עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fkl0ster,

;D

2. Started by maverick,

גדודי חללי אל אקצה: להפיל אתר ישראלי גדול גולשי אתר האינטרנט הרשמי של הזרוע הצבאית של הפתח נקראים להשתתף בהפלת "האתר היהודי הגדול ביותר באינטרנט" :-\ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887398,00.html

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום מישהו ניסה את המוצר שמסיר רעלים ומתכות כבדות מגוף ועוזר בעצם לפעילות מוח יותר טובה ?

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם. הקלטתי שיר בבית בסטודיו הפרטי שלי ,השיר הוא בסגנון soft rock ,מילים לחן ועיבוד שלי. זוהי סקיצה ראשונית בהחלט ויש עוד בית שאמור לבוא באמצע לפני הסיום ,(חבר שלי שר חחחח הוא לא משהו) מה אתם אומרים ? איך הסאונד ? הנגינה ? וכו' ד"א : אני מנגן בכל הכלים בהקלטה מלבד התופים שהם דגימות סאונד שהרכבתי מהן מקצבים. יום טוב קישור http://www.sendspace.com/file/bv7mh0

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Green,

היי כולם רציתי לדעת איך אני נרשם לGMAIL כי באתר אין אפשרות להירשם תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מחר בצהוריי היום אני רוצה להגיע לשם. אני מקרית גת אפשרות אחת זה לקחת רכבת וללכת מהשלום ברגל, מה שלא נראה לי מהנה בחום (חצי שעה משו כזה?) או שאפשר לקחת אוטובוס, אני מניח מתחנה מרכזית. קצת הסתבכתי עם האתר של דן, אילו אפשרויות יש לי להגיע?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Ash Binary,

מזה החרטא הזה ? צריך לבוא בקבוצות לסופר כדיי להחזיר יותר מ 50 פחיות ריקות ?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

אני רוצה לטוס לגרמניה לטייל\לבקר משפחה, לא אכפת לי גם להיכנס למדינות שכנות. אשמח להמלצות, מקומות, מתיי כדאי לטוס וכו

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לכל מי שניגש מחר לבגרות במתמטיקה ב-1, 3, 4 ו-5 יחידות בהצלחה! אז אל תשכחו, מחר ב-12:30 למלא את המחשבונים בבטריות, להצטייד בשני עטים, ולא לשכוח דף נוסחאות!

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by liav12,

אהלן, כותרת מוזרה זה נכון, אבל לפני כשנה בערך היתי בהדרכת אלכוהול דרך העבודה שהיתה בחברה הסקוטית, היה מדובר בוויסקי יפני ולכן האוכל שהוגש היה כמובן יפני, מליוני סוגים של סושי היה שם, אבל רק אחד מהם ממש ממש אהבתי, הסגנון שלו היה כמו סוג של חצי טיובה, כלומר נראית כמו U בדיוק, ה U עצמו עשוי כנראה סוג של אורז ( זה היה בצבע בהיר אז לא אצה), ובפנים היה ממולא בסגנון של סושי, לרוב בירקות. זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי, ברוב טיפשותי לא שאלתי מה זה, והבנתי שזה הוזמן מקימונו שבתל אביב, אגב באתר לא ראיתי אצלם אזכור למשהו דומה. אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע מה הדבר הזה נקרא בשביל שאוכל להזמין את זה להבא תודה!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אהלן מישהו יודע איפה אפשר לקנות/לאמץ את החיה בשם דלק? הינה קישור למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390430,00.html?autoplay=1=obnetwork http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9C%D7%A7_%28%D7%91%D7%A2%D7%9C_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D%29 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. לפעמים יש קיטועים יש אפשרות שיהיה אגירה של 30 שניות או יותר?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Los,

אהלן. הזמנתי ביום שישי האחרון מחשב נייד מ EBAY, המשלוח היה אמור להיות USPS Priority Mail International. אך משום מה המוכר שלח לי את זה דרך USPS express mail international , המשלוח כבר הגיע לישראל.. והוא נמצא במכס בתל-אביב ,, למיון. מצד אחד המוכר היה נחמד.. כאילו ששלח את זה במשלוח מהיר והכול.. מצד שני אני אשלם סתם עמלות מעצבנות , יש טעם לבוא אליו בטענות?.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by itzik1,

תקציב עד 200 - מכיר ואתה דיי מעט זמן אז לא להגיד לי קמצן משהו קליל ליומהולדת שלה.. לא להציע לי לארגן משהו כי כבר חשבתי על זה ואני מארגן משהו גם ליומהלדת וגם ליום אהבה. תודה רבה לכולם פשט זאת תהיה הצלה מבחינתכם כי אני ממש אבוד..

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום אנשים אז ככה כמו שכולנו יודעים שמסימים את בית ספר זהו יום גדול ואין ספר שצריך גם לעשות איזה משהו שיזכרו אותנו לתמיד בבית ספר אז עכשיו הגיע סוף השנה אז חשבנו על רעיון מקורי והדבר הכי יצירתי שמצאנו לבסוך היה לבנות שתי חומות שיחסום את העליה מהמדרגות לכיוון בניין בית הספר! אז ככה השגנו לבנים קנינו מלט וארגנון את כל השכבה לבוא לבית ספר ב 00:00 לבית ספר לארגן את הכול ולבצע את הקטע האיר הזה! היום היה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות התבטלה עקב מה שעשינו אז פשוט דחו לנו וגם הרווחנו מזה בסוף כי כולנו הינו עייפים מאוד אני הלכתי הייתי בבית רק ב 5:30 וקמתי ב 7:30! והיה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות אז פה הרווחנו....... עכשיו לחלק המעניין...התמונות! בבקשה תהנו ותגיבו! עירןני י"ד ת"…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני צריך עזרה בבקשה למי שיודע ויכול לעזור לי להבין איך פותרים את התרגיל הבא: 2x+1*3x=72 אני יודע שהתרגיל מממש ממש פשוט, פשוט אני לא מבין את הדרך של הפתרון, אם משהו בבקשה יכול לתת לי פתרון כמה שיותר מפורט תודה רבה ניר

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם וחג שמח אז מה אתם אוהבים לאכול?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Electric Boom,

ומי מהסגנון אתם הכי אוהבים לשמוע? אני אתחיל,למרות שמהניק שלי זה די ברור,צמוד לאלקטרונית כל היום,אוהב את infected,astral and benny benassi. (האהובים עלי...)

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. איזה מין הסבר זה? ולמה בכלל צריך סיבה לסגירת תיק? למה שלא יסגרו וזהו? מה זה משנה הסיבה? קראתי כתבה על אדם שחי בחו"ל 19 שנה והגיע לביקור בארץ ואז חקרו אותו בחשד לרצח ובסוף סגרו את התיק מ"חוסר ראיות". ועכשיו יש עליו כתם. לא חבל על הבנאדם? אם אין ראיות תעזבו אותו וזהו. למה צריך לסמן אותו כאילו שהוא התחמק בפוקס מעונש ושיכול להיות שהוא בעצם רוצח אבל בגלל בעיות טכניות הוא שוחרר

21. Started by 1qaz2wsx,

כן, אני, שונא המטאל האימתני, מחפש המלצות למטאל ;D מאיר (פולאריס)הגאון המליץ לי בינתיים על כמה להקות\ אלבומים. בינתיים מה שאני שומע זה - ג'ודאס פריסט- PAINKILLER (מכיר רק את האלבום הזה) MEGADETH- יש לי דיסקוגרפיה שלהם אז כל פעם אלבום אחר, את כולם אהבתי, אבל השיר האהוב עליי שלהם זה RUST IN PEACE וגם האלבום. EDGUY- רק השיר MISTERYA(מקווה שככה זה רשום) ראיתי שאוהבים פה את אורפנד לנד, אז ניסיתי כמה שירים ביוטוב- טובים מאוד, אשמח להמלצות על שירים שלהם.(עדיף אלבומים) OPETH- פשוט גדולים! סולן אדיר, גם שהוא עושה גרואול ובמיוחד בקלין (אני לא מאמין שאני נהנה לשמוע גרואלינג, אבל שיהייה.. גם ככה זה לא כזה כבד) זה בערך הכיוון שאני מחפש (יותר נכון כיוונים ;D) ואהבתי, אשמח גם להמ…

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

שלום ידידה שלי עושה ביוטופ ושברתי לה בטעות את המד טמפ' (ניראה לי כוהל או כספית) איפה אני יכול להשיג חדש?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יכול להמליץ על פנסים מDX? יש שם מלא פנסי CREE ואין לי מושג מה כדאי. התקציב מקסימום מקסימום 20$. אם מישהו הזמין פעם פנס משם אשמח לחוות דעת. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום רב יש לחבר שלי יומולדת(בן 19) ואני ועוד חבר רוצים לקנות לו מתנה ראויה ויפה הוא חבר מאוד טוב שלנו ואנחנו מחפשים רעיונות למתנה נחמדה ומקורית ראוי לציין שלא חסר לו כסף ויש לו הרבה מאוד דברים ככה שאנחנו מחפשים דברים שסביר להניח שאין לו כבר.. לא סתם דברים נדושים ולא מקוריים התקציב הוא עד 300 שקל בערך תודה מראש לכל העוזרים!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני שואל לגבי הוכחת O לדוגמא לפי ההגדרה אם 1 הוא חסם עליון של 2 אז נחפש קבועים n0 ו c , כמובן שניהם גדולים מ 0 ,(n0 מספרים שלמים ו c כמובן שלא) שהחל מ n שגדול מ n0 אז 1 כפול c גדול שווה מ 2-זו ההגדרה , ברור לי למה זה החל מn0 מסויים,כי מדבאים באינסוף ורוצים ששם יהיה חסם עליון,שהחל ממספר מסויים עד אינסוף הוא חסם עליון שלו אבל מה ה c מייצג? למה צריך אותו בהגדרה? (ברור לדוגמא שאם ה c חוסם את ה n0 זו סתירה) אבל מה ההיגיון בלהכפיל מ c יותר מכך, כאשר מוכיחים O(גדול) מספיק למצוא c כלשהו(יכול להיות שרק עבור c כלשהו היא חסם עליון ועדיין נקרא לה חסם עליון? אולי יש אינספור c שזה לא כך והיא פתאום חסם תחתון? אז כיצד זה מוכיח) אבל כשמוכיחים o (קטן) צריך לכל c למה? יש לי כיוון אבל לא מ…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים