עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://stream.eizodana.com/olympus/m01_hi.wmv אני לא חובב ערוצי טבע וכאלה, אבל זה די מדהים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by sgt_flippy,

האם להסתובב עם אולר שוויצרי יגרום שיעצרו אותי? האם חשוב אורך הלהב או הסכין?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by the red dragon,

אוקיי שלום אני חייב את העזרה שלכם דחוף יש לי אפשרות לטוס ב7 ליולי לרוסיה אבל הבעיה היא שהטיסה שלי עוצרת בהתחלה במוסקבה ואז צריך במוסקבה לחכות 8 שעות עד הטיסה הבאה שלי ואני טס לבד לבד ואני רק בן 16 וההורים שלי מפחדים לשלוח אותי מה לעשות? האם זה באמת מסוכן וזה שדה תעופה ענק והם אני ילך לעיבוד מה לעשות? אני צריך עזרה מאנשים רציניים תודה..

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. הלוו אני מחפש חנות מקצועית זולה ואמינה! במרכז ( רמת גן -תל אביב -גבעתיים-בני ברק) אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני רציתי לקנות מIQPC אבל הם מאוד רחוקים לי... (אני גר ברמת גן ) והם באשדוד ואם יקרה משו למחשב למי אני יילך? ועוד כמה שאלות מזה אריזת OEM?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש איזו סדרה טובה שהיתה בערוץ AXN פעם, מדובר על סדרת הרפתקאות שדומה קצת לאדון החיות (BEASTMASTER) ולהרקולס שהיה שם פעם... משהו עם מכשפים וקוסמים, אני לא בטוח אבל אני חושב שהשחקן שגילם את ג'ימי בלויס וקלארק שיחק שם... יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. http://www.siz.co.il/my.php?i=xmmkizmtr2nw.bmp השאלות הן: 1) מצא לאילו ערכי M יש למשוואות הבאות א)שני שורשים ממשיים שונים ב) שורש ממשי אחד ג)אין שורשים ממשיים _________________________ לפי מה שאני יודע התנאים לסעיף א' הם דלתא>0 וגם A לא שווה ל-0. התוצאה שלי יצאה M לא שווה ל-1 וזה נכון אבל כשצריך את המשוואה > מדלתא יוצאות לי התוצאות 3- ו 5 שהן לא נכונות

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Holy,

http://postalnetwork.org/cgi-bin/dl/download.cgi?file=36

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by R0ck,

מוקדש בחום לכל המלש"בים בפורום, למען יראו וייראו. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שמעתי וגם קראתי באתר שאיי סי קיו יתחיל לעלות פה כסף,משהו כמו 10 דולר לשבוע. שזה אומר 40 שקל לשבוע. האם אתם תמשיכו להשתמש בוא ולשלם,או שפשוט תעברו למשהוא אחר כמו אודיאגו וכדומה? ???

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by POD,

איך אני יכול לוודא שהטלפון יעבוד לי באותה רשת שיש בישראל? רשת ORANGE. תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, בגלל סיבות רבות החליטו הורים שלי לעבור להתגורר באוסטרליה שבה יש לנו דודים וקרובי משפחה.. לאחר תהליך לא קצר של כמעט 3 שנים, קיבלנו את הוויזות והאישור לעבור. כעת כל מה שנותר לנו זה למכור את כל מה שיש בכדי להגיע לאוסטרליה עם כמה שיותר כסף ולא להסתבך על העברת דברים לחול כי בעצם אנחנו מתחילים שם את החיים מחדש, בית, עבודה, מסגרת חינוכית וכדומה.. עכשיו אני לומד כרגע בכיתה ט', בן 15 ונמצא בהקבצות א' בכל המקצועות (פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית), רציתי לדעת האם לדעתכם אני יצליח להתאקלם בהצלחה מבחינה לימודית הן בגלל השפה שיהיה עליי ללמוד בצורה מעמיקה והן בגלל הרמה שכאמור ישראל אחת המדינות הנכשלות בתחום החינוך, אני ישמח מאוד שתביעו את דעתכם בנושא, תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by galai198777,

שלום איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? אני צריך מסך עד גודל 24 או 27 אני רוצה לחבר את המסך למחשב נייד ואני גם מחבר אקס בוקס למחשב דרך מתאם לכידה ומשחק באקס בוקס ורציתי גם לדעת איזה מתאם לכידה הכי טוב ועוד משהו איזה מחשב מומלץ? מיני pc? או מחשב נייד?

14. Started by manevra,

לכל אחד יש איזהשהו תחום שאותו הוא הכי אוהב ובו הוא הכי חזק במחשבים ותיהיו אמיתיים אצלי אישית המשחקים שלטו עד גיל 17. נ.ב לכל העונים על התשובה האחרונה !!! DOWN DOG

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכם. אני רושם כאן גם מתוך סקרנות וגם מתוך תהייה של ממש. חיפשתי מוצר מבוקש מאוד באיביי - iPhone. מצאתי מודעה. מוכר עם פידבק מדהים - מעל 5000 פידבקים חיוביים. הייתה לו מודעה מפתה (למעשה - יותר מדי מפתה). אבל בגוף ההודעה הופיעה כתובת אימייל ששם ביקש מהקונים לפנות אליו. בקצרה: מדובר ב scammer. מה השאיר אותי המום: - חיפוש אחרי ה item number כעת לא מעלה שום תוצאות ב ebay. - היסטוריית הדפדפן שלי בבירור מראה את הכתובת הבאה ואת מספר הפריט (ראו למטה). - המוכר שלכאורה מכר את ה iphone מתעסק באופן קבוע אך ורק בחלקי חילוף לרכבים. ואני שואל את עצמי - האם הוא פרץ לחשבון ה ebay של המוכר, או שהוא הצליח למצוא חולשה באתר של ebay עצמו (הישג בלתי מבוטל)? - לא נראה לי, אבל חליל…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by TeaTime,

הסקר החשוב ביותר בתולדות האתר עכשיו בעמוד הראשי! רוצו בהמוניכם להצביע

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by yanushka,

http://www.dumpalink.com/media/1122027238 למרות שהמלוכסן הציץ, זה מדהים.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום! אני מתכנן קניית 2 מחשבים בימים אלו ואני מתלבט בין קניית מחשב מנעה מחשבים וKSP. האחרונים זולים יותר (לא בהרבה) אך מציעים פחות אחריות. לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל האחריות הנוספת, אבל השאלה היא אם עדיף לקנות מרשת כמו KSP או מחנות בודדת... תודה!

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by guycnaan,

למי שראה היום... לפי דעתי היו כמה קטעים מצחיקים ביותר,וברור שיש כשרון וכבוד,אבל יש הרבה להשתכלל כדי שהם יוכלו להגיע לרמת סאות' פארק... מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. תראו... שמתי לב שהאתרים הבאים: walla nana ynet start וכו' וכו'...בחיים לא נפלו , אפילו לא פעם אחת . על איזה שרתים הם מאוחסנים? על מחשב שעשו ממנו שרת? חוות שרתים ? מעניין אותי לדעת איך הם לא נופלים אפילו נפילה הכי קטנה למשך שנים...

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. http://gbtvpc.com/ http://m.podshow.com/media/382/episodes/54051/hd-54051-03-16-2007.mp4

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by המפציץ A החמקן,

היום חוגג 17, אז מזל טוב לי ;D

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by yarin2113,

סכין קרמביט מcsgo תעבור במכס?

24. Started by invergado,

שאלה של הדיוט, יש לי דרך כלשהי לדעת אם פרצו לי למחשב ? התעוררתי בבוקר ופתחתי את הדפדפן, הפונטים היו על גודל אחר לגמרי מהרגיל. כאילו מישהו חיפש לקרוא שם משהו והגדיל את הכתב עם ctrl + בנוסף תיקייה אחת הייתה פתוחה. יש לי זיכרון צילומי מעולה לגבי הפעם האחרונה שבה נגעתי במחשב, כך שאני יודע טוב מאד מה היה פתוח ומה היה סגור אם מישהו פורץ לי למחשב, האם הוא בעצם יכול לעשות שם מה שהוא רוצה? לפתוח תיקיות, למחוק קבצים, להיכנס לדפדפן שלי ומשם למייל וכו' וכו'... ? יש לי חשד לגבי בנאדם מסויים. יש לי את הפייסבוק שלו, אבל סביר להניח שזה לא נותן כלום. עזרה בבקשה !

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.