עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by davidreznic,

בתחילת מרץ אנחנו אמורים לבחור מגמה שנלמד שנ הבאה (כיתה י') וחייבים לעשות בה 5 יחידות בגרות. האפשרויות הן: פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, פסיכולוגיה+כלכלה, סוציאולוגיה+כלכלה, פסיכולוגיה+סוציאולוגיה, ספרות (אין מצב!!!), מחשבים, קולנוע-תקשורת. אני חושב שאני אבחר פיזיקה כי אני לומד את זה השנה (חמד"ע) וזה מעניין. רציתי לדעת איך אפשר להמשיך עם זה בצבא ובאוניברסיטה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתלבט באיזה מגמה כדאי לי לבחור (בעתיד, איזו תכניס לי יותר כסף ), יש לי אחלה ממוצע וציונים, ולדעתי לא תמיד מה שהכי יוקרתי יקח אותי לעתיד טוב יותר אז תשפטו אתם.. האפשרויות: 1) תעשיה וניהול-זו נחשבת המגמה היוקרתית ביותר, אני אצטרך להשקיע בשבילה (לעלות קצת את הציון במתמטיקה). זו בעצם מתמחה בניהול, סטטיסטיקות, טכניקות שיווק, הנדסה כלכלית ועוד. 2) ניהול עסקי-זו המגמה השנייה ביוקרותה, אבל יכול להיות שבעתיד היא תכניס לי יותר כסף. זו מגמה בעלת מסלולים רבים, כגון ראיית חשבון (סוף י"ב תעודת רואה חשבון מוסמך, סוג 2). לאחר מכן אני יכול להפוך להיות רואה חשבון סוג 3 (מומחה, נחשב יותר טוב) או לבחור במספר מסלולים שונים באוניברסיטה כגון: כלכלה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.. ודר…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by uppercut,

אהלן חברים, לא ממש הצלחתי לכוון לאיזה פורום אני צריך להדביק את הנושא הזה אז שמתי בכללי אני בטוח שמפה זה יגיע למקום הנכון. בכל מקרה אני בעל עסק ובין השרותים שלי נכלל צילום ופקס בקטנה... בקטנה ולאט לאט גודל. עד היום הייתי על hp officjet 8500a ואחרי המון בעיות החלטתי לשדרג... אני מחפש משהו אמין וחסכוני משולב כמובן ושיהיה לייזר. לא משנה לי אם זה שחור לבן או צבעוני העיקר שהטיונר לא יעלה לי 1000 שח. אני די נואש מהחוות דעת הלא אמינות בזאפ... מה גם שכמעט ואין. תראו למשל פה המדפסת נראת מפלצת ראיתי גם ביוטיוב קצת עליה... והחוות דעת נשמעות בזאפ מפחידות מאוד. סומך עליכם! אם יש מישהו שיכול להמליץ מנסיון זה הכי טוב! תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=10308&&subp=11&which=8&action=vote הנה לינק לבחירת מורה השנה..................................................

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אהלן חברה. קניתי (בשעה טובה ומוצלחת ) כרטיס טיסה לדרום אמריקה (סאו פאולו). הודיעו לי שאני יכול לבחור כבר מעכשיו את המושב שאני רוצה לעצמי ונכנסתי לבחור. לצערי גיליתי שכמובן כל המושבים הכי טובים (עם המקום הנוסף לרגליים) כבר תפוסים.. חח. אז כעת נותר להתפשר איני מנוסה מטיסות (טסתי פעם אחת בגיל 12 ולפולין בכיתה יב' ואני ממש לא זוכר כלום מהטיסה.. לאדע למה) ואיני יודע ממש איזה איזור עדיף, ולכן אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים יותר מנוסים בטיסות ממני. מדובר על Boeing 777 - 200/200ER . נכנסתי לאינטרנט ומצאתי תרשים מדוייק של המושבים במטוס וצירפתי אותו פה. דבר שאיני מתפשר עליו בשום צורה וסיכוי - חובה חובה לשבת בצד הכי ימני של המטוס ליד חלון (מסיבה פשוטה שכשאני נרדם אני תמיד נוטה…

• 23 תגובות
    • 19.1k צפיות
  6. Started by avi2014,

לאחרונה אבא שלי סובל מכאבי גב והוא מחפש מזרון נורמאלי.. חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=WUORTOTEVA1 עד 2500..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by moshe_91,

שלום לכולם בקרוב מאוד אני משתחרר ואני רוצה לקנות למפקד שלי מכונת קפה עד 300 שקל מאתר זאפ .. הבעיה שאין לי ניסיון ומושג במכונות קפה אז אני צריך את עזרתכם .. אני רוצה מכונה שרק צריך לשים את כל המצרכים, לשים כוס וללחוץ על הכפתור ושזה יכין לי קפה .. קפה טחון (נס קפה) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by darkie,

מתוך הרשימה הבאה איזה מהפלאפונים הוא הטוב ביותר והמשתלם ביותר? Motorola e770, Nokia 6280, Motorola V3X, Samsung 900, Nokia 6230i. אני כבר כמעט סגור על ה6280, יש מבין הרשימה פלאפון טוב יותר? חשוב לי שייהיה נגן MP3 איכותי ומצלמה איכותית. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

שלום, השנה היא השנה ה"גורלית" בלימודי התואר שלי במדעי המחשב. אני צריך לבחור אחד מבין 3 המסלולים הנ"ל: עיבוד אותות מערכות מידע ביואינפורמטיקה (סידרתי אותם לפי הסדר עדיפויות שלי) רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי, והאם למדתם איי פעם באחד מהמסלולים הנ"ל. ד.א. אני לומד במכללה למנהל בראשל"צ, אז אם מישהו למד(או עדיין לומד) את אחד הקורסים במקצועות הנ"ל אנא רשום את התרשמותך מהרמה שם.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ליאור שמש,

בשיקול לבחירת מקצוע יש להתייחס להרבה גורמים כמו:אהבת המקצוע , תנאי עבודה וכדומא... אחד הגורמים שברצוני לשאול הוא: באיזה תחום יש את הכי הרבה ביקוש , תנאים טובים או בקיצור מה הולך בשוק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. <חפירה> [move][glow=red,2,300]אבל תקראו בבקשה אם אתם יכולים לעזור[/glow][/move] טוב עכשיו אני כיתה יב' ויש את המיונים הצבאיים לשם וחזרה, היום נפתחה בפני האפשרות להירשם למיונים לעתודה (אני בקטע של להירשם לכל מה שאפשר ואז אם אני מתקבל לבחור בסוף). אה, אני בן יחיד ואין מצב שאמא שלי חותמת אז אני לא רוצה להגיש קפה אז אם אני רוצה להתחיל להתמיין לעתודה אני צריך בהתחלה לבחור את המקצועות שאני מעוניין. בתכלס אני אוהב מחשבים ומתעניין בזה, גם חשבתי על חשמל ואלקטרוניקה שגם נשמע לי מאוד מעניין ואבא שלי הוא מהנדס חשמל. מבחינת משכורות במחשבים אפשר ישר להתחיל בסכומים גדולים, אבל מתכנת בגיל 40 זה כבר לא פשוט (יעדיפו מישו צעיר עם רעיונות). וחשמל מתחילים בקטנה אבל בונים עם הזמן ומהנדס …

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  12. שלום, אני עכשיו בי"ב ואני לומד רק מקצועות הומניים בהגברה ולא ריאליים. עכשיו, אני חייב לעשות עד סוף השנה בגרות ב-5 יחידות במקצוע אחד ריאלי כלשהו מבין המקצועות הבאים- פיזיקה, מחשבים, כימיה, ביולוגיה או אלקטרוניקה. הבנתי שביולוגיה לא כדי לעשות כי צריך להשלים המון פרוייקטים וביו-טופיים וזה בלתי -אפשרי ושפיזיקה ואלקטרוניקה זה יחסית קשה. אז אני מתלבט בין כימיה לבין מחשבים. מה כדי לי ללמוד? יש לי חצי שנה ללמוד מאפס את כל החומר ולעשות בגרות ב-5 יחידות בציון 75 לפחות, באיזה מקצוע יהיה לי (יחסית) הכי קל לעשות את זה? תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by wooper,

שלום יש אשכול על נעל לריצה שזה לא התחום שלי מה שקורה זה שאני קונה נעלי נייק כל שנה והם נקרעות די מהר אפילו שנה לא מחזיקות אני רץ אבל לא רציני רוב הזמן אני הולך יש לי הרגשה שהרגל שלי קורעת את הנעל מכיון שהיא רחבה יש לכם המלצות על נעל חזקה ולא כבדה בכלל כל הנעליים האלה מבד לא עמידות ופשוט נקרעות

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. Started by Ben N,

אהלן חברה. לפני כמה חודשים החלטתי שאני חוזר לכושר (אחרי הניוון שרירים שנוצר בחיל האוויר.. חח) ומתחיל לרוץ שוב. כיום אני רץ כ7 ק"מ אך לצערי אני עושה זאת עם נעליי New-Balance בערך בנות 3-4 שסיימו את תקופתן ואני בכלל לא יודע עד כמה הן מתאימות לריצה ובפרט ריצות ארוכות כאלה. אני סובל כרגע מכאבים קלים באיזור הכף רגל (מאיזור תחת הבהן, לא הצלחתי ממש למקד את הכאב - זה לא שריר כי אחרת הייתי מוצא אותו בזמן שאני מעסה את המקום, אבל פשוט לא מצליח למצוא את הנקודה.. אני מרגיש את הכאב רק כאשר אני מטה את הבהן ימינה/שמאלה) ומעל כף הרגל (לא בקרסול אלא כאילו בעצם שמתחת לברך). אני חושש שאני מפתח שברי מאמץ ולכן אני לוקח מנוחה דיי ארוכה (3-4 ימי מנוחה בין ריצה לריצה). אני משוכנע שזה נוצר עקב…

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Access Denied,

אחי רוצה לקנות נעלי ריצה חדשות לצבא ולא יודע מה עדיף. מדובר בסאוקוני כנראה (הוא מדד את רוב הדגמים ואין לו העדפה ממש) האופציות כרגע הם: Saucony Omni 8 Saucony ProGrid Ride 2 וה-ProGrid Hurricane 11 יש לו היום triumph 3 של סוקוני, אבל ה-7 פשוט יקרות מדי. מה אתם ממליצים לו לקנות?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by david32,

מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by aldema,

אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים: נוקיה 6630 סמסונג S410i סוני אריקסון W800 אולי גם V3... זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות. בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! לפני מספר ימים מת לי הפלאפון הישן שלי. נוקיה 3310 החזיק אצלי 5 שנים עבר צבא עשה בנג'י מ 5 מטר, צלל בתוך אוקיינוסים ומה לא. אבל זהו כנראה שנמאס לו והא החליט להפרד ממני בבעיית תוכנה מעצבנת. אחרי שאני מדליק אותו הוא מחילט לו פשוט להתקע. אלו היו ארבעה משפטים על הפלאפון הישן שלי. אבל כמו שאומרים כל שינוי קורה לטובה. אכשיו אני יכול לקנות לי אחד חדש. מה שהכי משמח אותי שאני קונה אותו בחו"ל. הייתי רוצה לשמוע מכם עצות איזה פלאפון נייד של נוקיה כדאי לי לקנות. התקציב עומד על 300+- $. נ.ב לא רוצה לשמוע על פלאפונים אחרים!!! תודה מראש L.A

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יכול להמליץ על פנסים מDX? יש שם מלא פנסי CREE ואין לי מושג מה כדאי. התקציב מקסימום מקסימום 20$. אם מישהו הזמין פעם פנס משם אשמח לחוות דעת. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Lev-UFO-Child,

היי נמאס לי המצלצול של משימה בלתי אפשרית אז אני מחפש צלצול חדש אני יכול לבחור כל שיר המשירים שיש ברינגטונס של אורנג' הכצלצולים נמצאים במדור orange fun כל הצעה תתקבל. נ.ב יש למישהו מושג אם ניתן להוריד את השיר של גיימס בונד

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by finish,

הייתי בעתודה טכנולוגית של חיל האוויר ואני הנדסאי חשמל סיימתי טירונות ואני בשבוע מיונים מציעים לי או להתחיל קורס טכנאי טילים חשמל בדרג ב'(נש"מ) או לעשות קורס הדרכה יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם: טכנאי טילים: יציאות 11/3 ,ניסיון לעתיד הדרכה: יומיות, בלי ניסיון לעתיד,שירות קל מאוד אני ממש לא יודע מה כדאי חברים שבצבא כבר אומרים ללכת על הדרכה וההורים לוחצים לעשות קורס נש"מ מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. היי לא מזמן התחלתי לעבוד באיזו חברת היי-טק, והגעתי לשלב שאני צריך לבחור את כל הקרנות למיניהן... בנוגע לקרן פנסיה וביטוח מנהלים וכל הדברים האלה שמסובכים גם ככה אני לא מצפה ליותר מדי עצות משמעותיות, כי יש כביכול תנאים מיוחדים לעובדי החברה, וגם ככה ב-45 שנה הרבה מאוד דברים יכולים להשתנות, אז זה די הימור בכל מקרה כנראה שאני אחלק את זה חצי חצי בין קרן פנסיה לביטוח מנהלים כי מבחינת עמלות אני משלם פחות או יותר אותו הדבר, ואולי נלך על משהו מסוכן יחסית בגלל שאני רק מתחיל לצבור כסף ואין לי מה להפסיד כל כך. לעומת זאת קרן השתלמות זה משהו שיגיע עוד 6 שנים - לא רחוק מדי. בעיקרון אמרו לי שכדאי לקחת קרן עם דמי ניהול נמוכים. בדקתי קצת באתר גמל-נט למי שמכיר - http://gemelnet.mof.g…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?

24. Started by eyarit,

מאחר ויש כאן המון אנשים בעלי ראש יצירתי הייתי שמח לקבל קצת רעיונות למציאת שם לעסק חדש העסק הוא גם חנות צילום, גם מעבדת מחשבים, גם סלולרי וגאדג'טים אשמח לשם מקורי ( לדוגמא: יועץ מס: מס-תיק) מי שימצא שם שייבחר ייזכה בדיסק און קי מתנה!

• 19 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. Started by Joli,

כבר הרבה זמן שאני רוצה לשים פס לד מתחת לארונות במטבח. בקיצור מצאתי באייבי פס (5M) נגד מים עם 60 נורות למטר, הבעיה שאני לא ממש מבין בחשמל ולא יודע איזה שנאי מתאים לו (כמה וואט כמה אמפר וכו'..) הדבר הזה יספיק לי? www.ebay.com/itm/12V-2A-Power-Supply-For-3528-5050-Led-Strip-AC-100-240V-Converter-Adapter-EU-US-/131281339453?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item1e90fa443d תודה.

• 4 תגובות
    • 9.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.