כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, אתמול פגשתי בנאדם שאמר לי לעזוב את כל התרופות כמו ונטולין וכו'... ואמר לי להשתמש בתרופות סבתא. במקרה של האסטמה זה להרתיח כוס חלב ואח"כ לשים כפית חמאה, להרתיח שוב ולערבב טוב טוב ולשתות. 1) מישהו ניסה זאת? 2) איך אתם מתמודדים עם המחלה?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם זה רק אני, או שלמעט האתר של מיקרוסופט (אתר בינלאומי), כל אתר אקדמאי, חינוכי או אוניברסיטאי בארץ, נבנו באופן מודע כך שהם במכוון לא יעבדו עם אף דפדפן אחר מלבד אינטרנט אקספלורר? (לדוגמה: HighLearn של אוניברסיטת חיפה: http://online.haifa.ac.il/ [מידע התמיכה בדפדפנים אחרים: http://online.haifa.ac.il/messeges/2009_03_HighLearn-Browsers-notice.htm])
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהנושא המקורי (דיוור ישיר) לא הלך, אני משנה לנושא קרוב. אשמח לשמוע כל רעיון לשיווק ופירסום מסעדה. לפי מה אתם הולכים למסעדה כזו או אחרת? מה דעתכם על אפליקציות שאתה עושה לייק למקום תמורת משהו מתנה? שמעתי על כמה מקומות כאלה רק בזכות זה. ואין לי הרבה חברים בפייסבוק.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התגייסתי באוגוסט לחיל חימוש והגעתי לבה"ד 20 לעשות טירונות ומשם לקורסים. הקורס שהביאו לי הוא "בוחן תחמושת". כרגע אני בקורס ורוצה לשרת קרוב לבית יומיות מסיבות אישיות (אבא שלי נפטר ואני גר עם אמא שלי ואחותי הקטנה - המצב הכלכלי לא משהו ואני רוצה לעבוד תוך כדי השירות). השאלה שלי אם אני לא אקבל את השיבוץ שאני רוצה אני יכול לסרב להתפנות מבה"ד 20 ? או שברגע שמגיע לי צו סיפוח אני כבר לא שייך לבה"ד 20 ? תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
כתוצאה משעמום לילי ושתיית סינגל מאלט עלתה במוחי המחשבה שמעולם, לפחות ככול הזכור לי, לא נפתח תרד בנושא. אז יש פה חובבי סינגל מאלטס?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במספר פרסומות של הרשתות השונות על המבצע הזה של משרד האנרגיה והמים, אשר הופיעו בעיתון "ישראל היום", התברר לי בפירוש, כי כל מטרתו של הקמפיין הוא לא לשמור על הסביבה, אלא לעודד תרבות צריכה (מקררים ישנים [אמקור ותדיראן ישראל] חייו חיי נצח, המקררים החדשים, אשר מסומנים ע"י משרד האנרגייה והמים כחסכוניים, בדירוג B או A [במיוחד LG וסמסונג] מגיעים כמעט תמיד פגומים מהייצור, או שהם מתקלקלים אחרי 3 שנים מקסימום, ומושלכים מיידית לאשפה או לגריטה), ולחשוף את הסביבה לזיהום של פסולת, חומרים מסוכנים וכן גז הפריאון (מקרר עם גז פריאון, מסוכן לשכבת האוזון רק כאשר משליכים אותו [כי אז נוצרים סדקים בצנרת שלו]. אחרת הוא לא יותר מסוכן ממקרר עם גז ידידותי לסביבה [מעגל הגז סגור הרמטית, ולגז אין לאן לב…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
במקביל לדיווח מ-Steam שמציג שיפור אפסי למצבה של AMD בשוק המעבדים, עדכון מצד מפתחת המבחן PassMark מצייר תמונה שונה לחלוטין ואופטימית הרבה יותר לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
היי לכולם ! מאחל לכל באי האתר וגם לאלו שלא, הנאה מהאירוע הענק ( במימדיו, נקווה גם באיכותו ). ושגם ישראל תשתתף בפעם הבאה.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברת DeepSeek הסינית זעזעה את שוק ההון העולמי עם מודל בינה מלאכותית חדשני שפותח בעלות נמוכה במיוחד, ומציב אתגר משמעותי למובילות השוק האמריקאיותלכתבה
-
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
הנה מצבי: אני מועסק בחברת פלקסטרוניקס דרך כח אדם בתור מריץ תוכנות בדיקה וכל מיני כאלה מרוויח מינימום אבל יש הרבה שעות אז זה יוצא יחסית סבבה... מצד שני הציעו לי לעבוד בחברת טאוור בתור מפעיל מכונה באותם התנאים םחות או יותר ר קשאני מועסק ישירות דרך החברה... ויכול להיות שיהיו קצת פחות שעות נוספות... מה אתם מציעים לי לעשות???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. לפני כשבועיים הזמנתי מארה"ב נגן mp3 של קריאייטיב (zen v plus) במחיר מציאה של 100 דולר (עוד 5 וחצי משלוח). הזמנתי אותו אל חבר שלי שמתגורר בשיקאגו ונמצא כרגע בארץ לתקופה קצרה. עקב מחדל בלתי מוסבר של החברה, המשלוח התעכב וחברי נאלץ להגיע לארץ בלי הנגן. מכיוון שהמחיר היה חד פעמי (כיום ניתן למצוא את אותו הדגם בערך ב-30 דולר יותר), החלטתי לא לבטל את ההזמנה ולנסות לשלוח את הנגן בחבילה בדואר. רציתי לדעת כמה , אם בכלל, יגבה ממני במכס. אני מאמין שהקופסא של הנגן לא שוקלת יותר מקילו שתיים (עם כל חוברות ההפעלה והכבלים), ושהקופסא היא ממוצעת. כמה לדעתכם יגבו ממני עבור המכס?!.....האם זה בכלל כדאי? תודה רבה, דוד.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
;D http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006580454,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה דרוש מקום זול או חינמי ונעים (לא זרוק) למסיבת רשת של 6-10 איש בי-ם. רצוי שיהיו בו מחשבים, אבל לא צריך עוצמתיים מדי בגלל שאנחנו לא עומדים לשחק BF2 ודומיו (נשחק Warcraft 3, UT2000, Warrock ועוד כמה). תודה, un|que
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תורידו את התמונה למחשב שלכם, שנו את הסיומת מ jpg ל rar , תסתכלו בתוך ה rar , יש שם עוד קובץ. neet, don't you think? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום... אני בתהליכי רכישת מחשב ואני עדיין מתלבט באיזה חנות לקנות אותו... אני מאוד מאוד נזהר כי לפני כמה שנים עבדו עליי עם מחשב ונתנו לי רכיבים פחות טובים ממה שביקשתי, בלי ידיעתי. כמובן, שהם אמרו שזה מה שביקשתי. כמובן - כי אני רוצה להשיג במחירים זולים- רציתי לשאול את דעתכם על KSP? הם זולים בצורה מעוררת חשד...? או שאני סתם פרנואיד...? אפשר לסמוך עליהם? אתם יכולים להמליץ על עוד חנויות מחשבים (בפ"ת בבקשה)..?? תודה רבה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף לפעלים באנגלית able בסוף. לדוגמא : UNCLOSEABLE (בלתי ניתן לסגירה)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ידוע לכם אם יוצא זיופים של נעלי נייק ? כי פשוט אני קונה מבן אדם נעליי נייק ב 250 שקל nike shox יפות והכל והאמת גם אם זה זיוף אני מרוצה מחזיקות לי הרבה זמן לא ניקרעות אבל בכל זאת יש זיופים בארץ וכאלה או שיש מצב גם שהוא מביא מקוריות שאולי פשוט לא אושרו או משהו כזה אני יודע אני יינסה לחפש דגם של נעל שקניתי ממנו ולשלוח לכם ... (נעליים מאוד יפות) הנה כאלה אני הולך לקנות ממנו ב 250 הכל הכל אותו הדבר איך הנעל ? http://www.runsport.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=676 וזה הנעל הקודמת שקניתי שאני כבר 4-5 חודשים איתה ו אין לה אפילו לא קרע אחד ואני הולך איתה יום יום חוץ מזה שהיא מתלכלכת לי כלום ... http://sportshoes.shopy.co.il/products/64850
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם מאמינים בחוצנים? או בכלל חיים מחוץ לכדור הארץ?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אצל אורי גלר.... אולי הוא מעפן אבל הוא מביא את בי ג'ז
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מדענים בדקו השפעות של סמים שונים על התנהגות עכבישים ויכולת בניית הקורים שלהם. התוצאות מאוד מעניינות...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-