כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
ניקיתי את המחשב שלי מאבק לפני כמה ימים, אבל עדיין נשאר אבק באזורים קשים. ניקיתי את המחשב עם פן, ומטלית מיקרופייבר. הבעיה שיש אזורים שלא ממש מתנקים מאבק, התושבת ברזל שיושבת על המאבד, התושבת בין הכרטיס למאוורר.. מה עושים במצב כזה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למשהו? או שיכול להגיד לי איך עושים את זה בOPEN OFFICE
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני אפתח בהצהרה שאין לי שום ידע בשיווק ושום ידע בפרסום, עם זאת אני מעוניין לקבל רעיונות מהחבר'ה פה בפורום על פרסום ויצירת קשר עם לקוחות פוטנציאלים דרך האינטרנט. עכשיו ללב הנושא - אבא שלי הוא קבלן עצמאי, והוא ומחשבים לא הולכים ביחד (בלשון המעטה), אז לקחתי על עצמי פרוייקט קטן לעזור לו לפרסם את העסק באינטרנט ולהגיע ללקוחות פוטנציאלים ומכרזים שונים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני עובד במחשבים שכיר 10 שנים והחלטתי לעבוד בצורה פרטית הבעיה שאני לא יודע איך בונים מחירון כל אחד נותן מחיר אחר ואין מחיר אחיד , יש כאלה לוקחים 200 לשעה ויש כאלה גלובלי איך עושים את זה ? משהי רוצה שאני אבוא אליה הביתה להתקין Win מקורי ולעשות לה גיבויים כמה לגבות ? יש לי הוצאות דלק וכו' כמה לוקחים על חלק ? אני לא חנות ולא יבואן , כמה לוקחים כדי להרוויח אבל גם לא לגנוב ? תודה . http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15 שם רשום שרק ביקור זה 150 - 200 + מערכת הפעלה 180 - 350 ? ניקוי וירוסים 150 - 200 ? ללא ביקור ?
-
- 49 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב2 נושאים: דבר ראשון, כמה עולה לתקן ג'נט קידמי, כלומר לזרוק את הברזל הקיים, להרכיב אחד חדש? דבר שני, מה ההבדל בין שלושת הצמיגים האלו ואיזה הטובים ביותר? MAXPOWER STARFIRE FIRESTONE כמה צריכים לעלות רביעת צמיגים מכל חברה כולל הרכבה ואיזון פרונט? אם אין מבינים כאן בפורום, אשמח להמלצה לפורום הטוב ביותר שאוכל לשאול את השאלות הנ"ל (קארספורום?).
-
- 22 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
נתחיל מהשאלה החשובה והקשה: בלוח אם, בכרטיס מסך, בזיכרון מטמון ושאר רכיבים במחשב יש דיסק קשיח פיצפון, האם אפשר להשתיל שם טרויין? אם כן, פירמוט רגיל של BIOS עם דיסק ווינדוס - ימחוק את זה? אם לא, איך אפשר לפרמט את החלקים האלה? התייעצתי עם דוקטור מהטכניון והוא אמר לי שכנראה אפשרי אבל צריך לבדוק את זה כי זה מסובך.. השאלה הפחות חשובה: קניתי דיסק מקורי של ווינדוס, אבל מחנות די חאפרית במחיר מוזל, איך אני יכול לבדוק שהדיסק מקורי? ואני לא מתכוון וCD KEY, אלה שהדיסק לא דיסק צרוב עם טרויין או משהו כזה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש דרך לרדת ממעקב על נושא בלי לשלוח הודעה נוספת ולבטל בה את המעקב תחת "אפשרויות נוספות" ? לא רוצה להספים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים. השאלה בכותרת. רציתי להוסיף ולשאול מה במידה והעובד מעוניין לגדל זקן מלא קבוע (מטעמי דת לדוגמא)? תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אחחח, איזה יופי, תענוג. למי שמכיר, סבבי, למי שלא ( כמוני ), אני מקווה שתהנו. יש לילדון כישרון ופוטנציאל אדיר.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש חוק מסויים שאוסר על חברות להמשיך לחייב אותי כשנגמר לי מנוי לאינטרנט ? היה לי באנדל בבזק בינלאומי והוט, עם בזק דיברתי והם ניתקו אותי בזמן, הוט החליטו להמשיך לחייב אותי...בנוסף ברוב חוצפתם, הם קנסו אותי על זה שביטלתי את ההוראת קבע, למרות שאני לא חייב להם כלום וכבר יותר משנה אני משלם להם דרך בזק
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי נוסע בקרוב לטיול ביפן. אני מתלבט מה כדאי לבקש שיקנה לי ב 3,500 ש"ח? אשמח להמלצות מה כדאי לקנות בסכום הזה.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה בקול גבוה אבל לפעמים השכנים מתלוננים. מה אפשר לעשות? אין לי בעיה להשקיע עבודה וגם קצת כסף אם צריך. כל רעיון יתקבל בברכה (האם יש סוגים מסויימים של עץ שצריך להצמיד לקיר החיצוני?)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מחפש מקום מקצועי אמין וזול שאפשר לקנות שם ואם יש אפשרות למקום עם תמיכה טלפונית זה עדיף תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברתי צריכה להחליף עכשיו את רכב הליסינג שהיא מקבלת מהעבודה. עד עכשיו היה לה יונדאי גטס שהיה לנו סבבה איתה, ועכשיו מציעים לה שתי אפשרויות - יונדאי i10 או מזדה 3 (כשהמזדה 3 תעלה לה יותר בתשלום החודשי). בגדול אנחנו מעדיפים רכב קומפקטי (חניה וכו') מה גם שזה יחסוך הרבה כסף. השאלה העיקרית היא איך ה-i10 לעומת הגטס, כלומר האם נקבל עם אוטו דומה למה שהיה לנו עד עכשיו, או שנקבל רכב הרבה יותר גרוע שכבר עדיף לקחת את המזדה. עוד כמה הערות: זה רכב ליסינג, אז לא איכפת לנו דברים כמו צריכת דלק וטיפולים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי מוצר דרך eBay ב14 לחודש. המוכר שלח אותו ב17 לחודש. בעמוד המכירה היה רשום שהמשלוח לישראל הוא Standard Int'l Shipping ומחירו הוא X דולרים. כדי לדעת באיזה משלוח מדובר שלחתי הודעה למוכר דרך מערכת ההודעות בeBay והוא אמר שמדובר בUSPS PRIORITY. לאחר שהשתמשתי בקוד מעקב שהוא שלח, גיליתי שמדובר בUSPS FIRST CLASS (זול יותר, פחות טוב). לכן יצרתי איתו קשר דרך eBay, עם תיאור הבעיה. שאלתי מה ניתן לעשות בעניין. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו. קצת לאחר מכן קיבלתי הודעה אוטומטית מeBay שאמרה שיצרתי קשר לאחרונה עם אותו משתמש, ושנמצא שמישהו נכנס לאותו משתמש ("accessed") ע"י צד שלישי שאינו מורשה, ושאולי השתמש במשתמש למטרות הונאה/רמאות. אז כנראה שזה קרה לאחר שהוא כבר שלח לי את זה, כי ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במה עדיף להשתמש בכרטיס אשראי או בצ'קים ?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי כ.אשראי חד פעמי מהדואר. עכשיו יש בו סכום כסף , שלא מספיק למוצר שאני רוצה , שבשבילו אני צריך תוספת של עוד כ100 שקלים. עכשיו הכ.אשראי שיש לי עכשיו רשום בחשבון שלי בפייפאל. השאלה שלי היא אם , ואיך אפשר להעביר סכום מהכרטיס אשראי לחשבון שלי בפייפאל ? וכמה עמלה בערך אמורה פעולה כזאת לעלות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC . השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ? או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי בדואר 200 שקל מadsense. בשביל, להתנסות בשיטת הפירסום של google. העניין הוא כזה, שאני נרשמתי לפני שנתיים בערך ורשמתי את הבלוג שלי. ועדכנתי אותו פעם אחת, וזהו.. מאז לא נכנסתי אליו. מה הסיכוי שזה מזה?! חחח עוד מישהו קיבל?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתחיל קורס פסיכומטרי באפריל ואני רוצה לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני זה כי יש לי כמה נקודות חלשות שאני רוצה לעבוד עליהם כדי שאני לא אהיה בפיגור אחרי הכיתה בקורס........... כעקרון אני מחפש מורה פרטי שיהיה מעודכן בחומר של הבחינות האחרונות ושיהיה בן אדם נחמד שאפשר להסתדר ולהבין אותו ועדיפות אם הוא סטודנט למדעי המחשב או מתעסק במחשבים כי יש לי נטייה להבין אנשים כאלה יותר בקלות. תודה למסייעים אגב המורה צריך להיות מירושלים או אחד הישובים הסמוכים.....
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-