עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fighter,

הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by 1stcowgirl,

מי יכול ליעץ לי אצל מי כדאי לרכוש ולהחזיק במניות של אינטל? אני אדם מהישוב שמרוויחה פחות ממינימום. אני רוצה להתחיל לצבור מניות של אינטל. האם יש לי אופציה שמאפשרת לי כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by idle`,

??? ???

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. קניתי אותו מוצר מכמה אנשים שונים בEBAY, קיבלתי את המוצר לבנתיים מאחד מהם, רשום על החבילה SHIPPERS ACCOUNT עם מספר, אני מתאר לעצמי שזה המספר חשבון של השולח... אני רוצה להשאיר פידבק חיובי על השולח איך אני יודע ממי הגיע המוצר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי זרוע לרכב שמשלבת בתוכה גם דיבורית. הזרוע לצורך העניין היא Megallen premium car kit for iphone זרוע שבצדה השמאלי יש חריץ קטן שיושב שם מיקרופון, בתחתית הזרוע הרמקול. הרמקול איכותי וחזק. המיקרופון..פחות. בגלל שאני גבוה אני יושב יחסית רחוק מהדשבורד\שמשה ולכן נוצר מרחק ביני לבין הזרוע שכנראה גובר על איכותו של המיקרופון. אשמח לדעת אם ישנה דרך שבה אוכל לשפר את הרגישות שלו.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Vinnie Boombotz,

ישנו רחוב שאורכו 300 מטר, אשר החניה בו היא במקביל למדרכה, וניתן לחנות לכל אורכה. אורך של מכונית סטנדרטית הוא 3 מטר. מכוניות יכולות לחנות ללא מרווח ביניהן (פגוש לפגוש). מכונית המגיעה לרחוב בוחרת חניה באופן אקראי שווה מהמקומות הפנויים. ולכן היא יכולה ל"קלקל" מקומות חניה למכוניות אחרות. השאלה היא: מהה תוחלת כמות המכוניות שיחנו ברחוב? תודה ויום טוב.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני אישית לא קונה את זה יותר.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by First Squad,

האם ניתן להירשם ל PAYPAL עם כרטיס ישראכרט ? ניסיתי להירשם ולא הצלחתי הבנתי שישרקט היא חברה בת של מאסטרקרד ולכן סימנתי שברשותי כרטיס מאסטרקרד (כי אין ישרארקט לבחירה) והוא אומר לי שהמיספר שגוי , אז PAYPAY לא תומכים בישראקרט?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. לכל מי שלא מכיר ויודע, אני סטודנט שנה ב' להנדסת מערכות מידע כחלק מקורס שאני עושה החלטתי לכתוב יחד עם חבר עבודה בנושא "פתרונות חוקיים כתחליף להורדות הלא חוקיות" אני מבקש מכם לקחת כמה דקות ולעזור לי על ידי כך שתענו על הסקר הבא https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEtaQkZNZ1dXc3dKU2V5QjhWRDA4T2c6MQ טוב, תוצאות הסקר מה20/07/12 https://docs.google.com/open?id=0B_aqmzE2tlaJZFdSaW1mWTlUcUE

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לגבי עלות המכשיר, משחקים מומלצים וציוד נלווה (ג'וסטיק נוסף, כרטיס זכרון..) וכו' (ועוד כמה דברים שלא נעלה על הדף...) אם אפשר אני מעדיף ב- ICQ # 97128616 ממתין, תודה.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by geniaXP,

שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by MS-D,

אהלן, אני מנסה לברר פרטים על תיכונים עם מספר ילדים עצום. יותר נכון, אני מחפש תיכונים שלמשל מחוברים עם חטיבות או לחילופין בכל שכבה 400 ילדים וכד' .. אשמח לקבל את עזרתכם בכל הקשור למידע על תיכונים עצומים (מבחינת כמות הילדים) ובמקביל מידע על כמות התלמידים בתיכונים שלכם. תודה מראש!

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. טוב אז ככה בבקשה על תאפכו תדיון עלי ותכניסו עצות דביליות כמו שקורה כימאת תמיד בדייונים כאלה -ואני מבקש גם מהמנהלים בבקשה תפקחו שזה לא יאפוך לעוד דיון עלי בכל מיקרה אח שלי מחפש דירה לשכור באזור השרון אז אחת מהדירות שהוא הלך ליראות ואני ראיתי איתו היה כתוב (משהו בסגנון) הם ביקשו על הדירה 3000 שקל אז בדרך חשבתי -דירה כזאת זה בטח משהו סביר בקיצור אנחנו נכנסים לבנין מתחילים לרדת אחרי הבחור במדרגות וזה לא קרקע אלה קומה תחתית נכנסים לבית המזגן פועל-בטח בגלל שיש חלונות קטנים קרוב לתיקרה וצמודים לחניה של הבינין הסלון קטן יותר מהחדר שלי שגם הוא קטן וחדר השינה עוד יותר קטן המטבח מחובר לסלון וכולל בעיקר ארון כיור ומקרר הריהוט מנימלסטי (מעניין למה...) וחד…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by rogbi,

העמוד וחצי הראשונים של הנושא היו על ניסיון להאט את הדפדפן אבל הסתבר שאי אפשר לרמות ככה יש טריקים אחרים?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. לא? טעיתם. אפשר לשלוט לכם בתת המודע בקלות למה שסיים לראות, בבקשה לא לפרסם פוסט עם התוצאה. מדהים.

• 45 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by DAVIDD,

מישהו יודע אם איזו מפלגה צריכה מישהו שיעבוד באזור ב"ש? התקשרתי לקדימה לעבודה אף אחד לא צריך.. אם מישהו עובד ויודע אם צריך עוד מישהו שירשום הודעה בבקשה..

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אם תוכלו לעזור לי בכמה משפטים בתרגום לאנגלית אני אשמח: בהמשך לשיחתנו נכון להיום לאחר חודש החבילה עדיין לא הגיעה. עפ"י הפרטים שנתת לי הכתובת שלי אצלכם נכונה,לאחר בדיקה בדואר אצלי החבילה לא נמצאה לפיכך יש לי כמה שאלות: 1 אם אתם שולחים לי את החבילה שוב האם אני יחוייב בדמי משלוח שוב ? 2 אם אני רוצה להוסיף עוד פריט למשלוח האם אני עדיין יהיה חייב לשלם דמי משלוח או שאפשר יהיה להוסיף עוד פריט ללא דמי משלוח אשר כאמור שילמתי כבר בפעם הראשונה ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. http://www.eternal.mossad.org.il/zigzag/ ראו הוזהרתם , התוכן של האתר יכול לגרום לתוצאות בלתי רציאונליות של הצופים .

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

עשה לי תאבון. http://myhighhorse.com/index2.html ;D

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by D.r Bit,

מה קורה חבר'ס חשבתי על קעקוע מגניב וקצת פסיכי למען האמת . והחלטתי לעשות את התמונה של הפרופיל בתור קעקוע על כתף ימין שלי מה דעתכם ?. המלצות לבית משוגעים יתקבלו בברכה !

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by שייט לעתיד,

חח תגובות ^^

23. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם? עשיתי תבגרות היום וכבר מת לדעת אם צדקתי

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

כאשר אני לוקח טקסט מהאינטרנט ומעתיק אותו לוורד הוא כמובן נהיה הפוך איך אפשר לסדר את זה בלי תוכנה כלומר להתעסק עם המאפיינים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by xxdragonxx,

הייתי אצל רבן והוא נתן לי תור לפסיכיאטר והמלצה להורדת פרופיל. עכשיו לא יכולתי להגיע לתור ופיספסתי אותו בגלל סיבה כלשהי. עכשיו מה אני צריך לעשות בשביל לקבל תור חדש? ואם אני ילך לקבן הוא יראה במחשב את ההמלצה ויתן לי תור חדש לפסיכיאטר ישר? ואין אני יכול לראות קבן חוץ מהקבן שביחידה ? (כי הוא יהיה רק עוד שבוע וחצי רק) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים