ : http://www.taquitos.net/snacks.php?category_code=84 Shoosh Snack Taste: These are kind of deceptive at first, but most people ended up liking them. They're similar in shape to cheese puffs, and when you first bite in, you get kind of a styrofoam-like texture and not much taste. But then the Shoosh Snack starts to dissolve in your mouth, and it kind of turns into peanut butter, both in consistency and taste. If you like peanut butter (the real peanutty kinds, like Skippy, not those awful kinds like Peter Pan that are loaded up with sugar) then you'll like these . Bissli Falafel Flavoured Snack Taste: These are short, cru…

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by harfar,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואני מתנצל מראש אם לא. האם יש פה באתר/בפורום אזור שבו יש ביקורות ורשמים על חנויות מחשבים? תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by MiniMizer,

http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16340 בהחלט נשמע שזה הולך להיות הסרט שיחתום את הטרילוגיה בגדול, ולא ישאיר הרבה אנשים מאוכזבים כפי ש Reloaded עשה (אל תבינו לא נכון, Reloaded היה סרט אדיר מבחינת אקשן אבל מבחינת עלילה הוא לא השתווה (ולא יכול היה להשתוות) ל The Matrix). כמו כן, נראה כי יהיו הרבה מאוד הפתעות בסרט הזה... ורק עוד שבועיים עד שהוא יוצא 8)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by mega1234,

לא יודע אפילו איך הגעתי לזה אבל רציתי לראות אם זה קרה למישהו בפורום, ביקור פתע מהוט למטרת בדיקה של חיבור פיראטי. זה חוקי בכלל ? (הביקור מן הסתם, לא החיבור )

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.