עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים אם סכין פרפר ראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות אם סכין פרפר מישהוא מכיר?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by iib,

<>

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. ניסיתי להקליט היום שיחה שניהלתי עם בזק ושומעים מצוין את כל המענה הקולי. אבל כשהמוקדן עלה: הכל ציפצופים !!! אותו הדבר עם בזק-בינלאומי !

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by shuy,

תראו, אין לי בעיה עם קוסמים, זה דבר ידוע שלכל קסם יש הסבר, אבל יש לי בעיה עם מתחזים: קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342495,00.html קישור לסרטון: http://www.metacafe.com/watch/338564/uri_geller_blending_a_spoon

5. זוכרים שלפני כמה זמן היה ווירוס שהתפשט על ידי משתמשים פיקטיבים ששלחו הודעות לאנשים, ואז הווירוס שלח את עצמו כהודעה לכל הרשימה? אז זה חזר שוב, וד"א, הבנאדם ש"שולח" את ההודעה, לא יודע את זה.. הנה אחד שנפל בפח :-\: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209698.msg1838256;topicseen#new אז אל תכנסו ללינקים שאתם לא מכירים ! רק רציתי להזהיר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

הסרט מעולה מומלץ ביותר חייבים לראות את הקודמים גם וואו ראיתי אתמול בסינמה סיטי והיה מדהים כמה קטעים מיותרים אבל.. ג'ק ספארו זו דמות גאונית בדרך חזרה הביתה על הקטנוע שמעתי את הרוח וראיתי רק ים וסערה וגשם, וכל המכוניות בתור ספינות שיוצאות למלחמה, וואו! מומלץ

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני מחפש מקום טוב(זול) לקנות בו גיים פאד אלחוטי של XBOX למחשב אגב יש גיים פאד למחשב ולקונסולה או שזה אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Dimebag Darrell,

היי אני בקרוב הולך למבחן אצל בזק (תומך תכני) והבנתי שיהיו לי שם מבחן פסיכוטכני. מישהו יכול לתת לי דוגמאות לשאלות שישאלו שם? אתר שאפשר להתאמן בו? מה זה בוחן בדיוק?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ExploiT,

היורה הגיע ! מזל טוב!

• 50 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by yoav9,

לכל אחד יש אדם שהוא מעריץ, בין אם זה את היידי קלום, ג'ון טרבולטה או minimizer, לכל אחד יש אדם אשר הוא מסתכל עליו ביראה (הערנב אינו נחשב!) אז שתפו אותנו! אני אתחיל, אני יש לי שני אנשים שאני מעריץ, את קארמק, כי בגדול, הוא דגול, היכולת שלו לכתוב סקריפטים מדהימה, וחוץ מזה שהוא הצליח יפה מאוד בחיים באותו תחום שאני רוצה להצליח בוא, משחקי מחשב, מצד שני העלילות משחקים שלו ממש מחורבנות וגם המשחקיות אז האדם השני הוא בהחלט וורן ספקטור (האיש שהמציא הגאה ועבד על דאוס אקס) שהוא בהחלט אדם שאין לזלזל בוא והוא יצר עומק עלילתי ומשחקיות חסרת תקדים! he own'z!! ואתם?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. האחריות על המכשיר היא שנה של IDIGITAL היבואן הרשמי . המחיר בחנות של IDIGITAL ובבאג היא 1700 ש"ח . אני יודע שיש חנויות שמוכרות במחיר דומה לאייבורי אבל האחריות שלהם היא לא של יבואן רשמי . שאלתי היא האם זה נראה לכם הגיוני הפרש מחירים כזה והאם אין כאן הטעיה כלשהיא ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by GOVNER_T.S.Y,

איזה יופי טופי

13. Started by Fighter,

הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. תקשיבו, מה זה הסיפור הזה? יש מלא באנרים ושלטים ברחוב על כמה דמויות נפגש בפיסבוק וכאלה מה זה הסיפור הזה ? מישהו יודע משהוו? הם לא מוכנים לגלות אבל זה נראה מענין אגב צריפתי לינק למי שלא מבין למה אני מתכוון http://www.facebook.com/pages/wymn-Weizman/208195551845 שבת טובה אנשייייים

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום אני רוצה לפרסם תמונה באינטרנט בלי שיהיה אפשרות להוריד אותה. יש למישהו מושג על אתר או משהו שאפשר לאכסן שם ככה תמונה? סה"כ שלא יוכלו לעשות כפתור ימני ושמור יעד.. תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by coben,

דרושים משתתפים למחקר בפסיכולוגיה חברתית. המחקר מבוצע דרך המחשב, בלינק הבא: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_2hHFC8Uxmym0i3j המחקר אינו מיועד לצמחונים/טבעונים. בבקשה אל תדלגו על הסרטון. תודה רבה לכל המשתתפים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by sagi_10,

שלום אחותי רוצה לקנות מכונת ברד(אל תשאלו אותי למה...) אני מתכוון למכונת ברד כמו בפיצוציות....כמה עולה דבר כזה??

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by lo_toda,

19. Started by pringles,

תמיד יצא לי לחשוב על העניין של האם יש קשר בין מוזיקה והאופי של הבן אדם וזה תמיד ריחף בראש ואף פעם לא שאלתי אף אחד מה דעתו בנושא. נראה לי שזה אחלה מקום לבוא עם שאלה ולפתיח דיון בנושא. אז ככה: האם אתם חושבים שיש קשר בין מוזיקה שאדם מאזין לה לבין האופי של אותו בן אדם? * יש לי כמה דברים שכדאי להתיחס אליהם בזמן המחשבה על הנושא: גיל המאזין מוצא המאזין אופי של הבן אדם בלי תלות במוזיקה - הכוונה איך הוא היה לפני שהתחיל להאזין למוזיקה בכלל או לסיגנון מסויים. האם שינוי סיגנון מוזיקה משנה את האופי וההתנהגות של האדם<? שתפו בדעתכם...

20. Started by ורודה,

אני לא יודעת אם יש השנה יריד של מכוניות כי לא שמעתי כלום על זה למרות שיש דיבור על זה. מה זה בדיוק ואיך זה אמור להיות? ובכלל מישהו יודע על זה משהו?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by BIGWOLF,

שלום חברים. האם אתם מכירים אנשים שמשתמשים במילה "מעבד" כאשר ברצונם להגיד "מארז עם כל הרכיבים יחד". או שהם אומרים " המוח" התקלקל ?! יש כאלה שאומרים את המילה "כונן" - אבל זה גם לא מדוייק. האם המילה "מחשב" - היא ההגדרה היחידה? לפי עניות דעתי, מחשב זה "הכל ביחד" - (מארז עם הרכיבים, מסך, מקלת ועכבר) אם כן... איך אומרים נכון בעברית "מארז עם כל הרכיבים יחד" (אולי "גוף המחשב"?) אני יודע שבשפה הרוסית משתמשים במילים - System Block , אבל איך אומרים את זה בעברית... מקווה שלא הצחקתי אותכם תודה לכל המגיבים

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by אישי555,

האם המשקאות שמוזגים לכוסות מהגלונים שמוכרים במסעדות מזון מהיר הם באותו טעם כמו בבקבוקים סגורים או שמדובר במהילה גדולה יותר של מים? אמרו לי שבגלונים יש פחות מים בשביל להפחית במשקל (בשביל ההובלה בלבד) וכשמוזגים לכוס מערבבים את זה עם מים אבל בסוף יוצא אותה כמות כמו שעושים במפעל, כלומר אחוז המים לא משתנה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מותר להכניס/אסור, מיסוי? יש למישהו מושג? תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by liiight,

שלום, יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר). כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר. השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות? השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים. השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, אני חושב להביא מחשב נייד לכיתה ולהקליד ב-word כך שאח"כ אני מדפיס את מה שהקלדתי... או עדיף להישאר במתכונת היישנה של כתיבה במחברת?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים