כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני לפני גיל 18, יש לי תאריך גיוס ליולי 2010, וקיבלתי בינתיים זימונים לעתודה, גאמ"א וחובלים/צוללות. יש לי פרופיל 82 בגלל פלטפוס. זה יכול להישמע דיי מגוחך ושאלה של ילד קטן, אבל אני באמת שואף להיות בתפקיד במוסד/שב"כ, משהו מסווג כזה. יש לי את היכולת, אני יודע שיש לי, לא סתם הייתי שואל. בקיצור, למי אני פונה? לאן אני הולך? ובבקשה מכם, תהיו רציניים.
-
- 16 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מרגישים את זה? בעיקר במרכז? בגלל המזג האוויר הזועם והרועם, חוויתי היום כ15 נפילות מתח [הפסקת חשמל] מוזר שזה קורה באזור תל-אביב - רמת גן היום הייתי אצל רופא ואחרי שכתב את כול הפרטים במחשב [כפעמיים] נפל המתח והכול נכבה היה ממש מבאס, הברקים היו כול כך חזקים.. ועכשיו ברגע שאני כותב אני רואה הבהוב כול 10 שניות מחוץ לחלון שומע את הסופה שבדרך כלל הייתי רואה רק בטורקיה בחופשה. נפל לי החשמל בבית כבר ככמה פעמים הייתי אומר 8 בניחוש גס אבל אני בטוח שמדובר ביותר, מישהו עוד חווה את הדברים האלה? [הספק כוח שלי נדפק לגמרי כמו שידוע, אמרתי בפורומים אלקטרוניקה ומודינג] ועדיין איכשהו מחזיק מעמד אני דווקא מופתע שיהיה לכולם חורף קריר וטוב
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מותר להכניס/אסור, מיסוי? יש למישהו מושג? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אם אני פותח אתר להורדת רקעים למחשב ואני משתמש ברקעים מכל רשת האינט' (לא יודע אם יש עליהם זכויות יוצרים או לא) ואני כותב בתחתית הדף "אם יש תמונות או רקעים כל שהם שזכויות היוצרים שייכים לכך אנה הודיעו לנו ואנו נמחוק אותם מהאתר. מנהלי האתר לא אחראים לכל תוכן באתר." האם זה בסדר?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1627440&m=1&mid=79892 מה עכשיו סדרת ילדים שתשתמש בדמויות מאקס מן ? שילגיה ושבעת הגיבורי על ? ;D
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שמנוי לבזק, כמה אתם משלמים תעריף חודשי עבור "קו טלפון"? והאם גם לכם כתוב תשלום קבוע עבור "עפרוני אפור" 3.16 ש"ח? כמה עולה התקנת נקודה חדשה בבית? ולגבי התעריפים, האם התעריפים בבזק אחידים לכל הלקוחות? או שמה יש כמו בחברות הסלולאר תוכניות משתלמות יותר לשימור לקוחות? כנראה חודש הבא נעבור להוט למסלול 700 דקות לכל היעדים (11 שעות ו40 דקות) בתשלום קבוע של 90 ש"ח. וזה מוביל אותי לשאלה נוספת, בנקודת ההתחברות להוט, כמה טלפונים מקבלים? והאם צריך לשלם על נקודה חדשה בבית ואם כן כמה?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה בחודשים האחרונים. מעדיף לא להגיד למה אבל נהרסה לי כל המשפחה וזה בלתי ניתן לשינוי. גם החברים כל אחד הלך לתחומו, והקשר נותק. זה כמה חודשים ככה, שאת רובם העברתי בבית בגלל בעיית דיכאון שיש לי. אני פעם בשבוע הולך לטיפול פסיכיאטרי בתל אביב. אבל רציתי לשמוע עצות גם ממכם, כאשר הבעיה העיקרית שלי היא הבדידות המעיקה. גם מצב רוח מסריח לא ממש עוזר, אבל זה המצב. אני צריך להיות כמה שפחות לבד. אבל זה לא ממש מעשי במצב הזה. אני התחלתי תואר באחת האוניברסטאות הנחשבות בארץ אבל הפסקתי בגלל האירועים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חושב שלהרבה פה יש צורך במשקפי ראייה והרבה כנראה מכירים את הרשת "אופטיקה הלפרין" אז העקרון לפעם הבאה שתצתרכו לקנות שמה אני מציע מאוד להזהר עם המספרים שהם נותנים לכם... עושים לכם "בדיקה" אבל המספר שתקבלו לא ממש יהיה מדוייק ... לחזק יותר... לפני חודש קניתי משקפיים(גם אצלם . השירות אגב נוראי בסניף אחד אבל טוב יחסית בסניף אחר ) ונתנו לי מספר 3 ( .00 ד"א בשני העיניים למרות שיש הבדל) עכשיו הקיץ מגיע ודיי נמאס לי ללכת ביום בלי משקפי שמש כי זה מכאיב לעיניים אז הלכתי לסניף אחר (עם השירות הטוב יותר) בלי שינוי כלשהוא בראייה הם נתנו לי 3 וחצי אחרי חודש מאז שקניתי משקפיים... אחרי כמה זמן חשבתי שנראה לי שפשוט הם עושים את זה כדי לדחוף עדשות שיש להם יותר מהן במלאי או משהו…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת- אם יש ספרים מומלצים מיוחדים או לחלופין דרכים אחרות(סיכומים, אתרים מועילים..) להסיר 6 שנות חלודה לפני תחילת טכנוסיוט. בתודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
http://imgur.com/NybKN.png התשובה שתקבלו ממנוע החיפוש החדש של MS (לפחות אחת שקיבלתם לפני שהם תיקנו את זה)
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני בן אדם חכם, עם הרבה תובנות מעניינות על החיים, וזה יהיה רווח אדיר לאנושות אם אני אכתוב בלוג ואשתף את כולם בהשקפות, רעיונות, פילוסופיה ושאר הדברים המגניבים האלה שיכולים רק לתרום לכל מי שיקרא אותם. הממ..יצא לי קצת שחצני (למרות שאין בן אדם יותר צנוע ממני). בכל מקרה, איזה אתר בלוגים נחשב הכי פופולארי כיום? חשוב לי שזה יהיה אתר שיש בו הכי הרבה גולשים. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין כמו לשטוף קצת את העיניים בשביל להתפנק כמו שצריך בסוף השבוע: שיהיה סוף שבוע טוב חברה!
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... התעניינתי לאחרונה בלימודים באוניברסיטה פתוחה (הנדסת תוכנה). בעיה שאני שוחה פה במים עמוקים, לא יודע על תנאי קבלה, איזה מבחנים/קורסים עליי לקחת לפני כן (שלחתי להם מייל עם בקשה לפרטים, אבל כידוע, או"פ זה גוף כלכלי קודם כל שרוצה להרוויח כסף, לא בטוח שאקבל מידע רלוונטי). איפשהו גם חפרתי וראיתי שצריך לעשות מבחן באנגלית או משהו... (אין לי פסיכומטרי) תודה למי שיודע ויכול לעזור... * רק אל תגידו לי "חפש בגוגל" כי יש עומס מידע שרובו זה פרסומות ולא מוצא מה שצריך בעצם.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו
-
- 16 תגובות
- 6k צפיות
-
-
טוב אחרי שיטוט של יותר מדי זמן נשברתי, אני מחפש לדעת ממתי חלה חובת הליווי ברכב לתקופה של שישה חודשים. אשמח אם מישהו ייתן לי תשובה, משום מה בשום מקום לא רשום מתי הדבר אמור להכנס לתוקף.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי המון נסיון בתחום, ואני עדיין מתלבט - מה עדיף - להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג (HP או DELL) ? אני צריך לציין שבזמן האחרון חברות המותג (או היבואנים בארץ) מצמצמים את תקופת האחריות, אבל מצד שני, יש הרגשה שתמיד קונים אצלהם דור אחד אחורנית. השאלה האמיתית - האם אפשר לסמוך על הרכבה של מפרט (Best of bread) של כל מיני חלקים ויצרנים, ולקוות למוצר סופי בעל אותה איכות ומינימום תקלות, בדגש גם על נושא הרעש (מחשב XW של HP הפתיע אותי בשקט שלו... כנראה שהמארז איכותי יותר ממארזי המדבקה...)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני בשבוע הבא הולך לצו ראשון ויש לי שאלה לגבי המבחנים הפסיכוטכניים שבעצם מהווים אחוז נכבד בקב"א. השאלה שלי היא איזה בדיוק מבחנים עושים שם? איזה תרגילים? והאם יש צורך להיערך לזה? הבנתי שחלק מהמבחנים שם הם תרגילים בנושא אנלוגיה מילולית ואנלוגיה צורנית, איפה אני יכול לתרגל את הנושאים האלה? כדי שאני יבוא ערוך ומוכן לתרגילים. תודה רבה ולילה טוב
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו מהפורום מתכוון להגיע? אם כן לאיזה מחזור אתם מתכוונים להגיע? אני מגיע השבוע למחזור ראשון מיום רביעי עד שישי בבוקר למי שלא יודע מה זה קצת פרטים:זה בעצם מין כפר נופש שחברת קולה מקימה באכזיב,כמה ק"מ צפונית לנהריה,שם יש ים,בריכה,מסיבות,כל מיני משחקי ספורט,עמדות אינטרנט ופלייסטישן 3 וכו' יש כמובן כל הזמן שתייה אני מאמין שקולה ופאנטה בעיקר,3 ארוחות ביום חוץ מהיום האחרון שמקבלים ארוחת בוקר ונוסעים הבייתה מגיעים לשם עם הרכבת לתחנה בנהריה,ומשם יקחו אתכם אוטובוסים למקום עצמו לחוף אכזיב זה עולה 200 שח,צריך להתארגן עם עוד 2 חברים כדי להיות בקאזה ולאסוף סה"כ 30 פקקים,ואז לשלם את ה200 שח זה בערך מה שאני יודע
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר וגם שתהיה פרקטית להפיק מספרים אקראיים?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדרך כלל לוקח שבוע עד שאני מקבל את המוצר. ב6 ליולי הוא נשלח, ועדין לא הגיע לישראל. כדאי לפתוח הליכים בPAYPAL? - יש לציין שהם מהתחלה עשו לי בעיות עם המשלוח הזה. בקשתי מהם לבטל, הם לא תייחסו להודעה שלי, ולא למיילים. ושלחו את החבילה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להשיג סניגור חינמי שמתמחה בתיקי תעבורה בכלל ונהיגה בשכרות בפרט? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברים בוקר טוב אני מחובר כרגע על 1.5 MB דרך בזק בינלאומי והוט , תשתית אני משלם להוט 75 ש"ח ולבזק אני משלם 65 ש"ח. קיבלתי הצעת מחיר מבזק שהיא כזאת: 5MB בהתחייבות לשנה ב 49.9 לחודש או שנה וחצי ב 44.9 לחודש 12MB בהתחייבות לשנה 54.9 ובהתחייבות לשנתיים 49.9 בהוט 5MB תשתית עולה 80 ש"ח בהתחייבות לשנה 12MB תשתית עולה 59 ש"ח 3 חודשים ראשונים ואחרי זה 99 ש"ח לחודש בהתחייבות של 18 חודש. אני כרגע מנסה לעשות סקר שוק ולברר אצל מי הכי זול, אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-