עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

אני רוצה להזמין אוזניות מקילומבו, אבל מתלבט מאיזה סניף... יש אחד בחיפה ואחד בת"א. למישהו הייה ניסיון עם אחד מהסניפים האלה? אני רוצה לדעת איך השרות בהם ומה זמני המשלוחים (כמה זמן לוקח להם להוציא משלוח...) תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ward,

אז ככה..נגיד שמישהו טס לחו'ל והוא לא כל כך חזק באנגלית נגיד לא יודע כלום ..אז נותנים לו מין מחברת שכתוב בה כמה מילים שימושיות עם תרגום וזה..האם אפשר שמישהו יתן לי לינק לדף שכזה ? אם לא הסברת את עצמי נכון..אני אנסח את זה מחדש..ההה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

???

4. Started by RGod,

קיצר אני צריך המלצות לחברות איחסון שמאכסנות אתרים : שם חברה,כמה עולה,טובה לא טובה . : תודה .

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by DuduLem,

שלום לכם. שאלה בפניכם, הקדמה: אני עובד באבטחה. היום [קצת באיחור] קיבלתי את המשכורת של חודש יוני. עפ"י החישוב שלי היה מגיע לי X שקלים, (לצרוך העיניין כמה אלפים) וקיבלתי 200 שקלים פחות ממה שמגיע לי. המנהל של החברה, יצא לי לראות אותו פעם אחת, אין לי מושג מה השם המלא שלו, כי אני עובד דרך "קבלן" בנאדם שמקשר בנינו, ואם זה לא מספיק יש בנינו עוד בנאדם, שהוא כבר חבר שלי, והוא נותן בפועל את הכסף. סיבוך. סרטוט: מנהל -> קבלן -> חבר שאירגן אותי (ומביא לי את הכסף) -> אני. אם זה לא מספיק - החברת אבטחה הזו לא רשומה בשום מקום, וממה שהבנתי למעסיק אין תעודות וכו'. כשקיבלתי משכורת כמו שצריך, לא היתה לי בעיה עם כל הקומבינות האלה, אבל כשגיליתי שחסר לי 200 שקלים מהמשכורת,…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by IlanF,

מישהו יודע איפה אני משיג עוד אפקטים לוינדוס בשביל התוכנה הזאת? עברתי כבר על כל גוגל וכל מה שהצלחתי למצוא זה הורדות של הטריאל

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Super Sonic,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by --Adidas,

שלחו לי הודעה היום לאשר את ההגעה ואני מתלבט ..יש לי כמה שאלות ואשמח לעצות האם שווה ללכת איך הפרויקט הזה נחשב אני בעיקר מתכנן להישאר יג יד אלקטרוניקה עד כמה הפרויקט רלוונטי וכדאי? אם נגיד אני הולך לשמה אחרי זה אני יוכל ללכת לעוד מבחנים לעוד יחידות ופרויקטים ומה אני צריך לדעת למבחנים ? תודה לעוזרים אשמח לתשובה מהירה כי אני צריך להחזיר תשובה אם אני מגיע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בתור חובב HD אני מנסה לאסוף כל מיני תכנים איכותיים שמבטאים את האיכות שבHD הבעיה היא שאין לי הרבה מקומות להשיג חוץ מכמה תוכנות שיתוף והאתרים כמו של מיקרושיט שמביא כמה דוגמאות אין הרבה מקורות טובים (יש את usenet אבל בנתיים נשאיר את זה בצד) מישהו מכיר אתרים\מקורות נוספים שניתן להוריד בהם תכני HD ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. מה אני צריך לשלם כשיש לי קמפוסקארד, ישראכארט צעיר, ישראכרט חייל? שמעתי שבקמפוסקארד אין בכלל עמלות! כלום! זה באמת כך??? ומה עם שאר הכרטיסים?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. מי יודע מאיזה האתר אני יכול להוריד סירטונים של מיסטר בין בבקשה תעזרו

13. Started by liav12,

מתלבט לאיזה חדר כושר ללכת, הכי קרוב אלי זה הולמס פלייס בראשל"צ, מה אתם אומרים? כמה המחיר בערך למי שמכיר?

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה ללמוד בניית אתרים ועיצוב גרפיקה , בדקתי 3 מכללות . אם יש למישהו נסיון או המלצות אז אני אודה לו מאוד : 1- EPS--- http://www.eps.co.il/index.html 2- ג'ון ברייס --- http://www.johnbryce.co.il/ 3- המכללה למינהל --- http://www.college.org.il/courses/default.aspx?CourseId=183 תודה לכם

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by 1immortal,

LMFAO !!! אני מצטער , אבל הייתי חייב ....

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה וצריך להחליף את תעודת הזהות שלי,גם כי היא מאוד ישנה,וגם ישנו שינוי בכתובת שלי. ניכנסתי לאתר של משרד הפנים ויש שם קטגוריה של תעודות זהות (במקרה שלי תעודת זהות בעקבות שינוי בפרטים האישיים),באתר כתוב שלא חובה להגיע,אני רק צריך לשלוח את התעודה המקורית,צילום (פוטו רצח) ודרכון (?). בספח עצמו רשום שהנוכחות היא כן חובה (אז צריך להיות שם או לא?) ולא רשום שצריך להביא דרכון (גם ככה אין לי). אז מה עושים בדיוק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן אנשים! אני בקשר עם מישהיי כבר שבועיים, וקבענו מחר פגישה.. חשבתי וחשבתי לאן ללכת (סנוקר, באולינג, מסעדה, סרט = לא מיסתדר\נדוש) אמרתי נלך על פיקניק בים נזמין פיצה (אין ברירה, אין זמן להכין משו אחר..) שתיה חמה, כמה נרות.. מה דעתכם? לא טו מאצ' לדייט ראשון..? אל תציעו בקשה פאבים או משו דומה שנינו לא אוהבים.. מאומרים זה מתאים?? או יותר מידיי? פתוח להצעות חדשות.. כל האלו שיש להם הערות לא קשורות שמרו לאח"כ.. תודה מראש!

• 41 תגובות
    • 11.4k צפיות
  18. ניגשתי לאתר שלהם להזמין את הקינדל אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים והבנתי שאין בעיה בשליחה שלו לארץ, אבל אני רואה שהתווסף לחשבון בצ'קאאוט בסוף גם משהו שנקרא Import Fees Deposit על סך של בערך $70 שנראה שלא היה קיים בעבר אצל מי שקנה מהם. לפי ההסבר באתר זה פיקדון שיוחזר אחרי שינוכה ממנו מסים, בגלל שאני מבין שצריך לשלם גם מע"מ ומכס אין לי בעיה שזה ירד מאותו פיקדון או שאני אשלם בנפרד ואקבל את הפיקדון בחזרה במלואו, אבל בכל זאת זה יותר מחצי המחיר של המכשיר אז אני קצת חושש שמשהו ישתבש. מישהו רכש לאחרונה קינדל עם התוספת הזאת, ויכול להרגיע ולהעיד שבאמת מחזירים את הפיקדון ושאין כאן גביה כפולה או איזה משהו בעייתי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. http://www.transbuddha.com/mediaHolder.php?id=2353 היתי בטוח שזה אמיתי,עד שהראו את השמן על המיטה שיש לו מלא ברזלים בראש

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. שלום חברים, ידידה שלי מעוניינת לפתוח תיק ברבנות בכדי לצאת מהצבא כי לא בא לה בכלל על כל פנים, השאלה היא ,במידה והיא תפתח תיק ברבנות כאילו היא הולכת להתחתן רק מבלי להתחתן באמת, ישחררו אותה אוטומטית? זה יספיק רק להציג תיק רבנות? מישהו מכיר את החוק/יכול להביא קישור או משהו שיראה לי קצת פרטים? תודה מראש.

• 53 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. שנה של כל טוב לכולם (מאחלים - אני, Photoshop CS3 ו Wacom Graphire4 ) כאן מאוחסנות גרסאות ברזולוציות גבוהות ומתאימות לרקעים שונים (בפורמטים של 16:10 או 3:4): http://sharonbi.deviantart.com/art/Rosh-Hashana-Wallpaper-pack-137966164

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Alina,

? תודה

23. יום ראשון הקרוב יתקיים בכל הארץ מבצע מלביש של המנאייק, תחנות מרכזיות, תחנות רכבת, ובסיסים גדולים.. אז, שימו לב להופעה שלכם, או שתמיד יש את האופציה השניה, ואני מקווה שאתם רצים טוב, והיא לברוח כמו שאוהבים להגיד אצלנו, "איחלתי לחייל בהצלחה..."

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. ??? העלתי את התמונות ל-walla. מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים