כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אתה הזבוב , ברגע שאובמה מפסיק לנענע את האצבעות לחץ על העכבר וברח . http://www.microsheep.com/obama-vs-fly.html
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים השעה די מאוחרת. אני הולך לישון. עד שאני שומע את הזימזום באוזן, ישר אני קולט שזה הולך להיות לילה סיוט. אנשים ביום ראשון אני הולך לחנות ומתחמש בכל התכשירים שאתם תמליצו לי. מה אתם עושים נגד ה*****?
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אתמול הזמנתי את ה- ARCTIC COOLING SILENCER 1 וכבר היום הוא הגיע ...אני בהלם!!! וחוצמזה שהם נתנו לי שירות מעולה באי מייל לגבי מלא שאלות ששאלתי אותם. מעניין אותי לדעת אם אנשים נתקלו בשירות דומה?
-
רציתי להזהיר את כולם מהשירות הבזיוני שקיבלתי מחברת אורנג': שימו לב (למי שאין כוח לקרוא שיתמקד בחלקים המודגשים): בזיון מספר 1: שלחתי את המכשיר ה SE K610 שלי לתיקון במעבדת אורנג' עם בעיית "שן כחולה" קלה, המכשיר חזר אלי אחרי יום עבודה כטוטל לוס, כלומר לא ניתן לשימוש או לתיקון. התעצבנתי, אבל מילא... יכול לקרות, ציפיתי שחברת אורנג' תקח אחריות על המקרה ותתן לי מכשיר נורמלי אחר (חדש או מחודש). כאן מתחיל הזילזול האמיתי, חברת אורנג' טענה שהמכשיר התקלקל עקב קורזיה ולא בגללם, גם אם היתה קורזיה נשמע מגוחך שמכשיר יתקלקל בדיוק ב 24 שעות שהוא אצלם. בזיון מספר 2: הפיצוי היחיד שאורנג' הסכימה לתת לי על הריסת המכשיר (לפני ויכוחים סוערים) היה 180 שקל זיכוי לשדרוג למכשיר חדש. אחרי צעקות וריבי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה בכמה ימים אחרונים אני לא מוצא את עצמי... מצב קשה אני יודע.... משעמם לי רצח... כל דבר משעמם אותי... אני מתחיל משהו משתעמם ומפסיק... תעשו טובה.... קטנה.... שימו פה רשימת אתרים מעניינת... כל מי שמכיר אתרים מעניינים.. שאפשר לימצא בהם תוכן מעניין שישים אותו פה בבקשה... זה לא ספאם!!! זה מצב קשה של שיעמום!! משעמם לי רצח! I CANT TAKE IT ANY MORE !!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוריד דברים פתאום על 2-15 קיי, בלילה אולי זה יקפוץ ל200.. (במקום 500 כל הזמן) האם זה רק אצלי ?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לכאלה שלא מבינים דבר.. בלי לחץ של זמן, אני קונה עוד שנתיים וחצי.. אל תכנסו , בכלל לא! אף-פעם! אל תצילו אותי, ואם כן תכנסו בלי להבין מה אני רוצה ומה הבעיה. אני גם ככה לחוץ, אתם באמת רוצים שאטרח לנסות להסביר כדי שממש תוכלו לענות ולנסות לעזור? אני רוצה את המחשב הכי טוכ שניתן ןהשיג בייקום. יש לי בר מצווה והצלחתי לגרום להורים שלא מבינים כלום להסכים לפוצץ עלי ים כסף. מה זה משנה מה השימושים שלי. אני גולש לפייס, לפעמים יוטיוב ומשחק סוליטר, אני עדיין רוצה את הכי חזק יקר ובזבזני שיש! אלו כמה מהמשפטים הרבים שעלו לי לראש בחודשים האחרונים כתגובה לדברים שקראתי באתר. לכתוב את זה בשירשור הרלוונטי לא יפה, לא תמיד עומד בכלי הפורום או מזהם את הדיון ובכלל עלול לפגוע בכותב התמים…
-
- 81 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה האימל שלהם לשירות לקוחות ?! או מכירות או כל האלה שמתקשרים אליך שאתה רוצה לעזוב ? אין באתר שלהם אף אימל שום כלום. רק טופס פניה דרך האתר שלא עובד ! הם מעצבנים אותי לאללה אני לקוח שלהם כבר שנתיים , במגה וחצי ב29 שקל לחודש ללא התחייבות , ושנה שעברה איך שנגמרה שנה פתאום אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל , והתקשרתי והתעצבנתי עליהם והם התנצלו ושינו לי לעוד שנה בלי התחייבות ב29 שקל ועכשיו עוד פעם אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל לחודש הבא. כאילו מה חושבים שאנשים מטומטמים ? באיזו זכות גובים ממני יותר כסף בלי להודיע. ועוד בזמן האחרון האינטנרט שלהם כזה גרוע שאני חושב על לעבור לחברה אחרת בכלל. אני לא מחוייב להם לכלום אז למה לא להתקשר לשאול איזה מסלול אני רוצה ? למה לחייב א…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לאחרונה חישדתי את המנוי שלי אצלם ומה הופתעתי לגלות שיש הגבלה של 65GIGA תעבורה לחודש!!!! מצורף תמונה מה אתם אומרים התחילו עכשיו לאנוס אותנו לגמריי [attachment deleted by admin]
-
- 51 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אתרים עולים לאט הורדה סבירה , גלישה על הפנים!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטח חלקכם כבר ראיתם את המבצע של בזק בינלאומי על שידרוג חבילת גלישה ל2M ללא תוספת מחיר לחצי שנה. אמרתי לעצמי למה לא?, אמנם גם את מה שיש לי כרגע אני בקושי מנצל - אבל אם יש חינם לא ניקח ? אז התקשרתי אליהם, המתנתי מספר דקות על הקו, וועונה לי נציגת שירות שמבקשת ממני להמתין על הקו. ו... "המבצע הוא ללקוחות ADSL בלבד מכיון שלא קיימת חבילת גלישה של 2M בכבלים" אז למה לעזא... לא ציינתם את זה בפרסומת? הרי כ30% מגולשי האינטרנט גולשים דרך הכבלים (לפחות 200,000 לקוחות אם לא יותר). לא מספיק חשוב לומר להם שהמבצע לא בשבילם? אני מתאר לעצמי שאני לא גולש הכבלים היחידי שהתקשר וזה פשוט בושה לבב"ל, "לשכוח" קהל לקוחות שלם. . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות שמתי לב שבב"ל הקפיצו לי את המחיר של החבילה (ציפיתי לזה כי נגמרה לי החבילה) ולכן התקשרתי אליהם ואמרתי להם שיש לי הצעה מCCC ל5מגה ב40 שח' ללא התחייבות. הם כמובן ניסו לשכנע אותי בשיחה דיי ארוכה לקחת מסלול עם התחייבות בעלות גבוה יותר - בסוף אמרתי לנציג שימור לקוחות באופן חד משעמי או שהוא משווה את ההצעה או שינתק אותי במיידי. הוא שם אותי על המתן במשך דיי הרבה זמן ובסוף חזר וסיפר לי בשימחה שהוא קיבל אישור ללהשוות את ההצעה - 40 שח' ללא התחייבות ל5 מגה. היום אני נכנס לחשבון שלי ורואה שאני משלם 46 שח'. לא כלכך הבנתי למה אז פתחתי את הפירוט וראיתי את דבר הבא: קבועים 40.02 סה"כ עסקאות למע"מ 40.02 סה"כ לפני מע"מ 40.02 מע"מ % 6.40 16 סך הכל לתשלום 46.42 כלומר שהוא נתן לי…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ואו פשוט עד שאתרים עולים....... לא זז
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רק מה זה אומר בפועל? http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000547184&fid=585
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולנו ראינו את ה"פרסומת" שמופצת אבל עכשיו יש גם איומים - חברת בזק מאיימת על אותו בחור שיצר את הפרסומת באמצעות עורך דין. כל הכבוד בזק !!! מכתב האיומים http://www.shmul.com/bezeq/bezeq1.htm תגובת העורך דין http://www.shmul.com/bezeq/sommer1.htm ( יש שם גם את מספר הפקס של בזק - מי שרוצה לשלוח תגובות ) פשוט "נזק" בושה וחרפה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
למי שמנוי לבזק, כמה אתם משלמים תעריף חודשי עבור "קו טלפון"? והאם גם לכם כתוב תשלום קבוע עבור "עפרוני אפור" 3.16 ש"ח? כמה עולה התקנת נקודה חדשה בבית? ולגבי התעריפים, האם התעריפים בבזק אחידים לכל הלקוחות? או שמה יש כמו בחברות הסלולאר תוכניות משתלמות יותר לשימור לקוחות? כנראה חודש הבא נעבור להוט למסלול 700 דקות לכל היעדים (11 שעות ו40 דקות) בתשלום קבוע של 90 ש"ח. וזה מוביל אותי לשאלה נוספת, בנקודת ההתחברות להוט, כמה טלפונים מקבלים? והאם צריך לשלם על נקודה חדשה בבית ואם כן כמה?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני טכנאי מוסמך+ נסיון אך אין לי קשרים , ואני לא רואה מודעות בעיתון . מה אני עושה? מישהוא יש רעיון המלצה ... דרך אגב אני מתל-אביב אם מישהוא מעוניין שיפנה אליי במסנג'ר או באימייל . תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסביבות חודש יולי חיפשתי דרך יציאה מחניון כלשהו באיזור קניות כלשהו. (מעדיף לא לחשוף שמות) כשראיתי שרכב "יוקרה" גדול שחור וחדש מנסה להכנס לחניה בצד ימין עצרתי מס' מטרים מאחוריו הבחור הנחמד נסע קצת ימינה, קצת שמאלה, קצת ישר, הכניס רוורס והתחיל ליסוע אחורה.. ברגע שראיתי שהוא מתקדם אליי התחלתי לצפור הבחור לא שם לב וכמובן, נכנס בי. יצא מהאוטו, אמר שהוא נורא ממהר, ביקש סליחה, נתן לי שני כרטיסי ביקור שלו, הראה לי תעודת זהות, רשיון ותעודת אל"מ . לאחר מס' ימים יצרתי קשר והתחלתי את הבירוקרטיה.. בדקתי קודם במוסך שלי, הנזק הוערך בערך ב1200 ש"ח. הבחור לא האמין ושלח אותי למוסך שלו.. גם שם היתי וגם שם העריכו את הנזק בין 1000-1200. הבחור הציע ככה: או שתפנה לביטוח או שאשלם לך 400 שקל. אח…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=of0pfs8qZY8 לא יאמן....
-
- 12 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני מצאתי בחורה בת 19 בערך שהיא גיימרית ותיקה. היא מתעניינת ב- PS3, סיימה את כל ה-GTAים (כולל סאן אנדראס, והיא יודעת שהוא כבר ישן ושעוד מעט יוצא GTA4), אוהבת מאוד את סדרת היטמן ומשחקת כרגע ב- blood money, והיא סיימה כבר את כל שלושת המשחקים הקודמים בסדרה. היא אוהבת מאוד משחקי פעולה מגוף שלישי כמו סדרת טומב ריידר (והיא מכירה את לג'נד ו- anniversary) ואני חושב שהיא אוהבת גם את סדרת splinter cell. היא יודעת גם שיצא c&c3, והיא מספרת שידידים שלה לא מפסיקים לשחק (היא לא סיפרה לי במה עדיין). חוץ ממשחקים, היא מבינה בכרטיסי מסך (היא חולה על זה!) והיא יודעת להרכיב מחשב מבחינת פיזית וגם להרכיב קונפיגורציות (הצעות מחיר). היא אומרת שמשחקי מחשב אינם לילדים! איזה יופי! בפגישה השנייה …
-
- 92 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחי זה כל כך קשה להביא את ה SK7 לארץ? כמה זמן זה לוקח ? בחיאאת אני קונה 2 לבד ומביא עוד 10 חברים.. אני מחכה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-