כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
מה קורה ?? תגידו אני יכול לבטל את חבילת הגלישה הבסיסית שפלאפון נותנים ?? פשוט חבל על ה 10 ש" תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בראשון באוקטובר התחלתי ללמוד במכללה ושילמתי 2500 ש"ח לחודשים הראשונים. אחרי חודש לימודים החלטתי לעזוב את הפקולטה הנ"ל ופניתי לייעוץ ההכוונה של המכללה. ועכשיו כשאני מתקשר בבקשה להחליף פקולטה הוסבר לי שתחילה צריך להסדיר את החוב שלי בסך 3200 ש"ח!!! הסברתי שהפסקתי להגיע ללימודים כבר בחודש הראשון אך בגלל שלא הודעתי על כך, זה לא משנה וצריך לשלם. בטלפון אמרו לי שצריך לפנות לוועדת חריגים במכתב, לשלוח בדואר ולקבל תשובה כחודש אחרי הפנייה (כשבוועדה במפורש כתוב שללא אישורים כמו מילואים\מחלה קשה וכד' לא מכנסים ועדה סביב הבקשה כלל) מהו הפתרון למקרה כזה? האם מישהו נתקל בעבר? מה אם פשוט לא אשלם? אמנם אצטרך לוותר על לימודים במכללה הזו אך אם זהו המצב אז שיהייה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בית ספר דוסי!!! :nixweiss:(לא חרדי...) הם חסמוו אתרים כמו FACEBOOK YOUTUBE וכאלה. אפשר באיזושהי דרך לעקוף את החסימה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי, משום מה מתחילות אצלנו שמועות רבות על ביטול המיקוד למבחני הבגרות, פלוס שמעתי אתמול שבאמת מבטלים, אבל בנוסף מגרילים איזה מקצועות ללמוד. אני פה מבולבל בצורה מבהילה ביותר, מישהו יודע מה לכל הרוחות והשדים הם הולכים לעשות איתנו?!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בדיוק היום עברתי מתשתית הכבלים ל-ADSL, ההתקנה של הקו ושל המודם התבצעה בזמן שהייתי בב"ס. הרגע חזרתי מהב"ס, וגיליתי שה"טכנאי" של בזק התקין לי את המודם-ראוטר של סימנס, למרות שלא ביקשתי את זה בכלל. מי שהיה בבית בזמן ההתקנה, זאת אמא שלי, שלא מבינה כלום בנושא, אז וא כנראה ניצל את זה והתקין (10 ש"ח בחודש לא היה נראה לה כהוצאה משמעותית, והיא חשבה שזה משהו שיועיל). מה גם, שיש לי בבית רק מחשב אחד, ללא מחשבים ניידים, ואני לא רואה שום סיבה שבעולם שיהיה לי בבית ראוטר. לא מדובר פה רק על ה-10 ש"ח (שמסתכמים ב-240), והכבילה לשנתיים, אלא על עיקרון. מה גם שאם הייתי צריך ראוטר, הייתי קונה אחד ב-100-200 ועושה הכל לבד, אין לי שום סיבה להיות תלוי בתמיכה הטנית שלהם (מה גם שה"הגדרה", של הרא…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפי כ-3 ימים, חבר שלי רכב Asus 1000H בסניף של חנות "פנדה מחשבים ותקשורת". בדיעבד, התבררה העסקה כלא מתאימה, ובכלל לא משתלמת לבחור. כרגע, הוא מעוניין בביטול הרכישה, וקבלת החזר כספי מלא (לא זיכוי). לאחר עיון קצת בתקנון האתר, ובטפסים שהוא קיבל מהם, התברר שאין החזר כספי, או בכלל התחיבות להחזר, במחשבים ניידים. כזכור לי, העובר בכנסת חוק שדורש מהחנות לפרסם את מדיניות ההחזרה על שלט. האם ציון המדיניות בקבלה מזכה אותם ? החוק הזה לא כלל גם התחיבות להחזיר לכל הלקוחות את המוצרים, כולל החזר כספי מלא, אם לא עברו 14 ימים, והמוצר באריזתו המקורית ? אז זה לא בעצם עברה על החוק לכתוב שאין החזר :s05: בשורה התחתוה, לפני שאני ניגש אליהם יחד עם החבר ביום ראשון (או שני) הקרוב, יש למישהו ניסיו…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, הזמנו שירות מסויים וחתמנו על חוזה, השרות כולל הלוואת ציוד והתקנתו. הציוד נכון להיום עדיין לא בידינו ולא הותקן דבר. על פי החוק תוך כמה זמן אני יכול לבטל את ההסכם מבלי לשאת בהוצאות או לשאת בהוצאות מינימאליות? בחוזה כתוב רק על ביטול אחרי הספקת הציוד והתקנתו ולא כתוב דבר לגבי ביטול לפני כן. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לא יודע אם זה המקום הרלוונטי לשאול בו . אבל אין לי כבר מושג מה לעשות ... אז ככה לפני כחודשיים נרשמתי לקורס פסיכומטרי בחברת "סמארט" , לפני כמה ימים הם הודיעו על סגירת המקום ,כשהקורס אמור להתחיל עוד כשבוע ימים . עכשיו אין למי לפנות ואין עם מי לדבר .. חלק מהתשלום כבר שילמתי להם ונשארו לי עוד שני צ'קים ושכמובן הלכתי וביטלתי אותם .. עכשיו את הכסף ששילמתי להם מין הסתם שחזרה לא אקבל יותר . עכשיו השאלה האם הם יכולים לעשות משהו עם הצ'קים שלי ?? ומה יקרה כשהם ינסו לפדות את הצ'קים ? , זה תחום שמזה אין לי כוח להתעסק בו ואני מצטער על זה שבכלל השתמשתי בצ'קים ,לא יקרה שוב לעולם ..
-
- 28 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי שאם הציון מגן נמוך ב20 נקודות מהציון של הבגרות עצמה אז המגן מתבטל זה נכון?
-
- 18 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
שלום בזמן גיימינג הרבה פעמים יוצא שאני לוחץ על alt ו-shift באותו זמן וכתוצאה בטעות מחליף שפה, מישהו יודע איך לבטל את קיצור המקשים הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
חייגתי למענה טלפוני ב-fileflyer וקיבלתי סיסמה לשבוע. האם זה מתבטל אחרי שבוע.? או שזה מתחדש אוטומטי? וממשיכים לחייב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני נוסע לי לאילת ל 4 ימים אני בטוח שאני יהנה אבל יהיהו לי כאביי גמילה מהאתר! (אין מה לעשות נגד זה) אז חברים תשמורו על הפורום חמים ונעים ונתראה בעוד 4 ימים
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
ביייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה יצא לי להיחשף ל... אם תרצו - מדע החיזור אחרי נקבות, שנקרא בייבמאסטר(אינג). מצאתי אתר (www.babemaster.co.il), שם מציעים קורסים בתשלום ו\או מפגשים. ברצוני ללמוד את זה דרך האינטרנט - אילו אתרים יש עוד (ללא תשלום)? גוגל לא עזר לי הרבה... שמעתי ממישהו שהוא למד את רב הדברים (הוא תותח בקטע הזה, אבל לי ממש אפשרות ליצור איתו קשר) מהאינטרנט. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקוח מ: http://www.connix.com/~rzs/humor/666.html
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על האדם הזה? http://finance.walla.co.il/?w=/3/1132007
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בילי המשתולל היה בארץ ולא בא לבקר אותי הכיצד ? לדעתי צריך ללכת בדיוק בדרך שהוא הלך מהמטוס אולי נפל לו איזה מליון או שניים מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ביל גייטס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-