כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לפני שאתם קופצים, ראיתי היום בדרך, ובכללי מלא תמונות שנראות כמו מה שמצורף (החלק העליון שלה צהוב, רשום שם בשורה הראשונה יחי [משהו] ובשורה מתחת המלך המשיח, ומתחת לזה תמונה שלו עם הידיים למעלה), אני מחפש צילום של המקורית ואיזה רבי נמצא שם מצטער שאני לא מבין יותר, זה בשביל חבר ואני לא ממש רשום לשום פורום אחר אז זה מה יש. מצטער על הציור [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כמה שנים אחרי תיכון. הבנתי שאם אני ניגש לשפר במקצוע מסוים, הציון היותר גבוה תופס. אבל מה קורה במצב שאני רוצה לשפר למשל באנגלית מ4 יחידות ל5 יחידות? יש פה איזה קאצ' בגלל שאני עובר למספר יחידות אחר? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניתן רמזים: יש לו פאנל בקרה נוח והרבה יציאות I/O.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נמאס לי ליהיות כזה עגלה אז החלטתי שאני מתחיל לרוץ לי בפאנן בתוך המושב. אז הבנתי כבר שאסור לאכול ממש ליפני כי אז אני אקיא, או קיי, אבל אז הבנתי שצריך לפני הריצה לאכול חלבונים ואחריה לאכול פחמימות או איזה שטות כזאתי, זה משנה בכלל ? ואם אתם יכולים תנו דוגמאות שאפשר להשיג, איזה אחד אמר לי : "תאכל שומן דגים" וטען שזה בריא :s05: ושלא ייפלו עליי שהייתי צריך ליפתוח את זה באיה פורום רפואה, אין לי כוח להכין משתמש וכל זה, פשוט אני רוצה לקבל תשובה פשוטה וזהו.. תודע.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למעשה רק לאתר אחד הייתי מגיע למפגשים שלו וזה גם היה אתר שלי (מי שמכיר - שלא יזכיר בבקשה) מכל האנשים בתמונות רק את סיון (פריאור) אני מכיר וגם זה בגלל שהיא גולשת בכל פורום אפשרי וגם בשלי (וגם ראיתי אותה במפגשים) (פאק את חיילת תמצאי חיים מחוץ לתחומי החנוניות של הבנים!) ניראה שעשיתם הרבה חיים שם או יותר נכון דיברתם הרבה 0010101110101 ;] יש הרבה שמגיעים חדשים או שהרוב המוחלט שם ותיקים שבאים כבר פעם שלישית+ ??
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שהנושא המקורי (דיוור ישיר) לא הלך, אני משנה לנושא קרוב. אשמח לשמוע כל רעיון לשיווק ופירסום מסעדה. לפי מה אתם הולכים למסעדה כזו או אחרת? מה דעתכם על אפליקציות שאתה עושה לייק למקום תמורת משהו מתנה? שמעתי על כמה מקומות כאלה רק בזכות זה. ואין לי הרבה חברים בפייסבוק.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני לא זוכר איך קוראים לסרט אבל הסרט מדבר על זה שאיזה זוג נוסע לאנשהו ואז הם עוצרים בתחנת דלק נידחת בארה"ב והבחורה נכנסת לשרותים ואז שהיא יוצאת חבר שלה נעלם ביחד עם האוטו וחוטפים אותו חבורה של פריקים מוזרים עם אוטובוס, ובשרותים שהבחורה נכנסה רצחו שם איזה מישיהי ובתוח התא שרותים השם שלו חרוט והכל מזוהם .זה הדבר הראשון . דבר שני שאני מחפש אם מישהו יכול להכוין אותי זה תמונות של חנויות בתחנות דלק, בדגש על פוסטאפוקליפטיקה, בסגנון של אחרי הפצצה גרעינית, אני חיפשתי בגוגל ופשוט לא מצאתי, תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון VERIFIED מסוג PREMIERE בן 4 ימים ויש לי 37.33$ בPAYPAL BALANCE ו70$ בכרטיס אשראי ניטען. כאשר אני מנסה העברה ישירה של 50$ שלמים לחשבון של אדם ממנו אני מנסה לקנות מוצר מסוים (הוא לא מסכים שאעביר לו במחלקים את התשלום מאחר וזה מנוי חודשים ויש צורך שירד כל חודש אוטומטית 50$) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: כאשר אני ניגש לACCOUNT OVERVIEW אין לי שם שום הגבלה וכן גם כאשר התקשרתי\שלחתי אימייל לפייפל הם אמרו שלא אמור להיות שום הגבלה והבעיה נובעת מהמערכת הפנימית שלהם שאמורה למנוע FRAUD. עכשיו השאלה שלי האם משהו ניתקל אי פעם בבעיה דומה ואיך היא ניפתרה? אם אני אזמין כרטיס אשראי בינלאומי מהבנק האם הבעיה תפתר? והאם יהיה ניתן להוסיף FUNDS מכרטיס אשראי בינלאומי(כי מהכרט…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלומות, בימים האחרונים התקשרו אליי כבר 3 פעמים בשאלה "האם אתה נוהג בכבישים בין עירוניים?" וממשיך ב "האם אתה מעוניין במגלה מכמונות מהירות?" יש לי מקום כלשהו להתלונן? זה כבר גובל בהטרדה, שלא נזכיר את העובדה ש"מגלה מכמונות מהירות" נשמע טיפה לא חוקי. המספר שלהם, לכל המעוניין: 0525994080 תודה לעוזרים/נותני עצות
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, *חשוב לדעת שההודעה הזאת לא למטרת פרסומת* אני לפני כמה שנים נתקלתי באיזה אתר שמאד עניין אותי, אתר שמלמד "איך להיות טכנאי מחשבים" מתחיל מאפס ומגיע לרמה של הרכבה ופירוק מחשב וכמובן תיקון תקלות, בקיצור כל מה שטכנאי מחשבים צריך לדעת, האתר הזה הוא *אתר נדיר* אני גם יסביר למה, מכיוון שאין אף אתר/תוכנה באינטרנט שמלמדים מחשבים בצורה כזאת (וכמובן בחינם), אני לא אמרתי שאם לומדים הכל אז אפשר כבר ללכת לראיון בהייטק, אבל בכל זאת אני ממליץ בחום. האדם הזה (חגי) הוא אדם שהשקיע רבות בסרטוני ההדרכה ! כתובת האתר: http://www.lce.co.il/ בהצלחה..
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וואי איזה פרסומת קורעת, לא עושים כבר דברים כאלה היום. דבל'ה גליקמן הזה שרוט! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2336409
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב נייד כבר תקופה מסויימת,כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה איזו הצעה מפתה.. מחיר סביר,הבטחה לאספקה תוך יום/יומיים ובכלל,האתר מוכר ואמין בתחומים אחרים.. השאלה אם אפשר לסמוך עליו באמת מבחינת מחירים ומבחינת שירות,אחריות ואמינות? אם יש אנשים שניסו ומוכנים לייעץ אשמח לשמוע תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3510 אני מחפש אתרים שנותנים להוריד ציצולים באיכות 4 פולי אייקונים ושטויות אחרות אני לא מחפש אתרים ששולחים הודעה לפאלפון עם הצילצול (עולה כסף) אלה אתרים שנותנים להוריד שירים שאפשר אחרי זה להעביר לפאלפון עם כבל/אינפרה אדום. תוכנות שיכולות להמיר קובץ mp3 לצלצול באיכות 4 פולי גם יתקבלו בברכרה. דרך אגב הכל חוקי
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , ברצוני להזמין כמה מוצרים מהאתר "ebay" אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי , האם יש אפשרויות אחרות לשלם דרך האתר?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עצה דרושה. נניח, והייתם קונים מוצר כלשהו, בכסף, בחנות מוכרת ונכבדה. נניח, שאתם סומכים על בעל החנות, ולכן, כאשר הוא נתן לכם את המוצר, הנחתם שזהו המוצר שעליו שילמתם. עכשיו נניח, שאחרי כמה חודשים המוצר מתקלקל ללא סיבה נראית לעין, וכשאתם באים להחליף את המוצר - מתברר לכם לצערכם שבמשך החודשים האחרונים השתמשתם במוצר הלא נכון ! מישהו התבלבל, ונתן לכם מוצר שאיכותו פחותה מהמוצר אותו רכשתם מראש ! מה עושים ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אולי כבר ראיתם אבל הנה זה בא: כתבת של חדשות 10 מקבלת כאפה עצבנית בראש מאיזה דתי משוגע. עצוב ומצחיק בעת ובעונה אחת: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=931518
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חלומות: 1. קרה לי כמה פעמים שאני ישן ופתאום בחלום שלי מצלצל טלפון ואני עונה וכביכול מתחיל לדבר אבל בסופו של דבר קורה הטלפון הבאמת מצלצל. איך זה קורה? ולמה? יעני איך דברים מהמציות יכולים להשפיע על החלום שלנו? "הכוח": 2. אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת את דעתכם בנושא. בימים האחרונים צפיתי בכל סרטי "מלחמת הכוכבים" שבהם לוחמי הג'די משתמשים "בכוח" שלהם. חשבתי אולי "הכוח" הזה באמת קיים? כאילו קרה לכם שאתה נמצאים במקום מבודד ופתאום מרגישים מישהוא מתקרב? אפילו שהוא מתקרב ממש ממש בשקט? האם ההרגשה שלכם בזה שהור מתקרב תלויה בזה שאני מרגישים את "הכוח" שלו? אני יודע ששתי השאלות דיי מטומטמות אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים כאלה אז חשבתי אולי יש להם משהוא לספר שאני לא יו…
-
- 48 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, זהו לוח ה MSI של הפנטיום 3 ,ה*** של המחשב הישן שלי שלא הפסיק לעשות בעיות, ולבסוף נשרף עקב קצר בספק.! בקיצור החלטתי להיפטר ממנו , והינא הלוח ,יותר נכון מה שנשאר ממנו.! חיסלתי אותו עם פטיש , ורציתי גם לשרוף אותו או לזרוק אותו מהגג, אבל חששתי שלא יכלו לזהות מה זה. ;D ;D www.rc-parts.info/files/97_1104689361.jpg www.rc-parts.info/files/52_1104690337.jpg www.rc-parts.info/files/27_1104690434.jpg www.rc-parts.info/files/16_1104691162.jpg www.rc-parts.info/files/71_1104689472.jpg
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי ברשותי הבקר Logitech Chillstream. יש עליו ציפוי פלסטיק רך (מט שכזה) אשר הפך לדביק. פתחתי ב"כללי" כי כבר נתקלתי בבעיה במקרים אחרים / מוצרים אחרים. אני מניח שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור - הרי כנראה הפלסטיק התחיל להתפרק או משהו כזה. האם מישהו מכיר דרך לפתור את הבעיה הזו? אולי משהו שיורד את הציפוי הרך הזה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים.... חברה שלי משתתפת בתחרות נערת פלפל, אנחנו מעוניינות בכמה שיותר דרוגים (כן כן רצוי גבוהים ) ונשמח מאוד אם תשתפו פעולה... כנסו לכאן: http://www.pilpel.co.il ליחצו Enter אח"כ על "תחרות נערת פלפל" (עם הפרח) ואח"כ על "נערת השבוע"... אני ולינה מודות לכם מקרב לב...
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי ליצור רשימה של מישפטים אפלים/משמעות אפלה/סתם מישפטים כאוטיים נחמדים כגון: i m youre sweetest dream and youre worst nightmare but i like to be in the dark im the sword of darknes,there is nothing that i cant sever הכדור הכי טוב לראש הוא 9 מ"מ let me fill alive life is only adream before u wake up to a world full of pain i bring death death from above worship me or be destroyed im an avenger, i live to kill when hell will rise out of ashes,will meat again death is just around the corner berzerkers body, angels heart וכדומה... אשמח עם תעזרו לי למלה את הרשימה ולמי שיודע אנגלית טוב יותר מימני תעזרו קצת עם הדיקדוק בבקשה,כמו שאתם רואים הוא לא הכי חזק אצלי... אני מ…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את אלו: http://www.amazon.com/Sword-Truth-Boxed-Set-Books/dp/0812575601/ref=pd_bxgy_b_img_c http://www.amazon.com/Sword-Truth-Box-Set-Books/dp/0765344947/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=books&qid=1239804142&sr=8-2 http://www.amazon.com/Sword-Truth-Boxed-Set-Books/dp/0765356856/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=books&qid=1239804142&sr=8-3
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-