עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אדמין תרגיש חופשי להעביר אני לא הייתי בטוח לאן זה שייך.. כנסו ללינק..האיש פשוט דפוק על כל הראש חחח.. המשחק שיש שם זה קאונטר סטריק סורס http://www.putfile.com/media.php?n=FPS-doug

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן). זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by raiman1,

מישהו מכיר מקום מענין בירושלים .??? איזה שיעמום

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אלו הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהם... נראה תוך כמה דקות יזהו כאן של מה זה 8) Windows® XP 3GHz CPU 1600x1200, 1920x1080 or higher Screen Resolution 24 Bit 96 KHz Multichannel Sound Card Internet Connection of at least 56.6 Kbps 512 MB RAM DVD-ROM Mouse, Speakers/Headphones 128 MB/3D Video Card קשה לשכוח אחריי שנקלים בכאלו דרישות חומרה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by שייט לעתיד,

חח תגובות ^^

6. Started by demonshlomo,

בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by none,

נתון: BF||AD AE||BC צ"ל MP x MC = MD x MR

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Necessary_Evil,

:jester: :dazzler1:

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by AtR,

שלום! רציתי לשתף אתכם בקניית סט הרמקולים הנפלא הזה ב-380 ש"ח העיצוב הוא בומבסטי וממש מושך את העין..ושלא נדבר על האיכות שהיא פשוט מדהימה () לזוג רמקולים כה קטן עם באס יחסית לא גדול הפעלתי כמה טראקים טובים ומוזיקה שחורה, והתוצאה הייתה סאונד צלול בווליום גבוה מאוד עם באס איכותי , בקיצור כמו שציפיתי מהם! להלן התמונות: http://img238.imageshack.us/img238/3894/p8060087vo9.jpg http://img238.imageshack.us/img238/8910/p8060090as9.jpg היו חופשיים לשאול שאלות

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Morphine,

מי נבחן בעבר? כמה קיבלתם? אני לומד בימים אלה לפסיכומטרי, כרגע אני רק משנן את מאגר המילים בעברית ואנגלית. יש טיפים מאלה שנבחנו?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Lumber_Jack Jim,

http://fire.he.net/~sonarr/btr/hitmehard.html

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by url,

אני מחפש שיר רוק אולי נחשב אפילו כבד שמתחיל במשהו כזה: wake up bla bla bla bla bla bla make up לא יודע את ההמשך הכל מתבצע בצרחות כמובן למישהו יש מושג על מה אני מדבר? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by lol_minbet,

חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. חח הגיע הזמן שאני אחפש איזה חיה ולשאלה.. אני מחפש שרת אחסון חינמי שלא יהיו בו פרסומות. יש לי כמה שהיו בלי פרסומות, אבל בזמן האחרון החליטו שהם צריכים אותם. זה חשוב לי שזה יהיה בלי פרסומות. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. רשום שאחד מהסעיפים של פגיעה בפרטיות הוא: "צילום אדם כשהוא ברשות היחיד"

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. במקביל לדיווח מ-Steam שמציג שיפור אפסי למצבה של AMD בשוק המעבדים, עדכון מצד מפתחת המבחן PassMark מצייר תמונה שונה לחלוטין ואופטימית הרבה יותר לכתבה

17. Started by liiight,

שלום, יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר). כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר. השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות? השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים. השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מה דעתכם על הסדרה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by First Squad,

אתם יודעים אולי מאיפה אפשר להוריד פרקים של סדרות ישראליות? כמו : ישראלים , מסודרים , החיים זה לא הכל וכו'?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום זאת אישתו של ברוס לי למישהו יש המלצה על מכשיר שיעשה את העבודה טוב ? יש לי מכשיר ישן והוא כבר לא מוריד טוב תודה מראש ברוס לילי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. כן, שוב אני, הנודניק שקונה דברים בלי סוף. P: הרכישה החדשה הפעם- החלטתי להרחיב קצת את חיל האוויר הביתי שלי, וקניתי מסוק מיקרו חשמלי שני, הפעם קצת יותר גדול, ועם 6 ערוצים. מסוק לאקרובטיקה בסיסית, בקיצור. עם סוללות לי-פו 1000 מיליאמפר 11.1 וולט, ראש CCPM, וכל העסק. בא עם להבי עץ, לא פלסטיק או כל חומר זול ועלוב אחר. הופתעתי לגלות שיש בחבילה גם מחבר שנועד להטענה בשטח ממצבר של מכונית או כל דבר אחר (תנינים) מה שבא איתו- המסוק עצמו, שלט 6 ערוצים (שהפתיע אותי באיכות שלו), מטען בית+מטען שטח לסוללות ליתיום 2/3 תאים, עם מאזן תאים מובנה, סוללת לי-פו 1000 מיליאמפר 3 תאים, אזיקונים מסיבה לא ברורה, מפתח לכיוון הראש והג'יירו במקרה של בעיות רציניות, חוברת הוראות, תרשים של המסוק על כל ח…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום. סיימתי שנה ראשונה באוני' תל אביב במגמה להנדסה מכנית ואני רשום כבר לשניה. היו לי המון לבטים במהלך השנה, ובמיוחד השבוע האם להמשיך בתואר שבחרתי. מצד אחד הלימודים מאתגרים, והחברה ממש טובים. מצד שני אני לא יודע אם כול העסק יתאים לי בסופו של דבר למרות ששמעתי שאופציות התעסוקה מאוד מגוונות. אני שוקל לעבור למקצוע שאני יודע שמעניין אותי, ויעניין אותי בעתיד, מדעי המחשב. אציין שבשלב הזה האופציות העומדות לפני די מוגבלות. נתוני הסכם שלי לא מספיקים לת"א, ולמרות שסיימתי שנה ראשונה אם ממוצע סביר(80), זה לא מעניין שם אף אחד. לבאר שבע אני לא רוצה לעבור, מעדיף להישאר בבית. האופציות שנשארו הן מכללה(מעדיף שלא), והפתוחה שם עדיין ניתן להירשם. מחר יש לי פגישת יעוץ ושם אני יקבל קצת מושג אם י…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by rk666,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1163008 תראו את זה : מארז : מידי ATX איכותי ומפואר + 2 יציאות USB קדמיות נוספות +ספק חזק 300W לוח אם :Eliteמבית ECS דגם K750 M+ מעבד : 2000 AMD DURON זיכרון: 256MB DDR 333MHZ ניתן להרחבה עד 1 GIGA צורבCDRW במהירות עצומה 52*24*52 ****מתנה תוכנת נרו אקספרס **** כרטיס מסך 64MB 3D On. Board עם מאיץ גרפי כרטיס קול AC 97 4 CHANNEL On. Board כרטיס רשת : 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL דיסק קשיח ענק איכותי בנפח 40 גיגה מבית WD מקלדת : אינטרנט איכותית עכבר + גלילה תואם מיקרוסופט מערכת שמע איכותית הכוללת זוג רמקולים בעוצמה של 400W איזה מפרט, בבקשה, קצת אמת בפרסום, דורון 2000? נו באמת, גם איזה ח*א של מחשב, אבל 1400ש"ח....חל…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם. אני סטודנט מובטל אשר מעוניין לקחת הלוואה מהבנק. (עוד כמה חודשים צריך להיפתח לי חיסכון). אמורה להיות בעיה עם אישור ההלוואה? כמה הריבית המקובלת שצריכה להיות ? אשמח לכל פרט מידע רצוי שיעזור לי איתם. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.