עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark Respect,

אני רוצה לעשות כמה תמונות שבהן רואים כמות כסף גדולה. איפה ניתן להשיג כסף "מזויף" שמשתמשים בו לצילומים?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום אז ככה חבר שלי שלי היה צריך לנסוע אם המשפחה לשבוע . אז הוא הלך וקנה ההארד דיסק של 500 GB ויום שלם ישב ופוצץ את האמיול בדברים המון סרטים ומשחקים הוא חשב שאחרי שבוע הוא יחזור ויהיה לו מלא משחקים וסרטים הם נסעו ואחרי שבוע וחצי חזרו (התעכבו כמה ימים ) בדרך חזרה הוא מתקשר אלי ואומר לי איזה כיף לו שיהיה לו המון סרטים ומשחקים כשהוא חזר הוא מתקשר אליי ואמר לי שהייתה לו על הדלת מודעה שהם לא שילמו חשבון חשמל וניתקו לו את החשמל שעתיים אחרי שהם נסעו :lol: :lol: הייתי חייב לשתף אתכם הלקח: לפני שאתם נוסעים לאנשהו כמה ימים ושמים הורדות באמיול תבדקו ששילמת את חשבון החשמל

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by mwalker03,

היי חברים אני מחפש כלי לסריקת אתרים, אני צריך להוציא מידע מכמה אתרים בעבר כתבתי סורק מיוחד לאתרים, אבל כרגע אין לי יותר מידי זמן ואני בטוח שיש לא מעט כלים טובים להוצאת מידע מאתרים יש למישהו המלצות טובות על כלים ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Track,

אני מחפש מקום שמוכר מתכת (אלומיניום, פלדה, מה שיש), באיזור גבעתיים/רמת גן/תל אביב? זאת אומרת, תמיד עדיף דרך האינטרנט, אבל לא נראה לי שיש. אני זקוק לממ"ר לכמה מודים, פלוס הייתי רוצה לבנות מגש על מסילה למקלדת ועכבר בסביבות ה80ס"מ על 40ס"מ. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אומנם חלקכם עדיין לא הגיע לגיל בו אפשר לרכב\לנהוג אך כל מי שחובב ספורט מוטורי - מוזמן להגיע ביום שישי לכפר סבא, שבה מתקיימת אליפות דריפטינג אני מאוד חובב ספורט מוטורי (אופנועים, קארטינג, מכוניות בעלות הנע(א)ה אחורית (ו"במקרה" מחזיק אחת)) בקיצור - יהיה נחמד לראות אתכם שם\לשמוע מה אתם אוהבים\מתחרים \משתתפים

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by cganir,

עצה דרושה. נניח, והייתם קונים מוצר כלשהו, בכסף, בחנות מוכרת ונכבדה. נניח, שאתם סומכים על בעל החנות, ולכן, כאשר הוא נתן לכם את המוצר, הנחתם שזהו המוצר שעליו שילמתם. עכשיו נניח, שאחרי כמה חודשים המוצר מתקלקל ללא סיבה נראית לעין, וכשאתם באים להחליף את המוצר - מתברר לכם לצערכם שבמשך החודשים האחרונים השתמשתם במוצר הלא נכון ! מישהו התבלבל, ונתן לכם מוצר שאיכותו פחותה מהמוצר אותו רכשתם מראש ! מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by demonshlomo,

בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by DAN,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html מישטרת ישראל ופושעי המחשבים !!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. ערב טוב לכולם התקבלתי לאונ' תל אביב למדעי המחשב וגם להנדסת חשמל עכשיו.. חוג הנדסת החשמל נמצא בפקולטה של "הנדסה", ואילו חוג מדעי המחשב נמצא בפקולטה של "מדעים מדויקים" (ולא הנדסה).. ככל הנראה אני הולך ללמוד מדעי מחשב.. עכשיו אני שעה מחפש ולא מוצא תשובה האם כשאני מסיים את התואר במדעי המחשב אני יוצא עם תואר מהנדס או לא ? האם משך הלימודים הוא 4 שנים או רק 3 ? תודה מראש :]

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני ובת זוגתי רוצים לעשות צניחה חופשית, אני יודע שיש בחוף הבונים. למי שעשה כבר יכול להמליץ לי למי כדאי ללכת? --- הבנתי שאני צריך לצנוח עם מדריך יותר גבוה ממני. (אני 1.90)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. כן, שוב אני, הנודניק שקונה דברים בלי סוף. P: הרכישה החדשה הפעם- החלטתי להרחיב קצת את חיל האוויר הביתי שלי, וקניתי מסוק מיקרו חשמלי שני, הפעם קצת יותר גדול, ועם 6 ערוצים. מסוק לאקרובטיקה בסיסית, בקיצור. עם סוללות לי-פו 1000 מיליאמפר 11.1 וולט, ראש CCPM, וכל העסק. בא עם להבי עץ, לא פלסטיק או כל חומר זול ועלוב אחר. הופתעתי לגלות שיש בחבילה גם מחבר שנועד להטענה בשטח ממצבר של מכונית או כל דבר אחר (תנינים) מה שבא איתו- המסוק עצמו, שלט 6 ערוצים (שהפתיע אותי באיכות שלו), מטען בית+מטען שטח לסוללות ליתיום 2/3 תאים, עם מאזן תאים מובנה, סוללת לי-פו 1000 מיליאמפר 3 תאים, אזיקונים מסיבה לא ברורה, מפתח לכיוון הראש והג'יירו במקרה של בעיות רציניות, חוברת הוראות, תרשים של המסוק על כל ח…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by hell,

שלום לכם רציתי ליצור רשימה של מישפטים אפלים/משמעות אפלה/סתם מישפטים כאוטיים נחמדים כגון: i m youre sweetest dream and youre worst nightmare but i like to be in the dark im the sword of darknes,there is nothing that i cant sever הכדור הכי טוב לראש הוא 9 מ"מ let me fill alive life is only adream before u wake up to a world full of pain i bring death death from above worship me or be destroyed im an avenger, i live to kill when hell will rise out of ashes,will meat again death is just around the corner berzerkers body, angels heart וכדומה... אשמח עם תעזרו לי למלה את הרשימה ולמי שיודע אנגלית טוב יותר מימני תעזרו קצת עם הדיקדוק בבקשה,כמו שאתם רואים הוא לא הכי חזק אצלי... אני מ…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Arik.G,

בזמן האחרון כל השירים החדשים שאני מוריד בקאזה מושחתים. כלומר באמצע השיר פתאום יש רעש בלתי נסבל , כמו שאם תנסו לנגן דיסק מידע במערכת רגילה. : האם זה באמת הגנה כלשהיא או שזה סתם קבצים דפוקים? כי הורדתי את כל גרסאות האפשריות של שיר ובכולם זה מופיע. ארררררררררררררררר. :-\

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אלו הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהם... נראה תוך כמה דקות יזהו כאן של מה זה 8) Windows® XP 3GHz CPU 1600x1200, 1920x1080 or higher Screen Resolution 24 Bit 96 KHz Multichannel Sound Card Internet Connection of at least 56.6 Kbps 512 MB RAM DVD-ROM Mouse, Speakers/Headphones 128 MB/3D Video Card קשה לשכוח אחריי שנקלים בכאלו דרישות חומרה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by OR007,

כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by waizman,

הזמנתי לפני 10 ימים נגן Mp3 מהחנות הזאת, לכבוד יומולדת של אחי. בינתיים לא רק שהם לא שלחו, אפילו לא ירד הכסף מהחשבון שלי!! ראיתי שהם ממוקמים בירושלים, ואפילו קרוב למרבה הפלא, אז כבר חשבתי ללכת לאסוף את המוצר וזהו אבל כנראה שהם חושבים אחרת... התקשרתי ביום חמישי שעבר לשם והמוכר אמר שאיסוף אפשרי רק בימי חמישי. לאחר שציינתי בפניו את העובדה שזה יום חמישי היה, הוא שינה ליום רביעי. אז אחרי כמה ימים התקשרתי ביום שלישי כדי לתאם את האיסוף. ענה לי אותו בנאדם שאמר לי שאיסופים מתבצעים בימי שישי בכלל בין 9 ל 14:00. :s05: יום שישי (היום) הגיע ותיכננתי לי ללכת לשם לקחת את הדבר המזורגג הזה כבר, אבל מהניסיון איתם הייתי בטוח שהם לא רציניים... נתתי שוב צלצול ולמרבה הפלא אותו מוכר מבולבל …

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

עשה לי תאבון. http://myhighhorse.com/index2.html ;D

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by bitonml11,

הפונקצייה ההפוכה של : f(x)=2y היא f(y)=x:2 ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Stanly,

ייאלה שכל אחד ירשום את השירים שהוא אוהב!! 1. שכל אחד יכתוב עד 3 שירים שהוא אוהב. 2. שיסווג אותם לפי סוג (רוק, פופ, מטאל, קלאסי ועוד..). 3. אם אתם רוצים תרשמו מספר מילים על כל שיר. 4. עשו טובה ואל תחזרו על אותו שיר פעמיים... 5. מי שת'רד זה לא מוצא חן בעניין מוזמן לא להגיב... תבלו!!

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by 1nstall,

חג חנוכה שמייח לכולם.. להפתעתי ראיתי שיצא היום עוד סדר בסדרת (המעולה..) American Pie. שמו הוא American Pie - Beta House. http://www.imdb.com/title/tt0974959/ כמעריץ הסדרה הופתעתי מאוד, הייתי בטוח שהסדרה תעצר לאחר הסרט השלישי, אבל לפתע אנחנו כבר בסרט השביעישישי (!).. אז חברים, תהנו מהצפייה, ותחזרו לפה עם ביקורת.. Install

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אז ככה . חשבתי לגשת שוב להיסטוריה א' מכיוון שהציון שלי נמוך יחסית (73 סופי) ואם אני ניגש דרך בית ספר אני ניגש עם אותו מגן (75) האם יש דרך לגשת בצורה חיצונית ? איך ? כמה זה עולה ?אני פשוט רוצה להרשם איפה שהוא לגשת וללכת אני אלמד מהיום עד הבגרות (היסטוריה א' זה ב- 15.6) אני זוכר את החומר רק צריך לחרוש קצת על מיקודיות מה ששנה שעברה אפילו למתכונות לא למדתי ולבגרות למדתי באותו יום כמו מפגר :\. אז יש איזו דרך ? ואם כן אפשר לעשות ככה גם במתמטיקה ? כי היה לי ממש קל שעשיתי שוב את 05 בחורף אבל ניגשתי עם המגן של שנה שעברה....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אתמול אחרי שהמקלדת החביבה והנחמדה שלי של מייקרוסופט מתה בסייבא טובה לאחר 5 שנים שיש לי אותה כשעוד יצאה לשוק והייתה חדשנית בשל היותה אל חוטית היא עברה נתיחה של אחרי המוות לצורך שעשוע וסתם כי היה לי משעמם.. הכנתי לכם מיני בוק של התהליך ושקצת תבינו כמה לכלוך ואבק צוברת מקלדת ש"מעשנת" (אוכלת) במשך 5 שנים ת'אוכל שלי... באמצע הפירוק- המקשים שהוצאתי עד לאמצע הפירוק- ה-F10 המסכן שנשבר בעת נסיון הוצאה מהמקום- כל המקשים בחוץ!(מצאו- איפה F10) - המקלדת ללא מקשים!(חוץ מהמולטימדיה)- קצת מאקרו לצורך מבט מקרוב על האבק- מה שקורה למקשים הגדולים אחרי תקופה ארוכה- כל המקשים עם פניהם מעלה- כשהיינו קטנים היינו עושים ערמת ילדים, עכשיו זה ערמת מקשים! ;D - מקווה שנהנ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. הדרכון שלה ישן וצריך לחדש אותו. אבל האם הופך אותי אוטומטית לזכאי לדרכון בריטי? ניסיתי להתקשר לשגרירות הבריטית אבל הם סגורים היום. ובאתר שלהם לא היה כתוב שום דבר על מקרה כזה. יש פה מישהו שמכיר את החוקים\יש לו ניסיון בזה ויכול לענות לי? או להפנות אותי לאתר עם מידע? אם אני באמת יכול להוציא דרכון בריטי - זה משנה לי את הטיול באוסטרליה :-) כי אני אוכל להוציא ויזת-עבודה תודה לעונים\ות, אוהד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אז מישהו הפיל את האתר של מייקרוסופט - כנסו לראות או או! גם וואלה! נפרץ.. זה נראה כמו מכת פריצות. עוד קורבן מוכר של הפריצה.. וואלה מה קורה פה?! אתרים נפרצים אחד אחרי השני? גוגל ישראל שלום - גוגל נוביה אהלן HWzone,אתם צריכים ליצור גיבויים : חח סתם צוחק.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים