כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אם אתם מחוברים לאינטרנט בכבלים ולא לטלווזיה בכבלים, הבנתי שהם שמים מסנן שלא תוכלו לראות את ערוצי הכבלים, אבל תוכלו לקלוט ערוצים אחרים דרך הכבלים ולא דרך האנטנה. האם בנוסף לערוץ 1 וערוץ 2 אפשר יהיה לראות עוד ערוצים שלא שייכים לכבלים כמו: ערוץ 10 / ערוץ 9 (הערוץ הרוסי) / מוזיקה 24 / ערוץ 33 / ערוץ הכנסת ? כל הערוצים האלה מלבד אולי ל-33 לא משדרים באנטנה. בנוסף האם הם גובים תשלום נוסף עבור מספר נקודות, כלומר אם יש כמה טלווזיות שמחוברות לכבלים צריך לשלם יותר? התקשרתי לשאול והם לא הסכימו לענות.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הפנים האמיתיות של מנהלי הפורום יחשפו! :asthanos: ההודעה שנמחקה הופיעה כתגובה נוספת לטענה שלי שפורסמו דרייברים לא נכונים לסידרת כרטיסי הקול של קריאייטיב, סאונד בלסטר לייב. בהודעה ביקשתי שאם מפרסמים כתובת להורדת דרייברים לפחות שהיא באמת תכיל את הדרייברים המבוקשים ולא דרייברים מוטעים. הרי אחרי הכל, לא מדובר בגירסת בטא של הדרייברים אז ההורדה היא לא "באחריותי בלבד". כנראה ש"רוח הכלב/כלב הרוח" ראה בהודעה זו דבר שרצוי להסתיר מפני הקהל הרחב, או שהוא פשוט נוטר לי טינה על כך שעמדתי לצידו של את'לון בוויכוח שהתנהל כאן אתמול. גם אם זה לא אתה, מי שעשה זאת, בבקשה שיפסיק! תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש איזה תמונה אצלי במחשב ברזולוציה 800 על 800 , שהייתי רוצה להגדיל ולשים על הקיר, זה אפשרי? משהו בגודל... מטר וחצי (אורך) על 70 ס"מ(רוחב) בערך.. אולי אפילו יותר גדול התמונה היא בשחור לבן (עם גוונים כחולים קצת) אז האם הדבר אפשרי ,מבלי לאבד הרבה מאיכות התמונה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי ליצור רשימה של מישפטים אפלים/משמעות אפלה/סתם מישפטים כאוטיים נחמדים כגון: i m youre sweetest dream and youre worst nightmare but i like to be in the dark im the sword of darknes,there is nothing that i cant sever הכדור הכי טוב לראש הוא 9 מ"מ let me fill alive life is only adream before u wake up to a world full of pain i bring death death from above worship me or be destroyed im an avenger, i live to kill when hell will rise out of ashes,will meat again death is just around the corner berzerkers body, angels heart וכדומה... אשמח עם תעזרו לי למלה את הרשימה ולמי שיודע אנגלית טוב יותר מימני תעזרו קצת עם הדיקדוק בבקשה,כמו שאתם רואים הוא לא הכי חזק אצלי... אני מ…
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1163008 תראו את זה : מארז : מידי ATX איכותי ומפואר + 2 יציאות USB קדמיות נוספות +ספק חזק 300W לוח אם :Eliteמבית ECS דגם K750 M+ מעבד : 2000 AMD DURON זיכרון: 256MB DDR 333MHZ ניתן להרחבה עד 1 GIGA צורבCDRW במהירות עצומה 52*24*52 ****מתנה תוכנת נרו אקספרס **** כרטיס מסך 64MB 3D On. Board עם מאיץ גרפי כרטיס קול AC 97 4 CHANNEL On. Board כרטיס רשת : 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL דיסק קשיח ענק איכותי בנפח 40 גיגה מבית WD מקלדת : אינטרנט איכותית עכבר + גלילה תואם מיקרוסופט מערכת שמע איכותית הכוללת זוג רמקולים בעוצמה של 400W איזה מפרט, בבקשה, קצת אמת בפרסום, דורון 2000? נו באמת, גם איזה ח*א של מחשב, אבל 1400ש"ח....חל…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים.... חברה שלי משתתפת בתחרות נערת פלפל, אנחנו מעוניינות בכמה שיותר דרוגים (כן כן רצוי גבוהים ) ונשמח מאוד אם תשתפו פעולה... כנסו לכאן: http://www.pilpel.co.il ליחצו Enter אח"כ על "תחרות נערת פלפל" (עם הפרח) ואח"כ על "נערת השבוע"... אני ולינה מודות לכם מקרב לב...
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך דחוף אתר קניות אמריקאי שמראה את המחירים פחות או יותר בארהב מי יעזור לי?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גלשתי היום באינטרנט ואיכשהו הגעתי לנושא של ה-11/9, וגיליתי בפעם הראשונה בחיים שלי טענות שישראל שותפה לקנוניה עם בוש להוריד את התאומים כדי שתיהיה עוד סיבה לשנוא מוסלמים ועוד סיבה להתחיל מלחמה. אני לא טיפוס שמאמין לכל דבר שהוא רואה. למען האמת, כל דבר שאני רואה אני תמיד אומר "מעניין", ואם אני סקרן אני הולך לברר אם הדבר אמיתי או לא. אותו דבר קרה הפעם... רק הפעם אני רואה כל כך הרבה טענות ואפילו כמעט הוכחות שישראל, שהמוסד, שהמדינה שלי הייתה שותפה לפוצץ את בנייני התאומים ולא בינלאדן. טענות שיהודים ואולי ישראלים שהיו באותו יום במגדלי התאומים הוזהרו לפני כן מהמוסד שזה מה שהולך לקרות ושביום הזה הם לא יגיעו לעבודה. ראיתי אפילו שיש טענות שהמוסד היה אחראי להרג של קנדי. אבל אם כבר כל ה…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.destructoid.com/minesweeper-the-movie-37770.phtml
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא כי לא יצא לי להזמין מחו"ל עדיין. האם האתר הזה בטוח? ראיתי שם נעלים במחירי ריצפה יחסית לארץ,זה מחיר שלא כולל משלוח ולא את המכס בארץ..בכמה המחיר ישתנה אם נניח שהנעל עולה 500 ש"ח? תודה לעונים:] אם יש עוד משהו שאני צירך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי זרוע לרכב שמשלבת בתוכה גם דיבורית. הזרוע לצורך העניין היא Megallen premium car kit for iphone זרוע שבצדה השמאלי יש חריץ קטן שיושב שם מיקרופון, בתחתית הזרוע הרמקול. הרמקול איכותי וחזק. המיקרופון..פחות. בגלל שאני גבוה אני יושב יחסית רחוק מהדשבורד\שמשה ולכן נוצר מרחק ביני לבין הזרוע שכנראה גובר על איכותו של המיקרופון. אשמח לדעת אם ישנה דרך שבה אוכל לשפר את הרגישות שלו.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, האמת לא מצאתי שום פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, לכן החלטתי שכאן זה המקום הנכון. אני בקרוב מאוד שוקל להתחיל לימודים של אבטחת מידע, קורס רשתות בג'ון ברייס ולאחר מכן הקורס המתקדם שלהם לסייבר ואבטחת מידע. מישהו שמע דברים טובים/לא טובים על ג'ון ברייס? האם כדאי להתחיל ללמוד שם? שאלה נוספת, לפני שאני מתחיל ללמוד את עניין אבטחת המידע, מה אני צריך להתחיל ללמוד בבית על מנת לבוא קצת יותר מוכן? אם מישהו יכול להכווין אותי בנושא אני אשמח מאוד, תודה רבה.
-
אני מעריץ של לינקין פארק מאז שאני זוכר את עצמי, מרגע ששמעתי את CRAWLING בMTV כשהייתי קטן עד עכשיו אני חולה על השירים שלהם. לאור ההודעה שהם עומדים להוציא אלבום חדש הייתי באקסטזה כי ציפיתי לחומר יותר טוב, במיוחד לאחר השירים המעולים שלהם שאין טעם אפילו להתחיל רשימה אבל כשאני שומע את האלבום החדש... זה פשוט לא זה... הם שימו את הסגנון לגמרי, מייק שינודה עדיין חביב ומנסה להביא את זה אותו סגנון אבל צסטר בכלל הורס... לדוגמא Bleed it out שפופולארי בזמן האחרון, צסטר צועק סתם צועק בלי תוכן במילים או כלום... קיצור זה רק אני מרגיש ככה או שהם באמת איבדו את זה?
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקופה ארוכה אני חושב לקנות מכונת גילוח, ולאחרונה ראיתי דיל על המכונה ה-Philips hq7810. האם המכשיר שווה את ה250 שקל? אודה לחוות דעת מבעלי ניסיון. איך היא מתמודדת עם זיפים קשים? ניקוי? אשמח לקבל גם המלצות לדגמים נוספים. תודה מראש LEON
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מזגן תדיראן 2.5 כס עילי המזגן עובד מעולה אבל אם נניח הפעלתי אותו לדוגמא על 25 מעלות ברגע שהמזגן מגיע לטמפרטורה הרצויה לא רק המדחס נכבה אלא גם היחידה הפנימית. התאורת בקרה דולקת אבל המאוורר לא מסתובב ומה שקורה שהרגש (טרמוסטט)נשאר קריר ולוקח זמן לפעמים רבע שעה עד שהמזגן חוזר לפעולה . אציין רק שאם אני מנתק את המדחס ביחידה החיצונית (ניתוק של כל החוטים) אז המאוורר כן עובד אשמח לשמוע רעיונות שלכם! Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ערב טוב. האם יש דרך לשפר את הריכוז ולא באמצעות ריטלין או משהו כזה, אלא משהו שיש בכל בית, כדי להתכונן יותר טוב למבחנים? קפה לא ממש עוזר, לדעתי. תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע משחק מחשב מבאג מחשבים, כשבאתי להתקין את התוכנה ההתקנה אמרה לי שהסידיקי פגום. מיד התקשרתי לחנות , והם הפנו אותי להד ארצי - מפני שלדבריהם האחראיות חלה על המפיצים. התמיכה התכנית של הד ארצי הפנתה אותי לשירות לקוחות, וכאן הבלאגן התחיל. ענה לי מישהו שאמר לי שהוא יבדוק את זה ושאני אתקשר אחרי ארבע, והתקשרתי רק לגלות את המשיבון שאומר שאחרי ארבע הם לא עובדים. אז הלכה שישי שבת של לשחק, וניסיתי שוב ופשוט השירות לקוחות מתו, אין כלום, אחרי עשרות צלצולים אפילו לא ענו פעם אחת. אז אין לי למי להתקשר, אני חוזר לתמיכה טכנית, ומבקש את האחראי, ואחרי הרבה צעקות מהצד שלי, הוא אומר שהוא יעביר את זה הלאה והם יתקשרו אלי היום. להפתעתי אף אחד לא התקשר, ואני בטוח שהחברה פשוט לא שמה פס.…
-
- 42 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אם מישהו יכול לתת לי אתר פרוקסי טוב. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי זימון להגיע לקד"צ טכני חיל חימוש מישהו יודע מה זה התפקיד הזה?זה תפקיד שקשור למחשבים או משהו כזה?או שזה לא מעניין ולא שווה ללכת מראש? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-