כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שאם הציון מגן נמוך ב20 נקודות מהציון של הבגרות עצמה אז המגן מתבטל זה נכון?
-
- 18 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שלום בזמן גיימינג הרבה פעמים יוצא שאני לוחץ על alt ו-shift באותו זמן וכתוצאה בטעות מחליף שפה, מישהו יודע איך לבטל את קיצור המקשים הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
חייגתי למענה טלפוני ב-fileflyer וקיבלתי סיסמה לשבוע. האם זה מתבטל אחרי שבוע.? או שזה מתחדש אוטומטי? וממשיכים לחייב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני נוסע לי לאילת ל 4 ימים אני בטוח שאני יהנה אבל יהיהו לי כאביי גמילה מהאתר! (אין מה לעשות נגד זה) אז חברים תשמורו על הפורום חמים ונעים ונתראה בעוד 4 ימים
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
ביייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה יצא לי להיחשף ל... אם תרצו - מדע החיזור אחרי נקבות, שנקרא בייבמאסטר(אינג). מצאתי אתר (www.babemaster.co.il), שם מציעים קורסים בתשלום ו\או מפגשים. ברצוני ללמוד את זה דרך האינטרנט - אילו אתרים יש עוד (ללא תשלום)? גוגל לא עזר לי הרבה... שמעתי ממישהו שהוא למד את רב הדברים (הוא תותח בקטע הזה, אבל לי ממש אפשרות ליצור איתו קשר) מהאינטרנט. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקוח מ: http://www.connix.com/~rzs/humor/666.html
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על האדם הזה? http://finance.walla.co.il/?w=/3/1132007
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בילי המשתולל היה בארץ ולא בא לבקר אותי הכיצד ? לדעתי צריך ללכת בדיוק בדרך שהוא הלך מהמטוס אולי נפל לו איזה מליון או שניים מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ביל גייטס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)...…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר שבוא מסבירים איך לשפר את המשחק? אני מת לדעת את כל השטויות של איפה להביא מכה וכדומה. תודה מראש. נ.ב. חיפשתי בגוגל so back offffffffff
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם חייבים לראות את זה: http://il.youtube.com/watch?v=2XTGBOKqccw יכול ליהיות שזה ישן, אבל זה אחד הדברים היפים תהנו
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הרבה יותר טעים ממה שזה נשמע... ;D
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חוקרים בגרמניה פיתחו בינה מלאכותית המסוגלת להניח תיאוריות פיזיקליות על ידי זיהוי תבניות בערכות נתונים מורכבים ולאחר שהוזנה בכל הפיזיקה הידועהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 226 צפיות
-
-
סטודנטים בשנה הרביעית במחלקה להנדסת מערכות תוכנה ומידע באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, החליטו לייצר מענה עדכני לכתבים העתיקים ובהנחיית פרופ’ מרק לסט, פיתחו מערכת בינה מלאכותית המשלימה את הקטעים החסרים בטקסטים העתיקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 270 צפיות
-
-
ויש גם את לינוי ..
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-