כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אהלן http://www.online-sweets.co.uk/tubs-of-sweets/haribo-maoam-stripes-fruit-chews-sweets-tub.html אני מחפש את זה בנרות, איפה משיגים כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
השנאי של הקליפס (רמקולים ) (הופך 220V של הארץ ל110V) לא עובד. הנורית חיווי לא עובדת, ולא נותן מתח. יש רעיון כיצד אפשר לתקן אותו? או לחילופין, כמה עולה חדש כזה? ועוד שאלה, אם משהו יודע - יש לי סוני אריקסון T290 וכתוב IL ORENGE וזה מעצבן לאלא ואי אפשר לראות את התמונות ברקע כמו שצריך. אפשר להוריד את זה? אגב, המכשיר לא נראה לי תומך באיקונים (שמורידים את האיקון השקוף עבור הנוקיה. תודה!)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעריץ של לינקין פארק מאז שאני זוכר את עצמי, מרגע ששמעתי את CRAWLING בMTV כשהייתי קטן עד עכשיו אני חולה על השירים שלהם. לאור ההודעה שהם עומדים להוציא אלבום חדש הייתי באקסטזה כי ציפיתי לחומר יותר טוב, במיוחד לאחר השירים המעולים שלהם שאין טעם אפילו להתחיל רשימה אבל כשאני שומע את האלבום החדש... זה פשוט לא זה... הם שימו את הסגנון לגמרי, מייק שינודה עדיין חביב ומנסה להביא את זה אותו סגנון אבל צסטר בכלל הורס... לדוגמא Bleed it out שפופולארי בזמן האחרון, צסטר צועק סתם צועק בלי תוכן במילים או כלום... קיצור זה רק אני מרגיש ככה או שהם באמת איבדו את זה?
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שלי מהתקופה האחרונה. אני קונה המון מחו"ל, הרבה קניות מחנויות בארה"ב ומקומות אחרים מעבר לים, הרבה קניות באיביי, והרבה קניות בפורומים שונים מאנשים מכל רחבי העולם, מארה"ב, ועד סין הרחוקה. עם כל הניסיון שלי בתחום, מעולם לא ניתקלתי בשום בעיה בקנייה שכזו. תמיד המוצר הגיע באותו המצב שהובטח לי, המוכרים תמיד דיברו איתי באדיבות, ותמיד המוצרים הגיעו בזמן ותקינים. לפני כשבוע וחצי, רכשתי לעצמי באיביי נגן MP3 משומש עם אוזניות של סנהייזר ממוכרת כלשהי שהיא ישראלית. העובדה שהיא ישראלית בתחילה הייתה מאוד נחמדה. אמרתי לעצמי "ככה לא יהיו עיכובים במכס וככה לא יהיו עלויות גבוהות למשלוח", מעולם לא טעיתי יותר. המוכרת שלחה לי הודעה אחרי שהמכירה נגמרה וזכיתי …
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניתן רמזים: יש לו פאנל בקרה נוח והרבה יציאות I/O.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מת'רדים שונים שעסקו בחניות מומלצות, PCH היתה אמורה להיות חנות מאוד זולה(מה שנכון, נכון) ובעלת רמת שירות טובה, ולכן גם החלטתי להזמין מהם את מחשבי החדש. הזמנתי את המחשב ביום ראשון ה 09.03.03 , למחרת התקשר אלי אחד מאנשי המכירות והודיע לי שאין את המארז שהזמנתי(אחד של SIMBADDA) והציע לי לבחור מארז אחר וכך גם עשיתי. לאחר מכן הוא הבטיח לי שתוך שבוע ההזמנה תהיה מוכנה ואני אוכל לקחת אותה מהסניף ברמת-גן. שבוע עבר(9 ימים ליתר דיוק),הגיע יום שלישי וההזמנה עדיין אינה מוכנה. התקשרתי לחנות כדי לשאול לפשר הדבר, ונאמר לי שיש סיכוי גדול שהזמנה תהיה מוכנה באותו יום ושהם יצרו איתי קשר תוך מס' שעות. חיכיתי לצלצול אבל הוא לא הגיע. למחרת, התקשרתי שוב, איש נחמד ענה לי וביקש ממני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש איזו סדרה טובה שהיתה בערוץ AXN פעם, מדובר על סדרת הרפתקאות שדומה קצת לאדון החיות (BEASTMASTER) ולהרקולס שהיה שם פעם... משהו עם מכשפים וקוסמים, אני לא בטוח אבל אני חושב שהשחקן שגילם את ג'ימי בלויס וקלארק שיחק שם... יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי זימון להגיע לקד"צ טכני חיל חימוש מישהו יודע מה זה התפקיד הזה?זה תפקיד שקשור למחשבים או משהו כזה?או שזה לא מעניין ולא שווה ללכת מראש? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני חייב לשתף אותכם במה שקרה לי היום בעבודה בעיקר בעקבות ההלם התרבותי שזה כלל שעד עכשיו למען האמת אני בשוק ולא האמנתי שמישהו מסוגל לדבר אלי ככה. אז ככה, אני מלצר בגן אירועים באזור השרון (מקום נחמד מאוד, באמת) והיום הייתה לנו חתונה של זוג מהדרום שבא אלינו בהתראה של הרגע האחרון בגלל המלחמה (הם סגרו על האירוע ממש בתחילת הפסקת האש אז הם כבר היו חייבים לקיים אותו אצלנו). שנגמרה הקבלת פנים וניגשתי לשולחנות שלי (לקראת סוף החופה) ישב שם אדם חובש כיפה בן 25-30 שאיך שהגעתי התחיל לצעוק עלי שהוא חייב סלט רגיל (סלט ערבי - עגבניות, מלפפונים וכל השטויות הרגילות) עכשיו אנחנו מטבח רציני עם מנות איכותיות ואנחנו לא מחזיקים שטויות כאלה שדי מעליבות את השף הפלצן שלנו. הלכתי למארגן …
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
כבר תקופה שולחים לי דואר זבל כזה- אין לי מושג מאיפו הם לקחו ת"מחקר" שזין גדול =יותר נשים אני יכול להגיד לכם מניסיון שזה לא נכון בכלל לפחות לא במיקרה שלי בכל מיקרה הדואר הזה מעצבן מאוד זה דואר של שרלטנים שרק טמבלים קונים מהם מוצרים לפחות היו שולחים פירסומות מענינות יותר כמו פיצה\חנויות אלקטרוניקה וכו ודרך אגב הסינון של אוולה מחורבן אם יהיה לי כח מחר אני יחליף דואר אוולה שולח לי דברים רגילים לפעמים לספאם וחלק מהספאם לרגיל וחלק בכלל לא מגיע
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכתבה "רגע, יש עוד!" הפנתה אותי לעמוד פייסבוק. האם הזון מתחיל לתת תוכן בלעדי דרך פייסבוק? חבל, כי הוא יימנע ממני וכנראה שאוותר עליו. אני כנראה אחד מהדינוזאורים האחרונים שלא חסר להם בחיים חשבון פייסבוק, ולכן לא פתחו חשבון.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה של הדיוט, יש לי דרך כלשהי לדעת אם פרצו לי למחשב ? התעוררתי בבוקר ופתחתי את הדפדפן, הפונטים היו על גודל אחר לגמרי מהרגיל. כאילו מישהו חיפש לקרוא שם משהו והגדיל את הכתב עם ctrl + בנוסף תיקייה אחת הייתה פתוחה. יש לי זיכרון צילומי מעולה לגבי הפעם האחרונה שבה נגעתי במחשב, כך שאני יודע טוב מאד מה היה פתוח ומה היה סגור אם מישהו פורץ לי למחשב, האם הוא בעצם יכול לעשות שם מה שהוא רוצה? לפתוח תיקיות, למחוק קבצים, להיכנס לדפדפן שלי ומשם למייל וכו' וכו'... ? יש לי חשד לגבי בנאדם מסויים. יש לי את הפייסבוק שלו, אבל סביר להניח שזה לא נותן כלום. עזרה בבקשה !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אי אפשר להגיד שזה לא היה דיי צפוי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312695,00.html מי אתם חושבים שאשם בפשיטת הרגל הזאת ? המורידים הפיראטים ? או החברה שלא הצליחה לסגל את עצמה להתקדמות הטכנולוגית ?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להתפטר ממקום עבודה שהתחלתי בו, ויכול להיות שזו תהיה להם בעיה למצוא לי מחליף. האם יש בעיה להתפטר כי פתאום לא בא לי? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר חתיכת או חבורת #@!^& גנבו לי את הטלפון (אנדרואיד), המשטרה אומרים שאין להם מה לעשות, נגנב-נגנב, חברת הסלולר אומרים שאיכון המכשיר אמור להיות בידי המשטרה והם לא יכולים לעשות כלום למעט חסימה של הסים (ואיזשהי חסימה של המכשיר דרך האתר)... אילו אפשרויות יש לי ומה הנוהל במקרים כאלו? תודה רבה. נ.ב יש לי הרגשה שהנציגה של חברת הסלולר לא כל כך מבינה, כאשר שאלתי מה בדיוק מבצעת חסימה של המכשיר דרך האתר שלהם היא אמרה שהמכשיר ננעל ולא ניתן להשתמש בו בכלל, מה שלא נראה לי כל כך הגיוני, איך הם יכולים לשלוט במכשיר (ללא שימוש בהתקפה של הזרקת קוד)? יכול להיות שמדובר בחסימת IMEI ואז כל מה שהגנבים צריכים לעשות זה למכור את המכשיר בחו"ל/רשות פלסטינית והמכשיר יעבוד כמו גדול?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה נקרא Thinking putty לינקים : האתר הרשמי : http://www.puttyworld.com/ firebox.com (בכלל אתר עם מלא שטויות וגאדג'טים והמצאות מוזרות) thinkgeek (כנ"ל?) וכל השאר.. זה נראה כ"כ כיפי וממכר , לא ? או שאני היחיד שחושב כמו ילד בן 3 ? אני פשוט מת להזמין איזה 5 כאלה !!! (ירוק זוהר בחושך, שחור לגמרי, תכול "חשמלי" , ועוד כמה.. ) בעיה : אין לי כרטיס בינ"ל בעיה : לא מצאתי אתר שמוכר את החומר הזה, וגם מקבל paypal (נרשמתי ל paypal במיוחד בשביל זה... ) אם מישהו מכם, מתכנן להזמין כזה , ויש לו אמצעי תשלום בינ"ל, אני מאוד מאוד מאוד אשמח לדעת, ולהשתתף בהזמנה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על עמודי חשמל מישהו כבר יכול להסביר לי למה לאורך כל עמודי החמשל תלויים בכבלים מין כדורים עגוליים כאלה בצבע כתום? אשמח להסבר. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש למשהוא מושג ממה הנפצים מורכבים? והאם בעיקרון כול אחד יכול ליצור אותם? (אני לא שואל את זה כדאי להקים מפעל ביתי, אני שואל מתוך סקרנות). (סליחה על הניסוח הגרוע, הרגע חזרתי מהמדורה ואני מת מעיפות..)
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
האם ה570 FX מותר לישמוש בבחינות בבתי בספר ובבחינות הבגרות בפרט? מישהו יודע על זה משהו? על צרות שעשו למישהו שתפסו אותו? כי כעקרון המחשבון הזה הוא כל יכול מספרים מרוכבים, פונקציות טריגו, סדרות פשוט חלום של כל תלמיד 5 יח"ל
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-