עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני: http://www.keshet-tv.com/program.asp?ProgID=1199 אחרי: http://members.lycos.co.uk/ewingum/assaf/keshet-tv.htm ;D (כל הזכויות על המוד שמורות למסטיק, הידוע בכינויו "מעיין" :-*)

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היום כל מה שבניתי כל המוניטין כל הכבוד כל הרושם נהרס בגלל מישהו אחר! אני לא הייתי אשם לא התחלתי לא כלום אבל ההוא לא יכול עם זה שאני מה שאני והתחיל לרדת ולהעליב... עד כה מבחינת כולם הכל סבבה,אבל שהעניינים מתחילים להתחמם אז פתאום ההוא שהתחיל משחק אותה מסכן! אנשים התחילו להסתכל עליי פתאום באור שונה,יותר אני לא מה שהייתי ואני לא אהיה מה שהייתי מבחינתם,הכל בגללו! אני לא מבין את זה מישהו יכול להסביר לי איך זה קורה?ולמה?! למה לי מגיע שזה ייקרה לי אני באמת לא כזה...

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by geren,

חחחחחח.. מישהו מוכן להסביר את זה? http://www.zigzag2000.co.il/zigzag.shtml כנסו לפה ותלחצו CTRL+A (בחר הכל) יש עוד כמה מקומות כאלה באתר...

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום זאת אישתו של ברוס לי למישהו יש המלצה על מכשיר שיעשה את העבודה טוב ? יש לי מכשיר ישן והוא כבר לא מוריד טוב תודה מראש ברוס לילי

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלומות, בימים האחרונים התקשרו אליי כבר 3 פעמים בשאלה "האם אתה נוהג בכבישים בין עירוניים?" וממשיך ב "האם אתה מעוניין במגלה מכמונות מהירות?" יש לי מקום כלשהו להתלונן? זה כבר גובל בהטרדה, שלא נזכיר את העובדה ש"מגלה מכמונות מהירות" נשמע טיפה לא חוקי. המספר שלהם, לכל המעוניין: 0525994080 תודה לעוזרים/נותני עצות

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by radioactive,

http://www.youtube.com/watch?v=mScGC7nFDxM http://en.wikipedia.org/wiki/Dystonia

7. Started by Moon-Mage,

לא ראיתי אם מישהו פתח כבר דיון, אבל קיבלתי היום מייל שהודיע לי שזכיתי(אני מקווה שזה לא ספאם או משהו :-X). עוד מישהו קיבל מייל היום בבוקר?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by miaoo673,

צריך להוכיח שלכל שפה אינסופית בR.E קיים אנומרטור מונוטוני על קבוצת הטבעיים האי-זוגיים. כלומר קיים אנומרטור שמדפיס את הטבעיים האי-זוגיים (השייכים לשפה) בסדר עולה, ומבלי לחזור על אותו מספר פעמיים. (הטבעיים הזוגיים מודפסים כרגיל) אז אם למשל 3 שייך לשפה, אי אפשר להדפיס אותו לפני שסיימנו לטפל ב1 (כי אנחנו או מדפיסים את 1 או מדלגים על 1). לכן האנומרטור צריך להכריע את 1. באופן דומה, 5 צריך שהאנומרטור יכריע את 1,3, וכן הלאה. סה"כ קיבלנו שצריך להכריע את כל האי-זוגיים הטבעיים. איך אפשר לבנות אנומרטור כזה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by BURTON,

אני כרגע עומד בפני דילמה אני עובר לאורנג' ואני צריך לבחור אחד מהמכשירים האלה: Nokia 6680 ו-Samsung 990 איזה מהם לפי דעתכם כדאי לבחור?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Dr. Evil,

ארבעה אנשים צריכים לעבור את הגשר, כל אחד עובר אותו בפרק זמן שונה, הראשון ב-5 דק', השני ב- 10 דק', השלישי ב- 20 דק', והרביעי ב-25 דק'. תוך 60 דק' הגשר מתמוטט ואסור שיהיו יותר משני אנשים על הגשר, בנוסף, יש גם פנס, לא ניתן לחצות את הגשר ללא פנס. כיצד יוכלו הארבעה לחצות את הגשר בשלום? אם חובה פנס, ואני מניח שאסור לזרוק אותו לצידו השני של הגשר, אז רק אדם אחד יוכל לעבור בגשר נכון? או שאני מפספס פה משהו? :-X (2 יכולים לעבור בן זמנית) בכל אופן איני מצליח לחשוב על פיתרון.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Internal,

היי אנשים השתחררתי מהצבא ואני צריך לבחור קופת חולים מחדש על איזה אתם ממליצים ואם יש בכלל איזה שהו הבדל ביניהם דרך אגב לפני הצבא היתי בלאומית האם כדאי לחזור או לחפש משו עדיף?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by davideliy,

שלום , ברצוני להזמין כמה מוצרים מהאתר "ebay" אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי , האם יש אפשרויות אחרות לשלם דרך האתר?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. תראו... שמתי לב שהאתרים הבאים: walla nana ynet start וכו' וכו'...בחיים לא נפלו , אפילו לא פעם אחת . על איזה שרתים הם מאוחסנים? על מחשב שעשו ממנו שרת? חוות שרתים ? מעניין אותי לדעת איך הם לא נופלים אפילו נפילה הכי קטנה למשך שנים...

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני מחפש מקום טוב(זול) לקנות בו גיים פאד אלחוטי של XBOX למחשב אגב יש גיים פאד למחשב ולקונסולה או שזה אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by liav25,

שלום NaOH + H2SO4 → Na2SO4 + H2O 9) KMnO4 → K2MnO4 + MnO2 + O2 איך אני יכול להשוות נוסחאות כאשר בשני הצדדים יש + ? מה זה אומר ? שמתקבלים שני חומרים חדשים ? איך אני משווה נוסחאות בעלות מצבי צבירה שונים ? 21) Fe(s) + H3PO4(aq) ® Fe3(PO4)2(s) + H2(g); מה לגבי 2 חומרים שהופכים לשלושה(?) ? 35) CnH2n+1NH2 + O2 ® CO2 + H2O + N2 : תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יש למישהו רעיון איך לעזאזל הדבר הזה קרה? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by redti,

הי מעניין אותי מאילו בתי ספר אתם אולי אחד מכם בבית ספר שלי אני בגבעת גונן

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מחר יש לי צו ראשון ורציתי לדעת האם יש למישהו עצות בשבילי מכל סוג

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני רוצה להכין דיסק שיהיה כיף לשמוע באוטו..........אבל רוב הזמן שאני מכין דיסקים אז יש לי מלא שירים שחוזרים על עצמם או שירים שאני ישר מעביר.................אז אולי בעזרתכם יצא דיסק טוב סוף סוף :

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by the red dragon,

אוקיי שלום אני חייב את העזרה שלכם דחוף יש לי אפשרות לטוס ב7 ליולי לרוסיה אבל הבעיה היא שהטיסה שלי עוצרת בהתחלה במוסקבה ואז צריך במוסקבה לחכות 8 שעות עד הטיסה הבאה שלי ואני טס לבד לבד ואני רק בן 16 וההורים שלי מפחדים לשלוח אותי מה לעשות? האם זה באמת מסוכן וזה שדה תעופה ענק והם אני ילך לעיבוד מה לעשות? אני צריך עזרה מאנשים רציניים תודה..

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. השנה אני מסיים תיכון, ומסיבות רפואיות (שאני לא אזכיר אותם פה), אני לא הולך לצבא (סיבות רפואיות רציניות, לא סתם השתמטות, אז אל תתחילו להטיף לי על זה פה בבקשה). אז ישר אחרי התיכון, אני רוצה להתחיל ללמוד באונברסיטה. חשבתי על להיות אח מוסמך בבית חולים. ואני רוצה עכשיו לברר פרטים על זה, מה הדרישות לקבלה לאוניברסיטה? כמה שנות לימוד? וכל הדברים האלה. אבל אין לי מושג את מי לשאול. אתם יודעים במקרה איפה אני יכול לברר?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה על עמודי חשמל מישהו כבר יכול להסביר לי למה לאורך כל עמודי החמשל תלויים בכבלים מין כדורים עגוליים כאלה בצבע כתום? אשמח להסבר. תודה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, יש לי חשבון VERIFIED מסוג PREMIERE בן 4 ימים ויש לי 37.33$ בPAYPAL BALANCE ו70$ בכרטיס אשראי ניטען. כאשר אני מנסה העברה ישירה של 50$ שלמים לחשבון של אדם ממנו אני מנסה לקנות מוצר מסוים (הוא לא מסכים שאעביר לו במחלקים את התשלום מאחר וזה מנוי חודשים ויש צורך שירד כל חודש אוטומטית 50$) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: כאשר אני ניגש לACCOUNT OVERVIEW אין לי שם שום הגבלה וכן גם כאשר התקשרתי\שלחתי אימייל לפייפל הם אמרו שלא אמור להיות שום הגבלה והבעיה נובעת מהמערכת הפנימית שלהם שאמורה למנוע FRAUD. עכשיו השאלה שלי האם משהו ניתקל אי פעם בבעיה דומה ואיך היא ניפתרה? אם אני אזמין כרטיס אשראי בינלאומי מהבנק האם הבעיה תפתר? והאם יהיה ניתן להוסיף FUNDS מכרטיס אשראי בינלאומי(כי מהכרט…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים