כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
שלום, עוד שבועיים ימלאו לי 18 ואני מתכנן לעבור לחשבון חיילים (בנק הפועלים), כרגע אני משתמש בחשבון צעיר וכרטיס אשראי דירקט, האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט באמצעות הכרטיס הזה באתרים בארץ? כאמור הכרטיס הוא לשימוש בישראל בלבד וכשאחליף לחשבון חיילים, האם קיים אשראי איתו אוכל לרכוש מוצרים גם באתרים בחו"ל?
-
- 15 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האחריות על המכשיר היא שנה של IDIGITAL היבואן הרשמי . המחיר בחנות של IDIGITAL ובבאג היא 1700 ש"ח . אני יודע שיש חנויות שמוכרות במחיר דומה לאייבורי אבל האחריות שלהם היא לא של יבואן רשמי . שאלתי היא האם זה נראה לכם הגיוני הפרש מחירים כזה והאם אין כאן הטעיה כלשהיא ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כותרת מאיפה אפשר לקנות בארץ תודה לכולם כן אני יודע אני משוגע אבל יש לי נוסטלגיה לסגריוצ האלה ואני רוצה לעשן אותם ;D http://public.blu.livefilestore.com/y1pc9O8XCaqxLfJ_hA42xEt8sKMFhPrW1quVw3gcN9S4nN0BbXONqHU4UyZs7nlcquF3JE6oQi7zDkYHB-KvLho1Q?PARTNER=WRITER
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה שלוכם, גולשים יקרים? ברצוני להתייעץ עמכם בנוגע לבעיה שצצה לי בזמן האחרון, לא מזמן עברתי לרכב חדש-יחסית. (מיצובישי לאנסר 2006) אך, אליה וקוץ בה, הרדיו דיסק ברכב קורא רק AUDIO CD במחשב הנוכחי שלי, לצערי, אין כונן CD בכלל. (כמו ב MACBOOK AIR !) מכוון שיש לי את הדרייברים על DOK ובכלל, עברתי לעידן הפלאש. מגיע לי לשמוע מוזיקה ברכב, לא? לבעיה זו מספר פתרונות, הפשוט ביותר (וגם הכי יקר) זה לקנות רדיו דיסק עם כניסת USB, אני לא יפשוט רגל מקנית אחד כזה באזור ה 600-700 ש', השאלה האם יש פתרון זול יותר ? - משדר FM - זול, מה עם האיכות? שווה משהו? - צורב חיצוני למחשב - פתרון בניינים מבחינת המחיר, מתחבר ב USB לבד, או שצריך גם חשמל? (האינטרס הוא לא לפתוח את המארז) לא מתכוון לחבר את הכונ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לרוב כשאני צריך משהו שימריץ אותי בחדר כושר יש לי רשימת שירים דיי מוגבלת שכבר יותר משעממת ולא ממריצה... drowning pool- step up alexis on fire- young cardinals dragonforce- ttfaf, down over a new world daft punk- around the world remix Dio- rainbow in the dark, holy diver Soad- this cocaine makes me crazy, revange, X, byob 300 Violin Orchestra אשמח לבחון את הצעותיכם. אין לי ז'אנר קבוע שאני שומע, הרוב ניו מטאל- פאאור מטאל אבל אני לא צר אופקים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכתוב לי מהן הדרכים הטובות ביותר.. ואיך איש פלוני יכול לדעת שמישהו פרץ לו ממש כשהוא עצמו משתמש במחשב.? אלף תודות וברכות!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אתמול סיימתי טירונות בעובדה ח''א אני אחרי יג' אלק'... קיבלתי אתמול צו הצבה לטכני ליום ראשון הקרוב 20/6... רציתי לדעת מזה אומר? אני ישרת בטכני? או שאני רק יראה שם קצין מיון? זה אומר שאני יעשה קורס שהוא בטכני? כי שבוע ללפני הגיוס ראיתי בתל השומר במחשב את התיק שלי וכתוב לי שם שאני לא מתאימה ליחידות שטח ולא מתאימה לטכני... הינה הטופס שקיבלתי מצורף... ממש ממש דחוףף.. תוודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
נרשמתי באתר שלהם לפני חודשיים בערך, אף אחד לא חזר עד עכשיו. בטלפון לא יודעים מה להגיד לי חוץ מ"כשייפתח קורס יחזרו אליך" תכלס הכל פרוטקציות פה, לא נראה לי הגיוני שלא פתחו תוך חודשיים קורס לא בת"א ולא בראשון לציון (שזה המקומות המועדפים שבחרתי לעשות בהם את הקורס + רשמתי שאין לי בעיה להתפשר על מקומות אחרים מהסביבה). אני ממש רוצה לסיים את הקורס כמה שיותר מוקדם כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד. יש פה איזה מתנדב צדיק במקרה שיש לו קשרים במד"א ויכול לעזור לי?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בדר"כ אני עושה "FAIL השבוע", אך כשראיתי את זה בו ברגע נולד FACEPALM השבוע. מכירים את האתרים שגונבים כתבות מאתרים אחרים באנגלית ומתרגמים לעברית עם רובוט בלי שיש להם הבנה טכנית בסיסית ? כאן זו ליגה אחרת. חברים, הכירו מושגים חדשים בפתרון בעיות של מסכים כחולים: "מזבלה קטנה", "מזבלה מלאה", "ליבה של המזבלה", "בחר המזבלה" וזה משתפר . . . "מצבור מיני", "קובץ dump מיני" (קובץ חרבון מיני) ועוד מובחרים כמו "אתה ממולאים! ובכן ... בעצם אתה לא!" http://www.computer-juice.com/forums/iw/f48/debugging-bsods-windbg-beginners-part-1-getting-all-bits-18677
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד שהכסף עובר לחשבון? היום/מחר מפקידים לי משכורת ואני צריך לקנות משהו ליום ראשון (איזה באסה זה שאני אשרוף על זה את כל המשכורת ולא אהנה ממנה לעוד דברים :-\ ) יש מצב שבראשון הכסף יחכה בבנק?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי סוללות ליתיום נטענות בשלטים של הWII אחרי שנמאס לי כל הזמן לקנות בטריות ונגיד אני מטעין אותן המון זמן ואחרי שההטענה נגמרת גם אם הWII כבוי ואני לא משתמש בסוללות כל עוד הן יושבות בתוך השלטים של הWII הם נגמרות! והשלטים לא עושים כלום! זאת בעיה בסוללות? או שאין ברירה ואני חייב להוציא את הסוללות מהשלטים של הWII וכשהן בחוץ אז החשמל שלהן לא יגמר מעצמו? גם הסוללה בטלפון שלי למשל היא כזאת נטענת אבל היא לא נגמרת מעצמה גם כשהיא בתוך הטלפון
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם בכל זאת חשבתם שיש למישהו בושה במדינה הזאת..
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פאקינג קורע. http://jezebel.com/5582562/clueless-secretary-make
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מנסים בעבודה לשכנע אותי להתנדב במשטרה אזרחית משום מה. מישהו מתנדב או התנדב שיכול להגיד אם זה לעניין? יש מסלולים ? למי פונים? שעות סבירות? בשלב מסוים צריך ללבוש מדים\נשק או שהכל בלבוש אזרחי?
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
עכשיו רק נשאר לי לברר אם אני רשום אצלם בתור ערבי או שהם שלחו את זה לכל המנויים
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לגבי הסירטון הזה: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,51685.aspx ראיתי מלא סירטונים בחיים שלי אבל זה לא נראה כמו עריכה בניגוד לקודמות. אשמח לשמוע חוות דעת כאן של עורכי וידאו מקצועיים שיכולים להגיד במה מדובר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאיזור השרון. בשנתיים, אפילו שלוש שנים האחרונות אני קונה קבוע ב- Ivory והאמת שאני די מרוצה, אני זוכר בעבר דיונים על משתמשים שכתבו שאייבורי לא בסדר וכד', ועכשיו אני רואה שכותבים כך גם על K.S.P, האמת שכל הזמן הזה העדפתי את אייבורי על KSP, פשוט התרגלתי לקנות שם, הכירו אותי כבר, היה לי נח ונחמד. כל מי ששאל אותי - הפניתי אותו לאייבורי, לא הייתה שום בעיה אף פעם, הכל היה בסדר. הבעיה היא שאני לא קונה שם מחשבים, אלא חלקים... וכל מי שאני מפנה לשם - קונה מחשבים. ואני רואה שלא משנה מה קונים שם - על הכל אומרים פה דברים רעים. מעבר לכך, מה שגרם לי לפתוח את הדיון, זה ש- TheHunter פרסם כתבה מהיום, מעיתון ידיעות אחרונות, בה כתוב ש- DELL מתנצלת בפניי KSP על מה שפרסמה ב- Glob…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-