כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
עכשיו רק נשאר לי לברר אם אני רשום אצלם בתור ערבי או שהם שלחו את זה לכל המנויים
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. כל כמה חודשים אני צריך לנקות את המחשב שלי מבפנים. לצורך העניין אני קונה בכל פעם שתי פחיות ספריי של אוויר דחוס (400 מ"ל) כדי לבצע את העבודה. התחלתי לחשוב לאחרונה אולי לקנות מדחס אוויר חשמלי קטן ולחסוך כסף לתווך ארוך. ראיתי מדחסים כאלה שנועדו למילוי אוויר בצמיגים לרכב בסביבות 250 ש"ח. הנה דוגמה לאחד כזה: http://www.21.tv/p-81104/d79ed793d797d7a1+d7a7d795d79ed7a4d7a8d7a1d795d7a8+d79cd7a8d79bd791/cf-6/?a=a למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה? זה יכול לעשות את העבודה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה מטומטמת אני יודע, אבל יש לנו ויכוח קטן בשעורי אנגלית אם משהו מכיר מילה כזו, שירגיש חופשי לשתף, תודה!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש את הסוגים של ה High - end ז"א ב700-800 ש"ח אם יש משהו שעולה יותר אבל שווה משמעותית אז תציעו בבקשה ריצה על מדרכות בעיקר ופחות שטח.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתחיל לחפש עבודה ורציתי להתייעץ לגבי השכר שאני צריך לבקש. הנתונים הם כלהלן: יוצא יחידת מודיעין עילית 4 שנים של נסיון בתחום התקשורת CCNP JNCIA ידע ונסיון במגוון יצרנים בתחום הנטוורקינג. כרגע אני עובד מעל שנה בחברת תקשורת. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לא אני לא מנסה להתחיל ת'ראד טולקינאי (למרות שאתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים) אז ככה : אח שלי קנה חרב אבירית כזאת ליופי אז אמרתי לו שיעשה ממנה חרב רונות (rune) / פסוקים אז הוא הציע שנחרוט את מה שכתוב על הטבעת משר הטבעות השאלות: איפה אני משיג את הכיתוב המלא שיש על הטבעת בצורה ישרה (יש לי בעיגול אבל אני לא יודע מה ההתחלה)? יש הצעות לכיתובים אחרים? אני מבטיח לשלוח תמונות ברגע שנחרוט (או יותר נכון נשלח לחריטה)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני כבר סובל מזה 3 שנים יש לי בכול הגב ממש מלא פצעונים של החום על הפרצוף אין בכלל רק על הגב וקצת מאוד על החזה. הלכתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לרופאת עור היא אמרה לי ללכת לשמש ולהישתזף ואז זה ירד תחשבו מה היא אמרה לי. אחרי זה הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לו שזה מה שהיא אמרה לי לעשות ואל הביאה לי משחה אז הוא צחק ואמר שהיא מטומטמת פשוט הוא צריך ללכת היום מוקדם שאני יחזור ומאז לא חזרתי אילו עבר חודש. יש מישהו שיש לו את הבעיה הזאות? מה הוא שם על הגב?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפני שאתם קופצים, ראיתי היום בדרך, ובכללי מלא תמונות שנראות כמו מה שמצורף (החלק העליון שלה צהוב, רשום שם בשורה הראשונה יחי [משהו] ובשורה מתחת המלך המשיח, ומתחת לזה תמונה שלו עם הידיים למעלה), אני מחפש צילום של המקורית ואיזה רבי נמצא שם מצטער שאני לא מבין יותר, זה בשביל חבר ואני לא ממש רשום לשום פורום אחר אז זה מה יש. מצטער על הציור [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הגעתי למסקנה, חברות ומחשבים לא הולכים ביחד... זה פשוט לא בריא... בוא נגיד את זה ככה, באה אלי פעם ילדה למוד למתמתיקה ואחרי כמה זמן הראתי לה מארזים בvirtual hide-out... :-\ (Gay) אני באמת... האם אתם, עמוד הטווח של ארצנו, המודרים ואנשי המחשבים, האם לכם יש חברות???? ואיך אתם עושים את זה!!!!!!!!!! אל תקראו לי ספאמר כי אני לא omerk!!!
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
איך זה הולך שם? קונים באתר ואז באים לקחת? או שבאים לשם, בוחרים וקונים? (כמובן שזה עדיף ) ובמקרה כזה - הבנאדם מסביר ומייעץ מה לקנות? ואיך השירות? ודרך אגב...יש חנות שקוראים לה "אייבורי מחשבים"...מישהו קנה שם פעם ויכול להמליץ/להזהיר (;D) ? תודה...
-
קניתי לפני שבוע משחק מחשב מבאג מחשבים, כשבאתי להתקין את התוכנה ההתקנה אמרה לי שהסידיקי פגום. מיד התקשרתי לחנות , והם הפנו אותי להד ארצי - מפני שלדבריהם האחראיות חלה על המפיצים. התמיכה התכנית של הד ארצי הפנתה אותי לשירות לקוחות, וכאן הבלאגן התחיל. ענה לי מישהו שאמר לי שהוא יבדוק את זה ושאני אתקשר אחרי ארבע, והתקשרתי רק לגלות את המשיבון שאומר שאחרי ארבע הם לא עובדים. אז הלכה שישי שבת של לשחק, וניסיתי שוב ופשוט השירות לקוחות מתו, אין כלום, אחרי עשרות צלצולים אפילו לא ענו פעם אחת. אז אין לי למי להתקשר, אני חוזר לתמיכה טכנית, ומבקש את האחראי, ואחרי הרבה צעקות מהצד שלי, הוא אומר שהוא יעביר את זה הלאה והם יתקשרו אלי היום. להפתעתי אף אחד לא התקשר, ואני בטוח שהחברה פשוט לא שמה פס.…
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
בוקר טוב. אני מחפש להקות בסגנון של דיו, בלאק סאבאת', ריינבוו, זאפלין ודיפ פרפל שאולי איכשהו פיספסתי... old school הבי מטאל... בלי גראולינג (או איך שלא קוראים לצעקות המעצבנות האלה- סיגנון פנטרה...). חשוב מוסיקה טובה (ולא אלקטרונית!), עם זמר שלא הורס (דוגמאת דיו ועוזי אוסבורן המלך ;D) :ylsuper:
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עד מחר לבחור בין 2 התשתיות...] אני מקבל מהעבודה אינטרנט חינם מה כדאי לקחת? בבזק גם אני מקבל ראוטר נורמלי של DLINK ובהוט ההוטבוקס עם מלא בעיות..
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה). כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה? הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
Perhaps one of the most interesting and colorful words in the English language today is the word fuck. It is the one magical word, which, just by its sound, can describe pain, pleasure, love, and hate. In language, fuck falls into many grammatical categories. It can be used as a verb, both transitive (Mary fucked John) and intransitive (John was fucked by Mary). It can be an action verb (John really gives a fuck), a passive verb (Mary really doesn't give a fuck), an adverb (Mary is fucking interested in John), or as a noun (Mary is a terrific fuck). It can also be used as an adjective (Mary is fucking beautiful) or an interjection (Fuck! I'm late for my date with Mary). …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-