עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sfree,

אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה.. זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.

2. בשעה טובה, נזרק לו הפנטיום 4 הותיק שהחזיק אותי תקופה לא רעה, והוא מפנה את מקומו למען מערכת מתקדמת. המחשב נקנה והורכב ביום שישי, חייבל ציין שמעולם לא לקח לי כל כך הרבה זמן להרכיב מערכת, השקעתי ביותר הפעם זה המפרט: Intel Core i5 750 @ Stock w/ Scythe Yasya Asus P7P55D EVO 2x2GB G.Skill ECO Edition DDR III 1600Mhz Intel 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS Zotac GTX470 1280MB LG DVD±RW GH22LS50 x22 CoolerMaster CM 690 II Plus S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1600 RPM SeaSonic 750W Gold X-Series זה לפני שהתחלנו להרכיב: וזה התוצאה הסופית: וכל מה שהיה בין לבין ניתן למצוא כאן: http://www.facebook.com/album.ph…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Morphine,

מי נבחן בעבר? כמה קיבלתם? אני לומד בימים אלה לפסיכומטרי, כרגע אני רק משנן את מאגר המילים בעברית ואנגלית. יש טיפים מאלה שנבחנו?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. מוכן לעשות קעקוע אמיתי על הגוף במקום גלוי לעיין תמורת תשלום של כל חברה שתרצה תמורת תשלום כמובן . יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ThePorscher,

הרבה זמן לא היה לנו כזה... אז הנה, ת'רד מזל טוב! (או במילים אחרות: free spam!) היום אקדח נעלה (TopGun למי שעוד לא הבין...) חוגג 18! אז טל... מה אפשר לאחל לך? עד 820! (ל-800 כבר הגעת... ) עכשיו כשהחוק מתיר לך לשתות, תשתכר הרבה! :alcoholic: (שמעתי שזה מצחיק, אני צריך לראות את זה מתישהו... ;D) ואני לא יכול בלי קצת להזכיר לך את הבאסה: בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה! נקנח בהצפת סמיילים קטנה: :birthday: :biggringift: :birthday: וכניטב המסורת: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל"ט! :-*

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכולם.. עברתי כבר על שלוש חנויות DVD וVideo שנמצאות באזור מגורים שלי. ואין שום סרט שעונה לשם הזה. מישהו מכיר ספריית וידאו ששם הסרט נמצא בטוח? אם זה עוזר השם של הסרט באנגלית זה The Fly. תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by slider,

לפי מה שהבנתי מת'רדים שונים שעסקו בחניות מומלצות, PCH היתה אמורה להיות חנות מאוד זולה(מה שנכון, נכון) ובעלת רמת שירות טובה, ולכן גם החלטתי להזמין מהם את מחשבי החדש. הזמנתי את המחשב ביום ראשון ה 09.03.03 , למחרת התקשר אלי אחד מאנשי המכירות והודיע לי שאין את המארז שהזמנתי(אחד של SIMBADDA) והציע לי לבחור מארז אחר וכך גם עשיתי. לאחר מכן הוא הבטיח לי שתוך שבוע ההזמנה תהיה מוכנה ואני אוכל לקחת אותה מהסניף ברמת-גן. שבוע עבר(9 ימים ליתר דיוק),הגיע יום שלישי וההזמנה עדיין אינה מוכנה. התקשרתי לחנות כדי לשאול לפשר הדבר, ונאמר לי שיש סיכוי גדול שהזמנה תהיה מוכנה באותו יום ושהם יצרו איתי קשר תוך מס' שעות. חיכיתי לצלצול אבל הוא לא הגיע. למחרת, התקשרתי שוב, איש נחמד ענה לי וביקש ממני ל…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. נמאס לי ליהיות כזה עגלה אז החלטתי שאני מתחיל לרוץ לי בפאנן בתוך המושב. אז הבנתי כבר שאסור לאכול ממש ליפני כי אז אני אקיא, או קיי, אבל אז הבנתי שצריך לפני הריצה לאכול חלבונים ואחריה לאכול פחמימות או איזה שטות כזאתי, זה משנה בכלל ? ואם אתם יכולים תנו דוגמאות שאפשר להשיג, איזה אחד אמר לי : "תאכל שומן דגים" וטען שזה בריא :s05: ושלא ייפלו עליי שהייתי צריך ליפתוח את זה באיה פורום רפואה, אין לי כוח להכין משתמש וכל זה, פשוט אני רוצה לקבל תשובה פשוטה וזהו.. תודע.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. ראיתי את זה רק לפני כמה ימים ולא בדיוק הבנתי את הקטע עם הטבעת בסוף, מה הקטע?? מישהו יכול בבקשה להסביר.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. ראיתי היום פרסומת לנעליים החדשות (באירופה?) של ADIDAS שיש להם בפנים מיקרו-מעבד שמודד את המשקל/מהירות ומכוון את הקפיצים בהתאם לנתונים (הוא דוגם 1000 פעמים בשניה). נראה מעניין (אם כי בטח לא זול), ורציתי לדעת, אם מישהו יודע כמה זה עולה בערך ? מישהו ניסה את זה ? מישהו ראה למכירה כאלו בארץ? http://www.adidas-1.com/ http://www.gizmodo.com/archives/adidas-1-selfadapting-shoes-015943.php

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by raiman1,

מישהו מכיר מקום מענין בירושלים .??? איזה שיעמום

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה. אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אהלן אנשים, לאחרונה נתקלתי במשהו שממש התמיהה אותי. הלכתי לתומי ברחוב וראיתי סניף של בנק דיסקונט. התקדמתי עוד כקלימוטר וראיתי סניף של בנק מרכנתיל עכשיו אתם תוהים מה כ"כ מוזר? תסתכלו על הלוגואים ותבינו לבד! האם מרכנתיל זה חלק מדיסקונט? או שסתם במקריות מוחלטת מדובר בלוגו זהה ב-100%? אני מניח שמישהו פה ידע את התשובה לעניין...

15. Started by TheFly,

יש לי טלויזיה (CRT) ישנה שלא עובדת טוב ואני רוצה לתת אותה למקום שממחזר פסולת אלקטרונית. אני לא רוצה לזרוק אותה לפח ולזהם את הסביבה. המקום הקרוב ביותר שאני מכיר שאוסף פסולת אלקטרונית נמצא בתל-אביב.. מישהו מכיר מקום כזה בסביבת נס-ציונה/רחובות? או אולי מקום רחוק יותר שמגיע לאסוף את הפסולת האלקטרונית מהבית? זה מתסכל שאין מרכזים לאיסוף פסולת אלקטרונית בכל עיר. נקווה שהמשרד להגנת הסביבה יטפל בזה בקרוב..

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יש לי נוקיה 3510 אני מחפש אתרים שנותנים להוריד ציצולים באיכות 4 פולי אייקונים ושטויות אחרות אני לא מחפש אתרים ששולחים הודעה לפאלפון עם הצילצול (עולה כסף) אלה אתרים שנותנים להוריד שירים שאפשר אחרי זה להעביר לפאלפון עם כבל/אינפרה אדום. תוכנות שיכולות להמיר קובץ mp3 לצלצול באיכות 4 פולי גם יתקבלו בברכרה. דרך אגב הכל חוקי

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מה מחירו בשוק? יש למישהו אותו? אם תרצו לכתוב אם אתם מרוצים אני אשמח מה מחירו בשוק בבקשה הבנתי יש אחריות 3 שנים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שמעתם על מישהו שחטף דוח על זה?? ועוד משהו...המשטרה מכירה בזה בחוק?.? אמרו לי שזה לא חוק...והמשטרה לא מכירה בזה... מישהו גם שמע על זה?.. מה המייל של "אור ירוק"??

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. קבוע אחרי השעה 13:00 הסטים לא נפתח לי, היום פתחתי אותו בבוקר והוא נפתח בלי בעיה. זה ממש בלטי ניסבל, הזמן היחיד שיש לי לשחק זה בערב, ה OB עלה לי 200 שקל ואני לא יכול לשחק בכלל! ממש ביזיון. לעוד מישהו יש בעיות כאלה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אתמול אחרי שהמקלדת החביבה והנחמדה שלי של מייקרוסופט מתה בסייבא טובה לאחר 5 שנים שיש לי אותה כשעוד יצאה לשוק והייתה חדשנית בשל היותה אל חוטית היא עברה נתיחה של אחרי המוות לצורך שעשוע וסתם כי היה לי משעמם.. הכנתי לכם מיני בוק של התהליך ושקצת תבינו כמה לכלוך ואבק צוברת מקלדת ש"מעשנת" (אוכלת) במשך 5 שנים ת'אוכל שלי... באמצע הפירוק- המקשים שהוצאתי עד לאמצע הפירוק- ה-F10 המסכן שנשבר בעת נסיון הוצאה מהמקום- כל המקשים בחוץ!(מצאו- איפה F10) - המקלדת ללא מקשים!(חוץ מהמולטימדיה)- קצת מאקרו לצורך מבט מקרוב על האבק- מה שקורה למקשים הגדולים אחרי תקופה ארוכה- כל המקשים עם פניהם מעלה- כשהיינו קטנים היינו עושים ערמת ילדים, עכשיו זה ערמת מקשים! ;D - מקווה שנהנ…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. היי, בעוד שבוע-שבועיים יגיע לביקור בארץ קרוב ונשאלתי אם אני רוצה להזמין לו משהו והוא יביא איתו את מה שאבחר לרכוש. בהתחלה נפתחו לי העינים, החמדנות השתלטה עלי וכבר דמיינתי איך אני חוסך אלפי שקלים על ההפרשים הכל כך גדולים בין המחירים שם לאלו המקומיים... אבל עכשיו אחרי שאני יושב קצת ברשת אני מגלה שאולי בעצם אין לי יותר מדי מה לבקש. ז"א, בהנחה ואין לי צורך לא בסמארטפון, לא בSSD, ולא בכרטיס מסך ואין אפשרות שהמוצר יעלה על גודל מסוים (אף אחד לא יכנס למטוס עם מקרר או טלוויזיה)- יש לכם רעיונות כלשהם לרכישה? מה אתם הייתם קונים?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. פשוט נראה זוועתי. מי תכנן אותו לעזאזל? איך מעיפים את כל הצד השמאלי של החדשות האלה? טוב שהתוכנה לא תופסת עכשיו את כל המסך.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by TeaTime,

הסקר החשוב ביותר בתולדות האתר עכשיו בעמוד הראשי! רוצו בהמוניכם להצביע

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Virus x,

בהמשך לסקר אתם מוזמנים להיתפרע! מה הייתם רוצים שיהיה לכם בבית\בחדר? והכי חשוב איזה שימושים לאותם מחשבים-לדוגמה אחד להורדות אחד למשחקים וכו'. אצלי יש 2! אחד משרדי ואחד נייד.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים