כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
או שזה סתם מאט, ולא משפר כלום.. מב אומרים?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני שומע על המון אנשים שמשלמים הרבה פחות ממני ואני לא מבין פשוט איך?? לבזק אני משלם ל-3 חודשים ראשונים על 2.5/250 40 שזה בסדר אבל אח"כ 80 מחיר קבוע... בזק בינלאומי 3 חודשים ראשונים חינם אח"כ 70 או 80 לחודש לא זוכר בדיוק... העניין שאני בהתחייבות ואני יודע שלמרות זאת אין בעייתיות לעבור לחבילות אחרות עם יותר רוחב פס בתקופת ההתחייבות שמתי עין על ה-4MB(שלא תבינו לא נכון..אם אני יעבור ל-4מגה אני לא מחפש גם הוזלה וגם לעבור ל-4...ל-4 150-160 בחודש לספק+תשתית ייראה לי סביר..ל-2.5 לא כ"כ) בכל אופן מה דעתכם על המחיר שאני משלם ? אם יקר איך לדבר איתם בטלפון על מחיר זול יותר ? לבקש נציג בכיר יותר ? לאיים בהתנתקות (שלא נראה לי כ"כ עוזר כבר...במיוחד לא שאני בתקופת התחייבות) ? יש לצ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסאי מכונות באפקה שנה א' מסלול ערב. אני מעוניין להרחיב את הידע שלי גם בנושא האלקטרוניקה ומחפש קורסים בתחום (מס' חודשים עד חצי שנה לקורס) היכן אתם ממליצים ללמוד? אני מאזור ראשל"צ בנוסף למישהו יש מידע בנוגע לשכר של טכנאי סלולר בחברות הסלולר? מה השכר ואיך העבודה? אני מגיל צעיר בתחום ופירקתי ותיקנתי את רוב מוצרי החשמל שיש בבית ובעל שתי ידיים "ימניות" ומאוד אוהב את הרעיון בלעבוד במעבדה בלי הצורך לשרת אנשים כל היום כמו שאנשי מכירות ושירות לקוחות עושים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני: http://www.keshet-tv.com/program.asp?ProgID=1199 אחרי: http://members.lycos.co.uk/ewingum/assaf/keshet-tv.htm ;D (כל הזכויות על המוד שמורות למסטיק, הידוע בכינויו "מעיין" :-*)
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי מעניין אותי מאילו בתי ספר אתם אולי אחד מכם בבית ספר שלי אני בגבעת גונן
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.hriders.com/ לאן נגיע בקצב הזה.. קצת קשה להאמין שהם באמת מחזיקים טרהבייט עבור כל חשבון חינמי..
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
די ישנים.. עם מגירות סקזי וג'יגות של זכרון וכאלה ואין לי מושג מה לעשות איתם. למישהו יש חומר קריאה על כאלה דברים? הסבר מה זה מה יהיה נחמד..
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר מבולבל מכל השינויים. חלק אומרים לי שמגיל 24 מותר לשתות שליש. ומתחת לגיל הזה אסור לשתות כלום. בקיצור כדי לעשות סדר בבלאגן - מה מותר, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה שירים שיש בסרט אסקימו לימון
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, כולנו מסתובבים באינטרנט ופוגשים ילדות\בחורות (כל אחד והגיל שלו) דרך מסנג'ר אייסיקיו ואתרי היכרויות שונים. כשאין תמונה ואתם יודעים רק את השם כיצד תוכלו לדעת אם היא כוסית או לא? אז אני מציע בתרד שתתנו את השמות שברגע ששומעים את השם יודעים שהילדה כוסית. אני אתחיל, שם שפגשתי כבר 4-5 ילדות כאלה ומבלי יוצאת מן הכלל כוסיות אחת אחת, השם הוא נועה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה). בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה. קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\? זה בת גלים? טוב כנראה שזה בת גלים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שהגבתי בדיון של סצינת הפעולה הטובה ביותר , נזכרתי בשורה האהובה עליי ממטריקס לאחר שניאו מתחמק מהכדורים , באה ( אני לא מאמין שלאחר ראיתי את הסרט 7 פעמים שכחתי אותו ) החברה שלו ואומרת לשומר ואומרת : dodge this , זה היה משפט מחץ "קלאסי" . כמובן יש עוד מלא , רציתי לדעת מהי השורת המחץ האהובה עליכם ?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
חלומות: 1. קרה לי כמה פעמים שאני ישן ופתאום בחלום שלי מצלצל טלפון ואני עונה וכביכול מתחיל לדבר אבל בסופו של דבר קורה הטלפון הבאמת מצלצל. איך זה קורה? ולמה? יעני איך דברים מהמציות יכולים להשפיע על החלום שלנו? "הכוח": 2. אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת את דעתכם בנושא. בימים האחרונים צפיתי בכל סרטי "מלחמת הכוכבים" שבהם לוחמי הג'די משתמשים "בכוח" שלהם. חשבתי אולי "הכוח" הזה באמת קיים? כאילו קרה לכם שאתה נמצאים במקום מבודד ופתאום מרגישים מישהוא מתקרב? אפילו שהוא מתקרב ממש ממש בשקט? האם ההרגשה שלכם בזה שהור מתקרב תלויה בזה שאני מרגישים את "הכוח" שלו? אני יודע ששתי השאלות דיי מטומטמות אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים כאלה אז חשבתי אולי יש להם משהוא לספר שאני לא יו…
-
- 48 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדגם הספציפי שבתמונה, אני אודה לך מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיקרוגל built -in שהדלת נפתחת כמו תנור צבע נירוסטה חיצוני ושיהיה מותג כמו דילונגי וכל החברות הללו ולא חברות כמו סוני למיקרוגל אפשר עזרה כאן זה הכי נורמלי לשאול תשאלה הזאת מחפש דגמים הגודל לא משנה והליטר לא משנה כמה שיותר אופציות יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ע"י לחיצה על "צאט אונליין" בטולבר החדש שלנו, תוכלו להיכנס למערכת הצ'אט החדשה שהשקנו היום ביחד עם הגירסה החדשה של מערכת הפורומים. בהנחה שכבר יש לכם חשבון פעיל אצלנו באתר - אתם לא צריכים לבצע יותר שום כניסה נוספת! המערכת תזהה אתכם בצורה אוטומטית ותכניס אתכם לחדר הצ'אט, בו תוכלו לדבר עם יתר חברי האתר, להתייעץ בזמן אמת, להעביר את הזמן, ואף לנהל שיחות אישיות עם חברים - בשיחה אחד על אחד או ע"י פתיחת חדר צ'אט פרטי! שימו לב: לאחר פתיחת הצ'אט, תוכלו תמיד למזער את החלון ע"י לחיצה על כפתור המזעור. לחיצה נוספת על "צאט אונליין" תפתח אותו מחדש ותכניס אתכם בחזרה לחלון הצ'אט. כמו כן תוכלו לפתוח את הצ'אט בחלון דפדפן נפרד, על ידי לחיצה על כפתור ה"חץ" האמצעי (ליד כפתור הסגירה והמזעור). …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מאוד מעריך את האתר הזה ולומד ממנו הרבה. האתר רציני עם מנהלים מקצועיים ובמיוחד אני אוהב את המדור ל'מפרטי מחשב'. אתם עושים עבודה נהדרת יישר כוח! למדתי להעריך את החברות המובילות בשוק והכי חשוב למדתי מושג חדש: זבל ג'נרי ועד כמה פראייר מי שקונה "מחשב פיצוץ!!! מחיר מבצע!! רק היום!!" שמפורסם בעמוד האחורי של העיתון בזכות האתר הזה התחלתי להתעניין בנושא והיום אני סוג של פריק מחשבים. בעיקר אהבתי את הכתבה המאוד מעמיקה בנושא המיקרו-ארכיקטטרוה של Nehalem http://hwzone.co.il/articles/corei7_preview/ אני נמצא בהליך של למידה ורוצה להיחשף לעוד מידע מאתרים נוספים. האם יש פורומים ואתרים ברמה כמו האתר הזה? (לא רוצה FXP או משהו כזה) עדיפות לאתרים בעברית, אפשר גם באנגלית תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ארבעה אנשים צריכים לעבור את הגשר, כל אחד עובר אותו בפרק זמן שונה, הראשון ב-5 דק', השני ב- 10 דק', השלישי ב- 20 דק', והרביעי ב-25 דק'. תוך 60 דק' הגשר מתמוטט ואסור שיהיו יותר משני אנשים על הגשר, בנוסף, יש גם פנס, לא ניתן לחצות את הגשר ללא פנס. כיצד יוכלו הארבעה לחצות את הגשר בשלום? אם חובה פנס, ואני מניח שאסור לזרוק אותו לצידו השני של הגשר, אז רק אדם אחד יוכל לעבור בגשר נכון? או שאני מפספס פה משהו? :-X (2 יכולים לעבור בן זמנית) בכל אופן איני מצליח לחשוב על פיתרון.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ... יש לי בבית מזגן של GRAETZ דגם לא כזה ישן ואני לא מצליח להעביר אותו למצב של חום . כלומר בקיץ הוא היה על קור ואחשב אני לא יודע איך להעביר אותו לחום קיצר צריך עזרה ......חחח מה אני יעשה ואת ה ההוראות שלו אני לא מוצא ...HELP
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בא לי לראות סרט מדע בדיוני טוב :> סרטים שראיתי בזמן האחרון וממש נהנתי "פרבר 13" - היה מצויין. אוהב סרטים בסגנון הזה. גם Death Race\"מירוץ קטלני" נהנתי בעיקר מהטוויסט הלא צפוי שהם עשו. בעקרון כל סרטי מדע בדיוני-פעולה :>
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי ברשותי הבקר Logitech Chillstream. יש עליו ציפוי פלסטיק רך (מט שכזה) אשר הפך לדביק. פתחתי ב"כללי" כי כבר נתקלתי בבעיה במקרים אחרים / מוצרים אחרים. אני מניח שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור - הרי כנראה הפלסטיק התחיל להתפרק או משהו כזה. האם מישהו מכיר דרך לפתור את הבעיה הזו? אולי משהו שיורד את הציפוי הרך הזה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-