כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאסור לפתוח דיונים כאלו ,אבל רציתי להגיד משהו. כשבאתי לפה בהתחלה זה היה רק כי היפנו אותי לפה לבקש עזרה למפרט. מעולם לא שיערתי שאני יהיה פה באופן קבוע.רק רציתי להגיד שזה הפורום הכי טוב שיש למדתי פה המון ורציתי להגיד תודה לכולם על כל הידע העצום שלקחתי מכאן. ישר כוח.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ותיקי הפורום - שימו לב. כל מי שמונה ההודעות שלו גבוה מ-2048 (משמע 5 כוכבים) זכאי מעתה לכותרת מותאמת אישית בין הכינוי לדרגה, בדומה למה שיש לחלק מחברי צוות האתר. מומחים - לא משנה המונה שלכם, אתם זכאים לאחד. כמה תקנות פשוטות 1- המשתמש חייב להיות בעל דרגת 5 כוכבים בלבד (או, לחלופין, חבר צוות שתפקידו אינו מחייב כותרת מותאמת אישית) 2 - לא יעלה אורך הכותרת המותאמת על 20 תווים. לדוגמא: מת על מחשבים ירוקים (19 תווים) 3 - אין לכלול שפה גסה, העלבה חשבו על זה כאל מחווה והצדעה לכם, הותיקים.
-
- 73 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
בעקבות "הארה" שקיבלתי לפני מס' דקות אני הפסקתי להיות אתאיסט הפכתי להיות חסיד של הFSM... http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%92%D7%98%D7%99_%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A4%D7%AA
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מכיר הרבה אנשים שיש להם מישהו במשפחה בעל עסק אז הרבה מהקניות הם עושים בשם העסק על מנת לקבל החזר מע"מ. זה תמיד עצבן אותי כי אני לא זכאי לשום הנחות או החזרים =P אדם פותח עסק אז למה הוא זכאי להחזר מע"מ? מה ההגבלות על העניין? בעל עסק יכול לקנות לעצמו דירה ולטעון שזה בשביל העסק אז הוא יקבל החזר כלשהו? גם הבנתי שמה נותר מהקניה עצמה חוזר בצורת תמלוגים כלשהם לעסק (אם כי בזה אני לא בטוח) ומה בעצם מונע מאדם להתחיל לזייף קבלות בשביל לקבל החזרי מע"מ על עסקאות שלמעשה לא בוצעו?
-
- 8 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בPayPal כדי לשלם בכרטיס אשראי בiTunes ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: 1. האם צריך כרטיס אשראי בינ"ל גם כאשר אני מגדיר את כתובת המגורים ומשלוח החשבונית לישראל? 2. האם ישנם עמלות שהאתר לוקח? אם כן, באיזו העברה וכמה העמלה? 3. אם אני קונה שיר בiTunes, נניח, אז בחשבון ויזה רשומה פעולה של PayPal או של iTunes?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
הי...האתר הזה קיים הרבה זמן...ויש פה הרבה מאוד משתמשים.... חשבתי אולי שיהיה לאתר הזה חדר במירק שיהיה כיף לדבר ולעזור... יש פה אנשים מעוד מעניינים וזה לא ממש נוח וראוי לדבר ככה בפורום (ספאם) אז יש מצב שפותחים חדר במירק לאתר ? תודה מראש,מצפה לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיונים למפעילי מערכות מודיעין מה זה לעזאזל?! והכי מוזר שקיבלתי את זה בטלפון אני לא יודע אם מתחו אותי או שזה אמיתי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
להקה מחפשת מתופף בגילאי 15-20 מאזור המרכז (ראשל"צ בעיקר, חולון, בת ים וכו'..). בלהקה יש 3 נגנים- גיטריסט + שירה, באסיסט וגיטריסט ליד. הלהקה מחפשת מתופף בעל ניסיון. אנחנו מנגנים חומר מקורי, בסגנון רוק ישראלי אך פתוחים לכמעט כל סגנון. יש כבר 3 שירים ללהקה. לאחרונה המתופף שהיה איתנו היה צריך לעזוב בגלל סיבות אישיות ולכן אנו מחפשים מתופף חדש. כל אחד מהנגנים הוא בעל ניסיון של שנתיים בנגינה על הכלי שלו. הלהקה הופיעה מספר פעמים, אך הפסיקה את פעילותה בזמן האחרון בגלל עזיבת המתופף. מי שמעוניין, שישאיר תגובה, או ישלח הודעה לפרטי. אל תתביישו להציע את עצמכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אוקי... לפני איזה שעתיים חזרתי מתערוכה פרטית שעשו לי (ולעוד איזה 30 איש) חברת מרצדס בארץ! היה ממש יפה! הייתי שם שעתיים, ונסעתי במכוניות החדשות (כן, כן... גם במייבאך). בנוסף נסעתי גם בS55 שהיא המכונית היא יפה שראיתי (והכי חזקה שנסעתי בה אי-פעם). נסעתי גם בCLK320 ועוד איזה מכונית מסדרת C, אין לי מושג מה דגמה המדוייק, אבל היא עולה 800 אלף ש"ח... בקיצור, צלמתי מלא תמונות, ואם אתם רוצים אני אעלה כמה (כולל תמונות בעדיות של המייבאך מכל הצדדים ומבפנים מקדימה ומאחורה!). יש לי גם תמונות של דגמים אחרים שלא הספקתי לנסוע בהם (כמו הSLR) אבל עדיין הספקתי לצלם! אם אתם רוצים תמונות תגידו.
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה מדעי המחשב ויש לי מספר שאלות לגביה. רקע אישי- אני בן 22 לפני מספר חודש השתחררתי,מצאתי את עצמי מחפש מקצוע לחיים,בסופו של דבר על פי שיקולים רבים הגעתי למסכנה שהמסלול בשבילי הוא מדעי המחשב, כאן נתקלתי בבעיה,מסתבר שכן הייתי צריך ללמוד בבצפר וכן באמת הייתי צריך להשקיע בבגרויות ואפילו לעשות פסיכומטרי (שאני ממש רוצה שיפסלו את הרעיון הזה) אבל הלימודים בזמנו לא התאימו לא לאור המצב הכלכלי בביתי ולא שיטת הלימוד... בתיכון קיבלתי פטור ממתמטיקה ומאוד מספר מקצועות כדי שאוכל לעבוד ולהתפרנס,ואת זה קיבלתי בתנאי שאני ייגש ל 3 יחידות מתמטיקה ומינימום 3 אנגלית (ניגשתי ל4 לא יודע איך),מתמטיקה סיימתי אם ציון סופי 80 (לימודים עצמאים בבית מידי …
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום ! אני מתכנן לעשות אפיק מעבר מהפתוחה לאוניברסיטת חיפה בכלכלה ,יש עצות המלצות לאיך ללמוד וכו ? זה הקורסים שאני יעשה : מבוא למיקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10126 מבוא למקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10142 חשבון דיפרנציאלי לתלמידי ניהול וכלכלה בציון מינימלי של 91 30111 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה א 30112 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה ב 10280 יסודות החשבונאות אפשרי לסיים את זה בשתי סמסטרים ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לכל אלה מכם אוהבי הרוק/מטאל אני מחפש להקה בעלת סיגנון דומה ל Dream Evil בעיקר השיר Calling Your Name מכירים? תכתבו את שם השיר או/ ושם הלהקה תודה רבה :) :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי. למישהו יש ניסיון אתם? האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים... קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות. עם שאר החלקים לא היו בעיות. הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה? תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני לא מבין מדוע מונה התגובות שלי באתר נעצר על 238. פתאום שמתי לב שכבר מספר הודעות אני 'תקוע' על המספר הזה.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני בערך חודש עברה לגור בקומה שלי איזה אישה לא חשבתי כלום, לפני שבוע גם הילדים שלה באו לגור איתה .... יש שם שני ילדים בני 13-14 בערך, ילד קטן בין איזה 10 ואחת כוסית בת 16 בערך. עכשיו איך אני מתחיל איתה ? לא דפוק וזרוק...חברות. אני יודע שזה לא קשור לחיים....אבל בכול זאת קצת עזרה.
-
- 119 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל כסף מח'ול אבל אני צריך לתת את הפרטים הבאים IBAN Swift/BIC or Routing Number אני בבנק דיסקונט מישהו יכול להסביר לי מה זה 2 הדברים האלה שהם מבקשים?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
ברזיל הפסידו לארגנטינה 3-0 בחצי גמר, והם סיימו את המשחק עם 9 שחקנים. עזבו את זה, מה שבאמת מעצבן זה איך שהם שיחקו. הם התחפשו לאיטליה (שלפחות איטליה עושה הגנה טובה ויודעת לצאת למתפרצות ולתת את הגולים) וסיימו מחצית בלי לבעוט לשער. בטעות הם נתנו 2 קורות במחצית השניה - אחת בעיטה חופשית של רונאלדיניו ואחת בעיטה מרחוק של נבאס. מה שווה ברזיל בלי הכדורגל היפה? פשוט שיחקו מגעיל. אם אני נשיא ההתאחדות של ברזיל, עכשיו שולח את דונגה הביתה. מאמן פחדן. אפילו בלי מאמן השחקנים היו משחקים הרבה יותר טוב.
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז היום קיבלתי את תאריך הגיוס שלי והתאריך הוא 2005\07\25 ז"א טיפה יותר משנה החל מהיום ... ניסיתי לחפש באינרטנט לאן מתגייסים ביום הזה, אבל לא הצלחתי למצוא... אולי מישהו בכל זאת יודע בערך לאן תקעו אותי? :-\ יש לי תחושה שתקעו אותי למשו קרבי סוף הדרך. :-X
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הכוונה לא לשמן מנוע לא סינטטי, אלא לשמן השקוף הזה, בלי תוספים למיניהם...
-
- 41 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא מסך LCD של PS1? נו המסך של play stion 1 אתם יודעים זה שפעם מכרו אותו כמו מין אביזר לPS1 בשביל לשחק בו שאין טלויזיה בסביבה :-[ ;D
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יאו איזה פרק ענק במיוחד הסוף (מן הסתם) מה היה כתוב בפתק שמייקל והשני קיבלו?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-