כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשמוע את המלומדים בפורום ואולי איך יצא להם להכיר את בת הזוג אני לא בן 22 אחרי צבא אלא קרוב ל30 כמה אופציות להכיר ללכת לפאב/ מועדון- לרוב בפאבים יושבים זוגות, חשוך ולא יצא לי להכיר שם מהאלה שביקרתי. מועדונים של ריקודים זה לא בשבילי יתכן שאני לא מכיר פאבים שבאים שם להכיר אתרי הכרויות בחינם- לא יצא לי מזה כלום ובחורות הרבה פעמים לא עונות אפילו למרות שזו הדרך האידאלית לטעמי להכיר להתחיל בעבודה/ ברחוב- בעבודה לא באות כמעט בחורות וברחוב לא יוצא לרוב וגם אין כח וזמן להסתובב בשביל להכיר לשאול חבר/ עמית בעבודה- עד עכשיו לא שאלתי אם הם מכירים ואולי זו אופציה טובה?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכל העניין של טיפוח ועיצוב שיער, יש לי כרגע וואקס של לוריאל פריס אבל הוא לא ממש חזק והקוצים לא קוצים. אני צריך וואקס שכמה שפחות הורס תשיער ומעמיד את השיער (סליחה על הביטוי מראש) כמו ז*ן בזיקפה מלאה. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני רץ הרבה ונמאס לי כבר מהמוזיקה שיש לי חח..למישהו יש המלצות לטראקים\שירים שנותנים כוח בריצה? סתם דוגמא יש לי קטע ממטריקס רבולושנס נראה לי שיש את הקרב הזה על הגג של המשאית שנוסעת בכביש המהיר זה קטע אחד הטובים לריצות...ואני חושב שגם פסיכודאלי מתאים לי בריצה אבל רק פולאון עם הרבה גיטרות עושה לי את זה חח..וקצת שירים שאפשר ל'הכנס' אליהם בזמן הריצה
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מארגן מסיבת יער היום לראשונה ואני צריך להשיג (כנראה מהשכרה) גנרטור. השאלה היא איזה עוצמה אני צריך? אני מפעיל שם 2 מקרנים + DVD, מערכת הגברה + רמקולים, ותאורה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אתם מחוברים לאינטרנט בכבלים ולא לטלווזיה בכבלים, הבנתי שהם שמים מסנן שלא תוכלו לראות את ערוצי הכבלים, אבל תוכלו לקלוט ערוצים אחרים דרך הכבלים ולא דרך האנטנה. האם בנוסף לערוץ 1 וערוץ 2 אפשר יהיה לראות עוד ערוצים שלא שייכים לכבלים כמו: ערוץ 10 / ערוץ 9 (הערוץ הרוסי) / מוזיקה 24 / ערוץ 33 / ערוץ הכנסת ? כל הערוצים האלה מלבד אולי ל-33 לא משדרים באנטנה. בנוסף האם הם גובים תשלום נוסף עבור מספר נקודות, כלומר אם יש כמה טלווזיות שמחוברות לכבלים צריך לשלם יותר? התקשרתי לשאול והם לא הסכימו לענות.
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ההערכות המוקדמות מתגשמות, וכבר אחרי יממה אחת בלבד בתפוצה רחבה בבתי הקולנוע די ברור כי הפרק השביעי של מלחמת הכוכבים יהיה שיאן ההכנסות החדש של הוליווד, לפחות במונחי סוף השבוע הראשון עם מכירות כרטיסים מוקדמות בארה"ב בלבד שעומדות על יותר מ-100 מיליון דולר בסך הכל, פי 4 מהשיא הקודם, לא היה יותר מדי ספק שהגעתו של 'מלחמת הכוכבים פרק 7: הכוח מתעורר' אל בתי הקולנוע ברחבי העולם תהיה מאורע גדול מאוד – אבל עכשיו כבר ברור באופן כמעט מוחלט שזה לא יהיה רק גדול, אלא גם חסר תקדים. סוף השבוע עדיין נמצא בעיצומו, בייחוד במדינות בהן גם יום ראשון הוא חלק ממנו, אך כבר כעת המספרים שזורמיםמבתי הקולנוע הם פשוט אדירים – 57 מיליון דולר נאספו בארה"ב רק בהקרנות ההתחלתיות של יום חמישי בערב, ש…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, כולנו מסתובבים באינטרנט ופוגשים ילדות\בחורות (כל אחד והגיל שלו) דרך מסנג'ר אייסיקיו ואתרי היכרויות שונים. כשאין תמונה ואתם יודעים רק את השם כיצד תוכלו לדעת אם היא כוסית או לא? אז אני מציע בתרד שתתנו את השמות שברגע ששומעים את השם יודעים שהילדה כוסית. אני אתחיל, שם שפגשתי כבר 4-5 ילדות כאלה ומבלי יוצאת מן הכלל כוסיות אחת אחת, השם הוא נועה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בדר"כ אני עושה "FAIL השבוע", אך כשראיתי את זה בו ברגע נולד FACEPALM השבוע. מכירים את האתרים שגונבים כתבות מאתרים אחרים באנגלית ומתרגמים לעברית עם רובוט בלי שיש להם הבנה טכנית בסיסית ? כאן זו ליגה אחרת. חברים, הכירו מושגים חדשים בפתרון בעיות של מסכים כחולים: "מזבלה קטנה", "מזבלה מלאה", "ליבה של המזבלה", "בחר המזבלה" וזה משתפר . . . "מצבור מיני", "קובץ dump מיני" (קובץ חרבון מיני) ועוד מובחרים כמו "אתה ממולאים! ובכן ... בעצם אתה לא!" http://www.computer-juice.com/forums/iw/f48/debugging-bsods-windbg-beginners-part-1-getting-all-bits-18677
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כבר המון זמן שם לב לזה ותוהה האם הנתונים על הרכב שהיצרנים מפרסמים אמיתיים כמובן בחלק של הביצועים? לדוגמא:על טויוטה קורולה רשום שהיא סוגרת 175 קמ"ש ועובדה שחבר שלי נסע לידי 200 קמ"ש עם אחת כזו בדיוק.... אני לא מבין למה הם לא מפרסמים תיכולות האמיתיות של כל אוטו..
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז מה קורה? הייתה פגישה ואח"כ כאילו לא קרה כלום? ספרו מה היה מי היה מה מו מי מא
-
אז נשארנו רק עם אקספון :-\ http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238# הקטע החשוב: נודע ל-TheMarker כי לפני כארבע חודשים פנתה פרטנר לחברת Matrix, המייעצת לה בנושאי מחשוב, וביקשה לבחון מספר פתרונות של תעדוף גלישה וניהול רשת. לפרטנר עוד אין תשתית אינטרנט עצמאית והיא רוכשת את החיבור שלה לתשתית מבזק בינלאומי. המחיר שמשלמת פרטנר לבזק בינלאומי תלוי בנפח הגלישה ולכן יש לה אינטרס לצמצם את רוחב הפס של לקוחות כבדים כמו מורידי קבצים.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן,כדאי לגלח שם ? , יש לי טונה שערות וגם שזהיה מגולח זה יראה יותר נקי וגדול. כדאי?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עברתי כבר על שלוש חנויות DVD וVideo שנמצאות באזור מגורים שלי. ואין שום סרט שעונה לשם הזה. מישהו מכיר ספריית וידאו ששם הסרט נמצא בטוח? אם זה עוזר השם של הסרט באנגלית זה The Fly. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחר יש לי ראיון לקורס ג'ערים (או שזה בכלל ג'ארים? גוגל לא מכיר אף אפשרות...) שמתחיל עוד חודש בערך. מישהו היה ויכול לספר קצת ולתת עצות (לראיון, לקורס עצמו..) ? thanks
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה סכין גילוח הכי טוב ? אני מחפש שיגלח כמה שיותר קרוב וללא גירויים ופצעים... אשמח לקבל את שם הדגם המלא שעליו אתם ממליצים.. תודה רבה לכל העונים :)
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
השנה אני מסיים י"ב במגמת אלקטרניקה בטכני. אני משאר שיש פה די הרבה אנשים שהיו במצב שלי, ואני בטוח שהשאלה נשאלה כאן אלפי פעמים (חיפוש בפורום הניב תוצאות עם מידע סוטר, לא שלם ומבולגן, בגלל זה פתיתי נושא חדש). איזה בחירה של קורסים יש למי שסיים י"ב במגמת אלקטרוניקה [ אם אפשר טיפה הסבר, מעבר לשמות ] ומה הם בעצם יתנו לי באזרחות. קראתי קצת על אבנט כחול, שזה קורס שלפי מה שהבנתי הוא מאוד נחשב ועוסק בעיקר בתקשורת, רשתות, נתבים וכו' [ נושא קרוב לליבי ] אבל הוא פתוח רק לתלמידים שעשו י"ג-י"ד. האם יש אפשרות להתקבל לקורס כחריג בלי להמשיך לי"ג-י"ד (יש לציין שלפי מה ששמעתי, הם עוברים שם קורס CCNA, שזה משהו שאני הולך לסיים עוד השנה עצמאית). ואם אי אפשר להתקבל בלי י"ג-י"ד, אז שווה להשא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול כמה שאלות... 1 ) לפי מה נמדד הפרופיל של האדם בצבא ? אמרו לי שלפי בדיקות רפואיות, ולפי כמה תרגילים כמו מתח וריצה על הליכון... זה נכון ? וכמה סוגי תרגילים יש , ומהם ? ולמשל במתח, מה התוצאה שאני צריך להגיע כדי לקבל את הניקוד הכי גבוה? ומה לגבי ריצה, ושאר הדברים? 2) כמה משקפיים ואפילפסיה ( =מחלת הנפילה) מורידים מהפרופיל ? 3) אם אני רוצה להתקבל לקרבי (בואו נגיד שיש לי רק משקפיים ולא גורמים אחרים שמורידים מהפרופיל) , מה הפרופיל הכי נמוך שאפשר להתקבל לקרבי ? 4) עוד שאלה מאוד חשובה: כל היחידות הקרביות דורשות שתעבור פרופיל מסויים,ואז אתה יכול להתקבל לאיזו יחידה קרבית שאתה רוצה , או שכל אחת מציבה פרופיל משלה כדי להתקבל? (למשל שסיירת מטכ"ל תרצה 97 בפרופיל…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהם את הספר של דקסטר אבל הבנתי שהם מוכרים גם משומשים וגם מקוריים אז איך אני יכול לדעת אם מה שאני קונה הוא חדש? כמה עולה/זמן משלוח? גם הבנתי שהם לא מקבלים PAYPAL אז איך משלמים להם?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
CONVERSATION BETWEEN A SOFTWARE ENGINEER AND HIS WIFE. Husband: (Returning late from work) "Good evening dear, I'm now logged in." Wife: Have you brought the grocery? Husband: Bad command or filename. Wife: But I told you in the morning. Husband: Erroneous syntax. Abort? Wife: What about my new TV? Husband: Variable not found... Wife: At least, give me your Credit Card, I want to do some shopping. Husband: Sharing Violation. Access denied... Wife: Do you love me or do you only love computers, or are you just being funny? Husband: Too many parameters... Wife: It was a great mistake that I married an idiot like you. Husband: Data type mismatch. Wife: You are useless. Husban…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש לזה שם מיוחד ? אני מנסה למצוא באתר זאפ אבל אני לא מוצא
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מועד ב' ביום שלישי ורציתי שתתנו לי כמה עצות וטיפים לבמחן בתנ"ך בכללי...
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל העיצוב השתנה ולא ברור לי אם זה הכל מתיחה אחת גדולה או שרק חלקים זה מתיחה וחלקים מסוימים ישארו... הלוגו הוא ללא ספק חלק מהמתיחה, כנ"ל אופצית הTextTP שמאפשרת לראות חלק מהסרטונים בתור טקסט... לעומת זאת הInsight ממש השתפר וקשה לי להאמין שהוא חלק מהמתיחה. http://youtube-global.blogspot.com/ http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?en_US=en&answer=178474
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-