כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה להזמין כמה דברים קטנים למחשב שבחו"ל הם עולים גרושים ובישראל יחסית יקרים. אני מצאתי כמה חנויות בחו"ל כמו petra ששולחות לישראל, אך המחיר של המשלוח הוא כ-10$ וזה כבר לא יוצא כל כך משתלם. האם יש חנויות מחו"ל ששולחות בחינם? אני לא צריך חבילה עם מספר מעקב(שזו הסיבה למחיר המשלוח), אני מסתפק ב air mail.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
זיהוי פרצופים, תנסו את זה ! http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0〈=EN אני יצאתי דומה למאט גראונינג, יוצר הסימפסונז.. וגם ל....סופיה לורן ??! נסו בעצמכם, זה שווה קרדיט : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16288&s=3eb14d490b6db9cc77cdb80c1d680a54
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי בכמה משפטים בתרגום לאנגלית אני אשמח: בהמשך לשיחתנו נכון להיום לאחר חודש החבילה עדיין לא הגיעה. עפ"י הפרטים שנתת לי הכתובת שלי אצלכם נכונה,לאחר בדיקה בדואר אצלי החבילה לא נמצאה לפיכך יש לי כמה שאלות: 1 אם אתם שולחים לי את החבילה שוב האם אני יחוייב בדמי משלוח שוב ? 2 אם אני רוצה להוסיף עוד פריט למשלוח האם אני עדיין יהיה חייב לשלם דמי משלוח או שאפשר יהיה להוסיף עוד פריט ללא דמי משלוח אשר כאמור שילמתי כבר בפעם הראשונה ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שם הנושא לא ברור? טוב הכוונה זה שאני מחפש אתרים עם קבצי מידי של טראנס כדי שאני יוכל להוריד לפלאפון עשיתי חיפוש ומצאתי צלצולים בודדים כל מה שברשת נקרא טראנס זה קלאב האוס דאנס והחרא מהסוג הזה אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא יחלוק איתי אגב צלצול קטן http://planet.nana.co.il/alsal/bustamove.mid תכתבו את זה בכתובת של הפלאפון שלכם ותורידו
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה קילומטר הוא עושה על ליטר דלק? איך הולך ההילוכים אלצו זה כמו בריינגר? לכמה קמ"ש הוא מגיע? ואיזה דגם שלו מומלץ לקנות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אם מישהו מכיר את הסרט..זה סרט מלחמה כולשהו..ענארף... :AR15: אז אם מישהו מכיר שיגיד לי את השם של הסרט... תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דיברתי לתומי עם חבר במסנג'ר,שלחתי לו לינק מסויים אך בטעות הדבקתי אותו פעמיים זה הלינק המקורי: <צונזר> זה הלינק פעמיים: <צונזר> התפלאנו שבכלל זה פתח משהו,אבל עוד יותר התלפאנו לגלות את ההבדל בין שני הלינקים. מישהו מכיר תופעה דומה עם עוד אתרים? אזהרה! משרד הבריאות קובע כי לחיצה על הלינקים המובאים לעיל עלולים לפגוע בבריאות. סכנה!הלינקים הנ"ל רעילים במיוחד. יש להרחיק מהשג ידם של ילדים
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אז ככה כמו שכולנו יודעים שמסימים את בית ספר זהו יום גדול ואין ספר שצריך גם לעשות איזה משהו שיזכרו אותנו לתמיד בבית ספר אז עכשיו הגיע סוף השנה אז חשבנו על רעיון מקורי והדבר הכי יצירתי שמצאנו לבסוך היה לבנות שתי חומות שיחסום את העליה מהמדרגות לכיוון בניין בית הספר! אז ככה השגנו לבנים קנינו מלט וארגנון את כל השכבה לבוא לבית ספר ב 00:00 לבית ספר לארגן את הכול ולבצע את הקטע האיר הזה! היום היה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות התבטלה עקב מה שעשינו אז פשוט דחו לנו וגם הרווחנו מזה בסוף כי כולנו הינו עייפים מאוד אני הלכתי הייתי בבית רק ב 5:30 וקמתי ב 7:30! והיה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות אז פה הרווחנו....... עכשיו לחלק המעניין...התמונות! בבקשה תהנו ותגיבו! עירןני י"ד ת"…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נא לקרוא קודם ואח"כ להסתכל בתמונה שימו לב, המצ"ב הוא תיעוד של geo & geo חבורת כלבים תוקפת תנין ליד קרנס Cairns - באוסטרליה! לפעמים הטבע יכול להיות אכזר, אבל יש גם יופי פראי , ואולי גם סוג מסוים של צדק פואטי הבא לידי ביטוי באכזריות הזאת. התנין, טורף עתיק ואכזר, הנחשב בדרך כלל כבלתי מנוצח, יכול להפוך לקורבן, אם האסטרטגיה של תוקפיו היא קבוצתית. זה אפשרי בגלל המבנה הקבוצתי של התוקפים, ובגלל אינסטינקט ההישרדות הטבוע בכלבים. הביטו בתמונה המצורפת ושימו לב איך הכלב אלפא חוסם את התנין בגרונו ואינו מאפשר לו לנשום, בעוד הכלב השני מונע בעדו מלהכות עם הזנב. בשלב הזה הכלב השלישי בחבורה יכול לתקוף את החלק הפגיע של איזור הבטן. שוב לא מומלץ לבעלי לב חלש זה לא נראה סימפטי במ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהיכן ניתן להשיג? ראיתי למשל לפני כמה ימים סטיקר "תאהבו חיות, אל תאכלו אותם" משהו בסיגנון הנ''ל. רציתי לשאול את הבחור מהיכן השיג, אבל לא הספקתי לצערי, ובכללי מדבקות נחמדות שניתן להדביק על השמשה האחורית, למרות שבדרך כלל אני לא מתחברת לזה יש לפעמים כמה ''יציאות'' נחמדות. אשמח לקבל תשובה, תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הולך להעביר את הזמן בבית עם המזגן, בחדר עם המחשב והסראונד שלי נרגילה ובירות.... מחפש המלצות לסרטים טובים.... פשוט לוקח זמן אמממ, להשיג אותם אז צריך להתחיל לעבוד על זה לקראת החפש"ש... לא אכפת לי חדשים ישנים אבל לא סרטי בנות..... תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007 הם ענקים החבר'ה האלה.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתוך האתר של שבי... http://members.tripod.com/shabi365/house.html ;D
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ שם המשתמש והסיסמא ניתנו לכם ע"י הביצפר במעטפה מוזרה כזאת... אני עשיתי רק באנגלית: יצא 83 בבחינה (5 יחידות). אין לי מושג מה המגן אבל הבע"פ הוא 100 וזה 30% מהציון... וזה לא כולל בונוסים.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך אופניים במחיר 500 שקל....... באזור של ירושלים תציעו לי אזשהו אתר .... אופנים הרים
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
עכשיו אל תזלזלו בסופר מן, כי NEO עוצר את הכדורים, סופרמן גם אם הוא יהיה בפיצוץ אטומי לא יקרה לו שום דבר. וגם בסרט האחרון במטריקס, אז כשNEO עוצר את החרב אם היד אז יורדת לו טיפה דם. מצד שני NEO הוא האחד, והוא מבין את העולם יותר מאשר כולם... :lsvader:
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גם מבחינת חיצוניות וגם מבחינת פנימיות, הסיוויק החדשה הולכת לסובב הרבה מאוד ראשים... 1.8 ליטרים 140 כ"ס 6800 סל"ד לגבול מכאן אתן לתמונות לדבר... רק נקווה שהגירסה הזו - היא זו שתגיע לארץ ולא האירופאית (המסורסת, ככל הנראה), כפי שיצא לי לשמוע מפיו של K0m.
-
- 47 תגובות
- 2.2k צפיות
-