כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לינק לכתבה המלאה + תמונות נוספות: http://www.techfob.com/2009/05/next-gen-subaru-wrx-sti-is-privately.html
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני חייב בדחיפות תמונות של Penny Lancaster , תודה ענקית למוצא (לינק, תמונות) DrowNz
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
yamaha mg 32 / soundcraft spirit 32 מחפש לקנות...... תודה לכל מי שמגיב....
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם זה הזמן המתאים עכשיו?מאחר ויצאו כפולי הליבה והחלו להופיע מראשוני הדור החדש של כ.המסך. וגם אני מפחד שאני לא ינצל אותו מכיוון שמאובר קלוק בסוף אני ירד על מנת לשמור על חיי המחשב,והכרטיס מסך יתיישן מהר ואני לא יספיק לנצל אותו. או שעדיף לי כבר לחכות ליציאת xbox 360 ??מה יהיה מחירו?ומתי הוא עתיד לצאת?(לארץ לפחות) תשתדלו לענות לי על כל השאלות..תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
מכירים pimp my ride אני מת על התוכנית הזאת בקיצור עכשיו ראיתי takeoff על התוכנית באתר של xfx שהיא אותו הדבר רק מחשבים- שנראים מגוחך חזקים באופן מגוחך בעצם כל העסק מגוחך (והם יודעים את זה) בקיצור מצחיק למדי אז בויקשה צק ויס אווט וכו'. http://www.extremepcgarage.com/home.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכול מי שמכיר ומשחק- שאלה: האים זה רק אני או שרשימת "fight" וה"ROB" לא התעדכנו מאתמול?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/10/ART/968/322.html
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף הכרה של החברות לציבור המודרים בישראל? אני מצרף את הפרסומת : (תסלחו לי על הגודל :-X )
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חודש הבא אני הולך עם אבא שלי לקנות קטנוע, אני בן 16 ו.. רציתי לדעת איך הקטנוע הונדה דילן 125?והאם כדאי לקנות אותו?ומה המחיר שלו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הטלפון הזה ואני רוצה לדעת איך\איפה אפשר שם להוריד RINGTONES וגם שומרי מסך, הטלפון של רשת ORANGE. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי. שוקלים לקחת סאלוקי או גרייהאונד רק אני לא יודע מה יותר מתאים לדירה ללא גינה וכמה פעמים ביום להוציא לעושת צרכים וכמה פעמים בשבוע לטיולים יותר ארוכים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש דרך להזמין אחד כזה באינטרנט, או שרק דרך סוכני נסיעות?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
-
היי כולם, נכון שהיה פעם (או עדיין) אתר ישראלי או לא, שהיה מהווה מעיין כתובת במקומות בחו"ל כדאי שאם נרצה לקנות מוצרים באינטרנט בחו"ל אז ניתן את הכתובת שהאתר נתן ואז האתר ידאג לשלוח לנו את זה. אוקיי, אז אני צריך את הכתובת למקרה שזה עדין קיים. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת לא עבדתי כמה חודשים אחרי הצבא ובין עבודה לעבודה...זה אומר שאני צריך לשלם ביטוח לאומי בכל זאת לא? איך אני יודע? עד עכשיו לא שלחו לי שום דבר, או שהם מחכים שזה יתנפח ואז ישלחו?
-
- 25 תגובות
- 21.3k צפיות
-
-
-
אל תשאלו למה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
*כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שיבת המלך! (שר הטבעות 3) . עזבו את זה שזה הסרט הכי טוב גם מבחינה וויזואלית ובכלל הסרט הכי טוב שאי פעם יצא. אתמול ישבתי וראיתי את הסרט כמו שצריך בבית ואני אומר לכם, בקולנוע פשוט אי אפשר להעריך אותו כמו שצריך! ואני שילמתי 45 שקל לסינימקס (עם הSDDS וכל הזבל הזה!)!!,אני לא רואה יותר סרטים בקולנוע. אתם חיבים לקחת הבית\לחבר\אולם תצוגה של B&O ( ;D או כל חברה שמוכרת רמקולים ב 90 אלף שקל) ולשמוע אותו כמו שצריך. זה פשוט דבר אחר. ללא ספק האיכות הכי גבוה של סאונד ששמעתי בסרט אי פעם, וראיתי כל סרט טוב שיצא בזמן האחרון בבית עם אותם התנאים בדיוק. אני לא יודע מה עושה את הסאונד כל כך טוב, אולי זו באמת איכות טובה של הקלטה אולי זה רק השקעה ממש גדולה בפרטים ובמנגינות והקולות והכל …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-