כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן בתור מישהו שצריך ללון בבית החייל בדרך קבע, איזה מהם עדיף, ואני מציין רק מבחינת התנאים, המקום, האיכות. איזה מהם עדיף? מה מכיל כל אחד מהם? והאם לגור שם נחשב למקום יחסית טוב/סביר/גרוע? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
***בשביל לקבל הזמנה צריך להביא לי את המייל שלכם עדיף GMAIL!*** קיצר ידידה שלי שלחה לי את זה: יש איזה אתר נורא מגניב שאתם עושים בו כל מני דברים דברים - מזמינים חברים, משחקים, עונים על השאלה היומית... ומקבלים נקודות שאיתם אפשר "לקנות" מתנות חינם! טוב תקראו הכל בהמשך... רשמתי קודם שזה לא שולח לישראל אבל אחרי ברורים זה כנראה כבר כן שולח, אם לא אז חודש הבא אחרי ה-15 זה ישלח ^^ מה זה לוקרז? לוקרז.קום הוא אתר חברתי, והוא האתר ממש פופולרי ברשת. הוא עדיין בגרסא נסיונית, בגלל זה לא השיקו אותו רשמית. זה באמת ה-אתר לקבל דברים חינם. המקימה של האתר היא המנהלת לשעבר של אמזון- שיזמה תא האתר הזה בשיתוף עם חבורת גדולות כמו APPLE וכ"ו.... אבל ברור שהשאלה היא, האם זה רמאות? האתר הוא חינם לנס…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה למי שיודע ויכול לעזור לי להבין איך פותרים את התרגיל הבא: 2x+1*3x=72 אני יודע שהתרגיל מממש ממש פשוט, פשוט אני לא מבין את הדרך של הפתרון, אם משהו בבקשה יכול לתת לי פתרון כמה שיותר מפורט תודה רבה ניר
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך דחוף אתר קניות אמריקאי שמראה את המחירים פחות או יותר בארהב מי יעזור לי?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וואי איזה פרסומת קורעת, לא עושים כבר דברים כאלה היום. דבל'ה גליקמן הזה שרוט! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2336409
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
דבר ראשון מעין גילוי נאות - אני לא מגיב הרבה בפורום המפרטים מפני שאני לא מחשיב את עצמי כמומחה לתחום, וכשאני צריך מפרט כיום אני פונה לפורום ולא בונה אותו בעצמי. לפני כמה שנים הייתי קורא ביקורות ומאמרים באתרי חומרה ובונה מפרטים לכל המכרים שלי אבל כבר תקופה ארוכה שאני לא משקיע את הזמן ולכן הידע שלי בתחום כבר לא רלוונטי. מצד שני אני כן נכנס להרבה הודעות לראות את המפרטים שמציעים אנשים אחרים ושמתי לב שבזמן האחרון יש פה בפורום מומחים מטעם עצמם שמציעים מפרטים (במיוחד כאשר מדובר במפרטים בתקציב גבוה) שהדרך היחידה שלי להגדיר אותם הם כמביכים. אז נכון שיש גם את המפרטים היותר שפויים והיותר מקצועיים. אבל אותו אחד שביקש מפרט בפורום ייראה קבוצה של אנשים שמתנגחים אחד בשני ומציעים מפרטים סו…
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום.. מבקש המלצה למוסיקה "קופצנית" לריצות ואימוני כושר. אני לא אוהב מוסיקה "זולה" עם חרטוטי מילים. אז שיהיה טראנסים על רמה או כל דבר אחר שנראה לכם.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם המשקאות שמוזגים לכוסות מהגלונים שמוכרים במסעדות מזון מהיר הם באותו טעם כמו בבקבוקים סגורים או שמדובר במהילה גדולה יותר של מים? אמרו לי שבגלונים יש פחות מים בשביל להפחית במשקל (בשביל ההובלה בלבד) וכשמוזגים לכוס מערבבים את זה עם מים אבל בסוף יוצא אותה כמות כמו שעושים במפעל, כלומר אחוז המים לא משתנה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי סכום מסויים של כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו בלקנות דולרים ולחכות שהדולר יעלה , יש לי מספיק זמן לחכות האם שווה? או שהדולר עומד להשאר בזמן הקרוב והרחוק על אותו מדד ?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Congratulation! Your mobile number has won 300k GBP from ongoing UK Nokia Promo. For Claim call : +447011135385 or email uknokiaclaims010@live.com now! מן הסתם מדובר בנסיון הונאה, אני תוהה אם מספרי אורנג' נוספים עלו בהגרלה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב לטריילרים מסוג Vob ואני לא מתכוון טריילרים של Thx, dolby digital או dts כי יש לי כבר את כולם אני מתכוון לסרטים אפשר גם אתרי ftp תודה
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל-כך פשוט ושטחי, אבל כל-כך אפקטיבי... אני רואה דברים כאלה פחות ופחות בסרטי האימה היקרים שבאים מהוליווד, וגם בסרטי האימה היותר אנדרגראונד למען האמת. מה אתם חושבים?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז ככה להיום... גברים רבים תמיד התלוננו ותמיד יתלוננו שהקשיים שלהם במציאת בחורה הרבה יותר גדולים משל בחורה למצא לה גבר.... מה אני אגיד? נכון מאוד! אבל יש פיתרון! גם לזה! אז אם אתה גבר, מכוער, (או שלא), ולא יודע מה לעשות עם עצמך, קרא את זה, אולי זה יעזור.... בהצלחה.... http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=664246
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעריץ של לינקין פארק מאז שאני זוכר את עצמי, מרגע ששמעתי את CRAWLING בMTV כשהייתי קטן עד עכשיו אני חולה על השירים שלהם. לאור ההודעה שהם עומדים להוציא אלבום חדש הייתי באקסטזה כי ציפיתי לחומר יותר טוב, במיוחד לאחר השירים המעולים שלהם שאין טעם אפילו להתחיל רשימה אבל כשאני שומע את האלבום החדש... זה פשוט לא זה... הם שימו את הסגנון לגמרי, מייק שינודה עדיין חביב ומנסה להביא את זה אותו סגנון אבל צסטר בכלל הורס... לדוגמא Bleed it out שפופולארי בזמן האחרון, צסטר צועק סתם צועק בלי תוכן במילים או כלום... קיצור זה רק אני מרגיש ככה או שהם באמת איבדו את זה?
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשתף אתכם בקניית סט הרמקולים הנפלא הזה ב-380 ש"ח העיצוב הוא בומבסטי וממש מושך את העין..ושלא נדבר על האיכות שהיא פשוט מדהימה () לזוג רמקולים כה קטן עם באס יחסית לא גדול הפעלתי כמה טראקים טובים ומוזיקה שחורה, והתוצאה הייתה סאונד צלול בווליום גבוה מאוד עם באס איכותי , בקיצור כמו שציפיתי מהם! להלן התמונות: http://img238.imageshack.us/img238/3894/p8060087vo9.jpg http://img238.imageshack.us/img238/8910/p8060090as9.jpg היו חופשיים לשאול שאלות
-
- 44 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לחברי הפורום, האמת לא מצאתי שום פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, לכן החלטתי שכאן זה המקום הנכון. אני בקרוב מאוד שוקל להתחיל לימודים של אבטחת מידע, קורס רשתות בג'ון ברייס ולאחר מכן הקורס המתקדם שלהם לסייבר ואבטחת מידע. מישהו שמע דברים טובים/לא טובים על ג'ון ברייס? האם כדאי להתחיל ללמוד שם? שאלה נוספת, לפני שאני מתחיל ללמוד את עניין אבטחת המידע, מה אני צריך להתחיל ללמוד בבית על מנת לבוא קצת יותר מוכן? אם מישהו יכול להכווין אותי בנושא אני אשמח מאוד, תודה רבה.
-
זוכרים שלפני כמה זמן היה ווירוס שהתפשט על ידי משתמשים פיקטיבים ששלחו הודעות לאנשים, ואז הווירוס שלח את עצמו כהודעה לכל הרשימה? אז זה חזר שוב, וד"א, הבנאדם ש"שולח" את ההודעה, לא יודע את זה.. הנה אחד שנפל בפח :-\: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209698.msg1838256;topicseen#new אז אל תכנסו ללינקים שאתם לא מכירים ! רק רציתי להזהיר.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהיכן ניתן להשיג? ראיתי למשל לפני כמה ימים סטיקר "תאהבו חיות, אל תאכלו אותם" משהו בסיגנון הנ''ל. רציתי לשאול את הבחור מהיכן השיג, אבל לא הספקתי לצערי, ובכללי מדבקות נחמדות שניתן להדביק על השמשה האחורית, למרות שבדרך כלל אני לא מתחברת לזה יש לפעמים כמה ''יציאות'' נחמדות. אשמח לקבל תשובה, תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-