עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kill_b7,

לי הוא לא עולה ולכם?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. "בצק אלים" הוא בלוג מתכונים קצת שונה, או כמו שמאיה (המפעילה שלו) כותבת: מוקדש באהבה למתוסכלי-מטבח שמאסו בחיים או סתם בעלי ידיים שמאליות, וכל בשלן חובבן באשר הוא. אתר מתכונים ממש נחמד עם הסברים טובים ובעיקר תמונות - תמונות של כל התהליך, המפורט בצורה נוחה וידידותית. ההסברים כתובים בשפה "בלוגית", כמו שמישהו בא ופשוט מסביר לך. ללא שפה טכנית נטו שיכולה דיי לדכא.. אני זרקתי ל-bookmarks בכל אופן http://www.bazekalim.com/

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שלום. סיימתי שנה ראשונה באוני' תל אביב במגמה להנדסה מכנית ואני רשום כבר לשניה. היו לי המון לבטים במהלך השנה, ובמיוחד השבוע האם להמשיך בתואר שבחרתי. מצד אחד הלימודים מאתגרים, והחברה ממש טובים. מצד שני אני לא יודע אם כול העסק יתאים לי בסופו של דבר למרות ששמעתי שאופציות התעסוקה מאוד מגוונות. אני שוקל לעבור למקצוע שאני יודע שמעניין אותי, ויעניין אותי בעתיד, מדעי המחשב. אציין שבשלב הזה האופציות העומדות לפני די מוגבלות. נתוני הסכם שלי לא מספיקים לת"א, ולמרות שסיימתי שנה ראשונה אם ממוצע סביר(80), זה לא מעניין שם אף אחד. לבאר שבע אני לא רוצה לעבור, מעדיף להישאר בבית. האופציות שנשארו הן מכללה(מעדיף שלא), והפתוחה שם עדיין ניתן להירשם. מחר יש לי פגישת יעוץ ושם אני יקבל קצת מושג אם י…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by J0n1,

משחק חדש שחשבתי עליו, כל אחד בתור יכתוב מס' והשני צריך להגיד עובדה שקשורה למס' הזה. לדוגמא, אם אני אומר 6,000,000 אז אפשר להגיד לי "6 מליון יהודים נספו בשואה... תשדלו לשמור על סדר ולא לכתוב מס' חדש לפני שעלו על המס' השני, וגם תשדלו לא לחפש כל דבר בויקיפדיה/גוגל, תפעילו קצת את התאים האפורים... אני אתחיל: 45

• 282 תגובות
    • 22.6k צפיות
  5. אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

בא לי תחביב חדש קצת משעמם בזמן האחרון, רציתי לדעת את החוקים לגבי סכינים ז"א מה אסור מה מותר איפה וכו' והאם יש אפשרות לקנות סכין לא חדה כדי שלא יהיו סיכונים להתאמן איתה אה ואם אני מזמין מחו"ל לא יתנו לזה להכנס? (קחו בחשבון שאני לוקח סכין לא חדה, אולי לא נחשבת לסכין בכלל?) לצורך העניין זה מה ששמתי עליו עין: http://cgi.ebay.com/Dull-METAL-Practice-BALISONG-BUTTERFLY-Knife-Trainer-/290488654763?pt=Martial_Arts_Equipment&hash=item43a2791bab

• 11 תגובות
    • 8.1k צפיות
  7. הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by POPSTAR,

WB = welcome back TY = thank you DMI = don't mantion it YW = your' welcome SUBICTA = shut up before i call the administrator A/S/L = age, sex, location N1 = nice one GJT = good job team GGA = good game all HS = head shot DIT = damn it WGLS = were gonn'a loss LOL = laughing out loud ROFL = rolling on floor laughing WTF = what the fuck OMG = oh my god OMFG = oh my fucking god BTW = by the way STFU = shut the fuck up SMDI = suck my dick ROFLMAO = rolling on floor laghing my ass off IDK = i dont know WTH = what the hell GG = good game GJ = good job NVM = never mind BG = bad game BJ = bad job FFS = for fuck sake ASAP = as soon as possible PME = private massage me BRB = be righ…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

שמעתי שיש תוכנה מחשב שדרכה אפשר לדבר אם אנשים בטלפון בחינם ויש לי שתי שאלות בנושא 1.האם התוכנה הזאת באמת קיימת? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? 2.האם זה באמת בחינם?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by HFDO5,

אני יודע שבפורומים פה אסור לפרסם אז מישהו יכול להציע לי איפה אפשר לפרסם? היה פעם בוואלה וכאלה לוחות אבל היום הם שולחים כולם ללוח הבטוח וזה פרסום בתשלום.. : מישהו יכול להציע מקום טוב לפרסום? ואם אסור לפרסם אתרים כאלה פה אז אוליי בפרטי.. :-\

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by maxwell10,

^

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by comandobx,

היי, רציתי לדעת מתי בערך יוצאים הדגמים החדשים של המעבדים של אינטל והכרטיסי מסך של nvidia. תודה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  13. שבוע טוב לכולם http://www.newegg.com חבר טס מחר לניו יורק,ואני רוצה לבצע הזמנה באתר ושישלחו את הפריטים לכתובת שלו. הוא יהיה שם שבוע,אז ככה שאני לא יודע אם זה יגיע בזמן הרצוי. יש פה מישהו שהזמין מישם ? אני מזמין מעבד I5 760 ,ולוח אם GA P55A-UD3. יוצא לי על שניהם 1084.לגבי זיכרונות אני לא סגור לבנתיים מאיפה לרכוש. אשמח לקבל תשובה בהקדם.תודה והמשך שבוע מהנה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Mingi,

חיפשתי חנויות מחשבים באילת כי אני רוצה לקנות שם דברים בזול ואני נוסע שבוע הבא.. כל החנויות מחשבים שם זה מקומי, אין שם שום רשת כמו באג למשל.. מישהו יכול לתת לי שם של חנות מומלצת שם? ואם היה לי ניסיון איתה מה טוב...

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. Started by subarel,

יש לי 8 דגי זהב באקווריום של 60X30X40 (בערך) כמה שאלות.. 1. באיזה תדירות צריך להאכיל אותם? 2. כמה חשובה טמפרוטרת המים שלהם? 3. הבנתי שפעם בחודש צריך להחליף 10% מהמים - זה נכון? 4. כמה דגים כדאי לגדל בכזה אקווריום? 5. עצות לגבי הגידול שלהם? 6. יש צמחי מים שמתאים להם במיוחד? או בכלל? תודה. : ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  16. האחת

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  17. Started by Bam65,

http://youtube.com/watch?v=cGPI0haXq1Q חחחח זה הרג אותי מצחוק...

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור מסך מחשב 18" של חברת HP??(כולל כל כל הכבלים למסך,המסך במצב מעולה). יש בעיה במסך שלפעמים הוא מתכבה כזה לבד,אבל זה לעיתים רחוקות. הנה תמונות של המסך:

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  19. מתי יש את הציונים לבגרויות בהיסטוריה, פיזיקה וכל זה?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  20. http://planet.nana.co.il/shvita71/index.html רציני או לא תחליטו לבד. הכיתה שלי עוזבת מחר את בית ספר בשעה 11 . אהל שם רמת גן

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. צהריים טובים. אני לפני פירמוט המחשב ורוצה לקבל מכם חוות דעת איפה יש לחפש לפני הפירמוט (כונן C) חיפשתי בתיקיה "המסמכים שלי","הורדות".. אבל תמיד יש את המקומות שיש לנו בהם קבצים ואנו שוכחים לגבות. אז אשמח לראות ציון מיקומי הקבצים שלפי דעתכם כדאי לחפש בהם. כאקסטרה, ארצה לראות רשימה של תוכנות מומלצות למחשב אחרי פירמוט - רשימה עדכנית נכון להיום. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Chevy,

אמי טסה להונגריה-בודפסט ביום א'. יש לכם עצות לקניות אולי? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם 8) - נא לא להפוך את זה לת'רד של "כל מה שאתה רוצה", משהו לא רציני...ואפשרויות אם שווה בכלל לקנות שם משהו

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני טס לארה"ב יש מצב אני שם במזוודה נרגילה עם טעמים וגחלים?

• 37 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A510 ובוידאו הוא מקליט רק 3 דקות ! זה מעצבן . יש לי מלא מקום בזיכרון אבל הוא נעצר ב 300 שניות ! ולא נותן יותר למה ? ככה זה מצלמה דיגיטלית ? יש לי ים מקום בכרטיס אבל הוא נותן לצלם רק 300 שניות כל צילום .

• 4 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים