כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
זיהוי פרצופים, תנסו את זה ! http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0〈=EN אני יצאתי דומה למאט גראונינג, יוצר הסימפסונז.. וגם ל....סופיה לורן ??! נסו בעצמכם, זה שווה קרדיט : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16288&s=3eb14d490b6db9cc77cdb80c1d680a54
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהי חנות המחשבים הזולה ביותר באזור ראשון לציון?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים. לפני ארבעה חודשים (פחות יומיים) קניתי מקרביץ מכשיר Sansa Clip 4gb היום קלטתי שמקשי הווליום משמאל הנגן ומקשי ההדלקה/כיבוי מימין המכשיר נתקעו וההזה שלהם לא חלקה, כאילו מרוח מאחריהם גריז. כשהצלחתי להדליק את המכשיר הוא פשוט נתקע, כתוב על המסך "מנותק" ויש לי את הסימון של מצב הבטריה למעלה. ההוכחה היחידה שלי כיום לביצוע הרכישה היא התארד הזה בו אני מבקש עזרה בתפעול המכשיר. מה שכן, בעזרת זה אני יודע את יום ביצוע הרכישה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400860.0 האם אני צפוי לקבל שירות/ אפשרות למימוש אחריות במידה ובעלת החנות תזכור אותי (יש מצב כי הייתה בינינו התנהלות ארוכה, היא הייתה צריכה להזמין לי ת'מכשיר ולהתקשר כשהוא מגיע וכו' וכו') או שאתן לה את יום הר…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה שבועות ואני מתחיל עכשיו לחפש חנויות ברשת או חנות "אמתית" אני מכיר את PCHardware, Pandas, KSP ב PCH המחירים ממש זולים ובכלל הוא נראה אתר מאוד אטרקטיבי. אז אם מישהו קנה מהם או בכלל מאיזשהי חנות ברשת ויכול להמליץ לי עליה או ההפך אז בבקשה. ואם מישהו מכיר חנות שאפשר לסמוך באזור הצפון אז שיכתוב עליה כאן בבקשה . . . תודה מראש, אלון. *אני לא בטוח שזה המקום הנכון לנושא אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. :-\
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תענו לי על מה שכתוב בכותרת, פליז!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מכיוון שאין תפריט מהיר להחלפת פורומים במערכת כרגע ולא בהכרח תהיה גם בעתיד, עריכה: בעקבות הפוסט הזה: גיליתי שדווקא כן יש תפריט כזה... ויצאתי עיוור, אז תרגישו חופשי להתעלם משאר הפוסט שמובא להלן: משהו קטן שחוסך קליקים (וזמן טעינה!) במעבר בין הפורומים השונים, לא יודע איך לא חשבתי על זה עד עכשיו: זה עניין של חצי דקה לסדר תפריט כזה ב Firefox (ואני מניח שבכל דפדפן אחר גם כן) רק לפתוח את ה bookmark organizer, ליצור תיקיה חדשה מתחת לסרגל של ה bookmarks ולגרור לתיקיה הזו פורום פורום מעמוד הפורומים הראשי (drag & drop) זה הכל.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך טרנספומטור מהתקע הזה לשקע ישראלי תקני... אנא עיזרו לי! אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג (בדקתי בקניון מלחה {ירושלמי}, אין בליאור, הום סנטר ואופיס דיפו) - פנו אלי באיציק (120246873) או במייל mraxe@walla.co.il בתודה, אקס, יו"ר מועדון הבכיינים...
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז נכון..בעבודה יש מחשב שרושם אבל עדיין אני רוצה לרשום בעצמי...אחרי שרשמתי בפנקס ואיבדתי אותו החלטתי שעדיף לרשום במחשב שלי ולגבות לעוד מקום..יש למישהו תוכנה\גליון אקסל\משהו אחר יעיל לרישום שעות עבודה?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שם הנושא לא ברור? טוב הכוונה זה שאני מחפש אתרים עם קבצי מידי של טראנס כדי שאני יוכל להוריד לפלאפון עשיתי חיפוש ומצאתי צלצולים בודדים כל מה שברשת נקרא טראנס זה קלאב האוס דאנס והחרא מהסוג הזה אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא יחלוק איתי אגב צלצול קטן http://planet.nana.co.il/alsal/bustamove.mid תכתבו את זה בכתובת של הפלאפון שלכם ותורידו
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע קנייה גדולה של 3 מערכות מחשבים בסכום כולל של קרוב ל 30000 שח 2 מערכות של 11-13 אלף שח ועוד מערכת של 4500 שח איפה ממולץ לקנות? איפה אני יקבל את ההנחה הכי משמעותית ושרות ואחריות טובים? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפאלפון הבא בחו"ל: nokia supernova 7210. השאלה שלי איך אני יודע אם יש לו ממשק בעברית?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המלצה לעוד סידרה, הפעם מתח\אקשן: The Kill Point קצת הייתי עצלן כדי לצפות בפרק הראשון והשני שבאים ביחד, כי זה שעה וחצי ביחד. היום היה לי זמן וקצת משעמם אז החלטתי לראות. אני ממש לא מצטער על כך. סידרה ממש טובה ויש לה עתיד! תזכרו מי המליץ לכם לראשונה על יריחו וגיבורים אחרי הפרק הראשון והשני שלהן לפני שנה. כדאי לכם לראות את The Kill Point. הסידרה היא "מיני סידרה" - 9 פרקים בלבד. http://www.imdb.com/title/tt0862593/ http://tv.yahoo.com/the-kill-point/show/39302 5/5 כוכבים, ע"פ 102 מדרגים. A group of Iraq war veterans conduct a bank robbery where everything goes terribly wrong, leading to a hostage crisis that plays out over the course of the series.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאמי יש ממיר עידן+ שרכשה בדואר לפני נספר שנים. כעת הממיר מקולקל: לאחר BOOT, הממיר מתחבר ומשדר תחנה לכ-4 שניות ואז התחנה מתנתקת. 1. האם אפשרי להחליף הממיר המקולקל לממיר תקין - בדואר? 2. מה אפשרויות התיקון של הממיר? 3. מה אפשרויות ההחלפה של הממיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ייאלה שכל אחד ירשום את השירים שהוא אוהב!! 1. שכל אחד יכתוב עד 3 שירים שהוא אוהב. 2. שיסווג אותם לפי סוג (רוק, פופ, מטאל, קלאסי ועוד..). 3. אם אתם רוצים תרשמו מספר מילים על כל שיר. 4. עשו טובה ואל תחזרו על אותו שיר פעמיים... 5. מי שת'רד זה לא מוצא חן בעניין מוזמן לא להגיב... תבלו!!
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת,אחרי מבחנים ראשוניים,מבחני התנהגות,4 ראיונות אישיים וטקס חתימת קבע שבו אמרו "עברתם את כל המייונים האפשריים,מה שאנחנו מחכים לו זה תוצאות התחקיר הבטחוני" קיבלתי היום מכתב שבו הם מודיעים לי על הסרת מועמדתי מהפרוייקט בלי שום נימוקים או סיבות. שלחתי פקס שבו אני מבקש לערר ולשקול מחדש אך אני בספק אם זה ישנה משהו. מה עוד אני יכול לעשות בנושא?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המכונית על שלט שלי עובדת על דלק טיסנים מגיע ל90 קמ"ש 2 הילוכים 4על4 טווח על 300 מטר מהירה באופן מטורף הקוסטיום נצבע על ידי וכמובן גם ההרכבה של המכונית מ 0 המכונית מגיע ממש מברגים עם עזרה של אבא שלי כמובן! הנה כמה תמונות התמונה על הקוסטום באור מראה את בציעה! את תשימו לב ללכלוך הרצתי אותה כבר כמה קילומטרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. האם אתם מכירים אנשים שמשתמשים במילה "מעבד" כאשר ברצונם להגיד "מארז עם כל הרכיבים יחד". או שהם אומרים " המוח" התקלקל ?! יש כאלה שאומרים את המילה "כונן" - אבל זה גם לא מדוייק. האם המילה "מחשב" - היא ההגדרה היחידה? לפי עניות דעתי, מחשב זה "הכל ביחד" - (מארז עם הרכיבים, מסך, מקלת ועכבר) אם כן... איך אומרים נכון בעברית "מארז עם כל הרכיבים יחד" (אולי "גוף המחשב"?) אני יודע שבשפה הרוסית משתמשים במילים - System Block , אבל איך אומרים את זה בעברית... מקווה שלא הצחקתי אותכם תודה לכל המגיבים
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחלתי את האימון הראשון שלי בחדר כושר אתמול, ובלי מושג זה פשוט משעמם, מה גם שהמוסיקה נותנת כוח מסויים לפעמים. יש המלצות מסויימות, למוסיקה (מכל סוג, עדיפות למטאל) שמתאימה לחדר כושר (נותנת אדרנלין)?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש אנשים אשר אוהבים את היומהולדת שלהם-אני לא אף אחד לא מבין אתה זה... מקרה א': שמו לי פלפל חריף בתוך סנדווייץ. אחר כך נתנו לי לשתות קולה (מיד לאחר הפלפל) למרות שאני שונא קולה וגורמת לרק יותר חריף... מיד אחר כך הגיעו אליי ילדים הביתה וישבו בחדר שלי על המסך!!! שמו מוזיקה שאני שונא... הלכתי לישון ובערך ב2 בשעה שנולדתי העירו אותי כאילו שאני לא צריך ללכת לבית ספר מחר מקרה ב': היום: אבא שלי פתאום נכנס לכיתה עם שמו לב עוגה ובלונים... מה הוא חושב שאני בגן... ולא רק שזה היה באמצע שיעור לשון וקיבלנו 5 משפטים על יומהולדת של עמית... אני מאמין שאנשים כן צריכים להבין שיומהולדת זה בסה"כ הכל יומהולדת...סתם תאריך דפוק... לפני שיהו שאלות אני מגיל מספיק זקן בשביל לא להגיד ובלי מזל טוב...
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך את המיקוד ואם אפשר תרגילים לתרגול שיהיו במבחן תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני טס עוד כעשרה ימים לארה"ב באלעל(ההורים שלי לא נותנים לי לטוס בחברה אחרת משום שבאלעל הטיסה היא ישירה ואני בכלל רוצה לטוס בContinental ועוד כמה חברות ולא אכפת לי שזה לא ישיר,אני דווקא אוהב את העצירות האלו) באלעל לא טסתי המון שנים,בשנים האחרונות אני טס באלאיטליה ורציתי לדעת האם המצב שאלעל מפוצצת בחרדים,תינוקות בוכים בכל מקום,סירחון ושרות גרוע לא השתנה ובכללי מה אתם חושבים על אלעל
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-