עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רק בישראל, מה לעזאזל נראה לכם שאתם עושים ?!?!?!?!?! :bash:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. ממליץ על כל האלבום!!!!! ממש טוב... ממליץ על השירים האלה מתוך האלבום, עם אתם לא מתכוונים לקנות את האלבום! 01-monkey_see_monkey_do-freehitty 06-come_on_in_(ft_d12)-freehitty 07-doe_rae_me_(uncut)-(ft_d12)-freehitty אלבום עם מעט שירים אבל פשוט מצויין!!!!!!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. למה לא באירופה? בדרום אמריקה? באפריקה?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by nim901,

לפני שאתם קופצים, ראיתי היום בדרך, ובכללי מלא תמונות שנראות כמו מה שמצורף (החלק העליון שלה צהוב, רשום שם בשורה הראשונה יחי [משהו] ובשורה מתחת המלך המשיח, ומתחת לזה תמונה שלו עם הידיים למעלה), אני מחפש צילום של המקורית ואיזה רבי נמצא שם מצטער שאני לא מבין יותר, זה בשביל חבר ואני לא ממש רשום לשום פורום אחר אז זה מה יש. מצטער על הציור [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הציעו לי עבודה בכלנית כרמון שהיא חברה שתומכת בלקוחות ווינדוס. העבודה היא לענות לטלפונים ולעזור לאנשים בתקלות האם מישהו עבד שם פעם? או יכול להגיד לי איך התנאים והאם כדאי לעבוד שם?

6. מכירים את שירות פנדוה: http://www.pandora.com הם סגרו את השירות למי שלא מארה"ב. אתם מכירים שירותים דומים עם מוזיקה טובה? כלומר אתר שאני נותן לו מספר שירים שאני אוהב והוא בונה פלייליסט לפי הטעם שלי. תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by GZA3,

למעשה רק לאתר אחד הייתי מגיע למפגשים שלו וזה גם היה אתר שלי (מי שמכיר - שלא יזכיר בבקשה) מכל האנשים בתמונות רק את סיון (פריאור) אני מכיר וגם זה בגלל שהיא גולשת בכל פורום אפשרי וגם בשלי (וגם ראיתי אותה במפגשים) (פאק את חיילת תמצאי חיים מחוץ לתחומי החנוניות של הבנים!) ניראה שעשיתם הרבה חיים שם או יותר נכון דיברתם הרבה 0010101110101 ;] יש הרבה שמגיעים חדשים או שהרוב המוחלט שם ותיקים שבאים כבר פעם שלישית+ ??

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by aXe,

אני צריך טרנספומטור מהתקע הזה לשקע ישראלי תקני... אנא עיזרו לי! אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג (בדקתי בקניון מלחה {ירושלמי}, אין בליאור, הום סנטר ואופיס דיפו) - פנו אלי באיציק (120246873) או במייל mraxe@walla.co.il בתודה, אקס, יו"ר מועדון הבכיינים...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום! המחשב שלי גוסס ואני צריך לקחת אותו למעבדה לתיקון. אני סומך על RSM בכפר סבא ועל זיגזג2000 ביהוד, אבל שתיהן רחוקות לי יחסית ואני מחפש מעבדה טובה באיזור תל אביב\רמת גן או בהרצליה. מישהו יכול להמליץ על מקום? נ.ב. ראיתי ש-RSM פתחו חנות חדשה בתל אביב, אם למישהו כבר הייתה הזדמנות לנסות אותם, חלקו את מסקנותיכם

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Electric Boom,

דיברתי לתומי עם חבר במסנג'ר,שלחתי לו לינק מסויים אך בטעות הדבקתי אותו פעמיים זה הלינק המקורי: <צונזר> זה הלינק פעמיים: <צונזר> התפלאנו שבכלל זה פתח משהו,אבל עוד יותר התלפאנו לגלות את ההבדל בין שני הלינקים. מישהו מכיר תופעה דומה עם עוד אתרים? אזהרה! משרד הבריאות קובע כי לחיצה על הלינקים המובאים לעיל עלולים לפגוע בבריאות. סכנה!הלינקים הנ"ל רעילים במיוחד. יש להרחיק מהשג ידם של ילדים

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by daniel911,

רציתי לדעת משהו. seedbox יכול להעלות רק טורנטים או שאני יכול להעלות עם זה קבצים לשרתים כמו Mega,fileflyer? כי אני רוצה להעלות קבצים ששוקלים עשרות GB לאיזה שרת הורדות (לא טורנט) ומהירות העלאה שלי היא נמוכה מדי. יש למשל תוכנה כזאת: http://z-o-o-m.eu שאפשר להעלות איתה למאות אתרים של מארחי קבצים (כולל fileflyer וכו') אז אם אני אתקין את התוכנה הזאת ב-seedbox, אני אוכל להעלות איתה קבצים לשרתים שארצה? תודה מראש. נ.ב אם טעיתי ו-seedbox קשור רק לטורנטים, אז קיים משהו שאני יכול לקנות שיעלה במהירות גבוהה ביותר קבצים לאתרים כמו Mega, Fileflyer וכו'? או שלא קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. (מתוך התכתבות במייל עם חנות בריטית של מוצרי מיסטיקה) אמרו לי שהוא עשוי מ" solid Pewter" אמרתי לה שעופרת(Pewter ) מזיקה לגוף, לא? והיא ענתה לי: "Hi, sorry i forgot to put Lead free pewter" אז ממה זה עשוי אמ..?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by mrbig,

http://www.youtube.com/watch?v=RB-wUgnyGv0 תהנו

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by AtR,

http://www.youtube.com/watch?v=46V-6rZt_tk נראה ממש מצוין רק לפי הטריילר לי אישית אין סבלנות מה דעתכם?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היסטוריה ב' - 65 אנגלית - 82 גיאוגרפיה - 91.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. מה קורה ?? מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ?? ובכללי מה דעתכם על העניין ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by My_Name,

הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח. אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X [בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך ]. מסך אחד - בצבע שחור של IBM מסך שני - בצבע לבן של LG כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם. --------- לחילופין: אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות : *לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב. ערב טוב . . .

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. כל אחד אומר לי משהו אחר האם לכל מקצוע של 5 יחידות (אפילו אלקטרוניקה למשל) מגיע בונוס? יש איזה אתר שמאפשר חישוב של ציון תעודת בגרות? (לא מדבר על אתר של אוניברסיטה כלשהי, בכל אחד מהם זה שונה..) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

היום קיבלתי את ה10MB. עכשיו דרך השרת של נטוויז'ן אני מוריד ב1.2MB לשניה. אני יודע זה בסדר. אבל דרך SPEEDTEST.NET אני מקבל רק 7MB DOWNLOAD. זה תקין? דרך איזה שרתים אפשר לבדוק מה המהירות המקס' שאפשר להוריד ולא דרך נטוויז'ן? אריאל

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by D.r Bit,

אז זהו הגיע היום ב30.10.08 ירדתי בבקום מאזרחי ועליתי על מדים ! מה שרציתי להגיד אנשים שמרו על עצמכם תהנו מהאזרחות כמה שיותר למי שצריך להתגייס עוד מאת תהנו מהזמן שנותר לכם עליי זה נפל קצת בהפתעה להגיד תאמת לא ממש הופתעתי אבל בכול זואתקשה ... קצת קשה לעשות צבא בגילי ... אז יאללה מי שעושה גם טירונות אולי נפגש בבסיס יאלללה בט"ר נצינים פלוגות יגואר מחלקה 3 _________ ________ ________________ __________ ____________ _____________ נ.ב ומשהו קטן למנהלים מצטער עם הספמתי ורשמתי שטויות הקפצי דיונים ישנים או שסתם עיצבנתי אותכם וקיבלתי אזהרות וכול והשתקות מהפורום לחודש פשוט רצתי לבקש סליחה ! _________ ________ ________________ __________ ________…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by The Dom,

אני צריך שיר(1 אינעל דינק) מכול סוג. יש לי כבר מהיפ הופ ופופ.(לא להמליץ לי על שניהם) אני צריך : רוק- מחפש שיר ממש יפה עדיף משהו ישן ורגוע-קצבי (משהו באמצע) ושלא כול השיר מתמרח על מילים כמו I LOVE U אלטרנטיבי- גם כן יצירה קלאסית- למבינים! בלבד- משהו שלא ירדים אבל שלא יהיה על F כול השיר ולא תהיה לו מטרה. אולי משהו JAZZ נחמד SOUNDTRACK מסרט. שירים בעברית : רוק+שקט זהו

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by GIlan,

שלום לכולם . יש לי ssd של סאן דיסק 128 עובד מעולה. רציתי פשוט לשדרג אותו ל1TB . רשום בביקורות של AMAZON שהוא איטי במערכת הפעלה , וBOOT, לא מבין למה. זה אותו כונן לא ? אשמח לתשובות. האם יש סיכון לשדרג לו ולא לקחת חברה אחרת? תודה

דיונים חדשים בפורומים